Cati CP are dacia in realitate?, A facut cineva test pe dynometru?
![]() ![]() ![]() |
Cati CP are dacia in realitate?, A facut cineva test pe dynometru?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Hehe, pe microcefal l-au apucat talentele conversationale. Mi-a trimis si mie un PM poetic, plin de urari de bine. Craciun fericit si tie, mandru vlastar al noii generatii.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu de ce nu primesc nici un pm
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
E, las' ca se pricepe si-asta micu', o fi citit in reviste ce-s alea.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(xcss @ 25 Dec 2011, 10:23) Hehe, pe microcefal l-au apucat talentele conversationale. Mi-a trimis si mie un PM poetic, plin de urari de bine. Eu l-am primit pe-al 2-lea. Apropo, asta trimite copy/paste sau personalizeaza textul, in functie de client? ![]() QUOTE(silviu92) mars in mortii mati de frustrat.....taranu pulii.....dute dracu in cenzurat mea vezi ca iti iau astia femeia la cenzurat.....bagamias cenzurat in mormantu matii sa-mi bag daca pun ghiara pe tine ai belito pe sfanta cenzurat |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mi-a urat si mie de bine... se pare ca-i place sa fumeze numai tigari de foi (foitze de piele) si l-a ofensat clipul ala cu inhalator de plastic. Dar...
Sori nea silvica; daca stiam ca folosesti numa' naturale si bio vorbeam cu mosu' sa-ti aduca un set de la Cubania (se zice ca alea-s cele mai din cele mai). Insa in nemernicia mea de ignorant imi cer scuze public fata de tine (pt ofensa) si cer ajutorul confratilor nostrii de aici de pe forum sa ma ajute sa adun un set de tigari de foi cat mai naturale si mai bio. Acu' iar ma arat cam prost informat si recunosc ca nu stiu cate bucati contine un set de tigari de foi (naturale si bio) si ma declar receptiv la orice informatie legata de cantitatea respectiva. Din auzite va spun ca pachetul contine un numar par de tigari de foi (naturale si bio) insa ar fi bine sa stiu exact cate (minim 12 bucati ca necesarul ar fi de una la 2 ore). Care se ofera sa ma ajute sa adun tigarile de foi (naturale si bio) pt Dl silviu92? Eu am una singura, da' n-am pastrat-o cum trebuie, adica n-am ferit-o de umezeala, etc. si mi-e cam rusine sa ma prezint cu ea (tigara din foi naturala si bio) drept cadou. Despre calitate: am auzit ca-s mega, ultra, giga cu arome deosebite, pregatite manual, si pastrate in conditii de exceptie pentru a pastra savoarea aromelor naturale si bio. Deci am nevoie si de un "ceteceist" sa verifice "marfa". Astept sugestii aici. Reclamatiile doar pe pemeu. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandãr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Injuraturile is OK, se vede ca nu-i incepator, dar daca nu sunt scrise corect tot degeaba, din partea mea nota4!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 25 Dec 2011, 11:37) Eu l-am primit pe-al 2-lea. Apropo, asta trimite copy/paste sau personalizeaza textul, in functie de client? ![]() QUOTE(silviu92) mars in mortii mati de frustrat.....taranu pulii.....dute dracu in cenzurat mea vezi ca iti iau astia femeia la cenzurat.....bagamias cenzurat in mormantu matii sa-mi bag daca pun ghiara pe tine ai belito pe sfanta cenzurat ![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
Astea or fi fiind felicitarile de Craciun care se poarta anul asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Ake) EDITAT DE MODERATOR. ESTE INTERZISA PUBLICAREA MESAJELOR PRIVATE Nea' Ake, sorry, dar s-a mai discutat. Asta-i o regula nescrisa sugerata de moderatori, care, fiind oameni si ei, uneori nu trimit cele mai inspirate mesaje pe PM. Io am mai zis, cand apare treaba asta in regulament, o respectam, nu-i problem. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
Chiar asa, e si pacat sa nu fie facute publice. In Spiritul Craciunului, punem mana de la mana si facem un pustiu de bine sa-l invatam pe colegul sa injure corect. Ne face forumul de rusine cu asa agramatisme.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(silviu92) mars in mortii mati de frustrat.....taranu pulii.....dute dracu in cenzurat mea vezi ca iti iau astia femeia la cenzurat.....bagamias cenzurat in mormantu matii sa-mi bag daca pun ghiara pe tine ai belito pe sfanta cenzurat Boss nu stiu ce ai fumat , dar vreau si eu ![]() ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
ment |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 June 08 From: Bucuresti, Diham - Morarilor ![]() |
Intru pe forumul asta din an in paste, nu prea mai am de ce - dacia nu o mai folosesc, iar lucururi interesante privind rablele astea nu mai apar, in fond de la cine sa mai apara.
Dar o panarama de prost gust ca asta ![]() Si nu ma intelegeti gresit, caterinca e ok pe net - poate cel mai bun lucru despre net, dar cat de cat controlata ![]() Pe scurt, cand mi-am facut incredibila mea lucrare de licenta despre motoare de rable, scrisesem cateva tipuri de programe pentru simularea acestora, multi din bravii injineri caterincosi de mai sus va mai amintiti din facultate ca in principiu sunt chestii simple, dar tot adaugasem factori pana dadea rezultate destul de corecte pentru majoritatea motoarelor care le incercasem. Inclusiv pentru motorul de Dacie, valorile erau pe acolo pentru turatiile si RC-ul dat, si eficienta unui astfel de motor. Se pupau rezultatele intre 1.3, 1.4, 1.6. Dar asta era pentru un motor ideal, in practica multi am vazut cum sunt galeriile si chiulasele de dracie - de cenzurat lucrate. Astfel nici un motor de dracie in viata reala (nici unul nou) nu isi va atinge maximul asta teoretic, care depinde de CAT aer poate "curge", si CUM, prin galerie, chiulasa, printre scaun si supapa (multa lume nu intelege asta, poti sa pui cei mai scumpi segmenti - degeaba). Si asta e valabil pentru toata curba de cuplu si putere, e clar ca de-a lungul plajeri de turatii nu va merge la maxim potential, si va trage mai prost (oricum va trage mai prost comparat cu motoare straine mai moderne - indiferent de numarul maxim de cai - pur si simplu distributia cuplului si a puterii e mai varza din motive clare). Mai adaugi si uzura, si faptul ca majoritatea sunt prost reglate, si normal ca e varza. Totusi nu am nici o indoiala ca primele motoare "frantuzesti" isi cam atingeau puterea aia specificata ![]() This post has been edited by ment: 25 Dec 2011, 13:30 |
--------------------
Dacia
1310
1989 unu.trei dat pe ulei :D..
1984 Golf Mk2 GTi 1.8 2007 Kia C'eed 1.6 CRDi |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am primit si eu un pm de la nea silvica. Acelasi pe care l-a promit toata lumea.
Copilu e idiot sau doar duce lipsa de imaginatie??? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
Ce copil bre. Uita-te in profilul sau la anul nasterii. E de demult sub soare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E grec. Il cheama Handy Kapatos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Si le-a schimbat, uite ce avea la inceput
QUOTE(ArtVandelay @ 18 Dec 2011, 07:30) |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi PM l-am primit si eu, doar ca mie mi l-a trimis de 5 ori, alaltaieri.
|
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
silviu92 |
![]() ![]()
|
Noua generatie Pro Group: Members Posts: 63 Joined: 28 October 11 From: Targoviste ![]() |
QUOTE(ment @ 25 Dec 2011, 13:20) Intru pe forumul asta din an in paste, nu prea mai am de ce - dacia nu o mai folosesc, iar lucururi interesante privind rablele astea nu mai apar, in fond de la cine sa mai apara. Dar o panarama de prost gust ca asta ![]() Si nu ma intelegeti gresit, caterinca e ok pe net - poate cel mai bun lucru despre net, dar cat de cat controlata ![]() Pe scurt, cand mi-am facut incredibila mea lucrare de licenta despre motoare de rable, scrisesem cateva tipuri de programe pentru simularea acestora, multi din bravii injineri caterincosi de mai sus va mai amintiti din facultate ca in principiu sunt chestii simple, dar tot adaugasem factori pana dadea rezultate destul de corecte pentru majoritatea motoarelor care le incercasem. Inclusiv pentru motorul de Dacie, valorile erau pe acolo pentru turatiile si RC-ul dat, si eficienta unui astfel de motor. Se pupau rezultatele intre 1.3, 1.4, 1.6. Dar asta era pentru un motor ideal, in practica multi am vazut cum sunt galeriile si chiulasele de dracie - de cenzurat lucrate. Astfel nici un motor de dracie in viata reala (nici unul nou) nu isi va atinge maximul asta teoretic, care depinde de CAT aer poate "curge", si CUM, prin galerie, chiulasa, printre scaun si supapa (multa lume nu intelege asta, poti sa pui cei mai scumpi segmenti - degeaba). Si asta e valabil pentru toata curba de cuplu si putere, e clar ca de-a lungul plajeri de turatii nu va merge la maxim potential, si va trage mai prost (oricum va trage mai prost comparat cu motoare straine mai moderne - indiferent de numarul maxim de cai - pur si simplu distributia cuplului si a puterii e mai varza din motive clare). Mai adaugi si uzura, si faptul ca majoritatea sunt prost reglate, si normal ca e varza. Totusi nu am nici o indoiala ca primele motoare "frantuzesti" isi cam atingeau puterea aia specificata ![]() Multumesc frumos pentru raspuns! Jos palaria! Un Craciun fericit iti doresc si fie ca toate visele sa ti se indeplineasca! Sanatate! ca-i mai buna decat toate! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 fabricata in 1999 august
are Casco
- nu-l-stiu-pe-derost Exista o lume mai buna…….. dar este foarte scumpa.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și creier cui îi lipsește!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Vai cat de egoist esti. De ce doar lui ii urezi sa i se implineasca toate visele? De ce nu urezi tuturor colegilor de pe forum? Doar te intelegi cu toti atat de bine!
![]() Free hugs! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
silviu92 |
![]()
|
Noua generatie Pro Group: Members Posts: 63 Joined: 28 October 11 From: Targoviste ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 fabricata in 1999 august
are Casco
- nu-l-stiu-pe-derost Exista o lume mai buna…….. dar este foarte scumpa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:25 |