Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce batausa ai fi fost daca erai barbat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ma bat chiar daca nu-s barbat..ce,e musai sa fii barbat pt asta?
![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 5 Mar 2012, 09:12 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cat ziceai ca ai la incheietura?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai auzit, Filipe? Cind ti-o veni vremea, sa cauti o sahista sau o filatelista.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sau o flautista.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 5 Mar 2012, 11:55) Femeia nu trebuie sa aiba brandu` gros, e suficient sa aud un "-Baaaa nesimtitule, e 11 trezireeeaaa!!! Asa iti cauti tu un loc de munca?!?!" Deci... nu mai imi trebuie nimic. Doamne... ce cosmar. Bine ca sunt singur, si am de gand sa raman singur. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Mar 2012, 22:47) Reflexul majoritar e sa calci frana la podea si sa strangi volanul la max. Asta pentru ca esti luat din scurt, ca sofer. E reflexul prost, dar asta e. Nu cred ca este reflex, ci prostie. Si asta se intampla pentru ca a facut scoala de soferi dampulea.QUOTE(Victoras2001 @ 2 Mar 2012, 23:02) Am trezit cateva vaci din somnul lor de idioate cu claxonul. Ala cu camionul putea sa faca ceva sa salveze animalul. Se presupune ca ala de la volan este un om cu vechime si experienta care atunci cand da prioritate sa uita si la benzile din jur.This post has been edited by IRONICK: 5 Mar 2012, 12:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulia_boris |
![]()
|
. Doamne... ce cosmar. Bine ca sunt singur, si am de gand sa raman singur. ''
![]() ![]() 5 Mar 2012, 12:50: da' boi n-ai trezit? curios..mie mi s-a intamplat.. This post has been edited by iulia_boris: 5 Mar 2012, 12:50 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bre filipe, io zic sa o crezi pe doamna, mai ales ca a scris pe topicul de accidente
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(BennyORWO @ 2 Mar 2012, 17:39) Deci aia nu are nicio vina. Te asiguri cand cobori pe trecere, dar strada aia are vreo 10 m latime cat ai fi vrut sa se asigure? Sa zica merci ca nu era fraierul cu BMW-ul, era doar cu un rapan de opel. Oricum e vechiut accidentul si toata lumea-i fericita ![]() QUOTE(Filip @ 5 Mar 2012, 12:15) Singur cu sora lu' mana stanga ![]() This post has been edited by ady77: 5 Mar 2012, 13:06 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(kato @ 5 Mar 2012, 12:51) ![]() 5 Mar 2012, 13:19: u nepoti de brat care se arunca pe trecere cu ei inainte'' aia-s pe post de scuturi..Doamne fereste! ![]() This post has been edited by iulia_boris: 5 Mar 2012, 13:19 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
IRONICK |
![]()
|
Dar pe marginea drumului nu ai vazut mame care merg cu ei de mana? Ele merg pe langa bordura si pe ei ii tine spre masini.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 13:21) Dar pe marginea drumului nu ai vazut mame care merg cu ei de mana? Ele merg pe langa bordura si pe ei ii tine spre masini. ...are Dumnezeu grija de toate, ce atata atentie, ingrijorare. Iti faci o cruce, inchizi ochii si-i dai inainte! Daca se intampla vreo tragedie, e din cauza pacatelor din trecut maica... ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 5 Mar 2012, 13:34 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo de accidente: folosesc un soft dezvoltat de indieni (nu râdeți, că vă plesnesc! e mai ieftin...) Suportul e asigurat tot de indieni, evident. Azi am aflat, cu mare tristețe, că a murit un băiat d-asta. A căzut DE PE tren
![]() This post has been edited by Markos: 5 Mar 2012, 13:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Nenorocitii nu-l plateau cit sa-si ia un Tata? Vai de mama lor!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vezi daca aia nu-s invatati cu sarmele?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 12:44) Nu cred ca este reflex, ci prostie. Si asta se intampla pentru ca a facut scoala de soferi dampulea.Am trezit cateva vaci din somnul lor de idioate cu claxonul. Ala cu camionul putea sa faca ceva sa salveze animalul. Se presupune ca ala de la volan este un om cu vechime si experienta care atunci cand da prioritate sa uita si la benzile din jur. Io am fost de cateva ori, din neatentie, sa intru in curul aluia din fata. Ultima data goneam pe Dacia sa "fac" un "ursulet" si cu ochiii-n dreapta, dupa ala, nu vad ca masina de politie din fata mea s-a oprit la trecerea din Pta Spaniei. Am pus frana ca boul si cand am vazut ca ma duc sanie-n curul ei, am luat frana si m-am dus in stanga pe contrasens. Nu-ti spun cum se uitau gaborii la mine. ![]() Despre camionagiu, am sesizat si eu ca-i bulangiu. Chiar a accelerat, probabil ca sa scape de drumurile ca martor. Nu neaparat ala cu experienta, dar chiar si eu as fi dat o goarna (iar ala sigur avea goarna, nu claxon). Nu cred ca e cineva care n-a fost in situatia de-a da prioritate si-a vazut ca vine un taun pe alta banda ca nebunu'. Chiar m-au injurat ca nu le-am dat prioritate, da macar m-am asigurat ca n-au intrat in fata aluia. Ma rog, sunt tot felul de cretini pe strazi. Nevasta unui prieten (din cauza astuia nu mai suport sub nicio forma sa merg in dreapta in masina), vrand sa-si ia permisul, il tot intreba p-ala de teorie. Bai nene, in fata mea i-a spus: "Iula, eu stiu 3 semne mari si late. Stop, cedeaza trecerea si prioritate." Iar ca el e plin pe strazi. E ala care m-a intrebat mirat unde e frana de motor ca el n-o gaseste. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Mar 2012, 13:05) Nu dar merita calcata. Evolutia ne-a facut sa ne putem ridica pe picioarele din spate ca sa vedem mai bine. Capu jos si da ca robotu, asa trec 80% din femei trecerea, nu se uita in stanga nici dreapta dupa primul pas, ca sunt doamne si au un zid in jurul lor care le fereste de masini. QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 13:09) ![]() This post has been edited by 4x4: 5 Mar 2012, 18:36 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(4x4 @ 5 Mar 2012, 18:26) Nu dar merita calcata. Evolutia ne-a facut sa ne putem ridica pe picioarele din spate ca sa vedem mai bine. Capu jos si da ca robotu, asa trec 80% din femei trecerea, nu se uita in stanga nici dreapta dupa primul pas, ca sunt doamne si au un zid in jurul lor care le fereste de masini. Vorbim de femeia aia sau de 80% din femei? Deci cum soferul nu a vazut-o, asa nici ea nu putea sa vada masina de camion, diferenta e ca soferul era cam grabit, iar intamplator, il cunosc pe sofer, de aia am si spus ca a avut noroc femeia ca era ala cu opelul ca avea viteza mai mica decat ar fi avut cu BMW-ul. Intersectia aia e la vreo 200 de m de unde lucrez eu si de obicei e semaforizata, daca soferul ala e dobitoc si nu stie sa circule fara semafor, ce vina are femeia? Uita-te un pic cat de agresiv la volan e soferul... |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Mar 2012, 15:19) Si daca aia in loc sa se opreasca o lua la fuga? Intra si ala vinovat langa idiotul cu opelul. Sau facea aia stop cardiac... Ce sticla de cola de un litru plina i-am dat intr-o zi pe geam acum cativa ani unui bulangiu cu camionul care a tras goarna sa sperie o pupaza. Deci frate, m-am dedublat si de sus ma priveam cu gura cascata si ochii beliti. Cata carne mi-a dat ala (cola n-avea capacul pus ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Lasa ca pe mine m-au atentionat soferi de autobuz si n-am mai dat coltul. Ba le-am si multumit.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu zic ca era gresit, spun ca exista si reversul medaliei, ca facerea de bine...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
la astia un eveniment feroviar se lasa cu sute de morti nu cu 15 ca la polonezi,de ex...
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Pai la indieni e o traditie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:09 |