Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
vladut88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
|
||
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|||
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Parca nu-mi vine sa cred ce citesc
![]() Multa sanatate Ady! Recuperare usoara si rapida iti doresc! |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Insanatosire grabnica si multa sanatate!
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Însănătoșire grabnică și recuperare ușoară, ady77!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si eu care am intrat pe topic crezand ca s-a postat ceva de asta http://www.aradon.ro/doi-morti-si-doi-raniti-pe-dn-7/1300324
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Intru si eu din plictiseala si citesc de accidentul in care ai fost implicat, aiurea tare senzatia.
Insanatosire grabnica si condoleante pentru colegii care au pierit in accident ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multa sanatate si recuperare usoara, ady!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Multumesc. Ieri mi-au "reparat" mandibula. Daca totul e ok luni ma externeaza. Iar marti ar trebui sa imi scot cotul si genunchiul din ghips. Miercuri ar trebui sa fiu, fizic, ca inainte de accident.
This post has been edited by ady77: 15 Jun 2013, 05:30 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Ady recuperare usoara
Si inca ceva, ti-ai atins limita de 80 kg ? ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aveam 90 inainte de accident. Acu' nu stiu cat mai am. Dar de luni dupa-amiaza pana acum am mancat un iaurt de 490g si vteo 1/2 kg de supa probabil am mai scazut.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nici nu stii ce sa zici... Sanatate multa.
Sper ca ai tai si-au revenit si ei, ca nu le-a fost prea usor nici lor! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Am prins si eu oportunitatea sa vizitez Iasul.
Oricum faptul ca am slabit mi-a fost de ajutor ca de o saptamana stau bumai cu fata in sus |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci.... ma uit ca bou' la monitor, am un nod in git si-mi gasesc greu cuvintele... In primul rind sa-ti dea Dzeu sanatate maxima si putere sa treci peste tot ce s-a-ntimplat! Dumnezeu sa-i odihneasca pe colegii tai!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Multa sanatate si recuperare usoara. Cineva, acolo sus, te iubeste de ai scapat cu viata si relativ cat de cat intreg din accidentul ala.
Cat despre ai tai colegi..sa le fie tarana usoara ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Oricum ma oprisem. trecusem la faza 3
La 80kg as arata ca un somalez. 35 de kg sint suficiente. Azi chiar mancat bine. Fizic stau din ce in ce mai bine. Psihoc ... Azi l-au ingropat pe Florin, joi l-au ingropat pe nea Vasile... Cred ca cel mai greu o sa imi fie sa merg din nou la munca... Vedem, o sa o iau paa cu pas, daca e nevoie o sa merg si la psiholog. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Prin cate ai (ati) trecut cu Stefan, asta te-a intarit psihic. O sa treci si peste asta, timpul le rezolva pe toate. Si ai suficient, esti inca tanar.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Asta ma gandeam si eu, ca am avut puterea sa lupt cand doctorul mi-a spus ca 1 don 10
000 de copii rezista operatiei si au trecit aproape 2 ani. Trec eu si peste asta, pentru golanii mei. |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ești viu, și asta e cel mai important. E bine că ai scăpat fără infirmități fizice. O perioadă îți va fi greu să accepți accidentul și urmările lui, dar creierul uman e construit să facă față și la astfel de traume. Încearcă să-ți găsești echilibrul în mijlocul familiei, și dacă simți că e nevoie și de un psiholog, apelează la ajutorul lui fără rețineri.
Îți doresc sănătate și putere! Dacă crezi că-ți pot fi cu ceva de folos, o fac cu dragă inimă. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bine că dormeai în momentul accidentului, vorba ta - măcar scapi de coșmaruri.
This post has been edited by Markos: 15 Jun 2013, 21:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Dumnezeu te are,inca,in plan,ady77,asa ca vei trece si peste asta..
Nu zice nimeni ca-i simplu insa nici nu stie omu' de cate poate fi in stare. Dar trebuie timp. Si rabdare. Sanatate maxima! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Doamne nu imi vine sa cred de 15 minute incerc sa realizez ce am citit si ce am vazut aici. Ady77 te poti numi un om intradevar iubit de Dumnezeu si pentru faptul ca o sa fi alaturi de copilasii tai. Multa sanatate sa te refaci repede!!
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Sa te repari repede si bine! Multa sanatate!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady77 |
![]()
|
Acasa!!!
|
--------------------
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
Toate pe calea cea buna, speram!
S'ti fashi ghini repidea! |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Asa am de gand.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:51 |