Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Poate așa vom fi mai prudenți in trafic !
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sper ca maine.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bine ca nu-l tii mult, altfel riscai sa faci vreo "scurta", si sa ai nevoie, dupa aia, de gimnastica medicala. + ca pe caldurile aste, nu-i prea placut ghipsu'.
|
--------------------
Dacia
1310
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ady77 imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut. Am avut si eu un eveniment, nu cu urmari grave, si o lunga perioada de timp mi-a fost extrem de greu noaptea la somn si la volan. Insa mi-am revenit. Nu avem de ales, a ceda nu este o optiune. toti cei citim acest forum putem invata, putem devenii mai prudenti. Viata este atat de importanta si atat de usor se pierde. Poate daca constientizam ca cei ce participa la trafic sunt tot oameni ca si noi...
|
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din pacate, se pare ca am inteles eu gresit, dar si formularea din biletul de externate de la Bacau nu a fost cea mai clara, asadar:
- am scapat de atela ghipsata de la mana; - la picior mai trebuie sa port ghipsul 2 saptamani, urmand sa fac ulterior fizioterapie. Asta e, m-am cam bosumflat dar nu am ce face, ortopedul mi-a explicat riscurile eaca mi-l scot mai repede si nu vreau sa-mi bat joc de mine. This post has been edited by ady77: 19 Jun 2013, 02:27 |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Te grabesti undeva?
![]() Nici la pomana nu esti bun? Pune mana si odihneste-te, n-ai nicio alta datorie acum. Bine oricum te faci, dar toate la vremea lor. Hai sa ne bucuram ca ai scapat, doua saptamani sunt un nimic, unde a intrat mia mai intra si suta. ![]() Fii barbata! ![]() PS Am auzit un banc cu moldovanși ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 19 Jun 2013, 06:31 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
La munca ma grabeam, dar pana la urma am mers asa in ghips. Mi-am luat cirje. Macar pot sa ma misc cat de cat singur.
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io dac-as fi in locul nevesti-tii, ti-as da cu carjele in cap si te-as pune in pat obligat-fortat. Cum, mai, sa te grabesti la munca? Vrei sa faci tara asta de rusine?
![]() (Ma bucur ca te misti ) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Desi lumea vad ca se ia de tine ca te-ai dus la munca, eu nu pot decat sa te felicit pt ca faci miscare. Fa cat mai multa, iar dupa ce iti scoti ghipsu, fa recuperare + plimbare cacalau dupa aia... eu am avut mana stanga rupta de 2 ori in acelasi loc (am tije de metal pe oase
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ady77 |
![]()
|
Sincer, mersul la munca azi a fost mai mult pentru recuperarea psihica decat pentru cea fizica. In rest, luat dosarele acasa si TeamViewer sa traiasca.
|
--------------------
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Multa sanatate...
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
M-am impiedicat destul de urat. Ma rog, am exagerat si eu in postarea de mai sus... Oricum am stat cu ghips ceva timp.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
maho |
![]()
|
Eu am avut cate 2 entorse la fiecare glezna (destul de serioase, de la baschet), fara ghips - s-au reparat de la sine, si, mai serios, o dubla fractura + luxatie la incheietura mainii dr.; aici a fost nasol cu ghipsul, ca mi l-au pus pana la umar, iar cand mi l-au dat jos aveam "scurta" la cot (nu mai aveam mobilitatea intreaga) si m-am chinuit vreo 2 luni cu gimnastica medicala. Deh, "vitejii" din copilarie. A, si-o luxatie de deget mic, pe care l-am tras tot eu la loc, imediat.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
Gresit!
![]() Conteaza si calitatea vietii si din fericire a ta nu a fost stirbita de incident. Sunt de fapt doua motive sa te bucuri. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Importantă e viața si atât.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred că știe asta.
This post has been edited by Markos: 19 Jun 2013, 18:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ii spuneam lui MuciX asta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ai dreptate, scuze.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Ce sa zic, am ramas masca acum cand am citit, auzisem de accidentul ala...Sanatate si recuperare rapida! Ai ramas cu o viata mai putin, ai grija de celelalte!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
Nu că ar mai conta prea mult, dar a făcut Poliția Română lumină peste accident? Ce s-a întâmplat, exact?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
@wolfman
Stiu. Ranile sunt superficiale tinand cont ce a fost acolo. @ Mucix: as fi fost dispus sa accept aproape orice doar sa traiesc, pentru baietii mei. ![]() <span class='edit'>19 Jun 2013, 20:08:</span> QUOTE(Markos @ 19 Jun 2013, 19:56) Nu că ar mai conta prea mult, dar a făcut Poliția Română lumină peste accident? Ce s-a întâmplat, exact? Noutati prea multe nu am, am avut alte prioritati ![]() This post has been edited by ady77: 19 Jun 2013, 19:08 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si io zic la fel,Iulikk..
Dar,din fericire,aci nu-i cazu'. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Sigur. Citiți părerea lui Ady.
Și nu uitați: cine consideră că a ingriji pe cineva e o povară, are toate sansele să devină o "povară" la rândul lui. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:22 |