Monarhia, - ultima solutie?!
![]() ![]() ![]() |
Monarhia, - ultima solutie?!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 13 May 2014, 14:32) Ca tu eludezi lipsa totala de fair-play a lui Iliescu (ca sa fiu bland), manipularea si dezinformarea care au dus la scorul ala o inteleg. Poate d'aia il apreciezi ca pe un presedinte 1/2 OK Io, in simplitatea mintii mele stiu una si buna: pentru ca sa aiba loc o asemenea prosteala e nevoie de minim doi. Ala care vrea sa prosteasca o arde singur pe uscat daca nu exista unul dispus sa inghita hapul. Cat priveste pe Iliescu, reamintesc ca am vorbit de Iliescu, mandatul III. QUOTE(ady77 @ 13 May 2014, 15:50) De unde? Paris, Londra, NY??? Si daca tot s-a vorbit de povestea cu poneiul roz si zvastica lui, io-te un interviu cu principalul vinovat. L-am citit aproape in intregime si sunt convins ca baiatul asta e si destept, si scolit si, in plus, stie ce spune. This post has been edited by dacis: 13 May 2014, 16:08 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ai putea sa presupui ca orice natie trecuta printr-un regim atat de dur ar fi avut, in context asemanator, probleme asemanatoare (repeta cuvintele cheie: intoxicare, manipulare, dezinformare
![]() Ah da...Iliescu din mandatul de dinaintea "luminii ochilor tai" era alta persoana. ![]() This post has been edited by Dan73: 13 May 2014, 16:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 13 May 2014, 17:12) Cu alte cuvinte, tu vrei ca io sa chiorasc! ![]() Si da, io chiar cred ca Iliescu din perioada 2001-2003 a fost complet altul / altfel fata de Iliescu din 1990-1992. Om politic mai adaptabil ca Iliescu io nu cunosc! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 May 2014, 10:03) La inceputul anilor '90 am vazut un documentar la TV legat de fostele uzine Malaxa. Ziceau ca un grup de insutriasi japonezi, nu stiu prin c ce conjunctura, au ajuns sa viziteze fabrica si li s-a vorbit despre istoria ei. Japonezii erau entuziasmati, dupa spusele lor, ei in perioada interbelica nu aveau industrie comparabila cu ce insemna Malaxa la acea vreme. Indiscutabil Malaxa era in elita industriei Romanesti interbelice. Tot in acel reportaj ziceau de Malaxa ca ar fi "inventat" institutia medicului de intreprindere in Romania la sfarsitul anilor '30. Ca fapt divers, la minele din Valea Jiului (unde ora exacta era data de Budapesta) la 1890 exista medic de intreprindere si fara viza lui nimeni nu se putea angaja in subteran. QUOTE(luck33ro @ 13 May 2014, 10:21) Este istorie, dreapta sau nu, prea putin mai conteaza. Din pacate a venit ciuma rosie si a uniformizat toata tara. In jos. QUOTE(dizzy @ 13 May 2014, 13:09) Poporul roman era in 90 ca pisica scapata din dulap. 45 de ani nu a avut voie nimic, brusc era voie orice... Ba mai mult chiar, tot ceea ce inainte de '89 era aproape interzis acum e aproape obligatoriu. Cel mai elocvent e cazul bisericii. Nici sa te caci nu mai poti ca vine BORul si isi da cu parerea. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Constitutia la 1866 promulgata de Carol I (tare curajos omul asta!) - defineste statul modern european!
Pana atunci eram fanarioti clacasi la turci. Domniile se bazau pe care da spaga mai mare la Istambul! Care apoi era recuperata inzecit pe spatele viermilor... suna cunoscut? This post has been edited by luck33ro: 13 May 2014, 17:13 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Base?
![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Perioada fanariota nu a fost cea mai rea dintre toate.
Intr-un fel e preferabil sa ai taxe mari fata de varianta cu sabia. Romanii sunt ipocriti si falosi, de aia a prins manelismul . |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 May 2014, 13:33) Tocmai ai definit arta moderna elitista. Daca place multimii, e sigur proasta; daca nu, mai are o sansa! Mai, daca nu stiu ce tembel considera ca e cool sa dea banii pe "statuia poneiului roz" e una, n-are decat sa arunce cu banii, problema lui! Daca insa statul face chestia asta se cheama bani aruncati, iar cine o face trebuie tras la raspundere. Pana acum ceva ani aveam in Galati un muzeu de arta contemporana, transformat mai nou la cererea branch managerului de la BOR Ltd. in muzeu al ortodoxiei or something. (pe bani europeni, nota bene, apropo de cum irosesc si aia banii!) Anyway, m-am nimerit acum cativa ani la un vernisaj al unui "pseudopicasso" local, pur si simplu un mazgalici care arunca vopselurile pe panza alandala. Daca il ascultai ziceai ca-i cel putin van Gogh! Evident, toata tarasenia organizata pe banii statului! Noa, acum stiu ca o sa vina acuzatia de proletcultism, asa ca, lamuriri: imi place pictura de ani buni, am vazut cam toate muzeele importante din Europa si pot sa spun linistit ca ma pricep cat de cat. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(dizzy @ 13 May 2014, 19:50) QUOTE(Garett @ 14 May 2014, 05:20) .... Noa, acum stiu ca o sa vina acuzatia de proletcultism, asa ca, lamuriri: imi place pictura de ani buni, am vazut cam toate muzeele importante din Europa si pot sa spun linistit ca ma pricep cat de cat. Îhî... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ihi ce? Daca nu apreciez poneii roz înseamnă ca nu ma pricep, sau cum?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
nu te pricepi
![]() vezi ca in RING au o rubrica despre ultimile evenimente din domeniu ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 14 May 2014, 06:20) N-o sa vina, ca ma recunosc destul de bine in descrierile tale. La un moment dat, acum ceva timp, eram invitat macar de doua-trei ori pe an la asemenea chestii si ... eram macar derutat. Dincolo de clicile si complicitatile locale (care exista si chiar au scopul de a suge cat mai mult din banii statului) exista si arta contemporana mai buna, inclusiv forme mai neobisnuite (street art, flashing moburi etc.) si mai greu de acceptat de batranogi ramoliti ca mine. Adica arta (ultra-)moderna de calitate, care chiar are in spate idei si concepte estetice. Revin cu sugestia de mai sus: cine vrea sa vada o viziune coerenta a unui om care stie clar ce si cum in acest domeniu al artei deja post-moderne, sa citeasca articolul al carui link l-am pus mai sus. Omul chiar stie si estetica, si teoria artei contemporane etc.etc.. This post has been edited by dacis: 14 May 2014, 07:45 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu nu inteleg care e legatura ICR cu Regalitatea?
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
ICR=Institutul pentru Cultul Regalitatii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si Poneiu Roz e Duda?
![]() |
--------------------
**
|
|
Cosstel |
![]()
|
te rog sa fii respectuos
![]() Alteta Sa Duda ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine o Duda decit strategul comandant de osti Mitridate-Alexandru Macedon-Ponta.
Chiar, nu i-am auzit pe pontaci (Omulnou) luind pozitie fata de arogarea de catre nebun a pozitiei de comandant de osti, la sfirsitul saptaminii trecute, calitate in care a si interzis survolul alcoolicului rus. Ba mai pretinde ca a ridicat si Mig-urile in aer, sa-l improaste pe ala cu scuipati. A cazut europa in cur la faza asta. Generalii NATO s-au inscris la coada sa-i prezinte omagurile. Parca ziceati ca betivul Base va provoca noul razbel mondial. L-ati subestimat pe ponta. Mereu il subestimati si-l supraestimati in acelasi timp. Niciodasta nu-i observati galetusa cu nisip si lopatica din cap. Ultima sedinta CSAT pe tema asta a fost. Vaisul Joe Bidon pe tema asta vine la Bucuresti. This post has been edited by corbex: 14 May 2014, 09:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Obama l-a trimis pe Biden să-l potolească pe Vivi, s-a notat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cosstel |
![]()
|
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
dacis |
![]()
|
Io cred ca visul lui Vivi este sa ajunga sa fie numit Alteta Sa, Regele Poanta I.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Exista mai multe posturi de Regele Tiganilor. Toate ocupate. E liber cel de Regele Prostilor. Supusi exista.
14 May 2014, 10:47: QUOTE(Markos @ 14 May 2014, 10:40) Intreaba-l pe Dacis, daca nu ma crezi. Sau citeste Liomond Presse Agentur. This post has been edited by corbex: 14 May 2014, 09:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cu Duda voi inca nu ati inteles ca nu el e mostenitorul ? Sau postati doar asa ca va place cum suna?
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Cosstel @ 14 May 2014, 10:41) Fals. Dupa sine, s-a nascut prin propria-i decizie, din spuma marii. N-are mama, n-are tata. Am cunoscut io acum fro 15-20 de ani un nene care se lauda-i ca-i tac'su, dar nu cred. Prea avea figura de ofitzir de securitate si, parca, si ochi albastri. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Aș! Avea lentile de contact sa te induca pe tine in eroare
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:45 |