Comunismul, solutie alternativa?
![]() ![]() ![]() |
Comunismul, solutie alternativa?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu conteaza decat sa fie curate
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 15 Jun 2012, 22:45) QUOTE(Laurentziu83 @ 17 Jun 2012, 17:25) Nu era cazul sa te chinui sa faci dovada faptului ca esti tsa....hand... pr.... o persoana deosebita, stie deja toata lumea. Numai ca, vezi tu, apelativul "ba" nu se prea foloseste-n multe locuri, chiar daca tu asa ai auzit acasa. Dar, deh, trebuia sa vii tu in Bucuresti, sa ne demonstrezi ca e posibil sa-ti stergi mucii cu mineca, ca nu-i nevoie de batista. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Domnu' Marty, in care canton sa va caut? Eu voi ajunge in comuna Rietholz, cantonul Thurgau. Sper ca ne vom putea gasi. Lasati un numar de telefon sau adresa ceva prin PM.
This post has been edited by dragoselu: 17 Jun 2012, 22:11 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nimic nou azi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
noup
![]() mecanicu' e-n servis arhitectul e la arhitectura si arhitecteaza (sau arhitectește? ![]() io la cabsuni precum stii ![]() This post has been edited by kum: 18 Jun 2012, 14:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Da' pleshea unde-o fi? A plecat spre Koreea?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pleaca comunistii in concedii prin Vest... da-o dreaq de democratie, ca se spurcara tovarasii !!!
![]() |
--------------------
**
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
Mai baieti, ce s-a intamplat aici? Am crezut ca a luat lumea atitudine vizavi de propaganda lui npleshea, dar cand colo vaz ca va spurcati intre voi.
|
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ramii pe aproape, nimeni nu modereaza o cearta mai bine decit o femeie.
This post has been edited by corbex: 18 Jun 2012, 14:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(fefeleaga @ 18 Jun 2012, 14:47) Mai baieti, ce s-a intamplat aici? Am crezut ca a luat lumea atitudine vizavi de propaganda lui npleshea, dar cand colo vaz ca va spurcati intre voi. A fost un nou episod din Invazia telectoalilor, si anume: Izvoarele de apa calda din bucuresti cu Silvester Tolstoievschi in rol principal. In deschidere a fost documentarul Legendele urbane: intre mit si adevar. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.491 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Jun 2012, 16:39) QUOTE(kum @ 16 Jun 2012, 17:54) Alcolicu-le . QUOTE(dragoselu @ 17 Jun 2012, 17:27) Pai bine bre, tu vinzi usturoi in loc sa mariti bucata ta de bucuresti? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ieri in intersectia de la sintuhalm se oprisera unul linga altul doi care veneau dinspre sebes si se injurau de se auzea de pe partea cealalta, m-am gindit la voi.
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pacat ca n-ai intervenit! Cind iti pui ambitia, dovedesti pe oricine.
![]() This post has been edited by corbex: 18 Jun 2012, 15:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Kkm-as in blidu vostru .Va puneti poalele in cap care e mai parvenit. Stricati bunatate de topic despre bolsevici . La cum postati p-aici sunteti dovezile vii ale racilelor ciocoismului rosu.Niste adevarati oameni de tip nou. FMCC
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
Iar nu ti-ai luat pastilele tataie?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aici e topic despre binefacerile comunismului nu despreetalarea izmenelor imbracate pe fata sau pe dos ale unor dacioti.
Io pastilele mi le-am luat nu au luat alte persoane cand trebuia. Asa ca FMCC ![]() PS Tov. Pleshea e macar simpatic cu obtuzitatea lui ![]() This post has been edited by bion: 18 Jun 2012, 18:55 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
Ma coane bion, o sa-ti raspund, ca matale meriti un raspuns. Problema nu e ca mi-am luat nush'ce si ca mi-am facut nush'ce si ca ma laud. Nu ma laud, si am explicat de ce:
- la jurnal de bord fiecare zice ce si-a facut la masina - numai io ma laud - sculele alea sunt un cenzurat. In primul rand am deschis topic de acu 4-5 luni ca ce sa-mi iau, am cerut sfaturi, am primit si mistouri, asa-i in tenis. In urma sfaturilor si a celor citite pe net m-am decis la acel set-up care este cel mai ieftin posibil. Daca ma laudam cu ceva boxe de o mie de euro perechea, mai ziceam. Da' io mi-am luat un rahat de sistem care este cel mai jos pe scara evolutiei sistemelor. NU TE LAUZI CU ASA CEVA. - biblioteca: ![]() - ruter... O DAA... pentru tolstoievschi o fi ultima fitza sa ai un ruter uairles, da' io doar am intrebat care imi satiface cerintele, am explicat niste chestii pe acolo, am pus si link-uri, am dezbatut inainte de a-mi lua. Am ascultat sfaturi ale unor colegi inainte de a-mi lua. - masina... sehashu'... Mdea. M-a ajuns mai putin decat un Logan nou. Fitza nene ![]() - ... Nu mai continui, ca nu mai are rost. Numai un IDIOT poate sustine ca io ma laud cu astea. Punct! In alta ordine de idei nu sunt putini care mai posteaza aici ce-si mai cumpara (si nu ma refer doar la masini). Doar ca la mine s-a intamplat sa fie mai multe intr-un interval mai scurt de timp. Am stat vreo cativa ani indecis ce sa fac: sa raman, sa plec, ... Dar am decis apoi ca totusi sa incerc sa raman aici. Nu afirm ca daca suna telefonu' si-mi place ce aud, nu plec in secunda doi. Numai ca nu caut asa ceva. Daca e, bine. Daca nu, tot bine. Sunt oameni de aici de pe forum care m-au cunoscut personal. M-au vazut cat de "cocalar" sunt, cat de "manelar" sunt. Nu ti se pare ciudat ca din toti doar unu' arunca cu rahat? Facandu-se prin asta singur de litera 3? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce pasiuni dezvolta un pietroi aruncat in mocirla!...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pana si tov. Pleshea s-a rusinat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nici injuratul comunismului numai e ce a fost odata...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Oricit de mult urim si injuram comunismul,noi,astia de l-am trait,din pacate,si asta datorita conditiilor economice,isi va gasi din nou multi sustinatori.
![]() Intotdeauna cind s-au traversat perioade de criza,extremele au cistigat adepti. This post has been edited by M.C.: 19 Jun 2012, 10:19 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pentru ca prostime este cata frunza, cata iarba...
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-i vorba numai de prostie. treaba e mai complexa. Fiecare percepe si e afectat diferit de o epoca. Epoca iti marcheaza si modeleaza gindirea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:26 |