ECU mysteries - split, (o disputa aprinsa dintr-un topic facut varza))
![]() ![]() ![]() |
ECU mysteries - split, (o disputa aprinsa dintr-un topic facut varza))
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
De aia nici nu se foloseste decat de hotii de producatori, ca sa umfle preturile. Ala de pe contrasens poate oricand sa duca mana la ochi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 Feb 2012, 22:58) ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 1690_0_enl.jpg ( Size: 168.74k ) Number of downloads: 310 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
nu incerca sa distragi atentia ca nu pun botul la vrajeala ta
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
klaus |
![]()
|
autolevelingul e obligatoriu prin regulamentul 48 al CE ONU la farurile cu xenon, nu ca doresc cu multa dragoste producatorii sa mai bage niste bani
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
pai vezi !!!tehnologie ce dreaq !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
DannyY |
![]()
|
Sincer, imi pare rau de cablul ala, da' io cred ca ai putea, pana la urma, sa-ti iei un telefon mobil din ala fara cablu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
Am becap, la iupisii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 27 Feb 2012, 23:45) Stai linistit atunci, astia au fibra optica, nu cablu telefonic! Bine, hotii s-au prins prea tarziu. QUOTE(ArtVandelay @ 27 Feb 2012, 23:43) Uneori e aproape patrat. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 28 Feb 2012, 00:52) Eu n-am auzit în viața mea de cerc "nerotund" ![]() Dacă nu e rotund, nu e cerc! Sau poate nu știu eu destulă Matematică, nu mă lămurești tu te rog? Ca sa-ti dau un exemplu sa intelegi mai bine, cate grade are un cerc? 360 ? dar cate grade are un cerc oval ? tot 360 ? nu cred ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Markos |
![]()
|
Mă gandeam acum, la o bere.. Dacă ECU nu stie să calculeze integrale, cum drec poti avea tractiune integrală?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Diferenta consta in numarul de grade in radiani interpolati intre raportul dintre distanta minima si maxima raportat la centrul cercului oval
|
--------------------
Ford
focus
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
Io am fost la cercul de aeromodelism la Casa Pionierilor. Pot sa confirm ca nu era rotund!
Radianeeeeee! Te injura unu' pe aici! ![]() LE. Nici cercul de biologie (un fel de Aiud) unde spalam broastele lu' dom' profesor ca sa trec clasa nu era foarte rotund. This post has been edited by DannyY: 28 Feb 2012, 00:04 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ArtVandelay |
![]()
|
Pai inseamna ca avea mai putine grade. Probabil in jur de 345-350 in functie de unghiul curburii. Daca ai cercul respectiv la indemana se poate calcula usor. cu integrale.
cosmin, nu mai zici nimic ? cauti raportoru' ? ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 28 Feb 2012, 00:12 |
--------------------
Ford
focus
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 28 Feb 2012, 00:11) Pai inseamna ca avea mai putine grade. Probabil in jur de 345-350 in functie de unghiul curburii. Daca ai cercul respectiv la indemana se poate calcula usor. cu integrale. Io nu suport mai mult de 60 de grade. Si in nici un caz mai mult de 200 ml, asa ca ma culc. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nici nu s-o potolit frigurile, si deja pomeniti temperaturi de-astea de cuptoare.
Ale naibii roti de skoda, sigur ele-s de vina pentru incalzirea globala. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
Hai ca n-am adormit... inca.
Skoda are 4 roti a 90 de grade fiecare, ca sa indeplineasca conditia de cerc mai mult ca perfect rotund cu 360 de grade celsius in jurul centrului. Asta ca sa nu intram in fineturi gen 'radical din minus unu egal cu iii', ca deja o dam in integrale, derivate din dorinta unora de a afla lucruri vechi. De la (prea mult) teacher's citire. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:14 |