ECU mysteries - split, (o disputa aprinsa dintr-un topic facut varza))
![]() ![]() ![]() |
ECU mysteries - split, (o disputa aprinsa dintr-un topic facut varza))
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 Feb 2012, 20:32) Iar in ce priveste diferenta de km din diferite calculatoare ale masinii, unele (cum e bordul) prin lege sunt obligate sa arate altfel decat real. O sa vedeti ca pe CAN circula o informatie foarte aproape de realitate legat de viteza si de km parcusi, comparativ cu GPS-ul. Asta insa in conditiile stabilirii clare a diametrului rotilor (la skoda se pot defini diametre diferite pentru exactitatea informatiei) ceva de genu: Megane_3.jpg ( Size: 121.72k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
atata doar ca la skoda o faci din ... computerul de bord. O face utilizatorul, nu inginerii cu "high class diagnostic software"...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Curios cum puteti masura circumferinta rotii sub sarcina
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
autoleveling-ul cum poate face ceea ce face in fct de sarcina?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ar iu șor ?
interin niste deformatii prin pneu pe acolo, de la greutatea autovehiculului, de la forta de tractiune, de la forte laterale.. de-aia avem raza dinamica, raza statica, raza libera.. This post has been edited by ArtVandelay: 27 Feb 2012, 22:01 |
--------------------
Ford
focus
|
yhattori |
![]()
|
extrem.
LE: CIRCUMFERINTA rotii se schimba doar daca tai din cauciuc. sau ma rog, umbli cu el atit de dezumflat incit face cute in pata de contact. This post has been edited by yhattori: 27 Feb 2012, 22:05 |
--------------------
*
*
*
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pilotii mari dau masina peste cap, cu ea-n copaci, samd. Eu mi-s incepator, n-am decat un sant si o masina stearsa in plin derapaj pe la 80 la ora
![]() ![]() ![]() Parca mai fusese acum multi ani o discutie cu profilul diferita al axelor cu came la VTEC, iar unii nu auzisera de sistem, drept urmare nu exista. Tot la vremea respectiva unii erau chiloti de Nova ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 27 Feb 2012, 21:44) Anvelopa nu-și mărește circumferința proporțional cu sarcina aplicată! Singurul moment în care circumferința este schimbată (dar probabil insesizabil de puțin) este când bagi presiune mare și se "umflă" mijlocul suprafeței de rulare. pic008.jpg Dacă tu ai sarcină mare pe anvelopă, crește doar suprafața de contact cu solul (roata se "turtește" în partea de jos), dar low-tire-pressure.jpg * acum e bine, yhattori? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 27 Feb 2012, 22:19 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ieczac, poate se mai ovalizeaza un pic, nevazut cu ochiu liber, da ma tem ca circumferinta ramane la fel.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
yhattori |
![]()
|
circumferinta, 2300, circumferinta...
nu diametrul. |
--------------------
*
*
*
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pnlaurma pe CAN/BUS circula vitezele la toti cei 4 senzori de ABS? Sau sunt mediati deja cand ajung pe magistrala?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yhattori |
![]()
|
intre timp, daca mai sint pejotari sau citroenisti cu TU5JPx:
Attached File(s) ![]() |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Intre timp, ne tot pleaca valorile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(yhattori @ 27 Feb 2012, 22:06) Știu ce e circumferința, la fel cum știu ce e și diametrul, dar ce relevanță are strict în această situație? Dacă nu schimbi diametrul, nu ai schimbat nici circumferința. This post has been edited by cosmin_2300: 27 Feb 2012, 22:25 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
ma pregateam sa te bag la bula dar ai editat la timp !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
O elipsa cu circumferinta egala cu a unui cerc s-ar putea sa aibe alt diametru pe una din axe fata de cerc
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Corect, aveți dreptate, acum m-am prins.
Eu m-am gândit la roată ca la un cerc! ![]() @ yhattori - mulțumesc pentru corectare. @ l@u - încă nu e prea târziu ![]() @ klaus - mulțumesc pentru explicație, și tu ai dreptate! This post has been edited by cosmin_2300: 27 Feb 2012, 22:25 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
E bine ca v-am dat de lucru, discutia incepuse sa stagneze
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
l@u |
![]()
|
Da , dar tot nu ai raspuns la intrebarea mea ?!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Ti-as raspunde da nu stiu ce e ala auto leveling
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Este folosit in special la farurile cu Xe "din fabrica". Iti regleaza farurile in functie de incarcatura masinii.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
klaus |
![]()
|
o face mecanic, daca nu o face cu senzori de leveling.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu e, ca n-are piston integrat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
dac e turtita e arc de cerc
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:03 |