Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 5.78mb ) Number of downloads: 656 2.JPG ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 693 3.jpg ( Size: 191.95k ) Number of downloads: 655 |
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Normal ar fi sa-l intrebi de autorizatie, daca n-are, fa-i o obturatie de canal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i obligat sa o arate oricui... Doar politiei, cand reclama ocuparea locului, cand vin sa ridice masina.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Aug 2011, 16:25) Inca nu am aflat ce masina ar vrea sa parcheze pe acel loc. Mai astept. ![]() QUOTE(PaulT @ 17 Aug 2011, 16:29) Nu-i obligat sa o arate oricui... Doar politiei, cand reclama ocuparea locului, cand vin sa ridice masina. Unde scrie asta? Ceva concret daca se poate. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pe blogul ala de 30.000Eur cred ca scrie.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 17 Aug 2011, 16:34) Pai.. De ce ar trebui sa iti arate ceva? Esti autoritate de control? Daca a platit si e "de gasca" iti arata contractul sa te linisteasca... La fel de bine suna direct la politie si primesti amenda + ridicat masina. Lor va fi obligat sa le arate contractul in momentul in care se prezinta la locul faptei. Locul este marcat, iar daca nu il crezi pe cuvant si nu vrea sa iti arate contractul(daca il are) n-ai decat sa risti si sa parchezi acolo. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Pai pana o sa ma intalnesc fata in fata cu respectivul, masina nu o misc de acolo.
In privinta ridicatului nu imi fac griji pentru ca o parchez la 2 centimetri de acel perete. Nu prea vad cum ar putea sa o ridice. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
astia din sectorul 4 sunt campioni la "oficializarea" locurilor de parcare in cele mai nastrusnice pozitii (jumate pe trotuar, in nisa, permenticular, etc)
Ce vad in poza s-a intamplat in zona mea (Parincia) acum un an si ceva .... si da sunt locuri oficiale numerotate cu 1 B & co .... asa ca ai toate sansele sa ocupi locul ptr care altul plateste. a .... si da tot in sectorul 4 se obisnuieste ca colegii sa nu raspunda de lucrarile celui plecat in concediu .... deh .... romanisme |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da ma, e simplu... s-a dus omu' cu o pila la primarie, si i-au facut loc de parcare unde au gasit... aia e... fiecare cu norocul lui...
LE: pune si tu o hartie in geamul blocului cu: "Pentru evitarea neplacerilor, rog proprietarul locului de parcare cu numarul 1B sa ma contacteze la ap. X" This post has been edited by skija: 17 Aug 2011, 16:17 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(skija @ 17 Aug 2011, 17:15) da ma, e simplu... s-a dus omu' cu o pila la primarie, si i-au facut loc de parcare unde au gasit... aia e... fiecare cu norocul lui... LE: pune si tu o hartie in geamul blocului cu: "Pentru evitarea neplacerilor, rog proprietarul locului de parcare cu numarul 1B sa ma contacteze la ap. X" Buna ideea. Cred ca o pun mai bine in geamul masinii. Mersi. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(tarzy @ 17 Aug 2011, 17:04) astia din sectorul 4 sunt campioni la "oficializarea" locurilor de parcare in cele mai nastrusnice pozitii (jumate pe trotuar, in nisa, permenticular, etc) Corect. Stiu niste cazuri de-ti sta minte in loc. In sectorul 4 daca parchezi pe un loc platit nu-iti ridica masina si nici amenda nu-ti da pe loc. Iti da o instiintare ca esti parcat aiurea si doar daca nu-ti misti masina in 24 ore iti da amenda. Te poti duce frumos la administratorul/presedintele blocului, el stie sigur daca este sau nu loc platit la primarie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 17 Aug 2011, 15:01) ... Am sunat la primarie sa cer informatii despre acest lucru si vaca de acolo mi-a spus ca persoana care se ocupa de asta este in concediu pana pe 10 septembrie. Mincinosi imputiti!!!... Mda, tu ai o problema cu locul de parcare, si pe chestie asta toti functionarii de la primarie ar trebui sa fie mot la serviciu. Daca vreo functionara indrazneste sa plece in concediu (de altfel un drept legal...) toti sunt niste mincinosi imputiti. Mama lor de functionari publici, bine le face Boc si Basescu... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
PaulT |
![]()
|
QUOTE(bz_26_zzz @ 17 Aug 2011, 16:53) Pai pana o sa ma intalnesc fata in fata cu respectivul, masina nu o misc de acolo. In privinta ridicatului nu imi fac griji pentru ca o parchez la 2 centimetri de acel perete. Nu prea vad cum ar putea sa o ridice. Probabil nici amenda nu poti primi.... QUOTE(skija @ 17 Aug 2011, 17:15) da ma, e simplu... s-a dus omu' cu o pila la primarie, si i-au facut loc de parcare unde au gasit... aia e... fiecare cu norocul lui... LE: pune si tu o hartie in geamul blocului cu: "Pentru evitarea neplacerilor, rog proprietarul locului de parcare cu numarul 1B sa ma contacteze la ap. X" Sa il contacteze... de ce? Sa umble si pe la usile vecinilor dupa ce si-a platit locul? Sa stii ca nu e nevoie de nici o pila pentru a plati un loc la primarie... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pentru a plati, nu, dar pentru a infiinta unu nou lipit de un imobil (desi legea spune ca tre' sa ai 1m de la cladire pana la masina, atunci cand e parcata) sigur iti trebuie pila...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(radian @ 17 Aug 2011, 17:46) Daca vreo functionara indrazneste sa plece in concediu (de altfel un drept legal...) toti sunt niste mincinosi imputiti. Mama lor de functionari publici, bine le face Boc si Basescu... De azi pana pe 10 septembrie cand mi-a spus ca se intoarce din concediu sunt 25 de zile. Ma indoiesc ca si-a luat omul toate cele 21 de zile legale + 4 zile neplatite. Nu ti se pare ceva putred la mijloc? Dupa cum mi-a raspuns la telefon mi-am dat seama cu cine vorbesc. Eu: Buna ziua! Ea: Deeeeeaaaaaa!!! Eu: As dori o informatie din partea dvs. daca se poate... Ea: Deeeeeaaaaaa!!! Eu: bla...bla...bla Ea: Colegul care se ocupa cu locurile de parcare este in concediu de odihna pana pe 10 septembrie. Eu: Pai... Ea: Ce nu intelegi ca nu pot sa te ajut???!!! Deodata telefonul imi este inchis in nas. ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, de acord cu tine. Iti gasisesi un loc de parcare, si s-a gasit un vecin cu 5 secunde mai istet, care a verificat la primarie, a vazut ca din punct de vedere legal locul e vacant si ti l-a suflat. E frustrant.
Dar, cine te impiedica sa mergi personal la primarie sa ceri informatii. Daca si fata in fata iti vorbesc pe acelasi ton ai destule cai sa le faci zile fripte. Ai idee cati "oameni de bine" suna zilnic la primarie sa reclame tot felul de chestii? P.S. 21 zile de concediu de odihna este minimul impus de lege. Iar in alta ordine de idei, de azi, inclusiv si pana in 10 septembrie sunt exact 17 zile lucratoare. Nu te-ai suparat pe cine trebuia... ![]() This post has been edited by radian: 17 Aug 2011, 17:10 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Nu sunt suparat.
![]() Faza este ca momentan nu am buletin de Bucuresti ca sa imi cumpar loc de parcare. Stau cu chirie. Oare pot cere informatii la Primarie daca nu sunt locatar cu "acte in regula"? |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-ai Buletin de Bucuresti da ai pretentii sa ai loc de parcare asigurat in Bucuresti. Ca ce chestie?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Exact de asta mi-am adus aminte cand am scris "Buletin de Bucuresti".
![]() Pai unde sa parchez masina daca locuiesc in Bucuresti? ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Unde apuci. Ca fapt divers, ce cauti in Bucuresti? Nu de alta, dar intalnesc foarte des remarci de genul "Bucurestiul ala aglomerat si mizerabil", culmea, din partea unora care abia ce-si cauta loc prin el.
Vezi tu? Eram 47 in clasa, la hasdeu. 47!!! Stii cati mai sunt in Bz acum? Niciunul. Toti sunt in Bucuresti. Normal ca Hasdeul nu-i singurul liceu din Bz, normal ca buzaul nu-i singurul oras din tara, normal ca aia din clasa mea nu-s singurii care-au plecat la Bucuresti. Si tot normal e ca Bucurestiul e plin ochi iar provincia e pustie si civilizata. ![]() PS. Ma duc sa-i dau o motocoasa, ca m-ai enervat rau. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Aug 2011, 17:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Pai sunt in Bucuresti de 4 ani, de cand am terminat liceul. Liceul de Arta. Astept sa termin facultatea si sa vad incotro apuc. Momentan caut loc de parcare si nu gasesc!
L.E.: In provincie nu ai ce face. Mori in chinuri, incet, incet. This post has been edited by bz_26_zzz: 17 Aug 2011, 17:42 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 17 Aug 2011, 18:19) Faza este ca momentan nu am buletin de Bucuresti ca sa imi cumpar loc de parcare. Stau cu chirie. Oare pot cere informatii la Primarie daca nu sunt locatar cu "acte in regula"? Poti cere, doar ca trebuie sa stii unde sa ceri, si nu la Primarie trebuie sa ceri informatii. Macar stii unde au "biroul" astia care se ocupa de parcari in sectorul 4? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Strada Straduintei, numarul 1 ?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Buzoiene ... schimba locuinta daca tot nu e a ta (stai cu chirie) si cu asta basta .... in Bucuresti sunt inca multe locatii unde nu-i chiar asa o tragedie sa gasesti un loc de parcare ....
Nu mai stiu dar parca pe Soseaua Giurgiului se putea parca la liber ..... e chiar asa o mare tragedie sa parchezi la 2 alei distanta? This post has been edited by tarzy: 17 Aug 2011, 18:00 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tribunul |
![]()
|
Vezi ca nu-i chiar la strada, si nicidecum nu-i Primaria acolo.
Ca punct de reper intrebi unde se schimba buletinele sunt perete in perete. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 17 Aug 2011, 18:59) Buzoiene ... schimba locuinta daca tot nu e a ta (stai cu chirie) si cu asta basta .... in Bucuresti sunt inca multe locatii unde nu-i chiar asa o tragedie sa gasesti un loc de parcare .... Nu mai stiu dar parca pe Soseaua Giurgiului se putea parca la liber ..... e chiar asa o mare tragedie sa parchezi la 2 alei distanta? Si acolo e complicat pentru ca nu gasesc loc. Dau uneori cate 3-4 ture de bloc ca sa gasesc. QUOTE(tribunul @ 17 Aug 2011, 19:03) Vezi ca nu-i chiar la strada, si nicidecum nu-i Primaria acolo. Ca punct de reper intrebi unde se schimba buletinele sunt perete in perete. Multumesc. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(bz_26_zzz @ 17 Aug 2011, 18:40) Pai sunt in Bucuresti de 4 ani, de cand am terminat liceul. Liceul de Arta. Astept sa termin facultatea si sa vad incotro apuc. Momentan caut loc de parcare si nu gasesc! L.E.: In provincie nu ai ce face. Mori in chinuri, incet, incet. Vezi ca in Bz e plin de locuri de parcare!!! Da, stiu. In BZ n-ai ce sa faci. Ca atare te duci in Bucuresti si arzi gazul, stai degeaba. Chit ca n-ai loc de parcare, chit ca n-ai ce face, chit ca nu te angajeaza nimeni... Apoi incepi sa urli cat de imputiti sunt bucurestenii cu Bucurestiul lor, cat de aglomerat e, nu-s locuri de parcare, chiriile-s mari... Baaa, in '90 era liber Bucurestiul. Sau, ma rog, era plin de bucuresteni. "Buletin de Bucuresti" incep sa cred ca era o solutie. Asa, ca o paranteza, am numai prieteni si prietene de prin alte parti. Faza e ca toti/toate sunt enervati de aglomeratia din Bucuresti. Da unu/una n-ar recunoaste ca DIN CAUZA LUI/EI E AGLOMERATIA AIA si ca orasul lor natal e LIBER si PLIN DE LOCURI DE PARCARE. This post has been edited by Victoras2001: 17 Aug 2011, 20:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
Te-au izgonit moldovenii astia din Bucuresti.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu moldovenii, ci provincialii cu pretentii. Aia care n-au dupa ce beaq apa da-s plini de basini la cur.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:54 |