Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cu Stiinta! (fosta sau viitoarea....)
cu alte cuvinte sunt UNICAT... pankist alb, din Bronxsteni, suporter al Craiovei... si jucam basket la Hasdeu... semintele le spargeam in the 'hood... This post has been edited by skija: 18 Aug 2011, 16:04 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, deci tii cu Steaua. Sau ce nu intelegi?
18 Aug 2011, 17:07: Zici ca jucai baschet la Hasdeu? Pai sa-ti zic io una? Tu stii ca Hasdeul a luat locul 2 pe tara, in campionatul liceelor? Si ca sa vezi ce modest sunt, am jucat si eu atunci. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Aug 2011, 16:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mi se rupe bashchetii de locu' vostru 2 pe tara la bambilici in 1875... io jucam baschet in CURTEA Hasdeului, sambata... io am facut un alt liceu, de genii.. si cand tu luai locul 2 pe tara la baschet io luam locul 2 la olimpiezile intenationale de limba Romana...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pentru mine era doar o amintire placuta. Eram nostalgic. Imi pare rau ca te-am jignit.
![]() 18 Aug 2011, 17:24: QUOTE(skija @ 18 Aug 2011, 17:10) mi se rupe bashchetii de locu' vostru 2 pe tara la bambilici in 1875... io jucam baschet in CURTEA Hasdeului, sambata... io am facut un alt liceu, de genii.. si cand tu luai locul 2 pe tara la baschet io luam locul 2 la olimpiezile intenationale de limba Romana... Acum am vazut. Scuze. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Aug 2011, 16:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inca doo iegzemple a la rominica. daca esti jeniu, ai logan, daca esti smecher, ai maibah...... sau ies clase sau chiu sapte....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
@Victoras -
![]() ![]() ![]() da' app... tu unde locuiesti acum? This post has been edited by skija: 18 Aug 2011, 16:44 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ia un pix si noteaza-ti.
![]() Totusi. Dupa ce te-am intrebat daca ai facut scoala ajutatoare, tu-mi raspunzi ca ai facut "tot ceva de genul ala"? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Aug 2011, 16:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
skija |
![]()
|
nush' ce-i ala pix... n-auzi ca am terminat Liceul 1? N-am mai vazut pix din clasa a 4-a...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai era singurul roman din competitie.
l-a depasit doar un bulgar. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Zicu? Sau Platini?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
Platiniski
![]() sau Zikoveț ![]() This post has been edited by Markos: 18 Aug 2011, 23:56 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
flankesc...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ii flancheaza pe ailalti, sa nu fuga cu pileala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Dupa ceva timp s-a petrecut si inevitabilul. Azi dimineata la ora 6 mi-am gasit masina lovita.
Ori un vecin mi-a dat cu vreo caramida (putin probabil), ori un dobitoc cu o duba deasta m-a atins cand a dat cu spatele (cel mai probabil pentru ca pe gangul asta vine o dubita deasta care cara mobila). ![]() 289472_ldv_convoy_usado.jpg ( Size: 94.93k ) Number of downloads: 345 Astept sa il prind pe nemernic in parcare si sa vad daca urmele de pe masina se potrivesc cu cele de pe "remorca masinii". Ma refer la inaltimea acesteia pentru ca lovitura este destul de sus. Mi-a atins stalpul, rupt oglinda si mi-a atins usa sub oglinda. Acum, am cateva intrebari. Daca se adevereste ca duba mi-a atins masina azi noapte, cum pot sa fac ca nemernicul sa suporte consecintele, adica sa imi dea asigurarea ca sa mi-o repar. Ma gandesc ca cel mai probabil acesta nu va recunoaste. ![]() Si a doua intrebare, daca il blochez in parcare in cazul in care nu recunoaste, nu imi ramane altceva de facut decat sa sun la Politie. Acestia pot veni in urma solicitarii mele sau imi vor spune ca sa ma inteleg cu acest nemernic?? Multumesc! Attached thumbnail(s) SAM_0549.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 416 SAM_0550.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 396 SAM_0551.JPG ( Size: 815.02k ) Number of downloads: 378 SAM_0552.JPG ( Size: 726.19k ) Number of downloads: 367 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu ai voie sa-l blochezi, iti iei sigur amenda de la politie.
Prima data sa te duci sa discuti cu el amiamil, ii spui ca baba de la 4 l-a vazut cand ti-a lovit masina si a venit sa te anunte, dar intre timp a plecat. Daca nu vrea amiabil, te duci la politie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu poate ai suparat pe cineva cu blogu tau si a aflat ce masina conduci.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Imposibil.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
atunci bafta.
din pacate slabe sanse sa rezolvi ceva. daca a lovit cu bena nu prea are cum sa ii ramana urme. la politie daca nu aduci martor politistu o sa cosntate ca nu sunt urme si asta e. la casco cu tine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
da' ce masina ai? de aia rosie zic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Una low-cost.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pare un chevrolet
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci e dauna totala
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
gata rezolvasi ceva?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:05 |