Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
In general prin spitale, laboratoare .... .
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa bata cum am fost la chimie, parca tin mnte ca formolul adica formaldehida e un gaz
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi si la muzee.
Mie mi se pare cam copilareasca toata treaba asta cu dezumflat roti, mai ales cum a spus vet, ala stia si cine o face. Tu ai probleme cu individul, nu cu masina, deci daca ai curaj iate de el, nu te te du la 2 noaptea si scoate capacele de la ventile. QUOTE(argon @ 24 Feb 2012, 15:03) bata ai fost, bata ramai ![]() This post has been edited by 4x4: 24 Feb 2012, 15:06 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE(argon @ 24 Feb 2012, 15:03) Nu imi permit sa te contrazic. Desi chimia nu mi-a placut niciodata, eu am invatat ca aldehida formica sau formaldehida este un gaza. Iar solutia apoasa de formaldehida (37-40%) este formol. Dar in cazul in care ai dreptate, eu faceam referire la acea substanta apoasa care este utilizata in procesul de conservare a tesuturilor (cum bine spunea 16....aia care e in borcanele de pe la Antipa) sau care se baga pe artera femurala a unui cadavru pentru imbalsamare. off-topic....dar legat de chimie : daca aerul pe care il inspiram contine aproape 1% argon, oare ce procent din acest gaz este regasit intr-o eructatie sau flatulenta? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vet @ 24 Feb 2012, 14:41) Sfat! Cand va mai supara cate unul, cu o seringa ii bagati 20-30ml de formol. Pe la grila de la stergatoare, pe langa usi, pe unde puteti voi! 2 saptamani ori lasa masina pe dreapta cu geamurile deschise, ori conduce cu capul pe geam. Metoda testata de mine acum 14 ani, in lupta cu un "nenorocit" care dorea sa-mi ocupe locul de parcare pe care il detinuse tata (detinuse....e un fel de a spune...). In apararea mostenirii mele am recurs la mai multe metode. Imi "plac" astia ca tine, care cred ca au mostenit domeniul public. Ca sa-l citez pe un vecin, acum cativa ani: "Bai, eu parchez aici dinainte de '90, si vii tu sa-mi spui sa parchez unde gasesc liber, ca e loc public? Muta-ti cotetzul de Logan ca il gasesti in strada!" M-am gandit ce sa-i fac la cotetzul lui de Ford, dar m-am gandit ca masina n-a gresit cu nimic. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
vai asta cu formolul e cea mai tare thx man :X
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@marksman... masina se mai aeriseste, cauciucul sectionat nu se mai vindeca
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vet |
![]()
|
Marksman, daca citesi cu atentie ce si cum am scris, pe unde am pus ghilimele si paranteze, o sa realizezi ca o parte a postului meu este autoironica.
Adica stiu ca nu aveam dreptate, stiu ca a fost o tampenie, dar pana si multe infractiuni se prescriu dupa 10 ani. Eu nu pot sa fiu iertat pentru o tampenie de acum 14? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eh, m-am infierbantat cam tare citindu-ti randurile pentru ca mi-am adus aminte de conflict. Stii care-i chestia? Ca si eu m-am gandit sa-i fac si sa-i dreg, da' m-am multumit sa-l bag in p***a ma-sii si sa parchez mai jos pe strada, nu de alta, da' cand imi pun mintea sa fac magarii, am imaginatie bolnava.
Errare humanum est, da' totusi, nu-i recomandabil sa procedezi cum ai sugerat tu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Daca nu uitam, sa mi-l arati si mie, sa stiu macar in ce ma bag. Si apropo de asta, amu' vreo cateva zile, imediat dupa colt, pe un peugeot 206 parcat pe tontuar, tronau un set de crengi infipte grijuliu sub stergatoare, si un bilet care il atentiona pe propritar ca daca mai parcheaza acolo, ii taie cauciucurile.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Feb 2012, 16:36) Daca nu uitam, sa mi-l arati si mie, sa stiu macar in ce ma bag. Si apropo de asta, amu' vreo cateva zile, imediat dupa colt, pe un peugeot 206 parcat pe tontuar, tronau un set de crengi infipte grijuliu sub stergatoare, si un bilet care il atentiona pe propritar ca daca mai parcheaza acolo, ii taie cauciucurile. Foarte bine procedat eu as fi adaugat si nitica vaselina pe lamelele de stergatoare |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
marksman |
![]()
|
@bucatzel: ai PM.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
Alex, in Timisoara nu sunt locuri de parcare rezervate. Masina aia era parcata langa alte 3 masini, nu incurca cu absolut nimic. Doar ca vreun berbec se simtea probabil ofuscat ca nu mai poate parca la 3 metri de scara.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mai bine ai face asa...sa stii o treaba:
Nu acuma serios: Parca nu mai gandim rational. Aceleasi probleme-le aveam si eu acum vreo 6 ani-cand ma certam cu o vecina pe locul de parcare - ma gandeam ce sa ii fac, sa ii rup masina in doua, sa o dau cu acdi etc dar nu i-am facut niciodata nimic. Cel mai tare lucru la vremea aia...mi se parea sa cumpar un trabant si sa il las pe locul de parcare tot timpul-sa nu mai parcheze deloc. Ce idei aveam si eu. Acuma nici nu ma mai intereseaza: Am loc bine, nu am iarasi bine. Incerc sa vb cu omu care mi-a luat locu', daca intelege bine, daca nu apelez pe orice cale legala si daca tot nu se rezolva, o las in alta parte. E doar un fier si vreau sa dorm linistit noaptea..nu sa ma gandesc ca poate imi gasesc masina pe caramizi a doua zi. Si daca omu' ala care zici ca e tigan ti-a zgariat masina din greseala...gandeste te ca a fost un accident. Ai vb cu el? Poate nici macar nu ti-a facut el. Poate era omu' dispus sa te despagubeasca. Mi se par super nesimtiti oamenii astia care dau intr-o masina si fug ( am asistat la doua faze din astea in ultimele doua saptamani-cand oameni au lovit masinile altora si au fugit) dar nici razbunarea asta nu e buna. Pentru ca la urma urmei e Arma Prostului. Rationalitatea face diferenta dintre noi si animale. Sau nu ?! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
vet |
![]()
|
Am loc de parcare platit la primarie. O suma modica. E semnalizata parcarea de catre primarie cu indicatorul P de rezidenta....e semnalizat locul meu cu numarul de autorizatie si placuta cu nr de inmatriculare. Dat fiind faptul ca nu sunt suficiente locuri de parcare in zona, gasesc locul frecvent ocupat.
Daca omul e cu bun simt, lasa si el un numar de telefon. Il sun si il intreb la ce ora are de gand sa plece. Daca pleaca dupa ce trebuie sa plec eu, ii spun sa nu mai vina la masina, ca eu il blochez ....dar plec inaintea lui. Daca pleaca el mai devreme, ii spun ca ma poate bloca el pe mine. Dar sunt si multi nesimtiti care nu au nici o treaba. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 24 Feb 2012, 18:08) Si daca omu' ala care zici ca e tigan ti-a zgariat masina din greseala...gandeste te ca a fost un accident. Ai vb cu el? Poate nici macar nu ti-a facut el. Poate era omu' dispus sa te despagubeasca. Nu avea cine si cand sa o zgarie pentru ca imediat dupa ce am parcat, am coborat din masina si mi-am luat ghiozdanul de pe partea pasagerului si am mai bagat fel de fel de cumparaturi in el si nu era zgariata. Cum am mai spus a doua zi am vazut zgarietura si era acel "rumegus" pe ea. Deci nu avea cum si de unde sa apara. Singura posibilitate a fost in minutele cand am parcat sa imi cumpar de mancare, dar m-am uitat pe camera respectiva si nu s-a apropiat nimeni de masina. Deci, 100% tiganul a fost. Eu acum sunt impacat/descarcat. Ce o fi mai departe nu imi mai pasa. Totul va fi schimb pe schimb daca va fi cazul. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vet @ 24 Feb 2012, 18:34) Am loc de parcare platit la primarie. O suma modica. E semnalizata parcarea de catre primarie cu indicatorul P de rezidenta....e semnalizat locul meu cu numarul de autorizatie si placuta cu nr de inmatriculare. Dat fiind faptul ca nu sunt suficiente locuri de parcare in zona, gasesc locul frecvent ocupat. Daca omul e cu bun simt, lasa si el un numar de telefon. Il sun si il intreb la ce ora are de gand sa plece. Daca pleaca dupa ce trebuie sa plec eu, ii spun sa nu mai vina la masina, ca eu il blochez ....dar plec inaintea lui. Daca pleaca el mai devreme, ii spun ca ma poate bloca el pe mine. Dar sunt si multi nesimtiti care nu au nici o treaba. foarte frumos...dar orice padure are si uscaciuni QUOTE(bz_26_zzz @ 24 Feb 2012, 18:39) Nu avea cine si cand sa o zgarie pentru ca imediat dupa ce am parcat, am coborat din masina si mi-am luat ghiozdanul de pe partea pasagerului si am mai bagat fel de fel de cumparaturi in el si nu era zgariata. Cum am mai spus a doua zi am vazut zgarietura si era acel "rumegus" pe ea. Deci nu avea cum si de unde sa apara. Singura posibilitate a fost in minutele cand am parcat sa imi cumpar de mancare, dar m-am uitat pe camera respectiva si nu s-a apropiat nimeni de masina. Deci, 100% tiganul a fost. Eu acum sunt impacat/descarcat. Ce o fi mai departe nu imi mai pasa. Totul va fi schimb pe schimb daca va fi cazul. la razboi baietii mei. de curiozitate: cati ani ai? This post has been edited by Sudsemnatu: 24 Feb 2012, 17:42 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 24 Feb 2012, 16:52) Alex, in Timisoara nu sunt locuri de parcare rezervate. Masina aia era parcata langa alte 3 masini, nu incurca cu absolut nimic. Doar ca vreun berbec se simtea probabil ofuscat ca nu mai poate parca la 3 metri de scara. Asa este si la noi..e vara fiecare parcheaza unde prinde inteleg..dar acum am dat 4 ore jumate la lopata am ditamai basicile in palma sa o pot scoate si am fost plecat sa zic maxim 1 h pana la un supermarket si cand am venit era ocupat de un vecin care nici macar nu mai locuieste aici sta masa si tasu si ii spun frumos..nene 4 ore jumate am dat la lopata si imi ocupi locul asa cu nesimtitre fata imi spune ca e domeniu public..pai sa nu ne kkm noi putin pe el? acum asa ca fapt divers |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nu i-ai spus ca e foarte interesant cum pe spatiul public cad tot felul de obiecte de la 5 kg in sus?
Io i-as fi zis ca vreau sa mut zapada la loc, si daca nu o ia de acolo io tot o mut. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 24 Feb 2012, 19:28) Asa este si la noi..e vara fiecare parcheaza unde prinde inteleg..dar acum am dat 4 ore jumate la lopata am ditamai basicile in palma sa o pot scoate si am fost plecat sa zic maxim 1 h pana la un supermarket si cand am venit era ocupat de un vecin care nici macar nu mai locuieste aici sta masa si tasu si ii spun frumos..nene 4 ore jumate am dat la lopata si imi ocupi locul asa cu nesimtitre fata imi spune ca e domeniu public..pai sa nu ne kkm noi putin pe el? acum asa ca fapt divers Din cauza unor oameni ca astia, nu am m-ai scos masina din parcare de cateva zile. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spuma se baga pe esapament. Am vazut pe net si niste poze cu gaura-n portiera si bagate 2-3 tuburi (cred) pe acolo. Aia e dauna totala sigur...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bucatzel |
![]()
|
@Alex4u. Am curatat in saptamanile trecute vreo 5 locuri de parcare. Unul din ele l-am "re-creat" mutand zapada de unde o adunasera ceilalti vecini cand am curatat impreuna intreaga parcare. Vecini care s-au simtit dupa ce vreo doua ore am dat la lopata eu si nevasta administratorului, femeie la 50-60 de ani. Daca era sa ma iau la harta in fiecare zi pentru locul curatat in ziua anterioara, eram fie in proces pentru ultraj, fie in costum de ghips, in functie de rata de succes a actiunii
![]() This post has been edited by bucatzel: 24 Feb 2012, 19:00 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(vet @ 24 Feb 2012, 14:41) Imi mai aduc aminte de faptul ca in ajunul unei sarbatori (Pastele parca), i-am luat capacelele si ventilele de la toate rotile. Dimineata le-a luat si el pe ale mele....a dat o ora la pompa si a plecat. Eu am scapat ieftin, am umflat cauciucurile cu ajutorul unui compresor de pe un camion. da' v-ati distrat in perioada aia, nu gluma! ![]() QUOTE(vet @ 24 Feb 2012, 14:41) Sfat! Cand va mai supara cate unul, cu o seringa ii bagati 20-30ml de formol. recomand mercaptan (se gaseste pe la sonde) ![]() Se picura pe la grila de aspiratie aeroterma habitaclu de pe capota; atentie insa, sa nu te atingi tu de solutia respectiva ![]() LE: QUOTE Definitie Conform DEX Mercaptan, mercaptani = s.m. Derivat organic al hidrogenului sulfurat, cu miros neplacut, folosit in odorizarea gazelor combustibile spre a semnala pierderile accidentle de gaz; tiol. – Din fr. Mercaptan. Din punct de vedere chimic Mercaptanul - este un compus organic ce contine o grupare -SH legata de un radical organic R. Se mai numesc si tioli si principala caracteristica a lor este mirosul respingator (de oua clocite, de varza stricata, etc.). Formula generala a unui mercaptan ar fi: R-SH Miros Nasul uman poate detecta prezenta mercaptanilor in aer si in concentrate de ppb (parts-per-billion), adica mai pe intelesul tuturor: poti detecta o molecula de mercaptan dintr-un milliard de molecule. Ca sa vedeti mai exact ce inseamna 1 ppb iata cateva exemple de concentratii ppb = 1 picatura de apa din 50 m3; sau 1 secunda din 31,7 ani. Surse de mercaptani Natural - Sunt produsi in urma descompunerii materiei organice. - Sunt produsi si de unele plante si animale. - Alil mercaptanul este eliberat cand taiem ceapa. - Tioterpineolul sau constituentul primar din aroma de grapefruit – daca testezi un suc de grape fruit si nu gasesti grapefruit mercaptan in el atunci sigur nu e natural. - Butil mercaptanul si derivatii lui sunt prezenti in mirosul de sconcs, - “vaturile” oamenilor contin mercaptani – de aici si mirosul specific, - In general ce miroase rau contine mercaptani. Antropic - Pot insa apara ca si produsi secundari nedoriti in unele activitati industriale: la rafinarea petrolului in preajma marilor rafinarii, la producerea hartiei. Cateva utilizari practice Pe langa mirosul oribil au si o utilizare practica – se adauga in gazul metan pentru a putea detecta eventualele scurgeri de la aragaz/soba (se stie ca gazul metan este indoor, adica fara miros). Pentru asta se foloseste de obicei tert-butil mercaptan. Pe langa faptul ca salveaza vieti, mercaptani au si aplicatii industriale, as aminti aici faptul ca metil-mercaptanul se foloseste la producerea metioninei – la randul ei folosita ca supliment nutritiv in fermele de pui. This post has been edited by P-A-C-O: 24 Feb 2012, 19:10 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:18 |