Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Azi am muncit din greu sa curat un loc de parcare la mine in cartier, acuma masina mea sta in el, sunt tare curios ce sa intampla cand am sa fiu plecat.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Am mai gasit o zgarietura mare si adanca pe aripa fata pe partea soferului. Asta a aparut azi la munca. Mor de oftica. Maine o sa le fac cate o poza, sa-mi mai descarc nervii.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Și ce-o să faci acum? Zgârii mașina altora?*
Îți dai seama că zgârietura aia tot un idiot ți-a făcut-o (așa cum sunt toți ăia care fac ce am scris eu mai jos)! * spun asta pentru că sunt sătul de chestia cu "să moară și capra vecinului"! Sunt sătul să văd bătăi în trafic, ștergătoare rupte, mașini zgâriate, oglinzi sparte, ș.a., totul din cauza unor animale care se numesc oameni! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
observ ca se cam tin scai zgarieturile de initiator...
![]() din ce am citit ai zis ca te muti,masini vad ca ai si de low-cost...prietena ai schimbat-o ? |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 Feb 2012, 23:28) Și ce-o să faci acum? Zgârii mașina altora?* Îți dai seama că zgârietura aia tot un idiot ți-a făcut-o (așa cum sunt toți ăia care fac ce am scris eu mai jos)! * spun asta pentru că sunt sătul de chestia cu "să moară și capra vecinului"! Sunt sătul să văd bătăi în trafic, ștergătoare rupte, mașini zgâriate, oglinzi sparte, ș.a., totul din cauza unor animale care se numesc oameni! Oarecum +1, caci nici indiferenta nu o suport. Dar daca nu il pot prinde pe ala care a facut-o, nu prea imi mai ofera satisfactie sa-i pedepsesc masina. This post has been edited by 4x4: 24 Feb 2012, 23:34 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Pe asta ultima nu pot sa imi dau seama cum am capatat-o pentru ca am parcat-o in rand cu alte masini, nu am incomodat pe nimeni, nu am dusmani.
Asta este. Probabil in ritmul asta o sa o vopsesc pe toata pe casco si cu ocazia asta ii schimb si culoarea, in negru. Sa privim si partea plina a paharului. ![]() Nici eu nu sunt de acord cu "sa moara si capra vecinului", dar in cazul de fata, cel al tiganului borat nu se aplica. Nu ii suport, le-as da foc tuturor. Later edit. QUOTE(abc @ 25 Feb 2012, 00:34) Am zis ca ma mut sau ca am posibilitatea sa ma mut oricand in caz ca lucrurile vor degenera. Nu am inteles partea cu masina low-cost si cu prietena(nevasta in cazul de fata). Poti fi mai explicit? ![]() This post has been edited by bz_26_zzz: 24 Feb 2012, 23:43 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pa mine toma m-a lovit o idee. X zgarie masina lu Y. Y are casco si o repara, si i-o zgarie lu Z, crezand ca Z e de vina, si tot asa. La final compania de asigurari le creste prima la toti.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu fac glumite ,nu te supara...de low-cost era ca mai aveai o masina rosie ,parca ...
si de prietena era un banc in care tipul realizeaza de ce are ghinion ![]() eu te-as sfatui sa-ti schimbi locurile de parcat... intrebare : daca cineva iti scrie cu spray sau iti arunca cu vopsea pe masina ,casco acopera? doar intreb ![]() This post has been edited by abc: 24 Feb 2012, 23:51 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(abc @ 25 Feb 2012, 00:49) eu fac glumite ,nu te supara...de low-cost era ca mai aveai o masina rosie ,parca ... si de prietena era un banc in care tipul realizeaza de ce are ghinion ![]() eu te-as sfatui sa-ti schimbi locurile de parcat... intrebare : daca cineva iti scrie cu spray sau iti arunca cu vopsea pe masina ,casco acopera? doar intreb ![]() Nu am cum sa schimb locul ca mereu parchez pe alt loc. Sunt locuri neplatite, parcheaza fiecare unde apuca. Astea sunt locurile de parcare. http://g.co/maps/ygx8d Si asta cred ca e duba cioroiului. http://g.co/maps/jd8j7 This post has been edited by bz_26_zzz: 25 Feb 2012, 00:37 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ești sigur că nu sunt locuri plătite? Nu fac mișto, dar unele locuri nu au pancarde sau indicatoare care să te anunțe
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Stiu sigur. Locurile platite sunt doar in spatele blocului. Am intrebat si administratorul si diferiti vecini si toata lumea stie ca sunt fara plata. Toate locurile de acest gen de pe Sos. Giurgiului sunt fara plata.
Dovada: http://g.co/maps/zpvhk Gata pozele. In primele 2 poze este zgarietura de pe portiera pasagerului, iar ultima e mai nasoala pentru ca este chiar pe muchia aripii si pe capota. This post has been edited by bz_26_zzz: 25 Feb 2012, 12:51 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 2.51mb ) Number of downloads: 350 2.JPG ( Size: 2.5mb ) Number of downloads: 345 3.JPG ( Size: 3.22mb ) Number of downloads: 340 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Sigur sunt fara plata locurile alea de parcare. Am locuit in zona si toate locurile de parcare de acest gen de pe Sos. Giurgiului sunt fara plata.
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
aia nu e urma de coada de lopata din greseala
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
4x4 |
![]()
|
Azi m-am dus la masina, semnul care il facusem eu cu nu parcati a fost zburat de vant prin boscheti, insa masina e ok, am devenit paranoia de la topicul asta
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(nsmoga @ 25 Feb 2012, 16:42) Uita-te la poza 2, lopata individului s-a dus de la dreapta spre stanga, cum te uiti la poza Si daca observi, zgarietura nu intra si in adancitura de la manerul usii. Daca era facuta cu cheia sau alt obiect, automat intra si in adancitura. Cel putin asa vad/gandesc eu ca s-a intamplat. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Părerea mea e că acea dungă e prea lungă să fi fost făcută fără intenție. A fost făcută intenționat, cel mai probabil cu o cheie.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
De acord cu Cosmin, mai ales dupa "modelul" din stanga manerului de la usa e clar ca e facuta cu cheia.
Am avut si o zgarietura facuta de un binevoitor cu cheia pe capota Loganului si fix la fel arata. Aia a ta de pe capota e muncita bina, interesant cum a ras vopseaua de marginea aripii. Acum ce pot sa zic, fie ai o gramada de oameni care "te iubesc", fie incerci sa fabrici o poveste interesanta sa o vopsesti pe toata pe casco ![]() Din pacate faptul ca ai zgariat la randul tau o masina intentionat te baga fix in aceasi categorie de oameni cu cei care ti-au zgariat masina. This post has been edited by Shush: 25 Feb 2012, 18:56 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mai are rost să spunem că "țiganul" se poate să fie nevinovat?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 25 Feb 2012, 19:55) De acord cu Cosmin, mai ales dupa "modelul" din stanga manerului de la usa e clar ca e facuta cu cheia. Am avut si o zgarietura facuta de un binevoitor cu cheia pe capota Loganului si fix la fel arata. Aia a ta de pe capota e muncita bina, interesant cum a ras vopseaua de marginea aripii. Acum ce pot sa zic, fie ai o gramada de oameni care "te iubesc", fie incerci sa fabrici o poveste interesanta sa o vopsesti pe toata pe casco ![]() Din pacate faptul ca ai zgariat la randul tau o masina intentionat te baga fix in aceasi categorie de oameni cu cei care ti-au zgariat masina. QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Feb 2012, 20:07) Nu avea cum si cine altcineva sa o faca. Ori poate nu a fost lopata dar a facut-o el intentionat cu cheia. Nu am dusmani la bloc, adica nu prea am tangente cu nimeni in apara de administrator si cativa vecini mai tinerei. Asta este, pana la proba contrarie eu tot pe respectivul il banuiesc. Legat de treaba cu vopsirea integrala ramane de vazut. Prin vara planuiesc sa o vopsesc daca vor mai aparea si alte zgarieturi. Ma gandesc serios la o colantare ulterioara cu folie transparenta, ca nu mai merge asa... ![]() Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 62.94k ) Number of downloads: 197 2.JPG ( Size: 68.11k ) Number of downloads: 81 3.JPG ( Size: 57.25k ) Number of downloads: 80 4.jpg ( Size: 93.82k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ti-ai luat Merțan?
Aia e zgarietura de cheie, la tine. Tu i-ai împodobit țiganului duba numai pentru ca l-ai vazut într-o zi dand la lopata pe langa masina ta. Buzau rulz. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
4x4 |
![]()
|
Cred ca era mai bine daca vorbeai cu el si apoi treceai la actiuni, acuma deja e prea tarziu pentru dialog.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2012, 21:36) Ti-ai luat Merțan? Aia e zgarietura de cheie, la tine. Tu i-ai împodobit țiganului duba numai pentru ca l-ai vazut într-o zi dand la lopata pe langa masina ta. Buzau rulz. Nu doar pentru ca l-am vazut dand zapada, ci pentru ca nu acea cine altcineva sa o zgarie. Atata tot. QUOTE(4x4 @ 25 Feb 2012, 21:42) Cred ca era mai bine daca vorbeai cu el si apoi treceai la actiuni, acuma deja e prea tarziu pentru dialog. Nu e cine stie ce zgarietura. E prima data cand fac asa ceva. Fata de cum arata la mine, la el e pistol cu apa. Iese la polish, cred! ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2012, 20:36) Ti-ai luat Merțan? Aia e zgarietura de cheie, la tine. Tu i-ai împodobit țiganului duba numai pentru ca l-ai vazut într-o zi dand la lopata pe langa masina ta. Buzau rulz. ![]() ![]() QUOTE(bz_26_zzz @ 25 Feb 2012, 20:52) Nu doar pentru ca l-am vazut dand zapada, ci pentru ca nu acea cine altcineva sa o zgarie. Atata tot. Foarte tare motivul. ![]() This post has been edited by PaulT: 25 Feb 2012, 21:17 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@ l@u -
![]() ![]() @bz_26_zzz - Zgarietura aia e de cheie tota ziua.. Si chiar in cazul in care ar fi fost de la el, de la lopata, era facuta fara intentie. Spre deosebire de ce ai facut tu. ![]() This post has been edited by PaulT: 25 Feb 2012, 21:28 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:15 |