Loc de parcare, Sector 4
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare, Sector 4
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io crec-a devenit altcineva epava dupa o intilnire directa mufarina - bena.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 29 Sep 2011, 12:17) Nu am rezolvat nimic. Cei de la banca au zis ca nu imi pot arata ce au inregistrat camerele, doar daca vine poilitia. Apoi, nici cu cei de la magazin nu am rezolvat nimic. Inca astept sa ma intalnesc cu soferul dubei. Am rezolvat daca pot spune asa cu locul de parcare. Nu mai parchez acolo, "m-am mutat" in parcarea amenajata. Pana acum nu am gasit stergatoarele ridicate sau alte chestii de genu`. Am lasat si numarul de telefon in geam pentru orice eventualitate. Am mai rezolvat oglinda. Am dat-o jos si am lipit-o. Chinuiala mare cu lipitul. Pe interior are niste piese din antimoniu si a fost putin cam dificil. Am cumparat un tub de Bison si am reusit intr-un final. Sta "tzeapana". ![]() Acum ma gandesc cum sa rezolv cu stalpul masinii, pentru ca nu prea vreau sa imi taie stalpul sau alte chestii de genu`. Ma gandesc doar sa vopsesc zona unde a sarit vopseaua ca sa nu intre rugina. O fi bine? Voi ce ma sfatuiti sa fac? |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE QUOTE Soferul unui Renault a tras joi dimineata cateva focuri de arma in directia unei persoane care conducea o masina BMW in centrul orasului Alba Iulia, linga Tribunal. Nici o persoana nu a fost ranita. Portalul de stiri Alba24.ro scrie ca ar fi vorba de o rafuiala intre reprezentantii unor clanuri interlope din oras. Agresorul a fost prins de politisti in trafic, dupa ce fugise de la locul faptei, in timp ce soferul asupra caruia s-a tras a reusit sa fuga. Cauza impuscaturilor: o neintelegere privind un loc de parcare ![]() Tanarul despre care martorii au sustinut ca a tras, joi, mai multe focuri de arma, in apropierea Tribunalului Alba Iulia, a folosit un pistol airsoft pentru a transa un conflict legat de un loc de parcare, "pistolarul" recunoscandu-si fapta in fata politistilor, relateaza Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Alba, Luminita Prodan, tanarul le-a declarat politistilor ca ar fi fost deranjat de soferul celuilalt autoturism, in momentul in care intentiona sa ocupe un loc de parcare. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Loc de parcare, Sector 4.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
UPDATE: Mi-am gasit bratul stergatorului rupt si pus pe plafonul masinii. Hai ca am inceput bine ziua.
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica se anunta o toamna prelungita fara precipitatii.
Vorbeste si tu cu vecinii, socializeaza, si vezi pe cine "deranjezi". |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Ieri dupa ce am parcat masina langa un microbuz, am vazut un tigan, proprietarul microbuzului, cu o ditamai lopata care se ducea sa isi dea zapada de pe langa masina. Mi-a atras atentia lopata si cu ocazia asta am observat ca a deschis usa microbuzului, etc.
Am plecat linistit in casa. Azi am plecat cu masina in jur de ora 12 spre munca. Parchez masina si obertv pe portiera din dreapta-fata o dunga de 50 de centimetri in dreptul manerului. Zgarietura pana la tabla si cu acel "rumegus" care ramane dupa ce zgarii vopseaua. Deci, dupa ore bune de gindit cum a aparut acea zgarietura, mi-am adus aminte de tiganul cu lopata si zdrang... tiganul si-a deszapezit masina si cum dadea el cu lopata, mi-a facut si mie un semn cu coada acesteia. Ce ramane de facut? Microbuzul si acum este in parcare. Sa ma duc sa ii fac o fericire? Voi ce ziceti? ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da! Taie-i toate cauciucurile, inclusiv roata de rezerva, si sparge-i si geamurile. Si daca tot sunt geamurile sparte, intra in masina si fura-i si bateria.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Asta sa iti fie ultima varianta. Mai intai incerci sa vorbesti cu el, ii arati zgarietura, spui ca l-ai vazut cand a lovit masina ta cu loapata si cauti o rezolavare, ori banii in mana, ori la asigurare.
Daca nu vrea ai tot doua metode, politia sau justitia proprie. Daca alegi ultima cale vezi pe unde lasi tu sau el masina, sa sa fii sigur ca ai parte tu de ultimul ras si nu el. Finut ar fi sa cumperi o lopata ieftina si sa i-o lasi prin parbriz, cu un mic biletel pe ea; "daca nu imi dai banii cu asta iti sap mormantul" --edit, vad ca mi-a luat-o tatabobu inainte... This post has been edited by 4x4: 23 Feb 2012, 18:05 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Sa va povestesc ce a fost mai palpitant azi. Inainte sa ajung la munca, am parcat masina pe o strada laterala si m-am dus la un magazin sa imi iau de mancare. Cand m-am intors am vazut zgarietura. Am studiat putin locul si am descoperit ca o casa avea un sistem de supraveghere. L-am cautat pe proprietarul imobilului si l-am rugat daca poate sa imi arate inregistrarea si se pare ca nu aici a fost zgariata masina(initial am crezut ca acolo s-a intamplat minunea).
Asa ca dupa ce am vazut inregistrarea am stat si m-am gandit la o alta varianta de unde ar putea proveni zgarietura si singurul moment unde putea sa apara era de la cioara respectiva. Nu prea am chef de discutat cu cioara, asa ca la noapte ii voi lasa un "mesaj". ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu as fi zis sa discuti cu el mai intai, daca nu esti sigur mai ia un tovaras cu tine.
Nu trebuie sa iti fie frica de tigani, ei trebuie sa stie ca traiesc in tara noastra si nu invers. Poate omul nici nu a vazut seara ce a facut si poti ajunge la o intelegere cu el, si 100 de lei e mai bun decat doar satisfactia razbunarii. Dar daca o faci macar fa ceva cu stil, asteptam deznodamantul. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
O sa mai cobor sa vad daca cumva dau de respectivul. Microbuzul a stat nemistat de vreo 3 saptamani, de cand au venit ninsorile. Deabia ieri s-a incumetat sa isi dea zapada de pe masina de pe langa ea.
Nu imi e frica de el, doar ca sunt scarbit de tigani. Toti sunt o apa si un pamant, nu ai cu cine sa vorbesti. Poate reusesc sa aflu ceva de la administrator sa vad daca il cunoaste. P.S. : Povesteam in posturile anterioare de cealalta isprava si ziceam ca le dau cu cate un ou in fata magazinului pana o sa ma plictisesc. Tin sa spun ca m-am tinut de cuvant si au avut mult de furca cu mizeria facuta de oua. ![]() This post has been edited by bz_26_zzz: 23 Feb 2012, 18:50 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 23 Feb 2012, 18:01) Da! Taie-i toate cauciucurile, inclusiv roata de rezerva, si sparge-i si geamurile. Si daca tot sunt geamurile sparte, intra in masina si fura-i si bateria. Prea multa munca. O canistra de benzina, îi da foc si gata. This post has been edited by Markos: 23 Feb 2012, 20:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O petarda-n toba. Sau mai multe.
This post has been edited by corbex: 23 Feb 2012, 21:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spuma poliuretanica, dar cu teava aia de plastic prelungita cu un furtun ceva.
Am vazut 5 mecanici cum au au realizat dupa cateva ore ca e teava infundata... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 23 Feb 2012, 22:37) Spuma poliuretanica, dar cu teava aia de plastic prelungita cu un furtun ceva. Am vazut 5 mecanici cum au au realizat dupa cateva ore ca e teava infundata... Si unde sa o bag, in teava de esapament? Ca nu am inteles. Oricum, i-am tras o dunga pe toata partea soferului ca sa o vada de fiecare data cand se urca in masina. Ca sa fie bine. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Crezi ca-i solutia cea mai buna sa escaladezi scandalul? L-o duce si pe ala capul sa banuiasca de unde i se trage, si sigur o sa simta nevoia de razbunare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
acid de baterie pe langa parbriz... recunosc ca am incercat reteta si merge bine...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Sa fie sanatos. Eu pot sa ma mut din zona ca stau cu chirie. Nu am nimic de pierdut.
![]() L.E.: Am aflat ca mai are si o alta masina. Un Renaul Megane Break. Cu atat mai mult ar trebui sa stea in banca lui daca stie ca a gresit. This post has been edited by bz_26_zzz: 24 Feb 2012, 11:25 Attached thumbnail(s) 1316466145_car_revenge_11.jpg ( Size: 34.72k ) Number of downloads: 360 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pai si crezi ca il intereseaza pe el ca i-ai zgariat tu cotoroaba de microbuz? poate nici nu e a lui o fi de la firma?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
Cred ca in curand o sa te vad la ora 5.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pen Megane merge un cui de 10.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 Feb 2012, 13:08) Pen Megane merge un cui de 10. Până scoate ăla sabia la el sa vezi ce se potoleste baiatul nostru ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 23 Feb 2012, 19:02) Asta sa iti fie ultima varianta. Mai intai incerci sa vorbesti cu el, ii arati zgarietura, spui ca l-ai vazut cand a lovit masina ta cu loapata si cauti o rezolavare, ori banii in mana, ori la asigurare. Ce asigurare visezi ca ar avea ala la lopata? Am vrut sa fac eu RCA la un harlet, si cica nu se puate ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Vorbeste cu RCA Ieftin, poate te rezolva el.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Sfat! Cand va mai supara cate unul, cu o seringa ii bagati 20-30ml de formol. Pe la grila de la stergatoare, pe langa usi, pe unde puteti voi! 2 saptamani ori lasa masina pe dreapta cu geamurile deschise, ori conduce cu capul pe geam.
Metoda testata de mine acum 14 ani, in lupta cu un "nenorocit" care dorea sa-mi ocupe locul de parcare pe care il detinuse tata (detinuse....e un fel de a spune...). In apararea mostenirii mele am recurs la mai multe metode. Imi mai aduc aminte de faptul ca in ajunul unei sarbatori (Pastele parca), i-am luat capacelele si ventilele de la toate rotile. Dimineata le-a luat si el pe ale mele....a dat o ora la pompa si a plecat. Eu am scapat ieftin, am umflat cauciucurile cu ajutorul unui compresor de pe un camion. A doua masura a fost cea cu formolul. La adapostul intunericului, in negura noptii....m-am furisat cu o seringa de 50 ml pe langa masina omului si i-am bagat formol pe unde am nimerit. Mi-au povestit vecinii cum a vrut sa plece omul si dupa mai putin de 50 m a sarit din masina tusind si cu lacrimile siroaie. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:15 |