Întârzierea totală a CFR Călători anul trecut a, fost de 5 ani
![]() ![]() ![]() |
Întârzierea totală a CFR Călători anul trecut a, fost de 5 ani
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu i-a spus nimeni ca angajatorul lui este contribuabilul care ii sponsorizeaza somajul mascat?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Clientii. Se suie ca nesimtitii in tren, desi vad bine ca afara ninge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doar n-o fi el vinovat si cu colegii care sunt la munca "de jos"?
De vina e statul roman prin modul in care a administrat in toti acesti ani CFR-ul. Banii de la contribuabili, cum bine s-a zis mai devreme. Nu cred ca administreaza bolidu sumele astea. Intr-o companie care doreste sa functioneze cat de cat se incearca pe cat posibil sa se stopeze furturile. Nici aia de la Dacia nu mai poa' sa plece cu componente de o masina pe an si am mai scos si noi capul in lume cu brand-ul ala. Inainte sa preia Reno se putea compara din unele puncte de vedere cu CFR-ul asta obosit. Daca la astia nu se implica nimeni, normal ca s-a si umplut de indivizi care ciordesc ce apuca sa-si scoata un ban in plus. Da' nu e frumos sa generalizam. Ma gandesc ca daca colegu' bolidu isi mai facea 4-5000 de lei in plus pe luna din ciordeala nu se mai deranja sa scrie un post de genul ala. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mercede! Pe la mijlocul anilor '90, ceferistii, cu mic cu mare si sub protectia Politiei TF, furau pe rupte din vagoane. In mod organizat si la scara. A fost primul pariu pierdut. S-a trecut, cu mari cheltuieli dar s-a trecut, la transportul rutier. Au urmat maturile de 1.000.000 de lei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Capacele de veceu de 10.000.000. Imi aduc si eu aminte.
Dar tot ma faci sa ma repet: cine e de vina? bolidu? Astia de la ministeru transporturilor(oau, cine o fi fost oare ministru atunci? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 28 Feb 2012, 20:24) Erau maturi zburatoare ca sa poata ajunge in timp util de la un macaz la altul ! This post has been edited by l@u: 28 Feb 2012, 20:40 Attached thumbnail(s) befanagif3.gif ( Size: 63.96k ) Number of downloads: 317 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Normal ca nu vorbim de Bolidu! Vorbim de sistemul mafiot din CFR, prezent pe toate palierele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Stiu un lucru, ca pestele de la cap se impute, nu de la coada. Deci sa fim sanatosi noi, cat timp e coruptie si ciordeala maxima la nivel inalt n-o sa avem parte de transport pe cale ferata in conditii macar decente si la preturi care sa concureze cu alea pe roti.
Nu prea am fost eu decat putin prin tarile cu apa calda, da' din ce am observat trenul este un mijloc de transport mai accesibil decat autocarul pentru ei. La noi nici macar accesibil nu este. Inca un exemplu, personal Pitesti-Bucuresti. Dureaza o calatorie pe hartie peste doua ore jumate, opreste de rupe da' hai sa zicem ca asta e cat de cat normal si o calatorie la clasa a IIa si fara rezervare, deci pe hartie cea mai ieftina combinatie iese la 14 lei si ceva. Parca cu maxi-taxi e vreo 17. Si ajungi intr-o ora si zece minute, in cel mai rau caz. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu mai cunosc situatia salariilor de la CFR , ca nu mai am cunostinte dar 1108 nu mi se pare putin daca este salariul de incadrare , la care se mai adauga si altele , sporuri , etc ,
eu il am pe ala undeva la 17 , 18 , dar de multe ori ajung cu aproape 50% mai mult de la sporuri , noapte si altele in buzunar intrind undeva la 23-25 CFR-ul ar trebui impartit pe anumite regionale si privatizate raminind de stat doar ce tine de calatori , eficientizarea si micsorarea numarului de angajati in asa fel incit practic sa munceasca 7ore si 45 minute (15 minute pauza de masa) stiu ca sint rau , dar si eu am fost la stat si munceam 2 din 8 daca si palea , banii veneau si era bine , a venit francezu 75% sa zicem au plecat cu bani , restu au ramas la munca , acum sint zile din ce in ce mai multe cind dupa 8 ore vin cu mincarea in traista acasa si abia astept sa vad patu , obligatoriu 2 h odihna dupa servici |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Merced |
![]()
|
A spus omul ca aia e suma pe care o ia in mana.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu pot sa cred e prea mica pentru un angajat cfr
eu va las ca ma bag la sobolani ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic. De cand cu "criza" le-au disparut din sporuri din ce stiu eu. Am un var care lucreaza in domeniu, si care castiga decent inainte de toata povestea cu taierile, pe la un 2200 de lei in buzunar. Oricum stiu ca imediat cum s-a imputit treaba zicea ca nu mai pleca cu mai mult 1400 de lei. Basca mai avea si rata in franci elvetieni(aici si-a facut-o cu mana lui), nevasta-sa profesoara abia incadrata de la care s-a mai taiat 25%(si-l votase saraca pe Baselu, ca a zis ca le da 50%
![]() Nici n-am mai tinut legatura cu el, da' oricum nu prea mai e relevant ca ii era frica sa nu-l dea aia afara da' intre timp din ce am auzit l-au si promovat, e si el un sef mai mic, vorba Parazitilor. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A uitat sa treaca pe fluturasul de salar motorina furata lunar...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Nu vreau sa fiu rautacios Cataline, da' de unde sa fure el motorina daca' umbla per pedes pe langa linie si remediaza diverse probleme?
Daca era mecanic mai intelegeam, da' asa... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
din locomotiva se fura cu canistra dar din vapor cu cisterna asa ca ...
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
@l@u: Chiar n-are sens sa discutam chestii de genu' asta. Eu cand mi-am luat trocariciu' pe motorina eram fericit ca merge cu de care o fi. Printre primele surse la care m-am gandit a fost varu' asta care mi-a zis din start ca el nu se baga sa scoata motorina de acolo si punct. Masina si-a luat-o pe GPL.
This post has been edited by Merced: 28 Feb 2012, 22:14 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Profesore, nu toata lumea gandeste la fel.
![]() Tu ai fi fost in stare sa te vaiti p-aici daca bagai si 100 de litri de motorina in buzunar pe saptamana, ca e salariu mic. This post has been edited by Merced: 28 Feb 2012, 22:15 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 28 Feb 2012, 22:14) @l@u: Chiar n-are sens sa discutam chestii de genu' asta. Eu cand mi-am luat trocariciu' pe motorina eram fericit ca merge cu de care o fi. Printre primele surse la care m-am gandit a fost varu' asta care mi-a zis din start ca el nu se baga sa scoata motorina de acolo si punct. Masina si-a luat-o pe GPL. De ce sa nu discutam ??? Aici vorbesc cu Catalin.Tu crezi ca eu nu stiu de dividentele lunare la vapor??? In familia mea toti barbatii rude de gradul I sunt pe vapor( doi dintre ei in capul listei )asa ca nu imi spune de cum se impart dividentele pe vapor caci nu are rost.Ca unii nu au ajuns inca la sarma cu dividente este altceva dar vor creste si ei mari !!! Apropo ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
Din cate stiu eu Catalin e pe un vas al unei firme internationale foarte mari unde nu cred ca se practica chestii de genul asta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Feb 2012, 20:28) Chiar si CFR-ul cred ca ar putea fi salvat. Dar prin preluarea de catre o firma de genu' asta dintr-o tara cu apa calda. Am vandut Petromu' (unde se fura cefere stail) austriecilor, si acuma plangem ca ne-am vandut tara, avutiile si bogatiile strainilor, care fac profit pe schinarea rumanului nevoias. Daca nu vinzi, se alege praful. Daca vinzi, e tradare nationala. Deci cum facem? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Si ai ai mei sunt tot pe la internationale....crezi ca nemtii nu fura sau cum ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
Austriecii astia asupritori au descoperit gaz în Marea Neagra. Nu sunt însa prea grabiti sa-l exploateze, la preturile subventionate de acum (subventie care trebuia sa dispara înca din 2011, da' am primit pas pana în 2013, dupa care poate mai negociem un pic).
Romanii l-ar fi descoperit, poate, peste vreo 200 de ani. Cum e mai bine? This post has been edited by Markos: 28 Feb 2012, 22:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, daca ati cunoaste cum functioneaza sistemul nu ati mai vorbi prostii. Se fura pe vremea cand navele stateau cu saptamanile in port, cand nu erau urmarite secunda cu secunda, de puteau opri si transfera carburanti la diverse barje.
Eu ce dracu sa fac cu carburantul? Vin cu butoiul la otopeni? Nu exista asemenea lucruri la firmele serioase. Salariul e corect, munca e pe masura, nu are nimeni timp sau motivatie sa faca asa ceva. De furat se fura la companii mici si doar cand se poate valorifica rapid marfa. E alta treaba cand tragi cu furtunul din locomotiva si alimentezi opelul coupe bertone. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:36 |