| @DannyY. Nope. Drum drept. Nici macar valurit. Tin minte ca avea ceva faruri de-alea cu lupe. Era soare destul de puternic, si si ala sigur o contribuit. In fine, concurs de imprejurari.
Si inapoi on-topic, ca cu dacia mi s-o intamplat mai mult de o data situatia pomenita la inceput.
Trecand peste cazul pomenit de mine mai sus, in care explic de ce e B un ***, odata ce A si-a incheiat depasirea, daca B insista sa-l depaseasca si pe el, A ar trebui sa pastreze viteza constanta si sa-i faciliteze lui B depasirea daca are cum. Eu unul, odata ce B s-a angajat in depasirea mea, ridic piciorul de pe acceleratie. Intotdeauna, orice as conduce. Daca B renunta brusc la depasire, calc acceleratia inapoi, daca insista si ii vine ceva din fata, calc mai iute frana. Treaba lor daca vor sa-si imprastie creierii pe sosea, dar sa n-o faca langa mine.
Pe de alta parte, B ar face bine sa mai bage de seama si faptul ca A s-ar putea sa fie un antitalent intr-ale asiguratului, si sa nici nu stie ca B se afla deja in spatele lui, cu intentii "razboinice", si in consecinta sa accelereze in continuare.
Iar in cazul in care A are o masina mult mai potenta decat B, daca A ala o calca, n-o s-o calce doar ca sa depaseasca si apoi sa mearga iar cu 80. Si in consecinta, pe cand B termina in sfarsit prima depasire, A e deja suficient de in fata. |