1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
shade4free |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
||
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Cum zic moldovenii la berea neagră ?
Blackberry... politia.jpg This post has been edited by garlic_dog: 19 Apr 2012, 07:16 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
[quote=shade4free,18 Apr 2012, 18:12]
supertare.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
- Are we still flying the right way, Master Yoda?
- Off course, we are! |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 19 Apr 2012, 13:27) ![]() QUOTE(mecanick_maverick @ 11 Apr 2012, 23:48) Nu stiam ca mai nou la ARO camioneta cu care duc ciobanii laptele de la stina i se spune "tiru' " - apropos , în TIR de regula marfa se incarca paletizata... Si unui sofer de TIR ( care prin definitie e International ) i se cere un IQ de 50 de ori superior celui care a creat acest "banc" . A mother's bachelor son invited her over for a meal. He had just gotten two new dogs and wanted his mom to see them. When she sat down at the table, she noticed that the dishes were the dirtiest that she had ever seen in her life. "Have these dishes ever been washed?" she asked, running her fingers over the grit and grime. "They're as clean as soap and water could get them," he answered. She felt a bit apprehensive but started eating anyway. The food was really delicious, and she said so, despite the dirty dishes. When dinner was over, her son took the dishes, put them on the floor, whistled, and yelled, "Here, Soap! Here, Water!" S-o iau in ordine: 1. N-a zis nimeni nimic de ARO (cam cate butoaie zici c-ar incapea intr-un ARO ?) si ciobani (esti convins ca laptele se cara in butoaie ? ![]() 2. "în TIR de regula marfa se incarca paletizata" - depinde de marfa, nu e obligatoriu - nu orice marfa se poate paletiza ![]() 3. Corect, TIR-ul e prin definitie International; SI ? "alta localitate" nu poate fi "abroad" ? 4. Daca l-as cunoaste pe creatorul acestui banc (si al oricarui altul), l-as felicita, indiferent de IQ-ul lui; 5. Daca nu ti-a placut, sau "nu corespunde tehnic", poti inlocui "TIR" cu "camion" (sorry, ARO nu merge); 6. Ce IQ o fi avut "creatorul" jok-ului tau de 2 lei (sorry, pence, ca suntem in Albion) ? Mai mare ca al unui sofer de TIR ![]() Hai, Hristos a inviat ! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
n-am inteles bancul cu yoda, explicati-mi va rog!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ala vorbeste pe dos... we are off course
![]() |
--------------------
**
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
yoda vorbeste pe dos engleza, schimba pozitia cuvintelor
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
aha
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Exact asa a zis si young apprentice
![]() |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
..iar "off course" inseamna in afara cursului, deviat, pe cand OF COURSE inseamna "desigur"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dispeceru |
![]()
|
no shit?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Chestia e ca se pronunta la fel ... deci oricare varianta putea fi buna! Filozofia Jedy
![]() |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu se prea pronunta la fel, scrierea e identica in schimb.
Edit: pot sa ma trec singur la imbecili ![]() This post has been edited by bmwh548: 19 Apr 2012, 14:18 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
mai,ce atata dileme? transcrierea fonetica n-o pune nimeni? eu am tradus-o asa 'in afara cursului suntem'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 19 Apr 2012, 14:33) Numai Iliescu si Basescu pronunta la fel "Of course" si "Off course". Cre' ca au avut acelasi profesor de engleza. Si cred ca era Jedi, nu Jedy ![]() Hmm ... QUOTE(DannyYoda @ 19 Apr 2012, 14:33) Iliescu si Basescu "Of course" si "Off course" la fel pronunta numai. Acelasi profesor de engleza au avut, cred. Si Jedi, nu Jedy era,cred ![]() This post has been edited by bucatzel: 19 Apr 2012, 14:46 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
In original:
And Jedy not, Jedi was it, think I. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Patru prieteni în vacanță, la hotel, neavând prea mulți bani, hotărăsc să doarmă câte doi în cameră. Unul din ei se știa că sforăie atât de cumplit, așa că au convenit să doarmă în cameră cu el pe rând, fiecare câte o noapte. A doua zi dimineața, vine primul care a avut „onoarea”, cu ochii roșii, părul răvășit, obosit mort:
- N-am putut dormi toată noaptea, am stat în fotoliu și m-am uitat la el. A doua zi, următorul, rupt de somn și el: - Cum să dormi, se clatină acoperișul de la sforăitul ăstuia, am stat toată noaptea în fotoliu și m-am uitat la el. A treia zi, vine al treilea proaspăt, odihnit, bine dispus. Ceilalți mirați: - Cum ai reușit să te odihnești?!? - Simplu. Înainte de a ne băga în pat, l-am strâns în brațe, l-am sărutat dulce și i-am spus noapte bună. N-a închis un ochi toată noaptea ------------------------------------------------------------------------------ Un om de afaceri, aflat la varsta la care se gandeste sa se linisteasca, isi ia fiul si il duce prin fabricile lui sa ii arate care sunt afacerile familiei. fii-su, o pramatie, preocupat doar de masini, gagici, telefoane, se plimba cu tac-su intr-un mare sictir. la un moment dat, se aflau intr-o fabrica de procesat carne. tatal ii arata un utilaj si ii spune: - uite, aici , in masinaria asta daca bag un porc, pe partea cealalta ies carnati. fiul, smecher si arogant ii arunca: - dar o masinarie in care sa bagi un carnat si sa iasa un porc nu ai? la care tatal ii da replica: - ba da, ma-ta! This post has been edited by daniM: 19 Apr 2012, 15:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
-Cum sa-i demonstrez sotiei ca "Elena anal" din telefonul meu mobil nu este ceea ce gandeste ea, ci angajata in departamentul de analitica?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dispeceru |
![]()
|
nu-i poti demonstra asa ceva pt ca nu e adevarat
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(skija @ 19 Apr 2012, 15:52) -Cum sa-i demonstrez sotiei ca "Elena anal" din telefonul meu mobil nu este ceea ce gandeste ea, ci angajata in departamentul de analitica? Mai bine intrebai aici: http://www.daciaclub.ro/Prostituate-t237990.html ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(maho @ 19 Apr 2012, 14:07) 2. "în TIR de regula marfa se incarca paletizata" - depinde de marfa, nu e obligatoriu - nu orice marfa se poate paletiza ![]() Daca tot ie la cefenea ... toata marfa se "paletizeaza", in ziua de azi nu mai incarca nimeni cu carca. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mazare vrac...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
poa' sa fie si seminte de in, tot pe paleti se incarca in tir.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In schimb la descarcare se poarta la greu carca...
La mine in targ se reabiliteaza centrul civic. Trecand frecvent pe acolo, am avut ocazia sa vad baietii de pe santier descarcand paletii manual. Motostivuitorul se "odihnea" alaturi, Probabil facea pilotul un gheseft la motorina... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
Cred ca iera cam greu sa urce stivuitorul in tir.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 10:39 |