1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un ungur prins de canibali e salvat de un individ cu masca, palarie si pelerina neagra. Ala cu spada omoara canibalii si scrijeleste pe coliba un Z. Unguru lesinat de emotie striga : Zollly, te vagyi?
Tov. Radian va rog . Nu sculer matriter ci ginitor profesionist This post has been edited by bion: 5 Oct 2019, 09:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai degraba esti manager curatenie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu tii minte, Corbex, ma si intrebat odata in particular, daca tu chiar esti sculer-matriter cum te lauzi ca dupa limbaj nu prea pari...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Între femei, like-urile de pe Facebook se dau cum se împarte pomana-ntre babe:
– Îi dau, că și ea mi-a dat… |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
Cand bagi un inginer in chizda ma-sii nu il injuri. Ii dai reset to factory settings.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Nu se pune. E valabil doar pentru itisti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
In noaptea nuntii el se prezinta nud si cu prezervativul pus ... Ea: - Stii dragule ... pasarica mea nu a mai vazut nimic pana acum El: - Mie imi spui??? Uita-te la al meu ... e ca din fabrica, inca are celofan pe el |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
A priest, a doctor, and an engineer were waiting one morning for a particularly slow group of golfers. The engineer fumed, "What's with those guys? We must have been waiting for fifteen minutes!" The doctor chimed in, "I don't know, but I've never seen such inept golf!" The priest said, "Here comes the green-keeper. Let's have a word with him." He said, "Hello George, what's wrong with that group ahead of us? They're rather slow, aren't they?" The green-keeper replied, "Oh, yes. That's a group of blind firemen. They lost their sight saving our clubhouse from a fire last year, so we always let them play for free anytime." The group fell silent for a moment. The priest said, "That's so sad. I think I will say a special prayer for them tonight." The doctor said, "Good idea. I'm going to contact my ophthalmologist colleague and see if there's anything he can do for them." The engineer said, "Why can't they play at night?" This post has been edited by axabrt: 9 Oct 2019, 18:59 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe ala cu moartea mica il stiti?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
Cica merge Sertralina pentru toc. Nu e banc
![]() 10 Oct 2019, 19:44: Printul de Wales si-a facut public testamentul. Ii lasa totul lu` ma-sa. This post has been edited by bion: 10 Oct 2019, 18:44 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IRONICK |
![]()
|
Fak!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Aia-i varianta de lux, cea low-cost e un bolovan!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Inspirat din fapte reale:
Cum se calculează 2+2Ś2-2Ś2=? „Mama 4: Exercițiul de de la lucrare cum vi se pare? 2+2Ś2-2Ś2=? Mama 5: E banal. Mama 4: Mie mi se pare ambiguu pentru un copil. Mama 1: 12 e raspunsul. Mama 4: Ce v-am spus? Greșit. Așa mi-a dat și mie. Mama 1: Cum să fie greșit doamnă? Am calculator la telefon 2+2=4 apoi înmulțești cu 2=8 minus 2=6 ori 2 egal 12. Tata 2 (soțul Mamei 1): Chiar acuma e la calculator și face. Mama 4: Răspunsul la școală corectat cu roșu e 2. Mama 1: Poate a mâncat doamna un 1. Tata 5: Raspunsul e 2. Este vorba de ordinea operațiilor. Tata 2: Alo domnu’ medic ce operați? Nu auziți că nevastă mea e cu calculatorul de pe telefon în față! Tata 5: Am facut muulta matematică, sunt inginer. Mama 1: Ce inginer vă cred că sînteți inginer dar așa inginer? face-ți cu calculatorul. Mama 4: Eu v-am zis că ambigiu. So dacă e ambiguu e normal sa se depunctezeee? Mama 1: Nu e normal. cât ia depuntat? Mama 4: 0,5 puncte. Mama 1: Nu e normal ar trebui să vorbim cu ea. Tata 5: Doamnelor, nu mai dați egal după fiecare operație! Scrieți ca acolo. Tata 2: Iar operații nene? Nu auzi ca nevastămea e cu calculatoru de la telefon în mana dreapta? Tata 5: Sa schimbe mâna… Eu: Foarte bun acest grup. La obiect. Mama 1: Mie nu mi sar părea normal să scadă la gemeni mei 0,5 punte pentru ceva ce calculatoru zice ca nu e ața. O sa iau si eu lucrarea la ai mei să văd. Peste o ora: Mama 1: Amandoi a avut rezultat 2 și a zis că e corect. E bine și ca ei că mia explicat cum se face. Mama 4: E 2??? Mama 1: E si 2 dar e si 4 cum zice calculatorul. Eu maș duce la școala în locul dvs. săi spun doamnei. Cred că e bun răspuns și 12 nu e normal sa depunteze. Mama 4: Eu v-am zis că e ambiguu. Tata 5: Doamneeeee Feresteeee, mai fetelor, de cate ori sa va spun ca… Tata 5 typing. Mama 1 removed Tata 5. Mama 1: Am zis că nu mai scot părinți dar ăsta era prea prost. Mama 4: Inginer…”. Finalul face toti banii ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Asta nu venea la "Imbecili..."? Ca banc sigur nu e...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt 100% sigir ca e real asta
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Garett |
![]()
|
Epic!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
A apucat aia sa-l remuveze, ca-si dadea eject singur.
Ptiu, drace, o fi revenit Garett, ca pluteste romgleza in aer. Uelcambec. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 17 Oct 2019, 17:25) https://adevarul.ro/locale/craiova/un-exerc...aign=CrossPromo |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ah, craiova... se explica
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Articolul e scris de Silviu Iliuta, si o gramada de siteuri au preluat ca a fi din Craiova...fals...nu stiu cat e pamflet si cat e pe bune, are o rubrica intreaga cu mesaje din grupul de wsp
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
kato |
![]()
|
nu e chiar ca ala cu moartea....... da e cu ingineri
![]() – Iar acesta se numește buton, spuse inginerul, și folosește la deschiderea calculatoarului. – Și de ce se numește buton, întrebă un elev? – Pentru că, dacă ar fi folosit pentru închiderea calculatorului, el s-ar fi numit butoff. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Doftoru catre un pacient salvat de la un incendiu: Aveti mai mult fracturi decat arsuri.
Pacient:Pai m-au stins cu lopata. Cum se numeste fiul unui cuplu gay? Baiat de baiat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:01 |