1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Curiozitatea omoara maimutele si pisicile
![]() Renii si cerbii isi poarta cornitele ca le au de la natura, barbatii cand le primesc ![]() This post has been edited by bion: 5 Dec 2019, 22:28 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
in cazul asta, is motan
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
- Two tickets, please.
- For the Hobbit? - No, no, she's my girlfriend! Trei șoareci beau whisky într-un bar. Primul toarnă un pahar, își umflă mușchii și începe: – Bă, fraierilor, voi știți capcanele alea de șoareci pe care le pun bulangiii de oameni cu o bucățică de cașcaval înăuntru ? Ei bine, io desfac dinții ăia, fac vreo 20 de tracțiuni la capcană, mă învârt un pic, iau cașcavalul și o șterg, bă! Îi sparg pe toți! – Mama, ce tare e ăsta!, spuse al doilea șoricel, în timp ce-ți turna tequila. Rahat! Știți voi grăuntele alea mici și roz, bobițele alea de grâu cu otravă pe care le pun oamenii ca să ne omoare? Eu iau câteva boabe, le pisez, le pun pe o foiță și pac!, le trag pe nas! – Bă… Ăsta e nebun de tot! Auzi, se droghează cu otravă!, râde al treilea în barbă, turnându-și un păhărel. Îl da pe gât, se încordează, se scutură un pic și o ia la fugă. – Unde fugi dementule? – Mă duc să f*t pisica! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
nț... al doilea turna tecuila... pt matale
![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Iohannis stă de vorbă cu Orban:
- Bă, Sică, ce ar fi să luăm 2 fete, să mergem la saună, să bem niște cocktailuri și să facem sex? Orban: - În fața fetelor?! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
hsbp. Copy paste de pe wa.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si pe el il bombardezi?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ora de biologie. Profesoara spune:
- Copii! stiti ca stamina si pistilul la flori sunt organe de reproducere? Bula din rândul din spate: - Sa-mi bag picioarele... si eu le miroseam! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ala n-a fost Bula, ci colegul meu Stroe din generala.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Știi de ce e bine să învelești hamsterul cu bandă izolatoare?
Ca să nu explodeze când îl f#ți! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Doi urși stau de vorbă înainte de hibernare și privesc cum cad frunzele din copaci. Unul din ei zice:
– Odată și odată, tot mă trezesc eu mai din timp să văd cine lipește frunzele la loc! La radio, un ascultător amărât din România sună și întreabă: – De ce trebuie să strângem cureaua în perioada de criză? Cel de la radio răspunde: – De gât. This post has been edited by Vlad Georgescu: 28 Dec 2019, 20:26 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
bion |
![]()
|
Ai brevetat chestia cu hamsterul? puii seamana pe tata?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
#vechi_da_bun
Doi bărbați stăteau pe o bancă în parc. Trece prin dreptul lor o femeie cu sâni mari. - Îți place? întreabă unul. - Nu prea! răspunde celălalt. Mai trece o alta cu un fund apetisant. Omul iar întreabă, celălalt strâmbă iar din nas. A treia oară trece una bună din toate punctele de vedere. Ăsta iar întreabă, celălalt iar strâmbă din nas. Acum, cel care tot punea întrebările, spune: - Mă, da ție chiar nu-ți place niciuna? Celălalt răspunde sec: - Păi dacă nu pot să le fac nimic, măcar să fiu exigent!!! De ce sunt ardelenii așa înceți? Așteaptă să-i ajungă și restul țări. This post has been edited by Vlad Georgescu: 31 Dec 2019, 22:38 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
Un algerian cu o barbă mare nimerește alături de un francez într-un avion Paris-Alger. După decolare, stewardesa începe să servească băuturi pasagerilor. Francezul cere o cupă de șampanie. Dupa ce l-a servit, stewardesa îl întreabă pe musulman dacă vrea și el una. Răspunsul acestuia, foarte ofensat:
- Prefer să fiu răpit și violat cu sălbăticie de zece prostituate de la Babilon decât să las o singură picatură de alcool să atingă buzele mele! Francezul, înecându-se, dă repede înapoi cupa lui de șampanie stewardesei, spunându-i: - Și eu prefer la fel, nu știam că se poate alege! Sotia: - Adu-mi si mie de la bucătărie o cupa cu inghetata, dar noteaza-ti sa nu uiti. Sotul: - Nu e nevoie, doar tin minte. - Stai, mai pune in inghetata si niste zmeura. Noteza-ti... - Nu e nevoie... - Inca ceva: pune deasupra si o lingurita de frisca. Noteaza-ti... - Nu notez nimic, doar tin minte atata lucru (din ce in ce mai iritat pentru ca e intors din drum). Dupa vreo douazeci de minute, soțul iese din bucatarie cu un platou cu felii de sunca si oua pe care il depune in mainile consoartei. Dupa ce se uita la platou, batranica explodeaza: - Vezi, ai uitat ceapa! Doar ti-am spus sa notezi ... - John, dumneata esti tampit sau eu? - Sir, nu s-ar zice ca dv. ati angaja vreun tampit! This post has been edited by Vlad Georgescu: 4 Jan 2020, 10:30 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
bion |
![]()
|
Poanta e ca avea barba mare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
si al doilea banc e fenomenal.... sotul, sotia, batranica,,,,,,,,,
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
IMG_20200105_220719.jpg ( Size: 126.51k )
Number of downloads: 217
This post has been edited by bion: 5 Jan 2020, 22:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Parca a mai fost, doar ca avea barba mare.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
Ala cu barba era barbac`su. Ejti moldochiatra. Nimic nu jtii.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică o muarte mică era într-un avion și vine stewardeza...
Îl știți? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pare ceva nou, din 2020... Nu cred că-l știe lumea.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
Bancu e mai vechi. Ardelenii s-au prins de poanta acu.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Poi io nu-l știu, d-aia întreb. La noi n-a ajuns încă.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
[quote=maho,6 Jan 2020, 15:35]
[quote=bion,6 Jan 2020, 14:02] Ejti moldochiatra. Nimic nu jtii. Imi faceam brobleme doar daca eram moldobozgo. ![]() [/quote] Fara sa atachezi pe madam Bion. Numai eu am voie sa o alint asa ![]() 6 Jan 2020, 20:17: QUOTE(gabize @ 6 Jan 2020, 15:24) Se invarte in freun giratoriu cu mere ![]() This post has been edited by bion: 6 Jan 2020, 19:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
Aha, deci pana la urma aluziile mai mult sau mai putin directe (de obicei mai mult) la origini (evrei, ardeleni, moldo, olteni, etc. - doar banateni n-am vazut) sunt atacuri.
Congrats! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:33 |