1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Dand sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede Neil Armstrong imprimate-n praful selanar niste urme ciudate. De opinci, parca.
Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater......... .....din crater apare un tip neverosimil in context: cu palariuta mica si neagra si chimir. Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong: "Salut, io mi-s Ion!" Astronautul, siderat il intreaba: "Si, de unde esti tu?" "Apai din Sibiu, dara..........." "Si cu ce ai venit aici?", continua americanul. "Cu branza!" |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Pestisorul de aur la romani:
Attached thumbnail(s) pic12382.jpg ( Size: 56.97k ) Number of downloads: 787 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Zeul muzicii: a dat din cap si a iesit rockul, a dat din maini si a iesit rappul, a dat din picioare si a iesit popul...iar in final s-a kkt si a iesit maneaua!!!
This post has been edited by 74r12: 4 Dec 2006, 08:06 |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ii vine primul ciclu Scufitei exact in drum spre bunica. Cind vede singele prelingindu-i-se pe picioare, se aseaza rezemata de un pom si incepe sa plinga.
Lupu' o aude si vine in viteza: - Ce-ai Scufito? - Iii, aaa, zbiara Scufita aratindu-i singele de pe picioare. Lupu' se apleaca grijuliu, ii ridica rochita, priveste atent si zice pe un ton grav: - Acuma, Scufito, eu nu prea sint ginecolog bun, da' cred ca cineva ti-a taiat poola. This post has been edited by Sony: 4 Dec 2006, 12:10 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La salonul auto de la frankfurt era mare valva care masina se inchide cel mai ermetic,
1 mercedes cu clasa C domne noi avem cea mai tare ,organizatorii ii intreaba vreti sa facem testulc cu pisica ,cei de la mercedes nu refuza si ii invita pe reprezentati , acestia baga in masina o pisica si o lasa acolo pana moare ,pisica a murit sufocata dupa 2 zile ,extraordinar rezultat 2 bmw cu serie 3 la fel dar la acestia pisica a murit dupa 24 de ore 3 vin si la standul dacia ,se intampla la fel si pisica moare in 12 ore extraordinar, ii intreaba reprezentatnti :cum ati facut pai pe unde vedeam ca scoaate capu dadeam cu chit \"Dear Mr. Radu D. We have received and analyzed your complain letter regarding the \"greierashi\" issue on Renault Logan cars. Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about. Also, please be so kind to translate in English the following expressions: \"bagamiash poola in mashina voastra\", \"tampitilor, sinteti nishte hotzi\" and \"ma pish pe el de servis reno\". Sincerely yours, Michel Mouton Customer Service Representative 414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France \" This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2006, 08:39 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul...... Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: -Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Un mosneag de nouazeci de ani statea pe o banca in parc, plingind. Un tip trece pa linga el si-l intreaba de ce plinge. Printre lacrimi, batrinul raspunde: - Iubesc o fata de douazecisicinci de ani... - Si ce-i rau in asta?, intreaba tinarul. Continuind sa plinga, mosul raspunde: - Nu intelegi... In fiecare dimineata, inainte ca ea sa plece la lucru, facem dragoste. In pauza de prinz vine acasa, imi pregateste masa si apoi facem din nou dragoste. Seara vine acasa cit de repede poate si mai facem o repriza de sex. Iar dupa cina, toata noaptea facem dragoste incontinuu. - Bine, dar ai o relatie pe care si-ar dori-o orice barbat, mai ales la o virsta asa de inaintata. De ce plingi? Printre lacrimi, batrinul raspunde: - Am uitat unde stau...
Un pitic intra intr-un bar.. striga el "vreau si eu un suc".. sare el ce sare.. dar tot nu vedea dupa tejghea si tot striga "vreau si eu un suc. vreau si eu un suc".. se enerveaza asta si se duce dupa tejghea. Acolo vede alt pitic sarind "cola sau fanta? cola sau fanta?" Dilema undei blonde: Cum se zice corect ? Iran sau Irak ? Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune: -Porcul porumbelului nu-i este prieten. Studentul zice: -Bine atunci eu am zburat. Fiind nervos, profesorul la examen ii pune cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde la toate. In cele din urma, profeorul il intreaba: -Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani . Pe care il iei? -Pe cel cu bani. -Eu l-as lua pe cel cu minte. -Fiecare cu ce-i trebuie. Profesorul, enervandu-se, ii scrie pe lucrare "bou". Studentul se duce si il intreaba: -Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota ![]() This post has been edited by C@talin: 5 Dec 2006, 19:45 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Banc banc, dar cum poate să existe așa ceva?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Într-un castel medieval, ghidul îi conduce pe turisti pe niste scări întortocheate, coborând tot mai jos. Undeva la capătul labirintului apare o usă pe care scria "Camera de tortură". Intră cu totii. Înăuntru, o multime de schelete, unele mai noi altele mai vechi. Turistii întreabă:
- Ale cui sunt rămăsitele? Ghidul răspunse: - Legenda spune că aici si-au găsit sfârsitul turistii care n-au dat bacsis ghidului. Bula (mic) cu tat-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe faianta uda. În ultima clipa, se apuca de p *** lu' tat-su si se salveaza. La care tat-su se uita în jos si îi zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu ma-ta îti spargeai capu'! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
alinakes |
![]()
|
S-a oprit o ciocanitoare pe o creanga si printre frunze vede niste ochi mari:
-Bufnita , tu esti? -Nu , sunt vrabiuta! -Da de ce ai ochii asa mari? -Ma caaaaac! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Cuplu proaspat casatorit, in pat. In timp ce sotia se pregateste de culcare, sotul aprinde lampa de pe noptiera si incepe sa citeasca o carte. Din cind in cind, mina lui coboara si mangaie sexul sotiei . Face asta pentru scurt timp apoi continua cu cititul. Sotia care devine din ce in ce mai excitata, se gindeste ca sotul are nevoie de putina incurajare pentru as duce treaba la bun sfirsit. Asa ca se scoala si incepe sa se dezbrace. Sotul confuz o intreaba: -de ce te dezbraci? Sotia ii replica: - pai, am crezut ca vrei sa facem sex - Nu, deloc. Sotia suparata: - atunci, ce ma tot pipai? - Imi umezeam degetele ca sa pot intoarce paginile cartii
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
O femeie avea un amant in timp ce sotul ei era
plecat la serviciu. Intr-o zi, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera. Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune "E intuneric aici." Barbatul sopteste "Da, este." Baiatul -"Am o minge de baseball." Barbatul -"Foarte bine." Baiatul -"Vrei s-o cumperi ?" Barbatul -"Nu, multumesc." Baiatul -"Tata e afara." Barbatul -"OK, cat costa ?" Baiatul - "250$" Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier. Baiatul -"E intuneric aici." Barbatul -"Da, este." Baiatul -"Am o manusa de baseball." Barbatul -"Cat vrei pe ea?" Baiatul -"750$" Barbatul -"Fie." Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball." Baiatul spune "Nu pot. Le-am vandut." Tatal intreaba "Si cu cat le-ai vandut?" Fiul raspunde "1000$" Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult prea mult. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti". Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesionar si inchide usa. Baiatul spune "E intuneric aici." Preotul spune "Iar incepi ?" |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Va spun si voua asta pentru ca la mine a functionat
> Vazand un simplu anunt, am ajuns sa citesc un > articol in ziar care mi-a adus, in sfarsit, pacea > interioara. In articol scria: "Poti obtine pacea > interioara daca termini toate lucrurile pe care > le-ai inceput!". Asa ca azi dimineata am terminat o > sticla de vodca, una de vin rosu, ce mai ramasese in > sticla de Jack Daniels, cutia de Distonocalm de pe > noptiera si o cutiuta cu bomboane. Si, la naiba, > deeeja ma simt mult mai bine! |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Se duce Fat Frumos sa omoare balaurul fioros. Ajunge la grota, paseste darz, apare balaurul cu doua capete. Fat Frumos scoate sabia si i le taie. Imediat cresc alte 4 capete in loc. Fat Frumos le taie si pe aceastea si alte 8 capete rasar imediat. Le taie pe astea 8, cresc alte 16. Le taie si pe aceastea si deodata cresc 32. Munceste Fat Frumos sa taie toate cele 32 de capete, pac! 64. Taie. Apoi 128. Taie. Apoi 256. Taie. Apoi brusc balaurul muri. De ce? Era un balaur pe 8 biti.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
in partidul nostru politic, ne respectam promisiunile
doar imbecilii pot crede ca noi nu vom lupta impotriva coruptiei pentru ca, un lucru e sigur pentru noi: cinstea si transparenta sint fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre vom demonstra ca e o mare prostie sa crezi ca mafia va continua sa faca parte din guvern ca in trecut va asiguram, fara umbra de indoiala, ca dreptatea sociala va fi scopul principal al mandatului nostru cu toate acestea, exista inca oameni prosti care isi imagineaza ca guvernarea sa fie posibila in continuare cu aceleasi vechi smecherii politice cind ne asumam puterea, facem totul pentru ca sa se termine cu situatiile privilegiate si cu traficul de influenta nu suportam in nici un fel ideea ca poporul va flaminzi ne vom indeplini misiunea chiar daca rezervele economice vor fi complet epuizate vom exersa puterea pana ce veti intelege ca incepand de acum noi sintem partidul xxxxxxxxxxx, noua politica. Citit de sus in jos, e discursul pentru alegatori Citit de jos in sus, este ceea ce gindesc ei cu adevarat |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Vreti sa vedeti cum a-ti arata in postura de Elfi?
http://www.elfyourself.com/ ![]() This post has been edited by Cossty: 12 Dec 2006, 08:55 |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-xx-FRG
2006 Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tata, imi cumperi un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3? - Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca ceilalti copii?!
|
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iliescu a ajuns la Londra, a sunat pe "room-service" si a spus:
" TU TI TU TU TU TU" Nimen nu a inteles nimic si au cerut ajutor de la ambasada Romana. A venit un traducator oficial si in sfarsit aflat ce vrea Iliescu: "2 ceaiuri la camera 222" |
--------------------
|
codru50 |
![]()
|
![]() You have chosen to ignore Sony Group: Members Posts: 73 Joined: 21 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Te umplem de puncte...
![]() Attached thumbnail(s) Cea_mai_haioasa_poza_de_azi___Poze_haioase_imagini_amuzante.jpg ( Size: 32.12k ) Number of downloads: 494 |
--------------------
/
/
/ Fost proprietar de Dacia SuperNova, Rapsodie, 1.4, 75CP, 2001
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
am sa postez 2 poze care sunt funny
![]() Attached thumbnail(s) Imagine_2__3.jpg ( Size: 111.85k ) Number of downloads: 512 Imagine_3__1.jpg ( Size: 124.86k ) Number of downloads: 506 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Pentru IT-isti
1. We work weird (night) shifts... Just like prostitutes. 2. They pay you to make the client happy... Just like a prostitute. 3. The client pays a lot of money, but your employer keeps almost every penny... Just like a prostitute. 4. You are rewarded for fulfilling the client's dreams... Just like a prostitute. 5. Your friends fall apart and you end up hanging out with people in the same profession as you... Just like a prostitute. 6. When you have to meet the client you always have to be perfectly groomed... Just like a prostitute. 7. But when you go back home it seems like you are coming back from hell... Just like a prostitute. 8. The client always wants to pay less but expects incredible things from you... Just like a prostitute. 9. When people ask you about your job, you have difficulties to explain it... Just like a prostitute. 10. Everyday when you wake up, you say: "I'm not going to spent the rest of my life doing this." Just like a prostitute ... |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-xx-FRG
2006 Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
alinakes |
![]()
|
Tatuaj - macar atat de inalt trebuie sa fii ca sa obtii o intalnire cu fatuca respectiva !
This post has been edited by alinakes: 14 Dec 2006, 12:41 Attached thumbnail(s) ATT11.jpg ( Size: 45.91k ) Number of downloads: 671 |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
musicall |
![]()
|
de prin ziare....
(mozilla firefox) This post has been edited by musicall: 16 Dec 2006, 01:37 Attached thumbnail(s) modzila.JPG ( Size: 77.55k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poza facuta in toamna langa Catedrala Sf Sofia din Istanbul...Se pare ca parcase ilegal...
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0643.jpg ( Size: 104.12k ) Number of downloads: 522 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:40 |