1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
yonutz84 |
![]()
|
||
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|||
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
=================
=================
- ---------
================== Seat Altea 2006
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
O portie de ras cu studenti ukrainieni:
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Intr-o buna zi, la poarte Raiului, un tip foarte ofticat.... Sf. Petru il ia de-o parte:
- Ce-i fiule? Care-i problema? - Pai nu se poate dom’le, uita-te la mine! Am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistitt, dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala! - Mmmm! Nu s-a mai intamplat pana acum, dar in fine, sa vedem ... cum zici ca te cheama fiule? - Manivela, Grigore Manivela... - Si ce meserie zici ca ai avut? - Mecanic auto ... - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta ... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batranete! - De batranete ?!!? Cum de batranete? - Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai 123 de ani! ********** Anunt la o agentie de turism occidentala: Go and visit Ukraina ......your car is already there!!! ********** Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decit sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba `Cine fufa asta?` la care sotul raspunde calm: `E amanta mea!`. Sotia riposteaza pe un ton ucigas: `Divortez!Ma mut inapoi la mama!`. Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde: `Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.` Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata: `Cine-i tipa care a intrat cu M.?` Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii: `Este I., amanta lui.` Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand: `A noastra-i mai frumoasa!` ![]() This post has been edited by sebybv: 13 Feb 2007, 00:57 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
girafa in nisip miscator
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
Pulp Fiction: Fucking Short Version
http://www.devilducky.com/media/54543/ |
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Concurs de 7 min.
Concurs international de indemanare: cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie. Primul concurent, neamt, se apuca cu multa meticulozitate si calca cu mare grija camasa, dupa care constata ca nu mai are timp, musca o data din paine si ...se scurge timpul. Al doilea concurent, un rus, fara sa stea prea mult pe ganduri, se apuca de femeie, o rezolva, apoi mai mai are timp sa manance o jumatate de paine si..se scurge timpul. Al treilea concurent, un roman, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o rezolva, mancand in acest timp painea. Normal, castigator e declarat romanul. Vine presa sa ia declaratii. Neamtul declara: "Noi asa suntem obisnuiti, muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai ramane timp, mancam si apoi daca mai e timp ne distram, daca nu...ne apucam din nou de munca, si tot asa." Rusul declara:"Noi asa suntem obisnuiti. Mai intai ne distram, apoi daca ramane timp mancam, apoi daca mai ramane timp muncim..." In sfarsit, romanul spune si el" Noi asa suntem obisnuiti. Daca nu-l f*** pe cel care munceste nu poti sa manaci o paine..." |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Sotia unui informatician: -Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: -Aveti oua ? -Da. -Atunci dati-mi 10 salamuri... ****************** |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
asta sofer...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: Punem si botnita?
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@Alydor astia au fost si in buc pe aeroport
s-a saturat de el si l-a aruncat pe geam : This post has been edited by ga!nusha: 13 Feb 2007, 19:27 Attached thumbnail(s) Image003.jpg ( Size: 293.85k ) Number of downloads: 605 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alydor |
![]()
|
partea a doua de la soferie... de dta asta cei mai prosti ...
http://video.cere.ro/video-Auto+Moto-La+sa...masina-332.html Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
- xxx
1.9 tdi
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Ar merge ca rochie de mireasa...nu?
![]() Attached thumbnail(s) prez.JPG ( Size: 29.84k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
.
.
.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Americanii fura planurile unui Logan Diesel. Aduna o echipa americana sa o reconstruiasca dupa planuri. Lucreaza astia ce lucreaza, sudeaza, lipesc din greu si in final le iese un tractor. Conducerea e nemultumita si aduna o echipa de japonezi. Lucreaza si astia din greu, sudeaza, lipesc, asambleaza si dupa sfortari supraomenesti le iese un tractor. Conducerea e disperata si aduna o echipa de romani. Intra romanii in treaba, sudeaza, lipesc, asambleaza si in final, le iese un Logan Diesel. Conducerea: Incredibil! Sintem impresionati de munca voastra, celorlalte echipe le-au iesit tractoare. Voi cum ati facut? Romanii: Si noua tot tractor ne-a iesit, da` l-am luat la pila.
|
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mesajul era adresat pietonilor Lexy, ce e asa amuzant
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE(tedy @ 13 Feb 2007, 20:25) Ga!nusha si eu am fost acolo azi,dar mi-a fost jena sa ii fac poze....totusi nu prea e banc,martaloagele alea habar nu aveau de prioritate acolo e al 4-lea accident pe care il vad acolo in cateva luni...merg ca un melc pe strazile alea sa nu dau peste zmei (sau zmeoaice in cazul de fata) |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Care e faza, ca a luat B-ul si a primit dreptul sa conduca tractoare si mopeduri? Si la noi ar fi fost la fel, ca acum ai voie sa faci poza de act oficial cu diverse chestii pe cap (potcap la maicute, etc).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si cum vede sa conduca?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
Un negru se întâlneste cu Dumnezeu:
- Doamne, de ce m-ai făcut asa negru? - Ca să trăiesti în junglă, trebuie să te ascunzi în colturi întunecate, pentru a scăpa de pericole. - Doamne, de ce am părul mic si cret? - Ca să te cateri prin copaci, fără să-ti agăti părul de crengi. - Doamne, de ce am dintii asa mari si puternici? - Ca să poti mânca roadele junglei, adică rădăcini tari, fructe si carne crudă. - Doamne, atunci de ce m-ai lăsat să mă nasc în mijlocul New York-ului? noi dimensiuni ale memoriei in oferta metro scan0078.jpg ( Size: 148k ) Number of downloads: 446 Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Feb 2007, 11:36 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
A young man asks his granny: Have you seen my pills, the ones i left on the table? They were labeled "exxtasy"... Granny: Fuck the pills, man... Have you seen the dragon in the kitchen?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Un barbat isi suna sotia acasa si spune:
"Draga, am fost invitat sa merg la pescuit in Canada cu seful meu si cativa prieteni de-ai lui. Vom fi plecati pentru o saptamana. Este o oportunitate pentru mine sa obtin acea promovare pe care am asteptat-o, asa ca ai putea sa-mi impachetezi suficiente haine pentru o saptamana, undita si trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou si voi trece in fuga pana acasa sa-mi iau lucrurile ... Oh, te rog, pune in bagaj si noua mea pijama de matase albastra". Sotiei i s-a parut putin dubios ce a auzit, dar, ca o sotie buna ce era, a facut exact ce a rugat-o sotul ei. Weekendul urmator sotul s-a intors putin obosit dar, de altfel aratand bine. Sotia l-a intampinat acasa si l-a intrebat daca a prins multi pesti. El a spus: "Da!. O multime de somoni si cativa pesti spada. Dar de ce nu mi-ai impachetat noua mea pijama de matase bleu, asa cum te-am rugat?" Sotia replica: "Dar am facut-o. Este in trusa ta de pescuit." |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:59 |