1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Dinamo joaca pe Tvr 1, Steaua pe Pro Tv iar Rapid pe playstation.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca in 2 saptamani joaca toti pe playstation!!!
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Definitia dragostei: este un complex periferic amorfozat care in egocentrul pseudoindividualitatii provoaca sentimentul "ce bine ar fi sa ne f...m" .
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Bula conducea pe un drum uitat de lume. La un moment dat, vede pe marginea soselei o creatura mica, ciudata si verde care dadea din maini:
-Eu sunt un extraterestru homosexual de pe marte si mi-e sete rau, da-mi si mie te rog niste apa! Ii da Bula apa si isi vede de drum mai departe. Peste cativa km da peste o creatura mica, ciudata si galbena care dadea din maini: -Eu sunt un extraterestru homosexual de pe venus si mi-e foame rau, da-mi si mie te rog niste mancare! Ii da Bula de mancare si isi vede de drum mai departe linistit. Peste cativa km da peste o creatura mica, ciudata si albastra care dadea din maini, iar bula il intreaba: - Tu ce mai vrei ma homosexualule!!! - Actele la control va rog! |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce face barza dupa ce aduce un copil?
- Se face mica-mica si apoi se baga in pantaloni. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O masina este oprita la un filtru de politie. Politistul: D-le sofer, sunteti primul intr-o suta de masini care purtati centura de siguranta si din aceasta cauza ati castigat un premiu de 50 mil lei. Felicitari! Ne puteti spune ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani? Soferul: Multumesc mult. Cred ca in primul rand o sa imi iau si eu carnet de conducere! Mama soferului: D-le politist, nu-l luati in seama, intotdeanuna vb prostii cand e beat. Tatal soferului: Mai boule, ti-am spus sa nu mai furi masini cand bei. Fratele soferului(din portbagaj): Hai bre, am trecut granita sau nu?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
|
--------------------
Tractor
U650 16v
- K-MR-589
z
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Doua tipe, la volan,, semaforul rosu, se opresc: - Mama, vezi ce rosu frumos? - Da... oau! - Da' uite ce galben fain... - Aha... - Si ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aa... iar rosu asta... L-am mai vazut, hai sa mergem!
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Un chirurg plastician ii spune vecinului sau:
- Bai, vecine, ai o nevasta urata cu spume. Totii copiii se sperie cand o vad si viseaza urat. Daca imi dai 3.000 de euro ti-o rezolv eu. - Lasa, doctore, ca am vorbit cu un vanator si o rezolva cu numai 500 de euroi. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Logan MCV
![]() This post has been edited by XMihai: 17 Feb 2007, 16:04 Attached thumbnail(s) Logan_MCV.jpg ( Size: 34.18k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
.
.
.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
nice shot ...
![]() Attached thumbnail(s) how_001.JPG ( Size: 24.83k ) Number of downloads: 519 how_002.JPG ( Size: 16.74k ) Number of downloads: 430 how_003.JPG ( Size: 17.77k ) Number of downloads: 452 how_004.JPG ( Size: 14.56k ) Number of downloads: 354 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O familie moderna de gaozari se gandeste sa adopte un baietel. La un moment dat baietelul era tot mai trist. Mama gaozar il ia la intrebari:
- Ia zi, baiatul maei, de ce esti trist? - Fac copii misto de mine la scoala. Tot timpul ma intreaba: "Bah, ce mai face mata?" - Las' ca te invata mama ce sa le raspunzi. A doua zi merge juniorul la scoala. Un coleg il abordeaza repede: - Ce mai face mata? A mai intrebat de mine? - Bah, a zis mama sa-i sugi p..a! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Un pitic in autobuz intreaba o tipa buna inalta : Te dai jos ?
Tipa raspunde: Da! Piticul: Cu ce, ca miroase frumos. Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta... Sotul: - Nevasta, s-a intors cainele acasa? - Da, s-a intors. - Da-l la telefon ca m-am pierdut.... This post has been edited by ady77: 20 Feb 2007, 18:49 |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca 10 metri. Soferul opreste, scoate capul pe fereastra si tipa:
-Fii atent! Pietonul se ridica speriat si intreaba: -De ce, dai inapoi? Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
XMihai |
![]()
|
Un bulldog merge pe strada si ajunge în dreptul unui
gard pe care scrie: "Câine Rau!" Suna el la poarta ai îi raspunde un câine mititel. -Ma-ta-i acasa? -Nu. -Tactu-i acasa? -Nu! -Atunci cine-i câinele rau? -Eu, ca nu pap tot din farfurie... |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
cum se deschide loganu' ...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention.
BMW : Brings Me Women. FIAT : Failure in Italian Automotive Technology. FORD : Fix Or Repair Daily. SAAB : Shape Appears Ass-Backwards. HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...... VOLVO : Very Old Vehicular Object . PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything. DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Alta |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra.
Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante. Ce faci?Raspuns: Il impusti pe manelist. De doua ori! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Aruncati o privire si va minunati ! Grea mai e viata de contabil....
http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...hl=animale&st=0 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ov> Esti moderator. Comportamentul tau ar trebui sa fie un model pentru ceilalti useri ai acestui forum. Instigarea la violenta contra lui big2003 ar trebui sa fie pedepsita macar cu un warn. Astept PrtSc cu un warn level drept dovada.
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
- Bucuresti
TS
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
A fost odata ca niciodata... Era odata o fata de imparat. Grajdarul,
subjugat de farmecul printesei, nu stia ce sa faca pentru a-i atrage atentia. Visand el cu ochii la stele, ce s-a gandit: "Ce-ar fi sa vopsesc eu un cal in verde. Printesa va observa calul. Va intreba cine a vopsit acest cal? Voi spune eu domnita, eu am vopsit calul. Ea va aprecia originalitatea mea si curajul. Vom schimba cateva vorbe. Poate, candva ne vom plimba pe aleile domeniului si ii voi arata frumusetea naturii. Vom deveni prieteni. Si apoi, cine stie." Zis si facut, grajdarul vopseste calul. A doua zi printesa vine la grajduri si observa calul. - Cine a vopsit acest cal? Grajdarul, cu un nod in gat, spune - Eu printesa, eu l-am vopsit. Printesa : - Hai sa ne phootem! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(steph @ 21 Feb 2007, 18:13) Ov> Esti moderator. Comportamentul tau ar trebui sa fie un model pentru ceilalti useri ai acestui forum. Instigarea la violenta contra lui big2003 ar trebui sa fie pedepsita macar cu un warn. Astept PrtSc cu un warn level drept dovada. ![]() singura mea greseala e ca n-am pus disclaimer de genul "NO ANIMAL WAS HARMED OR INJURED IN MAKING THIS PRODUCT" ![]() cu alte cuvinte, n-are nici o legatura cu nici un membru de nicaieri |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Alydor |
![]()
|
Baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unul tocmai de la etajul zece; asta se ridica de jos si da sa plece. Baba, speriata il intreaba: - Maica, da' nu ai patit nimic? - Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat! - Pai si unde ti-e parasuta ?!?! - E sus, o bate barbata-su...
Cica Sf. Petru statea cum sta Sf. Petru la poarta raiului si astepta musafiri, ca de obicei. La un moment dat aude cioc cioc.....deschide poarta, se uita, nimeni........hm Mai trece un timp scurt si cioc, cioc, cioc......iese nimeni......"mai sa fie, careva are chef de joaca" Dupa scurt timp cioc cioc cioc, iese nimeni...."cred ca sunt dracusorii aia de jos si fac misto de mine" Isi ia scaunelul si se aseaza langa poarta cu mana pe clanta. cioc cioc.....deschide brusc poarta si vede un tip care alerga iute de tot de la poarta raiului. -Aloooooo, ce tot bati si fugi ca disperatul inapoi !!! Poate nu te mai primesc deloc !!!! -Nu vreau sa fac asta dar sunt unii care ma tot......resusciteaza...... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 22 Feb 2007, 12:23 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sony |
![]()
|
Ianos se casatoreste cu o romanca. Taica-sau ii da indicatii:
- In noaptea nuntii o iei in brate si o tregi pragul ca sa-i arati ca ungurul e puternic. Dupa aceea o arunci in pat ca sa-i arati arati ca ungurul e hotarat. Apoi o iei la p..a ca sa-i arati ca ungurul e viril. A doua zi se intalnesc. - Ia zi, mai, cum a fost? - Am luat-o in brate si am trecut-o pragul ca sa-i arat ca ungurul e puternic. Dupa aceea am aruncat-o in pat ca sa-i arat ca ungurul e hotarat. Apoi am luat-o la l.bă ca sa-i arat ca ungurul e autonom si independent. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine il omoara pe guta, are dea face cu mine
![]() This post has been edited by C@talin: 22 Feb 2007, 16:51 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
--------------------
X
X
- X
X
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
culmea inocentei : o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face sacuri de dormit pentru soricei
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:15 |