1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
liviu_lb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
pariez pe rosu! si pulsez cu:
Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-i buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
- Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si pot zbura, da?
- Desigur, scumpa mea. - Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea menajerei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare? - Maine dimineata, scumpo, maine dimineata! |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Lasa ca strumeleagu-nvartosat face toti banii
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
deci...daca nu mai puteti de ras si obositi ... |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
22CMM |
![]()
|
Bula impreuna cu niste prieteni erau in metrou.
O femeie in varsta se apropie de Bula si ii spune: - Mai baiete, pe tine nu te-au invatat la scoala sa dai locul unei femei mai in varsta? - Te dor picioarele, mamaie? - Da! - Matale, cand erai tanara, dadeai locul unor persoane in varsta? - Da! - Ei, vezi? D-aia te dor picioarele! Guvernul Basesecu This post has been edited by 22CMM: 28 Mar 2008, 07:40 Attached thumbnail(s) 2948.jpg ( Size: 26.12k ) Number of downloads: 336 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Era dragut si celalalt...
O batranica se urca-n autobuz, aglomeratie. Bula, de pe scaun, o-ntreaba: - Mamaie, vrei sa stai jos? Baba, cu o voce stinsa... - Da... Bula... - Da, ok, dar unde?!? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
csiri_biri_kodak |
![]() ![]()
|
![]() Membru linistit Group: Members Posts: 102 Joined: 14 July 07 From: Blumberg, Germania ![]() |
Un cuplu se duce la un targ de vite pt. a cumpara un taur. La primul taur femeia intreaba:
-Spuneti-mi ce inseamna ca acest taur are medalia de bronz? -Pai asta inseamna ca se poate inperechea de 4 ori pe zi... -Aia da! Auzi tata ce zice omul, auzi? Merg mai departe si vad un alt taur medaliat cu argint, si femeia intreaba: -Spuneti-mi ce inseamna ca acest taur este medaliat cu argint? -Asta inseamna ca acest taur se poate imperechea si de 5 ori pe zi! -OAUUU! Auzi tata, auzi? Dupa ce se mai plimba vreo 10 minute gasesc un taur medaliat cu aur, si femeia intreaba direct: -Si acest taur de cate ori poate pe zi??? -Acesta poate si de 8 ori!! -Auzi tata, auzi????? Barbatul ne mai rezistand la apropouri, intreaba: -...si ia spuneti, tot cu aceeasi vaca? -NU! NU! intotdeauna cu alta. -AUZI MAMA, AUZI??? Dispare sotia, si sotul foarte ingrijorat o tot cauta 2 zile. A treia zi dimineata apare sotia ca din senin se repede la frigider si incepe sa infulece mancarea. Cand o vede sotul o intreaba: -Unde ai fost timp de 2 zile?? eu te-am tot cautat... -Vezi tu, cum veneam eu acasa s-a oprit langa mine o dubita si 2 insi m-au fortat in ea ... si cu inca 2 insi ma violeaza de o saptamana!!!! -Pai cum asa??? ... de o saptamana??? dar nu ai disparut decat de 2 zile?!?!? -A da, acum am venit acasa sa manac ceva si ma duc inapoi. Un barbat soseste la gradinita: -Am venit dupa copilu meu. -Bine, si cum il cheama? -Nu-i tot una? Maine oricum il aduc inapoi. Un om la interviu de agajare: -Buna ziua! Ma numesc Ion. -Buna ziua! nu stiu pe unde ati mai lucrat, dar la noi nu ne adresam celuilalt cu prenume ci cu numele de familie...ca si Pop, Dunca, Maior s.a.m.d. Eu pt. Dvs. sunt Domnul Director Ghise. Deci cum va numit? Omul cu o voce abia auzita: -Pai ... ma numesc Scumpule, Scumpule Ion. -Bine Ion, sa vorbim despre partea financiara.... This post has been edited by csiri_biri_kodak: 28 Mar 2008, 09:38 |
--------------------
Dacia / Dacia
1300 (RIP) / Logan
1978 / 2012 ! Fiecare trebuie sa inceapa de undeva !
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului... |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nimeni nu moare virgin...viata i-o trage fiecaruia cel putin o data!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
22CMM |
![]()
|
Pierdut soacra! Se declara nula! Recompensa celui ce o pastreaza!
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Se incheie Cina cea de Taina. Vine ospatarul cu nota de plata la Iisus. Se uita Iisus la nota si inlemneste, in pragul infarctului: 30 de arginti.
- Ioane, ai tu cumva 30 de arginti? - Nu, doamne, am dat toti banii la saraci. - Andrei, ai tu cumva 30 de arginti? Acelasi raspuns. - Petre? Petre ridica din umeri, nu are. Ultimul apostol: - Iuda, ai tu cumva treizeci de arginti? - N-am, Doamne... dar am o idee... |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Cum sa devii EMO
![]() Cam lung filmul dar merita vazut pana la capat! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 28 Mar 2008, 11:37 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crãpa-le-ar Domnul ficaþii
ªi setea ogoi-le-ar cu venin, Cãci n-au pãreche-n lume blestemaþii Crîºmarii care toarnã apã-n vin ! |
|
22CMM |
![]()
|
-draga mea in fiecare seara adorm cu tine in cand!
- ![]() -dar tot pe secretara o visez! -draga mea aseara n-am putut sa adorm fara tine! - ![]() - asa ca am chemat-o pe vecina! |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
http://www.livefeeds.gr/644589663/english/
Nu uitati prefixul tarii 407xxxxxxxx |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
tribunul |
![]()
|
Reclama la Vodafone?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu ma suna
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
Ar trebui sa sune si sa vorbeasca cu tine.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe mine nu ma suna nimeni si am incercat si cu 407 si cu +407
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
OFFTOPIC: Probabil depinde pe ce retea esti! Eu am V. si m-a sunat! Geniala reclama!
![]() ONTOPIC: Banc, banc / Mat(z)a e pe tanc! / Tancu-i pe autobus / Ghici cine e mai sus? LE OFF: Am pus-o sa-l sune pe un prieten de pe O. si l-a sunat! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 28 Mar 2008, 14:33 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
tribunul |
![]()
|
De ce fetele coboara privirea cind primesc o declaratie de dragoste?
- Ca sa verifice daca e adevarat... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(bion @ 28 Mar 2008, 12:21) Buey de ce esti rau? Zburatorul nostru fiind moldovean stia ceva cu 1504. Acu` ca era pravila cu taierea sau moartea lu` Voda Stefan astea`s mizilicuri ![]() Auzi nene... chiar nu reusesti sa intelegi ca m-am saturat de bancurile tale retardate? Te freaca grija de persoana mea? N-ai alta treaba? On-topic: English signs in China (these are genuine) In a Beijing hotel lobby - The lift is being fixed for next day. During that time we regret that you will be unbearable. In a Shanghai hotel elevator: Please leave your values at the front desk. In a Hangzhou hotel: The flattening of underwear with pleasure is the job of the chambermaid. In a Jilin hotel: You are very invited to take advantage of the chambermaid. In a Wuxi dry cleaner: Please drop your trousers here for best results. Outside a Tianjin clothing shop: Order your summer suits quick. Because is big rush we will execute customers in strict rotation. In a Xian tailor shop: Ladies may have a fit upstairs. In a Guilin hotel: Because of impropriety of entertaining guests of the opposite sex in the bedroom it is suggested that the lobby be used for this purpose. An ad by Kunming dentist: Teeth extracted by the latest methodists. In a Hangzhou zoo: Please do not feed animals. If you have suitable food give it to the guard on duty. From a karaoke bar song list in Suzhou: I'd Like to Teach the Wound to Sing; What Kind of Foot Am I. In a Taiyuan bar: Special cocktails for the ladies with nuts. Hainan airline ticket office: We take your bags and send them to all directions. In a Huashan temple: It is forbidden to enter a woman. Even a foreigner if dressed as a man. In a restaurant menu in Harbin: Salad a firm's own make; Limpid red beet soup with cheesy dumplings in the form of a finger;Beef rashers beaten up in the country people's fashion. This post has been edited by BlaueCorsa: 28 Mar 2008, 14:39 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
What Kind of Foot Am I
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 28 Mar 2008, 13:43) genial ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:47 |