1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sincer, nici la mine nu face sens da' asa l-am primit.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E mai misto asa senseless
![]() |
--------------------
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
are sens, maria il insela pe ion cu popa
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 10 Feb 2009, 13:17) Prea tare ![]() http://www.cabral.ro/din-viata/din-viata/2...ubirea-partea-i http://www.cabral.ro/din-viata/din-viata/2...-a-ii-a-shaorma http://www.cabral.ro/din-viata/despre-alti...distress-signal http://www.cabral.ro/din-viata/despre-alti...iv-a-fa-te-omor http://www.cabral.ro/din-viata/2766/iubirea-epilog genial ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
daca e pe bune, e super tare ...
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 9 Feb 2009, 09:56) Am vazut si eu dricu' asta pe strada, am ramas masca pt. cateva secunde cica este zilnic pe drumul spre giurgiu ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 10 Feb 2009, 16:29) C@taline e pe bune? ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 10 Feb 2009, 19:17 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sunt un adevarat armasar,femeile stiu cas tare,priveste-mi pantofi cand sunt in miscare
![]() Naspa cand bate vantu afara ca mai pierd cate o bucatica din mine ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
fratele mai mare a lu' "baieteii mei"
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
gheorghe in armata ! dupa un timp , merge el la capitan si cere o permisie ( ca de , e vremea de muls oile la stina , etc. , etc. ) . capitanu ii spune ca permisiile nu se dau asa usor , si ca trebuie sa fie pe merit , sa faca si el ceva special , ca sa o primeasca. vede gheorghe un magar linga un gard , si zice :
-capitane , daca ma duc io la magaru ala si il fac sa rida , dai 7 zile de permisie ? -dau ! zise ala se duce gheorghe la magar , ii sopteste ceva la ureche , si se pune magaru pe un ris , ca aproape plesnea pielea pe el. capitanu , neavind ce face , ii da permisia . vine gheorghe inapoi , si dupa un timp cere iar o permisie . capitanu ii cere iara o fapta deosebita. - capitane , daca ma duc la magar si il fac sa plinga , ma lasi ? -ba , daca il faci sa si plinga , iti dau 10 zile de permisie , nu 7. zis si facut . se duce gheorghe la magar , sta un timp cu el , si se pune magaru pe un plins , de nu mai puteai de mila lui - gheorghe ( zice capitanu ) , io te las in permisie , ca asa am zis , da zi-mi si mie ce dracu faci cu magaru ala ca ba plinge , ba ride. ? -pai prima oara i-am zis ca am p..a mai mare ca a lui , si a ris ! -si a doua oara ? -a doua oara i-am aratat-o ! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
I : Unde gasesti un caine fara picioare ?
R : Acolo unde-l lasi ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Tot geek jokes. De ce confunda programatorii Craciunul cu Haloween-ul?
Pentru ca oct 31 = dec 25. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ala e alt filmulet.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat.
Sotia incearca sa- l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Auzi fa, cine e stapan in casa? ! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!! |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
La Salonul Auto de la Geneva, concurs cu tema: “Cea mai ermetica masina”. Cei de la Mercedes se prezinta cu ultimul model”
- Aceasta este cea mai ermetica masina din lume! Organizatorii intreaba: - I-ati facut testul cu pisica? - Nu.Cum sa-i facem testu cu pisica? - Pai uite, bagam o pisica inauntru si o lasam acolo. Dupa 2 zile, pisica era moarta, nu mai avea aer. - Intr-adevar! Este ermetica! Acelasi lucru se intampla si cu cei de la BMW, Opel, Audi. Vine randul celor de la Dacia, cu noul SUV. - Domnilor, aceasta este cea mai ermetica masina! - I-ati facut testul cu pisica! - Da! - Pai, cum ati facut testul cu pisica? - Am inchis o pisica inauntru, am incuiat masina si pe unde scotea capu’, chituiam! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Primita pe mail, asa ca "realitatea" e relativa... dar dura =))
CEA MAI BUNA POVESTIRE A ANULUI Charlotte , Carolina de Nord Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului. In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de „mici focuri". Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile. Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT. (Citeste mai departe) Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin „neserioasa". Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi „foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat. Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in „incendiu". ACUM URMEAZA FAZA TARE Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere. In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$ Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul „Recent Criminal Lawyers Award Contest" (traduceti voi, ca eu am tradus restul) ONLY IN AMERICA , NO WONDER THIRD WORLD COUNTRIES THINK WE'RE NUTS |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
> Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja
> de nudisti. > In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faca o > plimbare.Baietelul pleaca si el, dar se intoarce iute: > - Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari > ca ai tai! > - Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde > mama lui. > Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede: > - Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai > mare ca al lui tata! > - Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde > mama. > Baiatul pleaca pt a treia oara si la intoarcere spune: > - Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai > proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea > mai mult cu atat era mai prost ! > La postul comunal de jandarmi se prezintă un individ cu > aripa mașinii înfundată. > - Domnule plutonier, aveți vaci negre în satul acesta? > - Din cîte știu eu, nu. > - Dar capre negre? > - Nu, nu cred. > - Cai negri? > - Nu. De ce întrebați? > - Înseamnă că am lovit un popă. |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Asta e chiar langa prefectura
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si cu toate astea sunt masini parcate - pe interzis, pe oprirea interzisa, pe trotuar (nelasand loc suficient circulatiei pietonilor care sunt nevoiti sa mearga pe drum). Unde e politia?
Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 13 Feb 2009, 00:43 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Avem un cuvânt cu 6 litere.Dacă în locul numerelor punem numărul care îl ocupă fiecare literă în alfabetul limbii române,știm așa:
- Suma lor este 74 - Media aritmetică a numerelor II și IV este 4 - Primul număr este 9,al doilea 1 - Diferența dintre IV și II este 6 - Suma numerelor I și V este egală cu suma numerelor III și VI Care este acel cuvânt? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
22cmm da tu chiar vrei sa fac stop cerebral?
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Busule tu esti ma?
![]() |
--------------------
**
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(22CMM @ 13 Feb 2009, 08:34) Avem un cuvânt cu 6 litere.Dacă în locul numerelor punem numărul care îl ocupă fiecare literă în alfabetul limbii române,știm așa: - Suma lor este 74 - Media aritmetică a numerelor II și IV este 4 - Primul număr este 9,al doilea 1 - Diferența dintre IV și II este 6 - Suma numerelor I și V este egală cu suma numerelor III și VI Care este acel cuvânt? e o greseala undeva pt ca se zice ca al 2-lea numar e 1 si apoi: media intre II si IV este 4 => 1+IV=2 => IV=1 diferenta intre IV si II este 6 => IV=6-II => IV=5 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:20 |