1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
fratele mai mare a lu' "baieteii mei"
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
gheorghe in armata ! dupa un timp , merge el la capitan si cere o permisie ( ca de , e vremea de muls oile la stina , etc. , etc. ) . capitanu ii spune ca permisiile nu se dau asa usor , si ca trebuie sa fie pe merit , sa faca si el ceva special , ca sa o primeasca. vede gheorghe un magar linga un gard , si zice :
-capitane , daca ma duc io la magaru ala si il fac sa rida , dai 7 zile de permisie ? -dau ! zise ala se duce gheorghe la magar , ii sopteste ceva la ureche , si se pune magaru pe un ris , ca aproape plesnea pielea pe el. capitanu , neavind ce face , ii da permisia . vine gheorghe inapoi , si dupa un timp cere iar o permisie . capitanu ii cere iara o fapta deosebita. - capitane , daca ma duc la magar si il fac sa plinga , ma lasi ? -ba , daca il faci sa si plinga , iti dau 10 zile de permisie , nu 7. zis si facut . se duce gheorghe la magar , sta un timp cu el , si se pune magaru pe un plins , de nu mai puteai de mila lui - gheorghe ( zice capitanu ) , io te las in permisie , ca asa am zis , da zi-mi si mie ce dracu faci cu magaru ala ca ba plinge , ba ride. ? -pai prima oara i-am zis ca am p..a mai mare ca a lui , si a ris ! -si a doua oara ? -a doua oara i-am aratat-o ! ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
I : Unde gasesti un caine fara picioare ?
R : Acolo unde-l lasi ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Tot geek jokes. De ce confunda programatorii Craciunul cu Haloween-ul?
Pentru ca oct 31 = dec 25. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ala e alt filmulet.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat.
Sotia incearca sa- l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Auzi fa, cine e stapan in casa? ! Daca am spus ca nu ies - inseamna ca nu ies!!! |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
La Salonul Auto de la Geneva, concurs cu tema: “Cea mai ermetica masina”. Cei de la Mercedes se prezinta cu ultimul model”
- Aceasta este cea mai ermetica masina din lume! Organizatorii intreaba: - I-ati facut testul cu pisica? - Nu.Cum sa-i facem testu cu pisica? - Pai uite, bagam o pisica inauntru si o lasam acolo. Dupa 2 zile, pisica era moarta, nu mai avea aer. - Intr-adevar! Este ermetica! Acelasi lucru se intampla si cu cei de la BMW, Opel, Audi. Vine randul celor de la Dacia, cu noul SUV. - Domnilor, aceasta este cea mai ermetica masina! - I-ati facut testul cu pisica! - Da! - Pai, cum ati facut testul cu pisica? - Am inchis o pisica inauntru, am incuiat masina si pe unde scotea capu’, chituiam! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Primita pe mail, asa ca "realitatea" e relativa... dar dura =))
CEA MAI BUNA POVESTIRE A ANULUI Charlotte , Carolina de Nord Un avocat din SUA a cumparat o cutie de tigari, foarte rare si deosebit de scumpe. Pe urma le-a asigurat, printre altele si impotriva incendiului. In decurs de o luna, fumand toate tigarile din cutie si fara sa fi facut nici macar prima plata pentru polita de asigurare, avocatul a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit, aratand ca tigarile au fost distruse intr-o serie de „mici focuri". Compania de asigurari a refuzat plata, invocand motivul evident si anume ca avocatul a fumat tigarile. Avocatul a chemat in judecata compania de asigurari si A CASTIGAT. (Citeste mai departe) Administrand probatoriul, judecatorul a fost de acord cu societatea de asigurari si anume ca cererea de despagubire era cel putin „neserioasa". Totusi, judecatorul a retinut faptul ca avocatul detinea o polita de asigurare pentru tigari care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva foculului, fara a defini ce este considerat a fi „foc acceptabil", iar societatea de asigurari a fost obligata sa-l despagubeasca pe asigurat. Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in „incendiu". ACUM URMEAZA FAZA TARE Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere. In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior (folosite acum impotriva lui), avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000$ Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul „Recent Criminal Lawyers Award Contest" (traduceti voi, ca eu am tradus restul) ONLY IN AMERICA , NO WONDER THIRD WORLD COUNTRIES THINK WE'RE NUTS |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
> Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja
> de nudisti. > In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faca o > plimbare.Baietelul pleaca si el, dar se intoarce iute: > - Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari > ca ai tai! > - Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde > mama lui. > Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede: > - Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai > mare ca al lui tata! > - Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde > mama. > Baiatul pleaca pt a treia oara si la intoarcere spune: > - Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai > proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea > mai mult cu atat era mai prost ! > La postul comunal de jandarmi se prezintă un individ cu > aripa mașinii înfundată. > - Domnule plutonier, aveți vaci negre în satul acesta? > - Din cîte știu eu, nu. > - Dar capre negre? > - Nu, nu cred. > - Cai negri? > - Nu. De ce întrebați? > - Înseamnă că am lovit un popă. |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Asta e chiar langa prefectura
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si cu toate astea sunt masini parcate - pe interzis, pe oprirea interzisa, pe trotuar (nelasand loc suficient circulatiei pietonilor care sunt nevoiti sa mearga pe drum). Unde e politia?
Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 13 Feb 2009, 00:43 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Avem un cuvânt cu 6 litere.Dacă în locul numerelor punem numărul care îl ocupă fiecare literă în alfabetul limbii române,știm așa:
- Suma lor este 74 - Media aritmetică a numerelor II și IV este 4 - Primul număr este 9,al doilea 1 - Diferența dintre IV și II este 6 - Suma numerelor I și V este egală cu suma numerelor III și VI Care este acel cuvânt? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
22cmm da tu chiar vrei sa fac stop cerebral?
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Busule tu esti ma?
![]() |
--------------------
**
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(22CMM @ 13 Feb 2009, 08:34) Avem un cuvânt cu 6 litere.Dacă în locul numerelor punem numărul care îl ocupă fiecare literă în alfabetul limbii române,știm așa: - Suma lor este 74 - Media aritmetică a numerelor II și IV este 4 - Primul număr este 9,al doilea 1 - Diferența dintre IV și II este 6 - Suma numerelor I și V este egală cu suma numerelor III și VI Care este acel cuvânt? e o greseala undeva pt ca se zice ca al 2-lea numar e 1 si apoi: media intre II si IV este 4 => 1+IV=2 => IV=1 diferenta intre IV si II este 6 => IV=6-II => IV=5 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Capture.JPG ( Size: 43.53k )
Number of downloads: 1157
Capture_1.JPG ( Size: 84.83k ) Number of downloads: 1134 This post has been edited by Lostboy: 13 Feb 2009, 10:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
voi aveti chef sa va stoarceti creierii ca sa aflati un cuvant de aiurea? e o problema de matematica, dar n-are nica interesant in ea.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 12 Feb 2009, 19:20) QUOTE(Marius97fer @ 12 Feb 2009, 23:40) QUOTE(Andy_ACS @ 13 Feb 2009, 00:42) Si cu toate astea sunt masini parcate - pe interzis, pe oprirea interzisa, pe trotuar (nelasand loc suficient circulatiei pietonilor care sunt nevoiti sa mearga pe drum). Unde e politia? Bafta! Daca nu ma insel exista si un panou aditional: Cu exceptia riveranilor, care probabil a disparut. |
--------------------
|
antares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
QUOTE(Ov @ 13 Feb 2009, 10:10) e o greseala undeva pt ca se zice ca al 2-lea numar e 1 si apoi: media intre II si IV este 4 => 1+IV=2 => IV=1 diferenta intre IV si II este 6 => IV=6-II => IV=5 Nu-i nici o greseala. Te-ai grabit la calculul mediei: QUOTE(22CMM @ 13 Feb 2009, 08:34) IV-II=6 => IV-1 = 6 => IV = 6+1 = 7 si confirma media 4 intre IV si II: (7+1)/2 = 8/2 = 4 QUOTE(22CMM @ 13 Feb 2009, 08:34) adica (I+V)+(III+VI)+II+IV = 74 iar II+IV=8 => (I+V)+(III+VI) = 74-8 = 66 (I+V) = (III+VI) = 66/2 = 33 I = 9 => V = 33-9 = 24 deci:I = 9 II= 1 III = ? IV = 7 V = 24 VI = ? Luand in considerare alfabetul romanesc (cu ă, î si â ) avem: G A _ E T _ Matematica-i simpla, acu' ramane romana ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mda, greu cu mutatul dintr-o parte in alta, n-am schimbat semnul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marius97fer |
![]()
|
gazeta
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
antares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
lasa ca si eu prima oara in loc s-o fac pas cu pas m-am repezit si scadeam din 74 toate valorile cunoscute, adica inclusiv I si-mi dadea 74-1-7-9 = 57 care impartit la 2 = 28,5
Apoi 28,5-9 = 19,5 si oricat numaram alfabetul pe degete tot "cu virgula"-mi dadea ![]() This post has been edited by antares: 13 Feb 2009, 11:28 |
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius97fer |
![]()
|
bai baiatule, tui declansarea extroziunii dintro apa... auzi tu...
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
Limba germana este simpla. O persoana cunoscatoare a limbii latine si obisnuita cu declinarile o invata fara mari dificultati. Profesorii de germana spun acest lucru la inceputul fiecarui ciclu de studii. Se trece, apoi la initierea in der, die, das, den, des, dem etc. si din nou se reaminteste ca tot restul este de o logica elementara.
Ca sa ilustram aceste afirmatii, sa luam un exemplu practic. Pentru inceput, sa deschidem Manualul de Limba Germana. Este un volum minunat, cu coperte cartonate, publicat la Dortmund si care povesteste despre obiceiurile hotentotilor (in germana: Hottentotten - observati cat e de simplu!!!!). In carte se relateaza cum cangurii (Beutelratten) sunt prinsi si inchisi in custi (Kotter), acoperite cu o tesatura (Lattengitter)care sa-i fereasca de ploi. Aceste custi se numesc in germana 'custi acoperite cu panza' (Lattengitterkotter) si, atunci cand contin un cangur, ele sunt numite Lattengitterkotterbeutelratten. Intr-o zi, hotentotii au arestat un asasin (Attentater), acuzat ca ar fi omorat o mama (Mutter) hotentota (Hottentottenmutter), avand un fiu cam prostut si balbait (Stottertrottel). O astfel de femeie se numeste, in germana, Hottentottenstottertrottelmutter, iar asasinul ei este un Hottentottenstottertrottelmutterattentater. Politia il prinde pe asasin si il inchide provizoriu intr-o cusca pentru canguri (Beutelrattenlattengitterkotter), dar captivul evadeaza. Imediat, toti pleaca in cautarea fugarului si, deodata, un razboinic hotentot se intoarce strigand: -Am prins asasinul (Attentater)! -Da? Care asasin?, intreaba seful de trib. -Pe Lattengitterkotterbeutelratterattentater, raspunde razboinicul. -Cum adica, asasinul din cusca de canguri acoperita cu panza? intreaba seful hotentotilor. -Pai, raspunde bastinasul, pe Hottentottenstottertrottelmutterattentater. (Asasinul mamei hotentote a copilului prostut si balbait). -Aaa, asa, da! raspunde seful hotentotilor. Puteai sa zici de la-nceput ca l-ai prins pe: Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentater. Dupa cum vedeti, limba germana este o limba simpla Trebuie sa aveti doar un dram de bunavointa... |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 09:01 |