1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
GBC |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Fraierii nu mor niciodata, trebuie numai cautati.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un zero in plus sau in minus...ce mai conteaza?
This post has been edited by bmwh548: 18 Mar 2009, 16:49 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Poate doua zerouri...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Un zero in plus sau in minus...ce mai conteaza? Adica 2500 E. QUOTE Fraierii nu mor niciodata, trebuie numai cautati. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Adevarul
![]() 8541_poza_mare.jpg ( Size: 278.55k ) Number of downloads: 2597 8542_poza_mare.jpg ( Size: 289.89k ) Number of downloads: 2160 [atta chmentid=1627509294]8544_poza_mare.jpg ( Size: 287.43k ) Number of downloads: 2156 8545_poza_mare.jpg ( Size: 276.13k ) Number of downloads: 1992 [attachmen tid=1627509297] Attached thumbnail(s) 8543_poza_mare.jpg ( Size: 278.27k ) Number of downloads: 491 8546_poza_mare.jpg ( Size: 289.63k ) Number of downloads: 482 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
GLOBALIZARE
Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii? Raspuns: Moartea printesei Diana ! Intrebare: Cum asa ? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez... ...intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vanduta tie de evrei |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
daniro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 4 December 07 From: Satu Mare, Buzau ![]() |
In anul 2009, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in
Romania si-i zice: - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si unul femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile! Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina. -Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ??? -Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp .... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime. Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut. Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine. Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor. Apoi ce de la Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului. Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce. Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie. -Deci, Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer. -Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ? -Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte. |
--------------------
Suzuki
GSR 600
2006
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trãitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Alese pe sprînceanã
worst_eyebrows_06.jpg ( Size: 23.76k ) Number of downloads: 419 worst_eyebrows_01.jpg ( Size: 16.51k ) Number of downloads: 400 worst_eyebrows_02.jpg ( Size: 20.43k ) Number of downloads: 388 worst_eyebrows_03.jpg ( Size: 20.29k ) Number of downloads: 381 worst_eyebrows_04.jpg ( Size: 20.24k ) Number of downloads: 376 worst_eyebrows_07.jpg ( Size: 22.28k ) Number of downloads: 365 worst_eyebrows_08.jpg ( Size: 28.46k ) Number of downloads: 362 worst_eyebrows_09.jpg ( Size: 18.36k ) Number of downloads: 359 worst_eyebrows_10.jpg ( Size: 13.5k ) Number of downloads: 342 This post has been edited by pvd2010: 20 Mar 2009, 13:28 |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
WTF
![]() 20 Mar 2009, 21:54: Mare gradina ta Doamne ... http://forum.computergames.ro/87-auto-moto...m-purtator.html This post has been edited by ionut.tanase: 20 Mar 2009, 21:54 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor.Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten.Studentul: - Bine, atunci eu am zburat.Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare:- Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi?- Pe cel cu aur.- Dar eu l-as lua pe cel cu minte.- Asta pentru fiecare ce-i lipseste.Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune:- D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 20 Mar 2009, 13:40) WTF ![]() <span class='edit'>20 Mar 2009, 21:54:</span> Mare gradina ta Doamne ... http://forum.computergames.ro/87-auto-moto...m-purtator.html Suma e crunta. Da sa vezi ce-am mai plans eu dupa B-16-GTI care era pe un golf identic cu al meu (adica 16v GTI)... Vedeam masina zilnic in zona Foisor. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeþ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Base a zis ca in doi ani vom avea 700km de autostrada. Initial am crezut ca a inversat cifrele, ca e vorba de 2km in 700 de ani.Dar am primit fotografia asta,
13782.jpg ( Size: 101.87k ) Number of downloads: 523 si de atunci stau si ma intreb daca am cumparat autostrazi second-hand, si astia le aduna ca sa ni le livreze, sau astia-s din romanii care se intorc acasa si nu au sa vina cu mana goala. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(GBC @ 18 Mar 2009, 13:01) Ion se uita peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi Batea Vasile la Agassi de nu-i venea sa creada. - Ba Vasile domnu ala nu-i Agassi? - Ba da mai Ioane. - Si tu stii tenis, ma? - Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut. - Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. - Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd. Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis? tare bancu... unde mai pui ca circula in forma nealterata de pe vremea cand agassi era nr. 1 ATP ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Din ciclul "sa reinventam geografia", de pe site-ul de prezentare al filmului "Supravietuitorul":
baicoi.JPG ( Size: 10.07k ) Number of downloads: 557 E vorba de Bacioi, o localitate din raionul Chisinau. This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Mar 2009, 16:56 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Poate au si moldovenii Baicoiu lor
![]() Stii ca in Bulgaria exista un orasel Targoviste? |
--------------------
**
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da, si un Arad in Israel.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
flovld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 January 08 ![]() |
Si in Bosnia-Hertegovina: Tuzla, Slatina si Bistrita (Bistrica).
|
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si-n SUA sunt 12 orase cu numele Paris, in timp ce-n Europa e unu' singur.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am si eu un var la Galati...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si cand vine de la Galati nu trece prin Caracal?
Un avocat nu opreste cu masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist. Dupa cum se stie, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai destept decat altii, asa ca omul nostru decide sa faca putin mishto de politist: - Actele dvs, va rog. - Pentru ce? - Nu ati oprit la semnul STOP! - Am incetinit si era liber, nu venea nimeni! - Dar nu ati oprit masina pe loc...actele, va rog. - Care-i diferenta? - Diferenta este ca la semnul STOP trebuie sa opriti masina pe loc, aceasta e legea...actele va rog... - Daca imi poti arata care este diferenta legala intre a incetini si a opri, iti dau actele si te las sa-mi dai amenda, daca nu, ma lasi sa plec si nu ma amendezi! - De acord, dar coborati va rog din masina! Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa-i dea vartos la avocat , spunand: "Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc?" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
11 Stupid Questions From Yahoo Answers That Have Changed My Life
Yesterday, against my better judgment, I fell down the rabbit hole of Yahoo Answers. For those unfamiliar, Yahoo Answers is like the Wikipedia of advice. People (about 40 percent of whom can spell) write questions and rely on the masses to get their answers. While in my rabbit hole, I found so many stupid questions (and stupid answers) that I couldn't stop laughing. My face is still sore. Anyway, after a huge debate with myself, I narrowed it down to my favorite 11 ridiculous questions from Yahoo Answers. And I share them with you now. Feel free to send me any others you've found in your Yahoo Answers adventures... this list is just begging for a part two one day. These are in no particular order. Also, I'm just going to give a big fat [SIC] to the entire thing -- I'm leaving in all the spelling, grammar and punctuation errors as they are part of the essence of Yahoo Answers. 1. Is it ok to touch yourself when you hear your parents have sex? He continues: "I know it may sound weird, but my parents are still pretty young and have very loud sex and sometimes late at night I can hear them and I cant help but touch myself. Is this bad or is it something other people have done too?" Well, no. But he definitely came to the right place for logical, helpful, compassionate support. Like a user named Kendra who says: "its not nasty, i remember when I was younger me and my bro would hide in the closet so we could see it". And we're just getting started. 2. How turn computer monitor into mirror? This one is MADE in the guy's description of his question: "Hi. Does anyone know if it's possible to use a background that would essentially turn my computer monitor into a mirror? Scanning a mirror doesn't work." So as dumb as that is... yeah, I thought for two seconds about what would happen if I scanned a mirror. 3. Girlfriend aint had period since? "ok im kinda worryed here since my g/f got pregnant and all she isnt been havein her period do u think the baby is drinkin the blood??? she 6 month pregnant" I DO think the baby is drinking the blood! There is literally no other explanation. What you've got on your hands is a vampire baby. Your girlfriend has been having sex with a vampire. And I'm suspecting it's a biracial baby, either half-black (if she got it on with Blacula or Count Chocula) or half-purple (if she got it on with The Count). 4. Why are the holes in cats fur always in the right places for their eyes? On one hand, this could almost be a deeply existential question. Unfortunately, I don't think that was the intent. 5. My Boyfriend Has Skin Cancer? "I have been with my boyfriend for 6 months now,he's my absolute everything.But last week he got told he has bad 'Skin Cancer',When he told me i was heartbroken.Should i tell him that we should end it ? or should we stay together? ![]() I think this made me laugh the hardest of all. Is that bad? 6. Are my masturbation habits bad? I love the guy's description of his habits: "I have around 15-20 orgasms a day. Sometimes I reach into the 30's. I do it a lot, but I really don't know how to stop." First off, 15 to 20 times a day shouldn't be humanly possible. You'd have to cut out some other major component of your life to have the time. Like eating. Or breathing. But for me, truly, this question rises into the pantheon when a female offers up the very first response: "wow thats alot i only have like 2 or 3" You kids today! 7. I made Jesus-shaped pancakes, but I burnt them. Am I going to hell? Absolutely. The only acceptable way to integrate Jesus into food is to accidentally burn his face into a piece of toast or on a grilled cheese sandwich and then sell it on eBay. Jesus would be proud that you can get Golden Palace to pay $500 for it. 8. I live in georegia but i dont see rusia no where not even sound but they says theres tanks should i be worrie. This one was taken down after it was an Internet sensation a few months back. But it's still an all time classic. And as much as my instinct is to think it's fake... something about it just says "real" to me. I WANT to believe! 9. Does it go dark at night where your from? You had to know that the person who doesn't know if night exists outside of his hometown would make a traditional Internet generation your/you're switch. 10. Help i smoked way too much weed? She describes a traditional My First Smoking story: "my friends are over and I smoked WAYYY too much im all dizy and i can't see straight the room is moving" This one doesn't get good until she starts elaborating with more details a little later on in the night: "my peanut btuter tastes like ice cream i thought the pillow was the cat ahhh". Brilliant. 11. Is the vagina or whatever girls pee out of in the same place as a boys penus? He continues: "Or is it in the back where a boys --- is? I know this is an odd question but i have a valid reason to ask it." The most succinct answer comes from a poster who uses the name Riley J: "yes women have penises on the inside thats how they pee they just dont stick out like mens do". Perfect. The question is answered. (And sadly, the guy who posted it refused to elaborate on his "valid reason to ask.") de aici. This post has been edited by BlaueCorsa: 24 Mar 2009, 15:14 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa" -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde "si eu" -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare" -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum" -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... ca tot cauta cineva bancul asta ![]() This post has been edited by kog: 24 Mar 2009, 18:08 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Merci
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
costinel_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 May 06 From: Pitesti ![]() |
Test de admitere in politie
Timp limita: 3 saptamani 1. Care este limba oficiala in Franta? 2. Sustineti o dizertatie despre resursele economice ale Babilonului antic SAU spuneti care este prenumele lui Ovidiu Ioanitoaia (subiect la alegere) 3. Ce facea William Shakespeare de obicei? a. construia poduri b. pilota elicoptere c. SCRIA PIESE DE TEATRU !!! 4. Care este orientarea religioasa a PAPEI (alegeti raspunsul corect) a. Cultul mozaic b. Catolicism c. Budism 5. Transformati 0 metri in centimetri 6. Cum se numesc locuitorii orasului Buzau? a. BUZOIENI b. Constanteni c. Aradeni 6. Despartiti in silabe: a. Ou............................. b. Mar............................ c. Exhaustiv................... 7. Doi regi ai Romaniei au purtat numele de Carol. Cel de-al doilea se numea Carol al doilea. Cum se numea primul? 8. Puteti explica pe scurt Teoria Relativitatii a lui Einstein? a. Da b. Nu 9. La ce sunt folosite mingile de fotbal? 10. Explicati principiul lui „Le Chatelier” (facultativ) si spuneti cine l-a enuntat prima data (obligatoriu) 11. Cine l-a ucis pe Kennedy? 12. In ce zona a Romaniei sunt mai multi canguri? a. Banat b. Moldova c. Dobrogea d. IN ROMANIA NU SUNT MAI MULTI CANGURI 13Daca aveti trei mere si mancati un sandvis cate mere va raman? Semnatura..................... |
--------------------
Daewoo, Chevrolet
Matiz, Aveo
2008, 2008
- AG-xx-ETA, AG-xx-NCX
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Testul asta e pe bune?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:20 |