1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice:
-Draga, sotul meu are post lînga o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare... -Si ce? Al meu are post lînga Conservator. O conserva n-am vazut pîna acum! |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
O baba se duce la ginecolog:
- domnu' doctor, imi curge sange din pasarica - cand ati facut ultima oara sex? - in 1946 toamna - doamna, nu este sange, este rugina Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Directorul unui cimitir suna la reprezentanta unei firme de motociclete:
- Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana ? - Cinci bucati. - A, inseamna ca unul inca se mai plimba ... |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cat de defect tre sa fi sa ti se para espero de 2000 de euro limuzina?
Daca nu l-ai inteles, ti-l desenez. Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 11 May 2010, 14:10 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cat de defect sa fii sa te certi pe un banc?...
![]() unu mai vechi, dar care se potriveste contextului actual... Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu.Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce?- Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
cat de defect trebuie sa fii sa iei un banc de pe vremea lui ceausescu, sa schimbi numele cu basescu si sa-l postezi de bun?
![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sa revenim la bancuri:
Doi moldoveni in vizita prin amsterdam, ajung si in cartierul rosu. mai inghiontindu-se, mai rushinandu-se, zic ei sa incerce si ciudateniile alea expuse goale in vitrine. intra ion si se intoarce dupa juma' de ora. - cum a fost bre? - n-a fost rau, da' tot mai buna-i nevasta-mea. intra si al doilea, se intoarce si el: - ei? - aveai dreptate, tot mai buna-i nevasta-ta |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de
centimetri inaltime , cu coasa, oase, parpalac negru.. - Vai doamne, vaaaai!!! - Relax man, am venit dupa hamster! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Doamne, zice Sf. Petru, anu' asta romanii n-or îndurat prea mult ? În primavara inundatii în Banat, apoi în Muntenia. N-a trecut mult timp si Moldova a fost sub ape, iar acum în Ardeal mor oameni..... La care Dumnezeu îi raspunde: - Au vrut marinar, acu' le dau apa......
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Mare-i gradina...si multi rup gardurile..
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Somatie_decedat.jpg ( Size: 102.56k ) Number of downloads: 1255 |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Bula se duce la doctor si i se plinge:
- Doctore, sunt homosexual. - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat! La o judecata: - Sotul : "Intru in casa si-mi vad curva de femeie in pielea goala pe pat, geamul deschis, ma uit pe geam si vad pe unu in chiloti alergand. Iau noptiera si arunc dupa el" - Sotia : "Era cald. M-am dezbracat, am deschis geamul, vad cum intra dobitocul asta si fara sa zica ceva arunca cu noptiera prin geam" - Victima : "Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine ..." - Martorul : "Eu ce treaba am ? Stateam si eu linistit in noptiera ..." O doamna, aflata la volan, vede in fata ei doi barbati de la telecom catarandu-se pe un stalp de telegraf. Trecand pe langa ei, le striga: -Hei, nu va speriati, am carnet de 10 ani de zile! LE: ca era sa uit: Cineva suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de vreo 40 de cm inaltime , cu coasa, palarie, parpalac negru ... tot tacamul ... - Vai doamne, vaaaai mieeee !!! - Stai calm ca am venit dupa caine !!! This post has been edited by luxcor: 13 May 2010, 09:32 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum se spune Viorel Hrebenciuc in ungureste?
Attila Verestóy ![]() This post has been edited by ady77: 13 May 2010, 09:43 |
--------------------
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cineva suna la usa. Un mos de 80 de ani deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de vreo 20 de cm inaltime , cu coasa, palarie, parpalac negru ... tot tacamul ...
- Vai doamne, vaaaai mieeee !!! - Stai calm, ca am venit dupa pewla. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
Mama, zice Bula, m-am hotarat sa ma insor, dar nu stiu ce sa fac: daca
ma insor cu o femeie frumoasa, n-am sa fiu linistit, daca ma insor cu o femeie urata n-am sa fiu multumit. -Mai Bula, ii zice maica-sa, tu ce ai prefera: sa mananci un rahat de unul singur sau sa mananci un tort cu prietenii? |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 13 May 2010, 13:01) Bah da-o dracu, da ce repede a crescut dupa doua posturi ... pai si hamsterul a crescut acum e caine ... de aia ... nu ne puteam prezenta cu una mica ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca incepe sa ploua.
PS: Pt. bucuresteni. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de
centimetri inaltime , cu coasa, oase, parpalac negru.. - Vai doamne, vaaaai!!! - Relax man, mi s-a gaurit parpalacu', am venit sa ma adapostesc de ploaie... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca deja e enervant bancul asta. Daca nu terminati dau unsubscribe. De cateva zile doar o moarte mica pe pres primesc pe mail.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime , cu coasa, oase, parpalac negru.. - Vai doamne, vaaaai!!! - Relax man, am venit dupa hamster! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Parca l-am mai auzit pe undeva...
![]() |
--------------------
**
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 May 2010, 22:04) Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime , cu coasa, oase, parpalac negru.. - Vai doamne, vaaaai!!! - Relax man, am venit dupa hamster! ![]() ![]() ![]() baaa, cum o cheama pe moartea asta mica cu parpalacu'? sa-i vad si io profilu' pe feisbuc. poate ne facem prieteni ![]() This post has been edited by kaspersky: 13 May 2010, 22:15 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Un preot catolic, unul ortodox si un rabin, dupa o obositoare conferinta asupra religiilor, s-au hotarat sa petreaca seara pe malul lacului din apropiere. Se aseaza ei pe o buturuga, discuta vrute si nevrute, dupa care hotarasc sa faca o baie in lac. Se dezbraca, lasa hainele pe margine, si goi pusca se arunca in lac. Dupa ce ies, nici nu apuca sa se imbrace si niste oameni trec prin zona, venind spre ei. Din reflex, preotii isi acopera zonele intime, insa rabinul isi acopera fata. Contrariat, preotul catolic intreaba:
- Bine, mai rabine, de ce nu ti-ai acoperit si tu ca noi partile intime? La care rabinul raspunde: - Nu stiu cum este in comunitatea voastra, insa in a mea eu sunt recunoscut dupa fata. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Doi pescari ardeleni dau cu undita in balta. Dupa un timp, incep sa converseze.
- Casatorit? Dupa vreo jumatate de ora, celalalt raspunde: - Da. Mai trece vreo ora. - Frumoasa? Se face amiaza. - Nu! Asfinteste. - Bogata? Trece vremea... - Nu! - Atunci de ce-ai luat-o? Incep sa-si stranga lucrurile. - Pentru momeala! - Adica cum "momeala"? Se urca amandoi in tramvai sa plece acasa. - Are viermi! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 02:16 |