1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
membru_DC |
![]()
|
||
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
Fuge melcul prin padure , asa cu viteza lui de melc si se intalneste cu iepurasul.
-Bai melcule, da unde fugi asa? -fug ba ca vine fiscul! -Pai si ce daca... -ce stii tu ma, eu am casa , mama casa, tata casa...ne iau banii astia. Cand aude asa o ia la fuga si el ....si cum fugeau ei asa se intalnesc cu ursul -Unde fugiti ma? -Fugim frate ca vine fiscul -Ei si? -Pai eu am casa, mama casa, tata casa... ne impoziteaza astia- zise iepurasul -Si tu ce fugi ma?.. zise catre iepuras -Pai eu am blana, mama blana, tata si el..... Cand auzi ursul o lua la fuga si el...si cum fugeau ei toti trei se intalnesc cu o maimuta. -Da unde fugiti ma? Povestira astia care e treaba cu fiscul si cand auzi maimuta o lua la fuga si ea. Au fugit ei asa o bucata dupa care maimuta se opreste dintr-o data si spune: - Ba ce proasta sunt, de ce naiba fug eu?.... eu cu c*ru gol, mama cu c*ru gol, tata la fel, ce naiba sa mai ia fiscul? |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un barbat se duce la medic si ii spune:
- Domnule doctor vreau sa ma castrati ! - Ma omule, esti sigur? Vad ca esti tanar si puternic? - Sigur domnule ... - Bine, semneaza aici. Asa, si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult ... Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba: - Spune-mi si mie de ce ai facut-o? - Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ... - Da ma, dar aia e circumcizie! - Pai eu cum am zis? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Doi barbati stateau pe o banca. Trece o femeie cu sani mari. Unul intreaba pe celalalt:
- Iti place? Celalalt raspunde: - Nu prea! Mai trece o alta cu un posterior apetisant. Omul iar intreaba, celalalt stramba din nas. A treia oara trece una dotata din toate punctele de vedere. Asta iar intreaba, celalalt se stramba din nou. Acum, infuriat cel care intreba spune: - Mai da ce dracu tie nu iti place niciuna?! Celalalt raspunde sec si plin de verva: - Pai daca nu pot sa le fac nimic macar sa fiu EXIGENT! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alydor @ 3 Jun 2010, 15:44) Doi barbati stateau pe o banca. ... - Pai daca nu pot sa le fac nimic macar sa fiu EXIGENT! "Geoana si Crin stateau pe o banca" ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Dumnezeu s-a săturat că lumea tot trecea din Rai în Iad și invers.
A hotărât să facă un gard între Rai și Iad. A chemat pe organizatorul de licitații Sf. Petru și i-a cerut să-i găsească cei mai buni constructori. Sf. Petru după îndelungi licitații electonice a adus în fața Domnului 3 constructori: un rus, un american și un român. Dumnenezu îi ia la întrebări: - Rusule cu cât îmi faci gardul? Rusul răspunde: - Cu 5000 euro. Folosesc tehnologie rusească de ultimă generație, muncitori ruși toți unu și unu. - Americanule cu cât îmi faci gardul? Americanul răspunde: - Cu 10000 euro, dar folosesc tehnologie de ultra-nouă generație, stâlpi cu senzori de mișcare, fire wireless, camere de filmat prin satelit cu servere etc. - Românule cu cât îmi faci gardul? Românul răspunde: - Păi cu 15000 euro. - Păi și ce faci de banii ăștia, întreabă Domnul. - Păi (și apropiindu-se de urechea Domnului) îți dau Ție 5000 euro că mi-ai dat licitația, 5000 euro îi țin eu că am câștigat licitația, iar restul de 5000 îi dăm rusului să facă gardul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
fire wireless ?
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce pretentii poti sa ai de la un american?
![]() |
--------------------
**
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La ceată îi mai putem spune și FLOCK.
|
--------------------
.
.
.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Doi cowboy în Vestul Sălbatic:
- Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic! - Eu am gagică… |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
luck33ro |
![]()
|
flock ar fi turma...
![]() |
--------------------
**
|
|
Lostboy |
![]()
|
doohhh...
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Ar fi si stol...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
La un spital de nebuni cativa nebuni se hotarasc sa mute cladirea.
Se dezbraca fiecare pana la brau, isi pun hainele deoparte si incep sa impinga cladirea. Vazandu-i, doctorul se hotaraste sa le ia hainele fara a fi vazut. Dupa ce le ia hainele unul dintre nebuni zice: - Hai ba sa nu mai impingem ca deja nu se mai vad hainele. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Chuck Norris nu bea bere din gunoi pe criza,gunoiu ii ofer bere.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ceva se intampla cu Catalin....
![]() |
--------------------
**
|
|
Lostboy |
![]()
|
N-ați văzut că nu mai poate să sufere BANII?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Gresit! Total gresit! Banii nu il sufera pe el. Cum ajung in mana lui cum fug.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
mana.. cum ii pui banii in mana cum se topesc...
Catalin e alchimist.. cum ii ajung banii in mana cum ii transforma in praf... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alydor |
![]()
|
in bautura?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C@talin |
![]()
|
![]() ps O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul fericit, spune: - Baieti,cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra!! |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Astea erau bancuri seci pe vremuri...
|
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, l-au sunat astia de la bingo pe unu. Vorbea omu' in reluare, mai rar ca Ciorbea. Si-i zice Palade un banc.
Stiti de ce nu merg ardelenii sambata la teatru? Ca sa nu rada duminica la slujba de la biserica. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
algoritm de calcul al pensiei:
Astăzi ești funcționar Însă mâine pensionar. Poate te interesează Pensia cum se calculează. Din 35 de ani servici Care vor fi socotiți Iți scazi primii ani de școală Și absențele de boală, Zilele de sărbătoare, Orele suplimentare, Plus un an și patru luni. Tragi o linie și aduni. Imparți tot la cinci, apoi Ce-ți dă înmulțești cu doi, Scazi anul când te-ai născut, Adaugi tot ce-ai scăzut Și la cifra ce-a ieșit Pui un zero la sfârșit. Anii pentru însurați Se vor socoti dublați Adică ani de război Socotind că-n vremea asta Te-ai războit cu nevasta. La totalul obținut Pui trei zero la-nceput. Scazi anii de celibat, Ridici restul la pătrat Și-astfel într-o primă fază Afli sumele de bază. Apoi le extragi la toate Rădăcinile pătrate Și la suma dobândită Aplici cota cuvenită, Care nu trebuie să fie Mai mare de 5 la mie. Din suma rămasă, brută , Scazi 4 și 8 la sută Trei la mie la pompieri, Impozitul pe averi. Supracota respectivă, Taxele pentru colivă, Cinci la sută pentru dric, Apoi nu mai scazi nimic. Din totalul rezultat Verși două treimi la stat Și restul ți se cuvine Nu știu de mă exprim bine! |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
-Iubito, daca va arata ca tine, o sa fie magnific. La care ea mi-a raspuns: -Daca arata ca tine, o sa fie miracol. Un tip se trezeste in ambulanta: -U... u... unde ma duceti! -La morga! -Pai nu am... murit! -Pai.... nu am ajuns! This post has been edited by tribunul: 7 Jun 2010, 15:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Dictionar moldovenesc - Definiții noi, extrase din Moldavian DEX 2010:
PRUDENT = pastă de dinți cu extras de prune ; MONOLOG = olog de un picior ; BIOLOG = olog de ambele picioare ; AȚÂȚAT = fără sâni; AMÂNAT = fără mâini; ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului; ÎNFOCARE = transformare în focă ; ÎMPRĂȘTIERE = rezultatul procesului prin care bețivii se fac praștie ; BIZAR = zar dublu; MĂCEL = mac mic; MICROSCOP = scop mărunt ; ÎNVIORAT = prevăzut cu vioară; MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri ; BASCĂ = femeie din Pirinei, cu marginile îndoite înăuntru; HAITI = grupuri de lupi flamânzi; BIRMANIA = predispoziție maladivă a unui ministru de finanțe, de a pune noi taxe și impozite. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 17:24 |