1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Sep 2010, 12:59) Sarko era foarte îngrijorat în privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées. Nu putea nicidecum să-i alunge din oras. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei. Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz. Costa o avere să tot cureti străzile si trotuarele. Într-o zi intră la Sarko in palat un om pentru a-i face o ofertă. „Îti pot scăpa frumosul oras de plaga columbească fără nicio plată. Dar trebuie să promiti că nu-mi vei pune nicio întrebare. Sau, îmi poti plăti un milion de euro si să-mi pui o întrebare.” Presedintele cântări oferta si o acceptă rapid. A doua zi, omul se cătără în vârful Turnului Eiffel, îsi descheie redingota si eliberă un porumbel albastru. Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi si apoi se pierdu în înaltul cerului parizian. Toti porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru si s-au adunat în aer în urma acestuia. L-au urmat cu totii într-un nor urias spre Răsărit, departe, departe. A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l astepta încă în vârful Turnului Eiffel. Sarko era în extaz. A considerat că omul si porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească. Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, piticu i-a înmânat un cec cu un milion de euro si i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o întrebare. Chiar dacă s-au înteles că nu-l costa nimic pentru curătarea orasului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE. Omul acceptă banii si-l invită pe pitic să-i pună UNICA întrebare. Sarko întrebă: „Aveti si un tigan albastru??” |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
membru_DC |
![]()
|
Un mos, povestea cum si-a pierdut el dintii în razboiul cu rusii:
- Eram un pluton de infanterie si au venit rusii puhoi cu tancurile, au tras si i-au omorât pe toti, doar eu ma sstrecuram ca un ssarpe printre gloante si nu m-au atins... Atunci au pus tancurile pe mine si trageau toti, dar eu ma sstrecuram ca un ssarpe si nu m-au atins. La care, unul, enervat: - Bine, mosule, atunci cum ti-ai pierdut dintii? - Pai, daca au vazut ca nu ma pot nimeri, s-a dat unul jos din tanc si mi-a dat o ranga în gura! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un tigan intra in bar, se aseaza, si comanda sonor:
-Barman, un rom aici! Barmanul ii raspunde la fel de sonor: -Ho, ba, ca te-am vazut ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Un om avea si el un teren pe care plantase pepeni, si cand au inceput sa se coaca, ca sa nu-i fure nimeni, pune o pancarda pe care scria: "Printre acesti pepeni este unu injectat cu cianura".A doua zi cand se intoarce, gaseste pe pancarda scris: "Acum sunt doi!"
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
doi porumbei se pupau pe banca in parc, ea manifestind o fascinatie evidenta apropos de boasele lui. tipul se intriga tot mai tare si o intreaba: draga, dar de ce ma tot mingii pe oua? nu ca nu mi-ar place dar n-am mai vazut asa pasiune! ea raspunde: e in regula dragule, imi aduc aminte de ale mele.
|
--------------------
*
*
*
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da... ce? Nu e amuzant
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da unde-i poanta???
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(yhattori @ 28 Sep 2010, 15:26) doi porumbei se pupau pe banca in parc, ea manifestind o fascinatie evidenta apropos de boasele lui. tipul se intriga tot mai tare si o intreaba: draga, dar de ce ma tot mingii pe oua? nu ca nu mi-ar place dar n-am mai vazut asa pasiune! ea raspunde: e in regula dragule, imi aduc aminte de ale mele. a mai fost! |
--------------------
*
*
*
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Injura-l, nu-l ierta!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Sep 2010, 16:00) e fals fals bre, nu tre' cheie de 14 ci de 17 ca sa dai jos injectoru' la Logan + un torx..... ![]() PS: eu chiar sunt curios daca au respectat ordinea la remontarea injectoarelor pe motor sau le-au pus "alan-dala", daca au schimbat calele de cupru si cele 4 conducte de inalta presiune..... sa nu mai zic de repus la 0 (zero) corectiile ![]() LE: a da, bancu' e mai jos: Hung Chow calls his work and says, 'Hey, I no come wok today, I really sick . Got headache, stomach ache and legs hurt, I no come wok.' The boss says, 'You know something, Hung Chow, I really need you today. When I feel sick like you do, I go to my wife and tell her to give me Sex. That makes everything better and I go to work. You try that. Two hours later Hung Chow calls again. 'I do what You say and I feel Great. I be at wok soon...You got nice house' This post has been edited by membru_DC: 28 Sep 2010, 17:42 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Un tip intra intr-un wc public. In cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc, din reflex, stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, speriat ca naiba, raspunde: - 'tu-i mama ma-sii, am crezut ca mi-au sarit ochii! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Se suie iepurașul într-un tren. Acolo vede vulpea, merge la ea și-i zice:
- Vulpeo, hai afară să ne batem! - Ești mic, măi iepurașule, și nu vreau să te bat. - Hai, vulpeo, afară să ne batem! - Bine, hai afară! Merg ei doi afară și peste un timp vine iepurașul cu pielea vulpii. O așează jos și merge la lup: - Hai, lupule, afară să ne batem! - Nu vin că te bat măr, te omor. - Hai, lupule, afară să te bat! Lupul pînă la urmă se învoiește și merg afară. Peste un timp, vine iepurașul cu pielea lupului și o pune jos. Vede iepurașul pe urs, merge la el și-i zice: - Hai, ursule, afară să ne batem! Hai afară, că te îndoi, așa te bat! - Nu vin, măi iepurașule, că te bat și te omor! - Hai afară, ursule, să te bat! Dupa un timp se învoiește și ursul și merg afară. Peste puțin timp, vine iepurașul cu pielea ursului și o pune jos. Se pune iepurașul pe banchetă și iese leul dintr-un compartiment: - Iepurașule, zi-mi cine te mai supără că la prima cobor! 28 Sep 2010, 19:37: Scufița Roșie mergea spre bunica ei. Este prinsă și violată de lupul cel rău. El o întreabă: - Ce-ai să-i spui bunicii tale? - Că m-am întîlnit cu tine și m-ai violat de patru ori. - De patru ori? se miră lupul. - Da! Sau te grăbești? This post has been edited by dacia_slk: 28 Sep 2010, 19:37 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
In desert
Se plimbau 2 oameni intr-un desert foarte mare. Amandoi cara ceva dupa ei. Primul om cara o portiera de masina iar al 2-lea om cara un butoi. Primul i se adreseaza celui de-al doilea: - Mai dar tu de ce cari butoiul ala dupa tine ? Cel de-al 2-lea raspunde: - Pai ca sa am ce bea ca aici este apa. Cel de-al 2-lea i se adreseaza primului: - Dar tu de ce cari portiera aia dupa tine ? Primul raspunde: - Pai, daca mi-e cald nu trebuie sa mai deschid si eu geamul ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
Tu ai vreun necaz ceva?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Gigi Becali in biserica…la un moment dat se aude o voce:
-Gigi….Gigi…. Becali ridica privirea si zice: -Cine-i? -Sunt eu, IIsus! -Si ce vrei de la mine! -Scoate-mi cuiul de la mana dreapta! Becali se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui. Dupa un timp, se aude iarasi vocea: -Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga! Atunci, Becali se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme: -Pleaca din Ghencea Becali Pleaca din Ghencea |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 28 Sep 2010, 20:34) Se suie iepurașul într-un tren. ......hai afară să ne batem! Io tot nu pricep...ce draq ii trebuia iepuroiului sa se bata-n tren???? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doctorul îsi întreaba pacienta:
− Ce vârsta aveti doamna? − Ma ma apropii de 30. − Din ce directie? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OAP @ 29 Sep 2010, 13:36) Eu as avea chiar mai multe intrebari: - de ce il ajuta leul pe iepure? - ce facea cu cadavrele dupa ce le jupuia? - in trenul ala nu era nici un controlor care sa fie deranjat si sa sesizeze politia referitor la cele 3 crime sau macar legat de sangele care murdarea trenul si eventualele distrugeri in urma luptei? - cum au fost proiectate scarile si ingeneral trenul avand in vedere diferentele foarte mari de gabarit intre cel mai mic si cel mai mare animal care circula cu el? - si nu in ultimul rand, de cand animalele vorbesc intre ele si mai ales stiu sa foloseasca de capul lor mijloacele de transport in comun? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Marty |
![]()
|
Doi vampiri reparau o motocicleta:
-Da-mi o surubelnita! zice primul. -Poftim! -Nu aia in cruce, cretinule! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(zax @ 29 Sep 2010, 13:57) Eu as avea chiar mai multe intrebari: - de ce il ajuta leul pe iepure? - ce facea cu cadavrele dupa ce le jupuia? - in trenul ala nu era nici un controlor care sa fie deranjat si sa sesizeze politia referitor la cele 3 crime sau macar legat de sangele care murdarea trenul si eventualele distrugeri in urma luptei? - cum au fost proiectate scarile si ingeneral trenul avand in vedere diferentele foarte mari de gabarit intre cel mai mic si cel mai mare animal care circula cu el? - si nu in ultimul rand, de cand animalele vorbesc intre ele si mai ales stiu sa foloseasca de capul lor mijloacele de transport in comun? Si sunt sigur ca nu aveau bilet! |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai postati link-uri ca ma umplu de report-uri
In special daca nu sunt catre bancuri: QUOTE(Marty @ 28 Sep 2010, 15:00) Se incarca ca porcu. Dupa 5 minute de loading.... m-am plictisit. Se pare ca si altii care dau report. Asa de curiozitate.. ce mama naibii era de vazut aici si cum ai reusit sa incarci saitu daca nu-ti merge netu decat cu cativa k? QUOTE(-Scorpio- @ 28 Sep 2010, 20:28) Unde e bancu? Mergea eventual pus in topicul ala cu imbecili de peste hotareQUOTE(membru_DC @ 28 Sep 2010, 20:51) iei fun ban de la milka de le faci reclama?This post has been edited by Ake: 29 Sep 2010, 13:16 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 29 Sep 2010, 14:15) e reclama asta si acum am si eu o curiozitate: cum suna reporturile alea? ceva gen "nenea moderatorul, sa stiti ca Marty a pus un linc la care nu are acces toti copiii..."? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE(zax @ 29 Sep 2010, 12:57) Eu as avea chiar mai multe intrebari: - de ce il ajuta leul pe iepure? Erau frati de cruce. QUOTE - ce facea cu cadavrele dupa ce le jupuia? Le manca leul, nu te-ai prins? QUOTE - in trenul ala nu era nici un controlor care sa fie deranjat si sa sesizeze politia referitor la cele 3 crime sau macar legat de sangele care murdarea trenul si eventualele distrugeri in urma luptei? Controlorii fusesera legati de catre Leu si Iepuras, in cabina WC-urilor, cate un controlor intr-un vagon, cu scoci din ala lat, de tevile prin care se scurge apa din bazinul scaunului, spre WC. In prealabil ei au fost descaltati de pantofi, iar ciorapii le-au fost indesati in gura (ca sa nu se auda daca tipa), iar apoi le-a fost aplicat acelasi tip de banda adeziva peste gura. Referitor la urmele de sange, acestea au putut fi evidentiate numai prin metode specifice criminaliste, folosind lampi cu lumina ultavioleta. Nu s-au gasit urme de sange decat intr-una din cabinele WC ale trenului, ceea ce indica faptul ca aici au avut loc crimele. QUOTE - cum au fost proiectate scarile si ingeneral trenul avand in vedere diferentele foarte mari de gabarit intre cel mai mic si cel mai mare animal care circula cu el? Scarile au fost proiectate de catre inginerii de la Uzina de Vagoane din Caracal si nu s-a tinut cont de eventualitatea folosirii acestora de catre Iepuras. Toate probabilitatile tind sa indice faptul ca Iepurasul a ajuns in tren pe spinarea Leului. Daca pentru Urs nu exista dubii ca a putut urca scarile vagonului, pentru Lup acestea exista totusi, dar sunt putine, iar pentru Vulpe ne fac sa credem ca, sireata cum este ea, ori a apelat la Mama Omida, ori la vreun alt fel de magie neagra, cel mai probabil vodoo. QUOTE - si nu in ultimul rand, de cand animalele vorbesc intre ele si mai ales stiu sa foloseasca de capul lor mijloacele de transport in comun? De cand cu reducerile salariale din sectorul bugetar. Foamea i-a determinat sa invete sa vorbeasca pentru a-si putea exprima nemultumirea fata de noile masuri in sistemul bugetar luate de guvernul Boc, in mod public. Pana sa ajunga la aceasta manifestare de sentimente si opinii, se pare ca foamea l-a razbit pe Leu, care in cardasie cu Iepurasul au pus la cale aceste crime odioase. ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Marty |
![]()
|
544dbc31-f646-4925-892c-a2283997ffdf.jpg
29 Sep 2010, 13:33: 0711b672-35dc-4175-9942-e0a673ffd1b5.jpg This post has been edited by Marty: 29 Sep 2010, 13:33 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 13:02 |