1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
It's too late
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Micutul John intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal încearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? întreaba John. - Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat. - Si vrei sa-l füti? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Tare.
![]() This post has been edited by dacia_slk: 7 Oct 2010, 12:31 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
o tombola la un bal al politiei.
premiul trei consta intr-un sistem home cinema + operele complete ale grupului umoristic vacanta mare. premiul doi este un duster 4x4 diesel si un bilet de odihna de zece zile la govora. premiul intii este un semn portabil de limitare a vitezei la 50 de kilometri pe ora. |
--------------------
*
*
*
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.398 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 7 Oct 2010, 12:21) Zi si mie de unde ai geaca ai misto... e noua? Un oltean i se lãuda unui ardelean: - Bre, fãcui o palincã de 38 de grade. - Mã omule, interveni ardeleanul, aceia-i febrã, nu pãlincã. This post has been edited by einstein1984: 7 Oct 2010, 12:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu trica si topicu asta.
Ontopic...Irinel in autobuz catre o tipa... -va dati jos? -Da. -Cu ce, ca miroase misto... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Era cu lupu' si Scufita Rosie, in padure, dupa ce se suise SR in pom, o-ntreaba lupu':
- Cu ce te dai fa jos? - Cu Rexona! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stiu eu unu mai nou ...
Suna la usa. Tipu' deschide usa. Pe pres, o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru... - Vai doamne, vaaaai!!! - Stai lejer, am venit dupa hamster! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
radio erevan:
noaptea trecuta, centrala atomo-electrica de la cernobil si-a indeplinit planul cincinal de productie a energiei electrice si termice in 4 microsecunde. |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
V-am povestit ce-am pățit?
Eram zilele trecute în parcare la Real... Și ne-am împrietenit și pe FesiBoc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
uite-l pe romaneste:
Un oltean i se lauda unui ardelean: - Bre, facui o palinca de 38 de grade. - Ma omule, interveni ardeleanul, aceia-i febra, nu palinca. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Criminalule, ai ucis-o pe Matilda!
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Oct 2010, 14:17) Stiu eu unu mai nou ... Suna la usa. Tipu' deschide usa. Pe pres, o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru... - Vai doamne, vaaaai!!! - Stai lejer, am venit dupa hamster! QUOTE(DragosP @ 7 Oct 2010, 14:24) V-am povestit ce-am pățit? Eram zilele trecute în parcare la Real... Și ne-am împrietenit și pe FesiBoc. Ossss......astia iar-s cu moartea mica si realu`..... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@zax.
Multumesc. Muream prost si nu stiam bancu. @bucatzel Intr-adevar, era mai misto cu Matilda. @ ievribadi De asta ce ziceti? Suna la usa. Tipu' deschide usa. Pe pres, o moderator mic, asa de 20 cm inaltime, BAN 30 zile latime, oase, parpalac negru... - Vai doamne, vaaaai!!! - Stai lejer, am venit dupa aia care pun bancuri cu hamsteru, parpalacu, parcarea de la Billa .... * This post has been edited by Ake: 7 Oct 2010, 16:10 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Doi naufragiați într-o barcă în mijlocul oceanului. După câteva zile, găsesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul și zice:
- Bă, băieți, eu nu mai am putere decât pentru o dorință... Unul din naufragiați, însetat, zice: - Transformă oceanul în bere rece? Duhul se conformează. Celălalt naufragiat zice: - Boule! Acum trebuie să ne pișăm în barcă!! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
florio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 June 03 From: ARAD ![]() |
Un tip se plange la serviciu ca din fereastra lui se vede camera in care se dezbraca fetele, din care cauza nu poate trai normal si lucra. Vine comisia, priveste pe fereastra si nu vede nimic. Ii spune tipului:
- Pai nu se vede nimic! - Dar ia urcati pe dulap! |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE+
- *** Florio
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
O calugarita si un preot traversau Sahara pe o cămilă. In cea de-a treia zi , cămilă moare fără avertisment. După ce se sterg de praf , calugarita și preotul chestioneaza situația . După o lungă perioadă de tăcere , preotul zice : "Ei bine , sora , acest lucru pare destul de grav ." "Știu , parinte . De fapt, nu cred că este probabil sa supraviețuim mai mult de o zi sau două. " "Sunt de acord", afirmă părintele. "Sora , din moment ce noi probabil ca nu vom scapa de-aici în viață , ai face ceva pentru mine?" "Orice , parinte ." "Nu am mai vazut sani de femeie și mă întrebam dacă as putea sa-i vad pe ai tai ." "Ei bine , în condițiile acestea , nu vad nimic rău.." Calugarita s-a dezbracat și preotul s-a bucurat , comentând frumusetea lor : "Sora , te superi dacă-i ating ?" Ea a consimțit și parintele ii pipaie timp de câteva minute. "Parinte , pot sa va intreb ceva ?" "Da , maica ! " "Nu am mai văzut un penis. Pot să-l văd pe al tau ?" "Cred că ar fi in regula " a răspuns preotul ridicandu-si sutana . "Oh , parinte , pot sa-l ating ?" Preotul consimți și după câteva minute de giugiuleală se pomeni cu o erectie de toata frumusetea . "Sora , știi că , dacă am introduce penisul meu în locul potrivit , el poate da viață." "Este adevărat parinte ?" "Da , este , sora." "Oh , parinte , e minunat ! Atunci baga-l în cămilă și sa plecam odata de aici ! " |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 23:35 |