1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Ion si Gheo cu oile la pascut. Stau ei vreo 6 ore fara sa zica nici unu nimic. La un moment dat Ion zice:
I;-Ma Gheo tu nu te plictisesti? G;-Ba da ma Ioane. I;-Pai hai sa zicem ceva. G;-Pai ce sa zicem? I;-Hai sa zicem ghicitori. G;-No bine ma,zi tu primu'. I;-Ma Gheo, ce e mic, negru si imbarligat? G;-Ma Ioane d'apai ii mic mic? I;-Mic doara. G;-Micut, micut de tot? I;-Micut, micut de tot,no. G;-Micut, micut de nici nu-l vezi? I;-Micut, micut de nici nu pre il vezi. G;-Tulai Doamne, doara n-o fi acidul dezoxiribonucleic, ma? ------------------------------------------------------------------ Se intalneste Ion cu Gheo. I;-Ma Gheo aseara aproape ca l-am vazut pe tata'tau. G;-Doamne feri, d'apai ce vorba-i asta ma Ioane? Ori l-ai vazut, ori nu l-ai vazut, cum ii asta ca aproape ca l-ai vazut? I;-Pai ma, tata'tau nu lucra in gara la Dej? G;-Ba da. I;-Si in echipa lui nu au salopete de alea galbene cu numere pe ele? G;-Ba da. I;-Si tata'tau nu are numaru 55? G;-Ba da. I;-No, apai d'aia zic, io l-am vazut `pe ala cu numaru 54. ------------------------ Ion si Gheo trecuti bine de 80 de ani stateau in fata casei pe bancuta si povesteau. La un moment dat il intreaba Ion pe Gheo: -Ma, da cu sanatatea cum mai stai? -Bine, zice Gheo, am avut numa niste probleme de memorie da am gasit un doctor tare bun si m-o tratat. -Apai ma Gheo, zi si mie cum il cheama pe doctoru' cela ca si eu am probleme cu memoria. -Pai il cheamaaaa...stai asa...cum Dumnezeu il cheama...numa un pic ca iti zic amu...aaaa, apai cum se numeste floarea aia micuta cu mijlocu' galben si cu petale albe? -Apai aia-i margareta, ma Gheo. -No ase ca bine zici...Margaretoooooo, cum il cheama pe doctoru' ala? ---------------------------------------------------- Patru insi unu de 30, unu de 40, unu de 50 si unu 60 de ani se duc la pescuit. La un moment dat, pe malul celalalt al râului apar patru gagici superbe care se dezbracă și se intind la plaja. Cel de 30 de ani: -Baieti eu am terminat cu pescuitul, ma duc la fete.Si sare in apa si inoata pe malul celalalt. Cel de 40 de ani: -Ma, daca as avea o barca, mai ca m-as duce si eu pe malul celalalt, la fete. Cel de 50 de ani: -Mai da' oare nu or veni ele incoace? Cel de 60 de ani: -Da ce dracu va agitati atat mai, nu le vedeti si de aici? ------------------------------------------------------ Moare țiganul, iar în Iad se-ntâlnește cu Ceaușescu. -Măi țigane, când a fost mai bine, in vremea mea, sau acum? -In vremea ta, jupâne, că pă vremea aceea politicienii făcea politică, muncitorii lucrea, iar țiganii fura. Acu' insă... politicienii fură, muncitorii fac politică, si toti vrea.... să lucrez eu. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Un tip cu un Trabant vechi se adreseaza unui service modern:
- Puteti sa-mi puneti airbag-uri la Trabant? - Bineinteles-raspunde mecanicul. - Dar aer conditionat? - Se poate si asta. - Dar ABS? - Cum sa nu? raspunde din nou mecanicul. - Atunci sa-mi spuneti cit ma costa si cit dureaza lucrarea. - Va costa 5 dolari si dureaza 1o minute. - Va bateti joc de mine? intreaba posesorul de Trabant - Dar cine a inceput? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Comentariile din poza e de mare angajament! Pe sistem turbo!
normal_user69075_pic25348_1261157886.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Jurnalul lui Emil Boc
O zi din viata lui Emil Boc : Ora 7:00 -Suna ceasul.Cobor pe scaunelul de langa pat , apoi de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma.Ma urc pe scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit in jos ametesc. Cobor exact cum am urcat. Ora 7:15 -Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi ca nu ajung la oglinda. Ora 7:30 -Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam.Astazi nu ploua. Ma bucur enorm.Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier. Incep sa ma imbrac.Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca iar nu imi gasesc cureaua de la ceas.Imi pun papionul. Nu mai port cravata fiindca ieri era sa cad pentru ca am calcat pe ea. Ora 7:45 -Suna cineva la usa. E SPP-istul. Nu i-am vazut fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura cheii si il recunosc dupa ceas. Ora 8:00 -Plec de acasa. Ajung din bratzele SPP-istului in masina.Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au ramas urme pe obraz de la centura.SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale, si sa ma uit peste volan in acelasi timp. Ora 8:30 -Ajung in fata guvernului.Sar din masina si trec strada..Cad intr-o groapa de pe sosea.Il sun pe Berceanu sa vina sa ma scoata. Daca nu era el, nu era nici groapa asta.Daca ma mai enerveaza odata il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea autostrazii Turda-Gilau,cand a vrut sa taie panglica mi-a taiat motzul. Ora 8:45 -Intru in sediul guvernului.Astazi avem petrecerea de sfarsit de an.Canta Cleopatra Stratan.Vreau sa danzez.Udrea nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri, cand stau aproape de ea ii pot vedea pe sub fusta. Dansez cu Cleopatra. Apoi canta Adrian Minune.Deja ma simt mai bine pentru ca pot privi si eu pe cineva “de sus”. Ora 13:00 -Mi se face sete.Ma duc la bar, si vreau sa comand. Il sun pe barman pentru ca nu pot sa il vad fiind de cealalta parte a tejghelei. Beau cateva pahare si ma ametesc. Ora 18:00 -Plec de la petrecere cu Basescu cu loganul. Sunt deja cinci si ma ia in portbagaj. Ora 19:00 -Ajung in fata blocului.Urc in lift, apas butonul etajului 3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje.. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul etajului 3.E intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de clantza. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la mine nu se aprinde niciodata. Ora 20:00 -Termin cina si ies putin sa plimb cainele. Am un bishon pe care l-am luat de curand.. Ciobanescul l-am vandut dupa ce m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului. Ora 21:30 -Ma pregatesc de culcare.Nepotelul se razbuna pentru ca iar i-am purtat pantofii si imi piteste scaunelul de langa pat.Adorm pe covor. Noapte buna! In avion: un domn si o fetita. Domnul zice: Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand. - Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim? - Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica, nu crezi? si surade superior. - De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru: iarba. Dar excrementele oii sunt sub forma de bilute, ale vacii - placinta, iar calul face niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul? - Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei. - Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica, daca nici despre c***t nu stiti nimic? Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Oct 2010, 15:49 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alydor @ 9 Oct 2010, 15:02) c***t "excremente", te rog frumos.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Mergea unu' prin desert, mort de sete. La un moment dat, da de un bar pe care scria "Bere Gratis cat cuprinde". Nu mai sta pe ganduri, intra si cere:
- Barman, repede 2 butoaie de bere, asa de inceput! - Domnule, pentru a servi cata bere poftiti, si gratis, tre' sa indeplinesti 3 conditii: a) tre' sa bei o sticla de tequilla, pe nerasuflate! ![]() c) la etaju' 2, e o femeie nesatula, pe care nimeni si nimic nu a reusit sa o satisfaca pana acum, tu tre' sa te ocupi de ea! - Nicio problema, se rezolva. Unde e sticla de tequilla? Bea asta sticla dintr-o inghititura fara sa clipeasca si, ametit, de alcool intra la crocodil ... (zgomote, urlete, sticle sparte, ziduri daramate)...timp ce toti ceilalti asteptau la usa cu fetele tampe si intrebatoare. La un moment dat se face liniste, se deschide usa , si iese omu' nostru cu camasa rupta, zgariat, plin de sange, si, cu ultimile puteri, zice: - Aaa ... hac! Acu' sa-mi spuneti, hac, unde e femeia aia cu dintele cariat? |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
![]() 10 Oct 2010, 21:49: Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla… nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Deodata…. nimic. Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh… incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!.. . This post has been edited by dacia_slk: 10 Oct 2010, 21:49 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Dr. Bula in America ...
Bula ajunge în America si nu stie cum sa faca rost de bani. Merge el prin oras si vede un cabinet: "Dr. John. Vindec toate bolile din lume".. Mai merge ce mai merge si vede alt cabinet: "Dr. Smith. Vindec toate bolile din lume". Se gîndeste el sa-si deschida un cabinet asemanator. Zis si facut. "Dr. Bula. Vindec toate bolile din lume". Acum concurentii s-au gîndit sa-l elimine si trimit la el un om sa se planga ca i-a disparut simtul gustului. Pacient: Dom' doctor, orice manînc nu pot simti gustul mîncarii. Nu stiu ce sa fac! Bula: Se rezolva. Asistenta, vezi dulapul 6, sertarul 5, 2 lingurite. Pacientul inghite o lingurita: Pai dom' doctor, asta-i cenzurat. Bula dicteaza asistentei: Pacient recapatat gustul. A doua zi pacientul vine din nou. Pacient: Dom' doctor, am o mare problema... Nu tin minte nimic. Uit de la mîna pin' la gura... Bula: Nici o problema. Se rezolva. Asistenta, vezi dulapul 6, sertarul 5, 3 lingurite.. Pacientul: Pai, dom' doctor, daca-mi dati iar cenzurat... Bula: Pacient recapatat memoria. A treia zi pacientul vine iar. Pacientul: Stiti, dom' doctor, am o mare problema; stiti, eu cu femeile nu prea mai pot, ce mai, nu mi se scoala. Bula: Se rezolva si asta. Asistenta, te rog dezbraca-te. Se dezbraca asistenta, se misca pe lînga pacient, nimic. Bula: Da, e adevarat, dar stati linistit, se rezolva. Asistenta, dulapul 6, sertarul 5, 4 lingurite. Pacientul: Dom' doctor, daca-mi dati iar cenzurat, va f.. si pe dvs si pe asistenta de nu va vedeti. Bula: Pacient recapatat potenta. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si ca sa ramanem tot in domeniul medical:
I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ? R: Asa sper. Asa ar fi drept! I: Daca ma masturbez penisul imi va creste? R: Da, dar dupa ce termini se micsoreaza iar.... I: De ce prietenul meu isi pierde erectia dupa cateva minute de la inceperea actului sexual (fara sa ejaculeze)? R: Pentru ca esti urata. I: De ce strange prezervativul? R: Bine ca esti tu smecher! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca intri pe forumul [ALA*] ai sa vezi ca toti avem aceeasi problema. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca era cazul la Logan ce topic era: "Am o telefonista blonda in bord. Problema tehnica sau asa face toate?"
*n-am voie sa spui care. This post has been edited by Ake: 11 Oct 2010, 21:02 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am pus la 1 banc tocmai pentru ca mi s-a parut amuzant, nu ca as fi considerat asta o problema a telefonului tau!
Schimbul de replici a fost reusit ![]() Am incercat o singura data sa folosesc sistemul asta la un Motorola si dupa 20 de secunde l-am dezactivat ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 11 Oct 2010, 21:11 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu vroiam sa zic ca ce am pus eu era o discutie decenta. Sunt altele si mai comice da n-am copirait la ele.
____________ Ultima zicala pe care am auzit-o: I. Care e cea mai buna decada a unei femei? R. ........Cea intre 29 si 30 de ani. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Un pacient intra in cabinetul medicului.
Dupa ce il examineaza, medicul ii spune: M: - E grav.... P: - Ce e domn' doctor? M: - Ma tem ca mai aveti de trait cel mult doua luni.... P: - Cu ce domn' doctor? Cu ce??? |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Ake |
![]()
|
Era " Un bugetar intra in cabinetul medicului..."
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cand eram tanar fecior.... eram spaima tuturor...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani e in pat, gata de culcare.
Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare : - Cand eram tineri... adormeai tinandu-ma de mana... Sotul bombane ceva si-o ia de mana. Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema... - Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine? Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc. Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei: - Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire? Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos. Sotia, ingrijorata: - Eh, acum unde te duci? - Unde dracu' sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie! |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ileana , Tanța si Constanța colege de birou . În una din zile Ileana se destainuie:
-stiti, aseara dupa ce ne-am culcat, am pus mana la uăle lui Costel al meu si…..foarte interesant…erau..erau..asa de reci ca ghiata nu altceva…ce-o fi insemnand oare??? A doua zi Tanța bai ..incredibil…aseara la fel am pus si eu mana la oualele lui Gigel al meu si ..tot asa..ghiata ..ghiata… a tria zi Constanta vine la servici cu ochii vineti si umflati -Dar ce-ai pațit dreaga? o intreabara colegele… Stiți…am pus si eu mana…la Valica al meu..si …si erau calde…. si l-am intrebat ..de ce oale ale tale sunt calde si a le lui Costel si Gigel sunt reci?? ------------------------------------------------------------- Un profesor, pe parcursul prelegerii, spunea si anecdote, uneori cam piperate. Doua studente mai pudice si-au zis: -Daca si maine mai zice ceva, noi iesim! A doua zi profesorul, chiar de la usa, incepe: -Domnisoarelor, stiti care sunt cei mai fierbinti barbati ? Marinarii din Constanta. Cele doua studente se ridica in picioare. -Fetelor, nu va grabiti! Rapidul spre Constanta pleaca abia peste trei ore! |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Un tip la urolog.
Doctorul: In primul rand v-as recomanda sa nu va mai masturbati! Tipul, mirat si putin ingrozit: Dar de ce??! Doctorul: Ca sa va pot consulta... |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Doi barbati la intrarea in berarie:
- Azi cate luam, doua sau trei? - Doua, ca ieri am luat trei si ne-a mai ramas! Intra si cer: - Patruzeci de beri si doua pungi de seminte, va rugam! |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publica cu tema: "Care este diferenta dintre politician si hot?".
Un anume raspuns i-a sarit in mod special in ochi. "Diferenta dintre un politician si un hot este ca pe primul il aleg eu, in timp ce al doilea ma alege el pe mine. Am nimerit-o?". Iar replica lui Millor a fost: "Stimate domn, sunteti un geniu. Sunteti singurul care a reusit sa gaseasca o diferenta intre cei doi". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Oct 2010, 12:05) Daca iti plac pozele de genul asta, ia de aici pe HRP! patapievici.jpg |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Doi distrusi!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Ake |
![]()
|
E trucata. Nu vezi picselu albastru?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 05:31 |