1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
- Cum s-a nascut Emil Boc?
- A fost gasit intr-un ou kinder Suma resepctelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() da ,de cine ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
De masa care ulterior i l-a dat lu Base sa-l creasca cu pipeta.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Criticul |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 January 11 ![]() |
@Johnny
Apreciez faptul ca ti-a placut articolul meu despre Functia Curvei destul cat sa-l imparti si cu altii. Totusi nu-i tocmai frumos sa dai copy paste la articol ca si cum ar fi fost creatia ta, fara sa spui de unde l-ai luat. Rusinica... |
--------------------
Peugeot
307
2005
- maxkool@gmail.com
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Trebuia sa te semnezi - Autorul...
![]() |
--------------------
**
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Sotul si sotia se cearta si nu isi vorbesc.Seara sotul lasa un bilet pe noptiera sotiei:"Trezeste-ma la 7!Plec in delegatie".
Dimineata,sotul se trezeste se uita la ceas si vede panicat ca arata ora 9,iar langa el un bilet: "Trezeste-te!E ora 7!" |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Maria către Ion:
- Ioane, ai auzit? Se scumpește băutura. Ion către Maria: - Asta e Marie. O să mâncăm mai puțin. Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului: "Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" Raspunsul nu intarzie: "Iubita mea. Ma cac. Ce sa-ti trimit....???" This post has been edited by Logan_Stepway: 15 Jan 2011, 17:32 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Marty stii ma bancu ala cu SMS-ul? Ala cu zambetul, cu lacrimile, cu...
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 16 Jan 2011, 01:25 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Mos Ion in trenul de Craiova, in compartiment cu un grup de tineri.
- Mergeti la mare copii ? - Da bade. - Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Craiova ? - Da tataie. Adoarme mosul, tinerii joaca carti,cand se uita pe geam, trenul era deja oprit in Craiova. Intra in panica, il trezesc pe mos, HAI TATAIE CA E BRAILA! Trenul se pune in miscare. - Pai cum sa fac, ca daca sar imi rup gatul? - Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren, o iei la fuga pe peron odata cu trenul, asa nu-ti pierzi echilibrul si dupa aia incetinesti si te opresti. Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren. Tinerii rasufla usorati ca l-au ajutat. Dupa 5 minute apare mosul in compartiment. - Ce s-a intamplat bre? - Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara: - Hai tataie, ca te ajut eu, hopa sus… Rockerii americani isi scriu cu rockerii rusi: “Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi pe care nu ni i-am dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile si ca sa va aratam cat de adevarati rockeri suntem noi, ne stergem la cur cu scrisoarea voastra!” Primesc raspuns de la rockerii rusi: “Rockerii adevarati nu se sterg niciodata la cur” Un moldovean, un oltean și un ardelean stăteau la un foc de tabără și se lăudau. Moldoveanul: – Acu 2 săptămâni a coborât un urs de pe munte și a atacat oile la stână, a rupt câinii; am sărit la el, ne-am luptat, da l-am omorât cu mâinile goale. Olteanul: – Mă, eram la coasă și a sărit din ierburi o viperă să mă muște; am prins-o în zbor, am decapitat-o cu o mușcătură, și i-am scuipat capul dooj’ de metri mai încolo. Ardeleanul nu zicea nimica, numa’ stătea tăcut acolo având grijă să nu se stingă focul, din când în când răscolea jăratecul cu p..a This post has been edited by garlic_dog: 16 Jan 2011, 09:28 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 16 Jan 2011, 09:26) Mos Ion in trenul de Craiova, in compartiment cu un grup de tineri. - Mergeti la mare copii ? - Da bade. - Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran. Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Craiova ? - Da tataie. Adoarme mosul, tinerii joaca carti,cand se uita pe geam, trenul era deja oprit in Craiova. Intra in panica, il trezesc pe mos, HAI TATAIE CA E BRAILA! [...] Brăila .... Craiova .... tot aia e! ![]() Plus că ... unde dracu mergeau ăștia la mare la Craiova? This post has been edited by cosmin_2300: 16 Jan 2011, 14:53 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Veneau din Timisoara si teceau pe la Craiova in drum spre mare.
Cu Braila nu stiu care e faza, probabil s-a strecurat o eroare. This post has been edited by Andy_ACS: 16 Jan 2011, 15:10 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bula, lui ta'xu:
- Tata... am sa-ti zic ceva important.. - Bula, lasa vrajeala! Zi-mi CINE A FUMAT IN SUFRAGERIE!! - Tata.. asculta-ma.. am sa-ti zic ceva important! - Bula,'tu'ti cristosii.. Zi, ma! CINE A FUMAT IN SUFRAGERIE? - Tata... tu nu ma asculti ![]() - Zi ma, 'tu'ti cristelnita!.. CINE A FUMAT IN SUFRAGERIE? - TATA! Asculta-ma! Sunt gay! Sug powla si ma phoot în cur!! - Bine ma, am înteles. Semeni cu ma-ta. Da' zi-mi naibii, CINE A FUMAT IN SUFRAGERIE!!?? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
O blonda face accident de masina si intra in spital.
Vine un detectiv sa investigheze cazul, sa afle cum s-a rasturnat cu masina. Detectivul intreaba: - Ia spuneti, doamna, cum v-ati rasturnat cu masina? - Pai sa va spun: mergeam linistita cu masina pe autostrada si deodata imi apare un copac in fata si l-am ocolit, dar imi mai apre unul si pe asta l-am ocolit, dar deja la al 3-lea copac nu am mai putut sa il ocolesc si m-am rasturnat. - Doamna, nu vreau sa fiu nerespectuos, dar aceia erau braduletii parfumati de la oglinda retrovizoare Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Deunazi, in timp ce faceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adinc in ochii mei soptindu-mi tainic la ureche: "vreau sa ne iubim ca-n filme!"; indata am intors-o invers si i-am bagat-o in gura, cautind sa i-o indes cit mai adinc in git; cu o mina am inhatat-o de buci tragindu-le mai aproape, apoi am scuipat-o in fund si in vagin strecurindu-i cite un deget in fiecare; in timp ce o trageam cu dintii de clitoris, mi-a venit sa ejaculez asa ca am improscat-o pe toata fata si parul.
De atunci n-am mai vazut-o si nu-mi dau seama de ce... presupun ca nu ne uitam la aceleasi filme... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bulă în farmacie, palid:
- Dați-mi două teste pentru sarcină! În timp ce scoate banii, primește un SMS... - Ce zi idioată! Dați-mi trei teste... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
"Un avocat este intrebat de un camatar:
- Cum imi pot primi cei 3000 inapoi de la Ionescu, daca mi-am pierdut chitanta de imprumut? - Scrieti-i o scrisoare si spuneti-i sa va trimita cei 6000 imprumutati. - Bine, dar eu i-am imprumutat doar 3000! - Tocmai asta vrem sa obtinem de la el, o dovada scrisa ca va datoreaza doar 3000…" |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Se pot spune o multime de lucruri rele despre pedofili, dar cel putin astia conduc foarte incet in preajma scolilor.
Apple a anuntat lansarea unui nou produs destinat copiilor, dar denumirea nu este prea inspirata: iTouch Kids. Politia din Adjud a facut o captura impresionanta: 500 kg de hasis, 200 de arme semiautomate, munitie si 100.000 de euro intr-o casa situata chiar in spatele Bibliotecii Centrale. Purtatorul de cuvant al Politiei a declarat: "Suntem socati de descoperire, nici nu stiam ca avem o biblioteca". |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Alydor |
![]()
|
In Parlament urmeaza sa se voteze o lege prin care, la fiecare statie de benzina, sa se puna un psihiatru si un politist. Psihiatrul sa constate starea de sanatate mintala a celor care cumpara, iar daca sunt intregi la cap, sa-i dea pe mana politistului, sa vada de unde au bani...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 18 Jan 2011, 10:20) Politia din Adjud a facut o captura impresionanta: 500 kg de hasis, 200 de arme semiautomate, munitie si 100.000 de euro intr-o casa situata chiar in spatele Bibliotecii Centrale. Purtatorul de cuvant al Politiei a declarat: "Suntem socati de descoperire, nici nu stiam ca avem o biblioteca". Io-l stiam cu Bîrladul, da' merge. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
intradevar banc....
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dupa carpeta din spate cred ca era ostatic la Irakieni. Asta era filmarea care trebuia sa ne impresioneze, ptr rascumparare
![]() |
--------------------
**
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Doi bețivi ies dintr-o cârciumă și unul din ei întreabă un polițist:
- Pe aici trece tramvaiul 14? - Da, domnule. - Hai Nae să mai bem o bere. După un timp scena se repetă și, tot așa, de câteva ori. Târziu în noapte cei doi bețivi ies din nou. - Pe aici trece tramvaiul 14? - Nu mai trece nimic, domnule. S-au retras toate la depou. - Nae, hai să traversăm. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Poezie Ardelenească
- Apoi, dragă Mărioară, Am tot stat și m-am gândit: Io, duminică, pe sară, Vin cu tata în pețit! - Înainte de-a mă cere, Musai, dragu' meu, să-ți zic Că nu-s fată, mi-s muiere... Nu vreu rostu' să ți-l stric! S-o n'tâmplat la vremea sapei, Noaptea, când veneam din Ștei. Coboram pe firul apei, Când, m-am pomenit cu trei... M-au ajuns la Fundătură , Și m-au dezbrăcat pe loc, Mi-au pus o năframa-n gură Și tăți tri'și bătură joc... - Numa' spune-mi-i degrabă, Că pe tăți îi trag prin șiș! - Păi, nu-i știu, Ioane dragă, Era noapte, n-auziși?... O umblat și bietu' tata, (Și tu știi că el nu bea), Ba-ntr-o crîșma, ba în alta, Doar-doar o afla ceva... Zile au trecut destule, Și nimica n-o aflat... Da' io zic că, după... scule, Nu-s de pe la noi din sat! La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off .... nu vad bine ...s-a pus bariera sau trebuie sa suflu in fiola ..!?. This post has been edited by doctorasul: 20 Jan 2011, 08:42 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Marty |
![]()
|
Se duce Maria batuta (cu ochii vineti) la preot :
- Parinte am avut aseara un incident si vreau sa ma spovedesc. - Spune fiica mea... - Parinte, a venit Ion aseara, a intrat la mine in camera si m-a sarutat. - Cum fiica mea, asa? (si preotul o saruta). - Da, da parinte si apoi mi-a dat bluzita si fustita jos. - Cum fiica mea, asa? (si preotul o dezbraca). - Da, da parinte si apoi mi-a dat si lenjeria intima jos. - Cum fiica mea, asa? (si preotul ii da fetei lenjeria intima jos). - Da, da parinte si apoi am facut sex. -Cum fiica mea, asa? (si preotul se pune pe treaba). Dupa ce termina treaba, preotul o intreaba pe Maria: - Si cand spuneai ca te-a batut? - Cand i-am spus ca am blenoragie, parinte ... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
BANCUL ANULUI:
Deunazi, in timp ce faceam dragoste cu iubita mea, ea s-a uitat adinc in ochii mei soptindu-mi tainic la ureche : ”vreau sa ne iubim ca-n filme !”; Indata am intors-o invers si i-am bagat-o in gura, cautind sa i-o indes cit mai adinc in git… Cu o mina am inhatat-o de buci tragindu-le mai aproape, apoi am scuipat-o in fund si in vagin strecurindu-i cite un deget in fiecare. In timp ce o trageam cu dintii de clitoris, mi-a venit sa ejaculez asa ca am improscat-o pe toata fata si pe par. De atunci n-am mai vazut-o si nu-mi dau seama de ce… Presupun ca nu ne uitam la aceleasi filme. + bonus: La Grădina Zoologică din Baia Mare moare un urangutan și astfel, rămâne femela singură în călduri gata să rupă gratiile de la cușcă. Directorul Grădinii Zoologice convoacă angajații la o ședință: - Bă, băieți! De când a murit urangutanu’, femela asta dă să rupă cușca. Sperie copiii și astfel ne scad vizitatorii și implicit bugetul și salariile voastre. Io m-am gândit să trimitem un fax la București, să ne trimită ei un urangutan să ne f**ă femela asta. Toți colegii lui îl aprobă și astfel se trimite faxul la București. A doua zi vine răspuns de la București: “În România nu există în nicio grădină zoologică specie dintr-asta de urangutan, însă vă sfătuim să trimiteți faxul ăsta la National Geografic, Discovery Chanel, Teleenciclopedia că poate vă ajută ei să găsiți urangutan”. Vâzând acest răspuns, directorul grădinii zoologice trimite faxul mai departe așa cum l-a sfătuit Bucureștiul. După o săptămână primește răspuns de la toate instituțiile: “Stimați colegi din Baia – Mare vă comunicăm faptul că în lume nu există un astfel de urangutan în captivitate”. Văzând acest răspuns directorul organizează o nouă ședință: - Bă băieți! Ați văzut și voi răspunsul. Nu avem ce face altceva decât să eutanasiem femela asta de urangutan, că în ritmu’ ăsta ne rupe cușca și atacă vizitatorii. Și așa toți copiii din Baia-Mare s-au speriat de apucăturile ei și nu mai vin la Grădina Zoologică! Auzind acestea, îngrijitorul care se ocupa de femelă îi spune directorului: - Domnu’ director! Apoi io de când era mică am crescut-o pe gorila asta și nu prea aș vrea să o omorâm. Io zic să mai încercăm o soluție. Până acuma mi-o fost rușine să vă zic, da’ io am un văr aci aproape de Baia Mare – în Cavnic – care de mic o f***t animale: hamsteri, pisici, câini, oi, capre. Acuma am auzit că f**e vaci, iepe, animale de-astea mari. Io zic, domnu’ director, să-l întrebăm că poate ne ajută cu gorila asta. Directoru’: – Păi normal că-l sunăm! Dă-ne numărul de telefon! Formează directoru’ numărul: - Alo! - Da! Bună ziua! - Bună ziua! Sunt directoru’ de la Grădina Zoologică din Baia Mare și ne-o murit un urangutan și acuma femela n-are cine s-o f**ă și îi gata să rupă cușca. Aci văru’-tău de față ne-o zis că ție îți plac tare mult animalele, poate prea mult și ne-am gândit că poate ne poți f**e tu femela asta de urangutan că suntem disperați și tăți copiii din Baia Mare nu mai vin la Grădina Zoologică. Tătă treaba costă 1.000 de euro și dacă suntem mulțumiți te mai chemăm. Ce zici, ne poți ajuta? - Domnu’ director, totuși îi urangutan. Vă pot suna mâine dimineață? Că io nu mă pot decide pe moment! - Da’ cum să nu! Sună-ne mâine dimineață! A doua zi de dimineață îi sună telefonul la director: - Alo! - Da! - Bună ziua sunt eu băiatu de la Cavnic cu gorila. - Da! Spune, te-ai hotărât? - Da, domn’ director! N-am dormit toată noaptea. M-am tot gândit. Nu cred că vreodată voi mai avea ocazia să mă întâlnesc cu șansa pe care mi-ați dat-o și m-am decis că vă f*t urangutanul ăla, da’ numa' cu trei condiții. - Ascult! spuse directorul. - 1: vă rog să-mi băgați șofer să vină după mine la Cavnic să mă ducă și să mă aducă înapoi din Baia-Mare, că-i tare scump drumu’. - 2: Io vă f*t urangutanu’, da’ nu-l țuc pă gură. Și - 3: ….. Banii ăia ...1.000 de euro... v-i pot da în rate? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, sigur era cavnic si nu Deva? Stiu io pa unu' acolo, numa' fibra...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:59 |