1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Testament
(după Tudor Arghezi) Nu-ți voi lăsa drept bunuri, după moarte, decât o casă, fiule, o-mparte cu frații tăi, așa cum socotiți, căci altă casă n-o să mai primiți! La anii mei (destui!), eu nu am știre ca-n "epoca de tristă amintire", hulită ieri, dar astăzi regretată, să-și fi făcut atâtea griji un tată că, după ce va trece-n neființă, copiii n-or să aibă locuință. Tu, vezi de pune banul peste ban, balconul să-l închizi cu termopan, să-l faci o locuință potrivită pentru Getuța, dacă se mărită, Gigel, cu-ai lui copii, câți or să fie, să locuiască în bucătărie, sufrageria, de-i compartimentată, s-o folosești tu cu Mioara, tată, iar dormitorul, de-l închiriați, aveți și niște bani asigurați. Ca să pot, azi, acest apartament să vi-l asigur printr-un testament, am fost cu stăpânirea în prigoană și-am mers din garnizoană-n garnizoană, am locuit în câte-o chichineață și ceaiul mi-am făcut la o zăgneață, sudoarea muncii zecilor de ani am pus-o-n casa asta, nu în bani, gândind că voi avea, la bătrânețe, un loc în care să îmi dați binețe, când veți veni la mine, oarecând, în jur nepoții să îi văd râzând și să dau huța-huța pe genunchi vlăstarele din prea bătrânu-mi trunchi. Nu crede în programul "Prima casă", că asta-i, tată, vorbă mincinoasă cu care vor, desigur, guvernanții să își atragă, cât mai mulți, votanții și nici în Nuți Udrea să nu riști să te încrezi, că vin specialiști, nu zece, dar niciunul pe la sate, nici de le-ar face dânsa chiar palate! Durerea strânsă, surdă și amară, au pus-o-n geamantan, plecând din țară, s-ajungă "căpșunari" prin Danemarca, văzând c-aicea se scufundă barca. Să revenim, eu zic, la testament! La bancă ți-am trecut, prin virament, în contul tău deschis acum doi ani, la sfatul mamei tale, niște bani. E suma ce a fost agonisită din pensia aceasta nesimțită pe care Boc și doamna cea bălaie se dau de ceasul morții să mi-o taie. Cu banii ăștia știi tu ce-o să faci, sunt bani pentru colivă și colaci și, s-ar putea, din ei să-ți mai rămâie și pentru două boabe de tămâie. Cu astea, eu închei acest legat pe care, astăzi, iată, l-am semnat... Tatăl risipitor Ce credem ca stie mama? La 4 ani - Mama știe tot. La 8 ani - Mama știe multe. La 12 ani - Mama nu știe tot. La 14 ani - Mama mea nu știe nimic. La 16 ani - Mama mea ? Ce știe ea ?... La 18 ani - Bătrâna asta a copilărit cu dinozaurii... La 25 de ani - Posibil ca Mama să știe ceva despre asta... La 35 de ani - Înainte de a decide, vreau să mă sfătuiesc cu Mama. La 45 de ani - Precis ca Mama poate să mă îndrume... La 55 de ani - Ce-ar fi făcut Mama în acest caz ? La 65 de ani - De-aș fi putut să vorbesc despre asta cu Mama... |
--------------------
...
...
...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Dear Noah,
We could have sworn you said the ark wasn't leaving till 5. Sincerely, Unicorns Dear Twilight fans, Please realize that because vampires are dead and have no blood pumping through them, they can never get an erection. Enjoy fantasizing about that. Sincerely, Logic Dear Icebergs, Sorry to hear about the global warming. Karma's a bitch. Sincerely, The Titanic Dear J.K. Rowling, Your books are entirely unrealistic. I mean, a ginger kid with two friends? Sincerely, Anonymous Dear America, You produced Miley Cyrus. Bieber is your punishment. Sincerely, Canada Dear Boyfriend, I can make your girlfriend scream louder than you can. Sincerely, Spiders Dear Voldemort , So they screwed up your nose too? Sincerely, Michael Jackson Dear Yahoo, I've never heard anyone say, "I don't know, let's Yahoo! it..." just saying... Sincerely, Google Dear girls who have been dumped, There are plenty of fish in the sea... Just kidding! They're all dead. Sincerely, BP Dear 2010, So I hear the best rapper is white and the president is black? WTF happened?! Sincerely, 1985 Dear Justin Bieber , Ariel would really love her voice back. Sincerely, King Triton Dear Rose, There was definitely room on that raft for the both of us. Sincerely, Jack Dear Windshield Wipers, Can't touch this. Sincerely, That Little Triangle Dear Taylor Swift, If it is of any interest to you, Romeo and Juliet both kill themselves in the end. Sincerely, Shakespeare Dear Soccer Fans, B B B B B B Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z! Sincerely, Vuvuzelas Dear Saturn, I liked it, so I put a ring on it. Sincerely, God Dear Rubik's Cube, Done! Sincerely, Colorblind Dear Santa, Please tell me how you managed to stop at three Ho's. Sincerely, Tiger Woods Dear Boys Wearing Skinny Jeans, I. Can't. Breathe. Sincerely, Your Balls Dear Martin Luther King Jr., I have a dream within a dream within a dream within another dream... What now? Sincerely, Leonardo DiCaprio Dear Sleeping Beauty, I had to join the army, dress up like a man, defeat the hun army and totally save China for my man. All you had to do was wake up. Sincerely, Mulan Dear Romeo, My death isn't the only thing I've been faking... Sincerely, Juliet Dear Fox News, So far, no news about foxes. Sincerely, Unimpressed Dear Sex Educators, Abstinence is only 99.99% effective. Sincerely, The Virgin Mary Dear Toaster, Just gonna stand there and watch me burn? Sincerely, Toast Dear Edward, I really hope that one day, I can find my way into your heart. Sincerely, a stake Dear Prince Charming, You've got some explaining to do! Sincerely, Cinderella, Snow White, Rapunzel, and Sleeping Beauty Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Shush @ 1 Feb 2011, 20:07) Dear Noah, We could have sworn you said the ark wasn't leaving till 5. Sincerely, Unicorns Dear Twilight fans, Please realize that because vampires are dead and have no blood pumping through them, they can never get an erection. Enjoy fantasizing about that. Sincerely, Logic Dear Icebergs, Sorry to hear about the global warming. Karma's a bitch. Sincerely, The Titanic Dear J.K. Rowling, Your books are entirely unrealistic. I mean, a ginger kid with two friends? Sincerely, Anonymous Dear America , You produced Miley Cyrus. Bieber is your punishment. Sincerely, Canada Dear Boyfriend, I can make your girlfriend scream louder than you can. Sincerely, Spiders Dear Voldemort , So they screwed up your nose too? Sincerely, Michael Jackson Dear Yahoo, I've never heard anyone say, "I don't know, let's Yahoo! it..." just saying... Sincerely, Google Dear girls who have been dumped, There are plenty of fish in the sea... Just kidding! They're all dead. Sincerely, BP Dear 2010, So I hear the best rapper is white and the president is black? WTF happened?! Sincerely, 1985 Dear Justin Bieber , Ariel would really love her voice back. Sincerely, King Triton Dear Rose, There was definitely room on that raft for the both of us. Sincerely, Jack Dear Windshield Wipers, Can't touch this. Sincerely, That Little Triangle Dear Taylor Swift, If it is of any interest to you, Romeo and Juliet both kill themselves in the end. Sincerely, Shakespeare Dear Soccer Fans, B B B B B B Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z! Sincerely, Vuvuzelas Dear Saturn, I liked it, so I put a ring on it. Sincerely, God Dear Rubik's Cube, Done! Sincerely, Colorblind Dear Santa, Please tell me how you managed to stop at three Ho's. Sincerely, Tiger Woods Dear Boys Wearing Skinny Jeans, I. Can't. Breathe. Sincerely, Your Balls Dear Martin Luther King Jr., I have a dream within a dream within a dream within another dream... What now? Sincerely, Leonardo DiCaprio Dear Sleeping Beauty, I had to join the army, dress up like a man, defeat the hun army and totally save China for my man. All you had to do was wake up. Sincerely, Mulan Dear Romeo, My death isn't the only thing I've been faking... Sincerely, Juliet Dear Fox News, So far, no news about foxes. Sincerely, Unimpressed Dear Sex Educators, Abstinence is only 99.99% effective. Sincerely, The Virgin Mary Dear Toaster, Just gonna stand there and watch me burn? Sincerely, Toast Dear Edward, I really hope that one day, I can find my way into your heart. Sincerely, a stake Dear Prince Charming, You've got some explaining to do! Sincerely, Cinderella, Snow White, Rapunzel, and Sleeping Beauty ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
Ce patisi shush de te rusinasi?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
SHUSH
ia uite ce scrie prin regulament : QUOTE g) Este interzisa citarea integrala a ultimului mesaj (post) dintr-un topic This post has been edited by Ake: 31 May 2011, 20:30 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Regula aia e ramasa de cand aveati un server mai mititel
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@Ake : vezi ca nu am citat ultimul post
![]() Pentru cine nu a inteles : am incercat sa ilustrez faptul ca acelasi "banc" a mai fost postat in aceasi forma in urma cu cateva luni ! ![]() This post has been edited by Shush: 31 May 2011, 20:54 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai grav
![]() L.E. Da' nu era mai simplu sa spui si tu ca toata lumea ca e vechi bancu? Asa in loc sa fie un banc de doo ori e de trei ori. ![]() This post has been edited by Ake: 31 May 2011, 20:57 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ala cu hamsteru a mai fost?
sa nu ma fac naibii de cacao ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Care ma?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ala cu moartea mica..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nici nu stiu cum arata...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Aia neagra cu parpalac si coasa...
|
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ala, ma, cu dragoselu si cu Victoras...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti sigur? Ala cu victoras si dragoselu' nu era cu subestimare?
|
--------------------
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Asta baieti?
![]() Cineva suna la usa. Tipu deschide usa. Pe pres o moarte mica, cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, parpalac negru, tot tacamul. - Vai doamne, vaaai! - Stai linistit, am venit dupa hamster! |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu era ci rodi cumva în locul hamsterului?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Ion se însoară cu Maria. În noaptea nunții fac dragoste.
Ion: -Dacă știam că ești fată mare, nu mă însuram cu tine...... Maria: -Iar eu dacă știam că vrei să faci dragoste, îmi dădeam jos chiloții..... PS: Markos, acel logo a lu' stiaua eu il vad ca doo coaye ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 1 Jun 2011, 16:44 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Alydor |
![]()
|
ass...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io, sincer sa fiu, apreciez ca fiind niste tsitse.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
e extrem de interpretabil
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu pricep, despre ce vorbiti?
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
moldoveneeee, baga un ief șinș întai!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Tot timpul am banuit ca esti stelist
![]() ![]() |
--------------------
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 05:14 |