RDS vs. Antene, ca tot tipa toata lumea
![]() ![]() ![]() |
RDS vs. Antene, ca tot tipa toata lumea
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(mrkiry @ 22 Apr 2012, 18:26) Asta-i pe sistem "imi pare bine ca ti-a murit copilu', al meu traieste bine merci!"QUOTE(CGB @ 22 Apr 2012, 19:15) ce face rds e abuz. scurt. Eu as spune ca dimpotriva! Ceea ce face RDS e un act natural! Latrinele i-au anuntat ca daca nu le dau 7 muiliuane ii duc in penal, aia au cerut un termen de gindire, latrinele n-au raspuns sau au refuzat si.... evident ca aia au scos latrinele din grila. Sunt ferm convins ca ambele parti au o parte de vina in cazul de fata, dar ca latrinele au cerut mai multi bani si ca astia au refuzat sa dea, dar ceea ce a urmat, cel putin dpdv a latrinelor, a fost o incercare ordinara de manipulare. Auzi tu, au deschis ei un hotline 24-7 ca sa faca lumea reclamatii ca i-a scos RCS din grila. Cum au inceput sa curga telefoanele cu mesaje care le umplea frigiderul cu salam, cum au inchis hotline-ul. Oare de ce, pentru ca aveau dreptate? Uita-te si tu, RCS a facut publica hirtia trimisa de latrine si a facut o cerere publica catre latrine, cerind permisiunea sa redifuzeze canalele alea de kkt. Raspunsul?Sincer sa fiu, mi se pare absolut decenta pozitia RDS: cum sa maresc pretul si sa nu ofer nimic in plus? QUOTE Corect!Concluzia (pe care le-am comunicat-o si lor pe contul de feizbuc): Ramine cum a zis JJ! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(yoncv @ 22 Apr 2012, 20:43) Eu as observa un lucru: cit de nociv e sa existe un monopol privat (bine, RDS nu e chiar monopol, dar e foarte mare). Fiecare decizie pe care o ia poate afecta milioane de oameni. Nu e ceva specific RDS-ului, acelasi lucru se aplica si GDF-Suez, CEZ, Enel etc. Cam dura comparatia, fara prostiile de antene poti sa traiesti mult si bine, dar fara curent sau gaz e putin mai greu. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(CGB @ 22 Apr 2012, 20:44) patania cu scoaterea antenei2 si a gsp din grila de programe a rds (cablu) si reintroducerea lor la loc in urma pierderii unui proces de catre rds, e cel mai bun exemplu. Pai pe cablu erau obligati, pe satelit nu. Oricum cred ca de la anu' gsp nu o sa mai fie must carry, ca atat timp cat rds nu i-a dat, cu siguranta ca nu au avut audienta. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 Apr 2012, 19:50) Mi se rupe cardanu', am stream-uri! Pentru 2 meciuri si matinale e de ajuns internetu'!Mai mult ma oftic c-am zis c-am facut eu o bulangerie de prind proteveu-n loc de latrina 1 si am dat revenire la setarile fabricantului si rescanare, de iar mi-a bagat canalele alandala si iar a trebuit sa sterg toate posturile unguresti si cehesti. Mai nasol a fost ca tot n-am vazut latrinele prin grila, asa c-am deschis pagina RCS ca sa le dau un telefon cu pulingurin. Atunci am vazut mesajul ala. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce atatea discutii. Mi se pare foarte clar din hartia pusa mai sus ca Antenele s-au cerut singure afara din grila. Deci RDS nu are ABSOLUT nici o vina. (ma rog..decat ca nu pica de proasta cum vrea securistu)
Iar GSP mi se pare un post de toata jena..un fel de OTV pe teme sportive. Cand astia pe DIGI 1-2-3 transmit meciuri din toate sporturile, pe gesepe se discuta despre ultima basina a lui Becali si ce frumos miroase ea. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 22 Apr 2012, 20:06) Iar GSP mi se pare un post de toata jena..un fel de OTV pe teme sportive. Cand astia pe DIGI 1-2-3 transmit meciuri din toate sporturile, pe gesepe se discuta despre ultima basina a lui Becali si ce frumos miroase ea. Crede-ma, nu vrei sa auzi discutind aceeasi tema celebrul Horia "Balosu'" Ivanovici! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Io acasa sunt fericit, de doua saptamani am scapat de idiotii le la digi, pe abonamentul de la tara a platit cu o zi inainte sa taie posturile abonamentul pana in octombrie... Acu face ca gaza in borcan de nervi.
![]() In speta e clar ca rds are dreptate si voiculescu cred ca si-a supraestimat trustul cand s-a gandit ca fara antene digi o sa planga in pumni. O sa planga si el, 1 milion de clienti o sa se simta in contractele de publicitate. De la 1 mai am inteles ca in loc de o antena va aparea history ch, daca faceau modificarea cand eram inca la ei, as fi fost fericit cu schimbarea. Per total, inca nu am habar cui ii doresc falimentul mai mult, dar parca tot spre rds inclin. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mai bine ceilalti. RDS cica au netul bun. Adica beton. Sper sa-i incerc intr-o zi.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mie mi-a placut adevarul afisat de latrine in stilul lor caracteristic
![]() Si al naibii ce uraciosi sunt aia de la rds ca fac bani si nu vor sa-i dea si lui felix de-o ciunga ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
da' tu te uiti la latrine? e sarcina de serviciu in fisa postului?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(tribunul @ 22 Apr 2012, 20:54) Cam dura comparatia, fara prostiile de antene poti sa traiesti mult si bine, dar fara curent sau gaz e putin mai greu. QUOTE(kxz @ 22 Apr 2012, 22:29) Uite, de exemplu afofis ar fi foarte afectat daca n-ar mai vedea antenele - n-ar mai putea presta pe aici. Sa-ti dau un exemplu de abuz al monopolului privat* numit CEZ: au inclus taxa radio-tv pe factura de curent, desi legea ii obliga sa trimita factura separata. Daca nu platesc taxa, ei imi taie curentul. Normal, nu? *Din cite stiu, la CEZ actionar majoritar e statul ceh, dar in Romania se comporta ca un capitalist abject. Si cuvintul asta poate parea dur, dar am argumente si pentru el. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Practic baietii astia de pe la Antene induc - dupa mine voit - o confuzie intre cablu TV si TV prin satelit (celebrul DTH).
Daca la cablu se aplica o reglementare a CNA prin care toti cablistii sunt obligati sa transmita ("must carry") gratis ("free to air") un numar de programe, functie de audienta, la DTH lucrurile nu mai sunt atat de clare. Unii zic: la satelit treaba-i alta si sistemul cu obligatia retransmiterii nu se aplica. Atunci, daca esti DigiTV, trebuie sa ai acordul explicit al postului TV ca sa poti sa ii retranmiti semnalul. Care iti poate cere si bani. Nu platesti, nu retransmiti. Dar nici nu esti obligat sa retransmiti. Adica, nu e "free", dar nu-i nici "must". Ceea ce nu le place antenistilor deloc. Altii zic: la cablu semnalul nu se prelinge tocmai prin "air"; asadar, legea se poate interpreta ca impunand si obligatia retransmiterii pachetului de programe cu A1 si A3 prin sistemul DTH. Numai ca daca-i "must", e si "free". Nici asa nu le place antenistilor. In concluzie, dupa mine cea mai simpla interpretare a regulilor CNA suna asa: "must carry" + "free to air" = love. This post has been edited by dacis: 22 Apr 2012, 21:57 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adica mwe Antena!
|
--------------------
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 22 Apr 2012, 19:43) Eu as observa un lucru: cit de nociv e sa existe un monopol privat (bine, RDS nu e chiar monopol, dar e foarte mare). Fiecare decizie pe care o ia poate afecta milioane de oameni. Nu e ceva specific RDS-ului, acelasi lucru se aplica si GDF-Suez, CEZ, Enel etc. Stai linistit,RDS&RCS a inceput sa o ia la vale,nu mai zic de UPC care e pielea..Lupta o da cu ROmtelecom care vine tare din urma |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
Marty |
![]()
|
Si, ca sa citam din clasicii in viata: "tie, lu' dan voiculescu si la toti muncitorii de la latrina unu!". Economic vorbind, ramine cum am stabilit, motane!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(mrkiry @ 22 Apr 2012, 23:02) De unde ai tras concluzia asta? Deocamdata sunt cei mai tari pe TV si Internet, in scurt timp, or sa fie cei mai tari si in telefonie mobila. Deja a aparut in Oradea o super oferta cu smartfoane la preturi modice (500 lei Samsung Galaxy SII), cu plata in 12 rate fara dobanda si cu tarife de genul 2 centi/minut la convorbiri nationale. This post has been edited by Manuel: 22 Apr 2012, 22:25 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
kxz |
![]()
|
din datoriile pe care le au, din faptul ca nu au bani de echipamente, din faptul ca au personal incompetent si nesimtit, concurenta se apropie periculos de mult de tarifele rds si poti continua asa pana maine...
DE 2 SAPTAMANI AM SCAPAT DE RDS! YUPIII!!!! |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Datoriile lor nu ma privesc, probleme cu personalul nu am avut, internetul zboara, pe TV am 12 posturi HD, etc.
Sa ne spui cum e la concurenta. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Vreau sa vad concurenta care iti da net mobil (cu tot cu stick) pentru cativa lei (era si moka la un moment dat) sau aia care iti dau trafic nelimitat de date pe mobil pentru vreo 10 lei. De curiozitate...cam cu ce viteze se mai lauda Romtelepomu' la net? Ca de fiecare data cand am de-a face cu o conexiune de-a lor trebuie sa ma inarmez cu muuuulta rabdare. Probabil ca peste vreo suta de ani ajung si ei sa ofere 10MB/s la pretul la care ii ofera RDS-ul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 Apr 2012, 18:39) Discutabil, "un zero teve" a raposat, (Thank God!) iar digi24 not-so-HD e cam varza, la capitolul "clantau" ii iau antenele "la scor"! QUOTE(Manuel @ 22 Apr 2012, 22:23) De unde ai tras concluzia asta? Deocamdata sunt cei mai tari pe TV si Internet, in scurt timp, or sa fie cei mai tari si in telefonie mobila. Deja a aparut in Oradea o super oferta cu smartfoane la preturi modice (500 lei Samsung Galaxy SII), cu plata in 12 rate fara dobanda si cu tarife de genul 2 centi/minut la convorbiri nationale. Sunt cei mai tari la net, punct! La TV sunt doar "cei mai buni dintre cei mai prosti", ia incearca sa faci rost de un decodor si mai vorbim! Nu spun HD, unul simplu SD! BTW, politica lor e "sa se dea doar cate un decodor, (daca ai bafta) sa ajunga la toata lumea!", le-am cerut 4 si intrasera in fibrilatie! PVR, time-shifting? Astea-s "mofturi" deja! A, am spus deja de Digi Film si Digi 24 la care doar sigla e HD? Ca filmele sunt de fapt upscale iar in afara de stirile propriu-zise, alea din studio, toate reportajele sunt la fel, SD? 113 canale, care de fapt sunt 105, ca restul sunt radio, la care evident nu prea ai cum sa te uiti, din care cel putin 20-30 sunt de umplutura, gen canale unguresti, tvrm, speranta sau tv locale din Oradea, Timisoara sau Constanta. In Galati, nota bene, pe digital, care se presupune ca are acelasi pachet de programe la nivel national! Telefonia lor e sublima dar lipseste cu desavarsire, pe cea fixa ai ecouri de zici ca esti pe Valea Alba, cea mobila tine doar pana unde se termina orasul. Asa ca stick-ul lor de net "mobil" e semi-fix de fapt, in oras nu-mi trebuie iar cand mi-ar trebui cu adevarat, in concedii adica, n-are semnal! Repet, de net sunt chiar multumit, dar in genere politica lor de a-si trata clientii este "jenibila" in cel mai bun caz. Singurul lucru care ii mai tine pe piata este lipsa unei concurente reale, si upc si romtelepom sunt la fel de varza! This post has been edited by Garett: 23 Apr 2012, 06:24 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(kum @ 22 Apr 2012, 19:07) Grupul Intact (a.k.a. antenele lu' motanu') au cerut malaiu' gros (7 milioane de coco) de la RDS ca sa le dea voie sa mai transmita programele lor. [attachmentid=1627804636] RDS-u' le-a dat la cioc si a scos din grila toate programele trustului. Acu' incepe show-ul. DICTATURA! BASESCU! striga unii. SECURISTU'! LACOMIE! striga altii. Parerea mea proprie si personala, bazata doar pe ce scrie mai sus e ca bine le-a facut RDS-ul. Nu stiu daca exista si alte interese in afara celor economice in spatele acestei decizii, dar eu personal ma bucur ca juma' de popor nu mai vede antenele si euforiile la tv. poate mai creste aichiu-ul boborului. Spor la combatut! ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3401788 kum-ule ai intirziat... ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Voiculescu e in afara timpului, nu realizeaza ca el e cel care trebuie sa plateasca 7 bulioane de ioroi lu' Digi, ca sa-i preia aia mizeriile catre consumator. O avea el nevoie de bani pentru campanie, modul in care incearca sa-i obtina dovedeste ca e ruda apropiata cu Hadrianus Anastasius. Vremea lor s-a cam dus, rechinii de azi au dinti necariati si musca pe oricine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 22 Apr 2012, 22:23) De unde ai tras concluzia asta? Deocamdata sunt cei mai tari pe TV si Internet, in scurt timp, or sa fie cei mai tari si in telefonie mobila. "DEOCAMDATA",bine ai mai zis....dar vezi ca 90% din companii folosesc internetul fix de la Romtelecom Clicknet.Ce ai spus tu e valabil pentru persoanele fizice..De telefonia fixa nu mai zic,tot ei sunt lideri. De cand cu liberalizarea pietei de telecomunicatii din 2003,Romtelecom s-a schimbat extrem de mult.Sa nu mai zic ca din 2007,de cand promoveaza strategia "Clinetul pe primul loc",fac treaba din ce in ce mai buna. |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Indiferent de cine are dreptate sau nu în acest "conflict", eu nu pot să înțeleg cum, niște oameni aparent întregi la cap, pot dori falimentul unora care, chiar dacă nu le place (celor aparent întregi la cap) asigură un echilibru între pupincuriști și cei care critică puterea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mrkiry |
![]()
|
Poate a venit Romtelecomu la ei cu "valiza"
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Manuel @ 22 Apr 2012, 23:54) Datoriile lor nu ma privesc, probleme cu personalul nu am avut, internetul zboara, pe TV am 12 posturi HD, etc. Sa ne spui cum e la concurenta. ![]() Etc, ba chiar și mai mult, e și la UPC. Numa' că la UPC am și dvr. Apropos, de zici că n-ai avut probleme cu personalul, în Vaslui au mai mult de un client? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:39 |