Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
BoR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
cum spune si colegul bor..sunt cele ale masinii varuite cu bronz...mat. cum ai si tu la rotita de rezerva..la solnita ta
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nope. Eu am 5 roti de aliaj acum
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Doua imbunatatiri vizuale,care le`am asteptat de foarte mult timp...inca mai trebuie mici retusuri la "fusta"!
Attached thumbnail(s) SV206388.JPG ( Size: 3.56mb ) Number of downloads: 1402 Image002.jpg ( Size: 281.33k ) Number of downloads: 1498 Image0003.jpg ( Size: 326.38k ) Number of downloads: 1465 Image026.jpg ( Size: 302.4k ) Number of downloads: 1407 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
volanul ala cred ca o sa dea bine pe masina
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
In realitatea arata mult mai bine
Attached thumbnail(s) SV206421.JPG ( Size: 3.72mb ) Number of downloads: 1345 SV206419.JPG ( Size: 3.61mb ) Number of downloads: 481 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
at ai dat pe volan??
10 May 2010, 19:25: cat This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 10 May 2010, 19:25 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu semnalul cum a ramas? Mai "sare" cand indrepti volanul sau ai renuntat la mustucul ala de plastic care impinge maneta?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pe mine ma enerveaza rahatul ala de mustiuc de plastic..cred ca o sa il tup de acolo. arata super bitza. spune-ne si noua cateva cifre..de achizitie.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Am zis sa nu fac reclama sau ceva...pai pe volan am dat 200 lei,si foarte greu am gasit acest model.Sincer nu prea arata nicicum unul cu cadrul argintiu,cu multe brizbrizuri tinand cont ca masina e rosie...si da am renuntat la acea bucata de plastic,e adevarat ca mai uit sa aduc semnalizarea inapoi,dar daca nu reusessc nicicum sa ma obisnuiesc,ma gandesc ca se poate adapta plasticul vechi.Succesuri!
Attached thumbnail(s) Image006.jpg ( Size: 272.74k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pentru cine are probleme cu mustucul de plastic care agata semnalul si il repune pe pozitia de nul, ii recomand sa il unga cu vaselina si sa centreze volanul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
volanul s-a potrivit perfect sau ai luat butucul separat?Si daca vrei sa imi spui de unde l-ai luat dar sa nu faci reclama imi poti spune pe privat.Mersi.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Trebuie sa cumperi butuc bineinteles,volanul l`am cumparat de pe internet cu ajutorul lui guagal,iar butucul de la piese auto.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da da da.
![]() Cam asa arata contactii, si isi fac datoria pe deplin, adica acelasi lucru care il fac si cei de pe fata sau capota/hayon. Acum daca deschid usa din spate se aprind luminile, nemaifiind conditionat doar de cele din fata. Poza cu cel de pe stanga si dreapta. 16052010.jpg ( Size: 162.76k ) Number of downloads: 534 16052010_001_.jpg ( Size: 159.62k ) Number of downloads: 527 Si asa arata martorul "usi deschise" care l-am conectat de la tabloul de logan. Acum daca oricare din usi este deschisa sau chiar hayonul si capota, martorul se aprinde. 16052010_002_.jpg ( Size: 154.93k ) Number of downloads: 609 Am mai taiat un "must do" de pe lunga lista pe care o am. ![]() Spor! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
Foarte frumos,urma sa imi fac si eu...dar vremea niciodata nu tine cu mine.Apropo ai luat contacti de woo?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
uitati ce inbunatarire mi-am facut eu la interior.
Lampa(plafoniera) de Logan. Nu ma costat nimic pt ca am luato de la un tovaras cu logan,iar de montat miam montato sg. Attached thumbnail(s) IMG_1763.JPG ( Size: 659.07k ) Number of downloads: 605 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Contacti de daewoo am la usile din fata. Cei din poza dupa cum se vede, sunt de "dacie" dar sunt un model mai bun... pentru ca sunt mai multe modele de contacti de dacie. Unele care au o lamela care atinge minusul de pe surub, si unele care au ca un triunghi metalic si sunt mai calitative, precum cele din poza. Daca o sa mai am drum pe la vreun magazin de piese daewoo o sa mai cumpar 2 sa pun si la usile spate dar sper sa nu imi faca probleme contactii de dacie de pe spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
O sa-ti faca.... si eu am tot dinaia cu triunghi si pe fata si pe spate si a trebuit sa-i desfac, sa-i ung, sa le curat triunghiu ala si lamela pe care fac contact ca s-au coclit. Nu stiu cum arata cei de daewoo si cat costa dar eu unu i-as schimba pe ai mei. Deocamdata merg dar nu stiu pentru cat timp
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
mascat pe unde ai tras firele si unde le-ai bagat? detaliaza. (eu am decat la sofer) da-mi toate detaliile. te rog
17 May 2010, 01:24: lupy unde ai legat plafoniera de logan si are aceleasi functii ca cea originala sau de pinde de ea ? detaliaza adica merg individual, etc? This post has been edited by gcgeorgescu: 17 May 2010, 01:24 |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
gcgeorgescu--am legat lampa de logan de cea veche dupa dreapta si acum le pot folosi pe amandoua sau decat una. Lampa de logan are nevoie de 3 fire:
1-este un plus continuu 2-este un minus continuu dupa caroserie 3-alt minus care vine de la intrerupatorul dupa stalp Cea de Logan fata de cea de SLZ este mai smechera are si un aspect mai marfa si in plus are si 2 becuri,unul se aprinde cnd deschizi usa iar unul il aprinzi optional in caz ca ai nevoie de mai multa lumina. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
@melomanuu: eu am dat 5 lei pe un contact de matiz si am luat ultimii 2 contacti care ii mai avea in magazin. Sunt mult mai buni, am pus si poze pe forum cu ei, si au o protectie de cauciuc pe fata, astfel incat chiar daca ploua pe ei, iarna nu ingheata cum se intampla cu cei clasici de dacie.
Poti sa iti garantez ca sunt mult mai calitativi decat cei de dacie. Eu am vazut prima oara pe un... matiz si matizul in cauza avea 5-6 ani. Asa ca daca au rezistat pe matiz atatia ani, trebuie sa reziste si pe super nova cel putin atat. Intr-adevar si contactii astia gen "triunghi" se coclesc in timp (cateva luni) din cauza materialul prost ales. Singurul lucru pozitiv la ei este arcul care este mai torsionat si "impinge" mai bine lamela pe contactul de la surub. @gcgeorgescu: Eu aveam din fabrica contacti la AMBELE usi din fata. Pentru usa spate stanga: Am tras un singur fir (cablu) de la usa fata stanga. Trebuie sa scoti plasticele laterale de la praguri. Dupa ce le scoti o sa vezi firele de la difuzoare, inchidere, si un fir de la contactul usii fata care intra in stalpul fata, apoi traverseaza burduful de cauciuc si in final ajung in usa. Am scos contactul usii fata, am tras de el sa localizez firul, apoi l-am taiat. M-am legat de el cu alt cablu, pe care l-am tras langa pragul de jos (ulterior fiind acoperit de protectia de plastic). Am ajuns cu cablul in cauza la partea de jos a pragului unde se afla si mecanismul centurii pentru sofer. Cu putina atentie am bagat cablul langa acest mecanism. Am dat o gaura mare pentru corpul contactului chiar deasupra indoiturii din stalpul central, langa opritorul usii. Apoi o gaura mica pentru surubul de prindere. Se vede si in poze locatia contactilor. Pentru usa spate dreapta, acelasi lucru scris sus, doar ca m-am legat evident de contactul usii fata dreapta! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
multumesc baieti. azi am pus intrerupatoare(3) si in dreapta la pasager caci nu aveam. dar am fost la serviceul de montat alarme de langa locul meu de munca(diham) ca nu aveam bormasina.
totul merge asa cum ar fi trebuit sa fie de la inceput, ca la orice alta masina. in legatura cu plafoniera centrala ma mai gandesc ca eu deja am una pe dreapta si una prelungita in spatele ei(pt lumina ca am copil mic). dar daca as pune am gasit la magazin de daewoo una de cieloo si mai smechera decat cea de logan, deoarece are forma ridicaturi aceia unde ati pus si voi, de parca ar fi special de dsn. treaba e ca am probat una la rece fara sa dau gaura si prima impresie a mea e ca te cam bate la ochii, de preferinta ar fi niste leduri din alea care are maskatu, parca sunt mai "calde" , nu sunt asa violente pentru vedere mai ales la intuneric. dar ideea e ca imi ajung cele doua caci nu vreau sa am un pom de craciun. si asa e destul de impopotonata cu flacarii de la primul prop. plafoniera de la aushan are geamul transparent si face o lumina siper tare, mult mai buna decat cea originala. si mai am si una de rezerva care mai repede as lipi-o pe partea soferului.am pus si poza. va salut. Attached thumbnail(s) Imagine0181.jpg ( Size: 168.98k ) Number of downloads: 518 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu am pus plafoniera dinasta in portbagaj. In interior nu am nevoie pentru ca am multe leduri
![]() Felicitari pentru realizare, dar pacat ca ai dat bani alora, cand puteai sa faci singur, dar deh, daca nu ai avut scule ce sa faci, a trebuit sa apelezi la ei. SPOR. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
pt 30 de lei fratioare?! pai tu sti cat sa chinuit saracu alex sa dea gauri ? ca e tare stalpul. lasa ca e bine asa. mersi de sfat copilu'.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu m-am chinuit mai mult pentru ca nu aveam burghiu mare si a trebuit sa misc bormasina sus jos stanga dreapta astfel incat sa o largesc dar in final a iesit super... zici ca asa a venit masina din fabrica.
Una peste alta am mai taiat una de pe lista si raman altele de facut... va tin la curent. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
O mica imbunatatire pentru motor , am bagat metabond in ulei 250ml s-a schimbat torsul motorului si in mai bine . Se pare ca are benefici in tratarea pieselor la depunerea de efort in miscare .
Consumul o sa-l vad e mai mic sau creste ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
lupy009 |
![]()
|
salut baieti,vad ca se tot discuta chestia cu contactele dupa stalpi....
Ei bn eu pe SN clima nu aveam decat la usa de la sofer si azi mi-am mai cumparat 3 bucati si mi-am pus la toate usile iar pe spate,miam cumparat doua placi cu 3 leduri in ele,leam lipit pe pragul interior iar cnd deschid usile dupa spate se aprinde lumina la picioare in spate ca sa vz unde pasesti.arata super marfa,mie cel putin imi place. Mai miam tras fire pt lumina la portbagaj care urmeaza maine sai pun niste chestii smechere cu lumina alba. Si am schimbat si becurile in ceasurile din bord iar maine cred ca le schimb si pe cele din consola centrala. In rest cam atat,o sa revin si cu poze. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
daca vreti ca plasticele de pe exterior sa fie mai negre ca atunci cand erau noi le puteti da cu wd-40 si lustruiti cu o carpa moale, oglinzile, grila de pe capota, bandoul de la portbagaj, manerele, etc, erau inalbite inainte sa le dau pe wd-40 si tine mult nu se duce la prima ploaie sau spalare
Attached thumbnail(s) Imag054.jpg ( Size: 202.35k ) Number of downloads: 475 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
multumim pentru sfat eu unu o sa incerc
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 16:07 |