Testul Elanului la Logan, Sorry guys...
![]() ![]() ![]() |
Testul Elanului la Logan, Sorry guys...
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
design de frigider fram , centru de greutate ridicat , suspensii moi, lipsa controlului electronic al stabilitatii pe viraje . nasol
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cauzele le-a enumerat George iar motivatia testului nu prea conteaza (LGN e cam atacat in Germania).
Ar trebui salutat de catre proprietarii de LGN care stiu acum la ce sa se astepte in cazul in care ar dori sa traga de volan prea tare la viteza mare. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba e ca Loganul n-o sa primeasca nici o imbunatatire de genul Mercedesului A-classe.
Noroc ca nu-s elani pe la noi prin tara ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca ai gropi , cresave , caini ...
ai destule posibilitati. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cai, oi, vaci, biciclisti, tractoristi, carutisti (n-am gasit alta rima)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
voi credeti ca astia lasau o masina care se rastoarna la primul viraj luat cu viteza neadecvata pe strazi?
eu unul nu cred. cat despre gropi, caini... ![]() intrebare: ce tendinte are loganul? sub/supra viratoare? |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
GeorgeB |
![]()
|
subvirator ! clar
eu cred ca trebuie sa citesti ce am enumerat in primul mesaj ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
costi |
![]()
|
cam asta-i traducerea :
"The examination well-known under the term "moose test" had been made by the General German Automobile Association on Thursday past week in Grevenbroich in North Rhine-Westphalia. No good figure made thereby a Dacia Logan: While a driving dynamics test General German Automobile Association the Romanian cheap car should complete an evasive maneuver at a speed of 65 kilometers per hour. Usually the maneuver does not place large challenges with vehicles with an electronic stability program (ESP) according to General German Automobile Association - nevertheless also without ESP, a car in such a situation should only turn out in centrifuges. The car did not have ESP. The estimate became particularly dangerous according to General German Automobile Association data still by the fact that the A-column roof prop mentioned between front and side window gave way. In the emergency the survival area of the passengers was dangerously limited thereby. Before Dacia had cut off according to General German Automobile Association already with the euro badly and was with sidestruck, from five tested cars become last, so mentioned NCAP Crahtest (European new Car Assessment of programs) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Pai eu cred ca daca mai avea si sistemele alea de control
![]() Din nefericire am efectuat fara sa vreau un fel de test al elanului numai ca la viteza mai mica (50km/h). Mi-a sarit un betivan, care era printre pomi si nu se vedea, in fata masinii. Frana dar degeaba ca nu se oprea masina (se si blocasera rotile) si dupaia ridicat picior de pe frana si tras brusc stanga dupa care dreapta. Cert e ca l-am evitat pe tampit (care a fugit mancand pamantul - frica de bataie si cred ca se si trezise de la soc). In cele din urma ma pot declara cat de cat multumit de comportameltul masinii care oricum ai lua-o este departe de Mercedes. Cat despre suspensiile moi si garda la sol mare pot zice ca-mi place intr-un fel chiar daca este in detrimentul stabilitatii. Macar nu simt gropile chiar asa tare. (de fapt asta a fost singurul lucru care mi-a placut in comparatia cu un BMW) |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Poza cred ca nici nu e reala. Sta ala prea flexat acolo in masina. De asemenea masina sta proptita pe ceva, de aia nu se vede toata
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
costi |
![]()
|
Simt aici mina ticaloasa a celor de pe Olcitcluuuuuuuuuuuub.........
hai coane... sta proptita.... relaxat..... viteza O.. De parca asta conteaza. N-or fi avut oamenii poze de la test si au improvizat.. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 26 Jul 2005, 09:48) mai mai, da' sigur mai esti pe ce spui!... de parca ai conduce non-satop numai Logan.... hai mai George, mai taia din coada pisicii.... aici nu e site de poesti pescaresti sau de vorbit din auzite... comportamentul poate si si sub- si supra-virator, depinyand mult, poate prea mult, de sarcina... adica numar persoane, bagaj etc. Asarban poate confirma ca in oras, la viteze mici, stabilitatea masinii e foarte buna chiar la incarcari mici...dar comportamentul e catre supravirator (adica fuge spatele si tendinta e de "insurubare" in curba, de a vira mai mult decat o doreste soferul)... adica eu cu el in masina... se pot evita cu usurinta din volan obstacolele bruste, fara ca masina asa aiba tendinta de rasturnare sau de derapaj... cine nu crede e invitat la un test cu mine la volan, pe masina mea... in mod similar, la drum lung, viteze in jurul valorii de 70-80 km/h si incarcare medie (3-4 persoane fara bagaj sau 3 pers si bagaj putin) masina capata o stabilitate f buna mergand usor catre subvirator (adica tendinta de a nu tine curba, necesitand bracarea suplimentara a directiei)... de vina fiind inertia mai mare... insa centrul de greutate la incarcari medii si mari e scazut, fiind bazat si pe suspenzia mai moale si conferind stabilitate mai mare... asta e parerea mea... e clar ca e una subiectiva... insa macar eu conduc zilnic masina asta ... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Ma scuzati... cate masini de maxim 8000 euro au ESP?
2. Nemtii astia se pare ca nu au alta treaba decat sa spuna ce prost e Loganul 3. Astept Volkswagen-ul ala de 3000 de euro si daca o sa aiba 4 airbaguri, ABS, ESP si portbagaj de 500 litri promit sa cumpar vreo 4. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu stiu ce sa zic in privinta testului, naiba stie, e probabil sa se rastoarne ca-i cam inalta... Dar altceva mi se pare putred la poza aia:
Individul nu poarta casca si eu stiu ca la teste dintr-astea conducatorul poarta casca si un oarece echipament de protectie ca doar nu faci teste dintr-astea in maieu si slapi ![]() Ori ala nu-i om ci e crash test dummy, si mi-e cam greu sa-mi dau seama cum poti face testul elanului cu o papusa la volan... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor:
1. ceea ce scrie in articol este asa: fara ESP, masina ar trebui sa derapeze iar nu sa se rastoarne 2. sunt multi factori care contribuie la rasturnare, sa nu uitam ca si A-Klasse s-a rasturnat la acest test - printra altele din cauza unei presiuni in pnauri prea mica (recomandata de uzina din considerente de confort) 3. Cu riscul de a supara posesorii de Renault de toate felurile: am vazut de-a lungul timpului mai multe teste in care firmei Renault i s-a reprosat acordajul trenului de rulare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
costi |
![]()
|
Bai cum sintem..... cautam nod in papura la poza.
Daca nu era poza ce mai spuneati. Este evident ca n-au o poza si au "inclinat" una. Trebuie retinuta doar informatia de baza cu manevrele bruste la viteze maricele si gata. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
ce mi se pare ciudat este ca soferul nu are echipament de protectie (macar casca)
oricum dupa pozitia masinii si a rotilor, a urmat o rasturnare. astia care au facut testul de protectia muncii n-au auzit? nu mi se pare real. dar nu se cunosc toate jocurile de culise. citeam ceva pe forum: cica in franta loganul este defavorizat. de ce n-ar fi si in germania? in ce priveste stabilitatea cred ca se poate imbunatati dar in detrimentul comfortului. |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
GeorgeB |
![]()
|
AL , mie unu o masina cu tractiune fata mi se pare normal sa aibe tendinte subviratoare !
hac parerea mea . corect , sarcina conteaza foarte mult , dar o masina este condusa in cea mai mare parte a timpului cu doar soferul in ea . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da-ti click pe poza si se va vedea clar ca e un crash dummy la volan.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt aproape sigur ca poza e obtinuta dintr-o poza in pozitie normala a masinii. Se vad urmele de decupaj. In plus, roata nu e turtita de loc. In pozitia asta, cauciucul ar trebui sa se deformeze zic eu.
elan_lgn1.jpg ( Size: 27.61k ) Number of downloads: 1495 nu e dummy elan_lgn2.jpg ( Size: 15.42k ) Number of downloads: 1525 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
nemtii astia cauta nod in papura . eu zic sa le facem in ciuda ! toata lumea sa nu mai cumpere masini nemtesti !
![]() oricum mi se pare total neprofesionala atitudinea lor cu poza asta trucata ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pentru necredinciosi
![]() Attached thumbnail(s) l57030.jpg ( Size: 14.65k ) Number of downloads: 1796 l57031.jpg ( Size: 15.95k ) Number of downloads: 1986 l57032.jpg ( Size: 17.96k ) Number of downloads: 1854 l57033.jpg ( Size: 14.37k ) Number of downloads: 1288 l57034.jpg ( Size: 21.16k ) Number of downloads: 1197 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Ce ma surprinde pe mine este ca se vorbeste de suspenzii moi la Logan.
Voi chiar aveti suspensii moi? ca la mine mi se par extrem de rigide. Poate le-au mai schimbat intre timp? Eu am luat-o in iunie. Eu gasesc masina foarte stabila. Cu elani n-am incercat dar eu nu cred ca as rasturna-o pana la urma simti un pic ce manevre poti si ce nu poti sa faci ca sa nu dai cu ea de paman .. si apoi la extrem nu stoiu cat ai timp sa gandesti dar in principiu nu prea mi-as permite sa da bani de alta .. elani or mai creste prin plopii din padure.... eu stiu? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Georgeeee, pai tu nu vezi ca ultimele doua poze sint cele mai trucate?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
jorj , testul elanului este ocolirea la limita a unor obstacole aprute la viteza .
este o situatie extrem de rar intalnita ! documenteaza-te un pic ![]() QUOTE(MoneyTalks @ 26 Jul 2005, 11:45) aia cu loganul intr-o pozitie indecenta cu cracii in sus aratandu-si tobele ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare intrebatoare: in ce teste cu masini care se rastoarna se urca in masina un om fara casca pe cap?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai omul nu si-a inchipuit ca o sa se rastoarne... Apropo, acum stii ca se rastoarna. Inseamna ca de acum incolo vei putra casca de motociclist cind te urci la volanul Loganului tau?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
intrebarea e , parerea mea , DE CE SA SE RASTOARNE !
mi se pare inacceptabil ! ala e treaba lui cum e la volan , o fi remote cum am zis mai sus ![]() la pariu ca o supernova nu se rastoarna la testul elanului ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:53 |