Pro sau Contra guvernarii USL
![]() ![]() ![]() |
Pro sau Contra guvernarii USL
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba au legatura. Unii din aia din anii `80 care faceau scoala in model ceausist ( la norma) ca nu era voie sa fie corigenti sau repetenti si trebuiau sa termine un liceu macar la comasat au ajuns impotriva vointei lor dascali si din kkt nu iese bici de matase asa ca modeleaza tanara generatie dupa incompetenta si indolenta lor.Pe urma se mira ca putziflenderii ii bat si se kka in blidul lor.
La sfarsitul erei ceusescu toate scolile profesionale devenisera Licee industriale si scoteau pe banda cartonagii analfabeti.Astia sunt acu generatia activa care tre sa traga romanica. Se vede ![]() Ramasesera cateva licee unde dascali tot mai scarbiti si frustrati incercau sa faca ceva SCOALA. FMCC steag.png ( Size: 113.46k ) Number of downloads: 339 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Serje @ 8 May 2012, 18:15) Si tie ti se pare ca se pot compara elevii de pe vremea comunistilor cu elevii din ziua de azi? Asa-i ca nu prea ai cunostinte profesori, sa-ti zica diferenta intre elevii de atunci si astia de acuma? Atunci copii stiau ce-i ala respect fata de profesor, de voie sau de frica ... urgent era percutat cu o castana in cap, sau o rigla peste dejte ... si se linistea. Nu prea aveau atatea fite, preocupari... Daca faceai o prostie ... iti era chemat parintele la scoala, si iti era frica ca de dracu.. ca urma si o mustruluiala de la el, pe langa cea de la profesor, acuma merge parintele si se ia de profesor ca-i maltrateaza copilu lui drag... Nu mai comparati perioadele ... ca nu prea mai au legatura. ai fi surprins sa afli ca am cunostinte profesori, si tocmai din cauza asta reactionez asa. nu inghit gogosile cu binele copiilor pe primul loc si constiinta profesorilor care se hranesc spiritual si pierd noptile pregatind lectiile. pana si planificarile si le trag de pe net si le adapteaza *a se intelege modificarea scolii, profesorului etc*. cand au taiat salariile la bugetari cu 25% stii care a fost reactia lor? *o sa muncim si noi cu 25 % mai putin* de parca tare se rupeau. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Baietii de la USL au inceput cu populismele, dar cu piciorul pe frana.
- Au aprobat amnistia fiscala (bugetarii care au incasat niste sporuri la care nu ar fi avut dreptul sa nu le mai dea inapoi, ceea ce mi se pare cam nesimtit, adica aia care au incalcat legea sa nu raspunda, si aia care au respectat-o si si-au mancat de sub unghii, teapa lor). 300.000 de beneficiari. - Au aprobat majorarea salariilor anul asta cu 8% pentru cei carora li s-a redus (nu e clar daca se vor da si celor care nu le-a fost redus salariul, cum sunt judecatorii). Restul de 8% se vor da in decembrie (nu va avea influenta prea mare in buget, d-aia dau din decembrie si nu din noiembrie).Aici aproximez la cca. 800.000 beneficiari. - Au aprobat returnarea sumelor de sanatate retinute din pensie (eu consider ca retinute legal dar imoral, din cauza unei legi prost scrise de min. de finante). Returnarea va avea loc in 16 "rate lunare". Durata esalonarii mi se pare cam mare pentru niste beneficiari care au o probabilitate de supraveituire pana la incasarea banilor de 50% (foarte mica). Asta denota lipsa de bani la sanatate, care nu poate suporta lipsa intregii sume (plus ca marea parte a sumelor vor fi date la anul). Beneficiari vreo 2,2 milioane. Deci intr-o singura zi hotarari imbucuratoare pentru vreo 3 milioane de cetateni. Constat ca anul viitor va fi cam naspa (e varf de sarcina in returnarea imprumuturilor externe, e varf de sarcina la fondul de sanatate pe venituri neincasate datorita returnari catre pensionari). prevad o amanare pana prin decembrie a alegerilor, sau finalul lui noiembrie, ca sa fie aproape legea cu restul de 8%. Pontica a fost cam suparat pe Duta ala de la casa de sanatate (tocmai demisionar/demis, mi-e neclar), ca a trimis nu stiu ce facturi de la taxa de clawback ceea ce ar fi dus la lipsa medicamentelor de pe piata. Eu care nu prea sunt dus la biserica, nu am inteles din asta ca era lovit de dorul de popor, ci ca taxa de clawback va cam fi desfiintata si ca nenea Ponta e usor priteni cu bagabontii din medicamente. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 May 2012, 19:56) Au aprobat amnistia fiscala (bugetarii care au incasat niste sporuri la care nu ar fi avut dreptul sa nu le mai dea inapoi, ceea ce mi se pare cam nesimtit, adica aia care au incalcat legea sa nu raspunda, si aia care au respectat-o si si-au mancat de sub unghii, teapa lor). 300.000 de beneficiari. Ăsta-i proiect vechi, udemerist. Trecea indiferent de culoarea guvernului, cam exista consens. Pomeni electorale erau pregătite destule și de guvernul pedele, au și recunoscut-o ulterior ![]() This post has been edited by Markos: 8 May 2012, 19:07 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dana Nastase are o rudenie de gradul I cu medicamentele, ce te miri?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La medicamente-i și mâna lui MMM, părerea mea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine-i MMM?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Celebrul 3M. de la salonul 8. Aciu n-ai luat bilobilu.Operati-ar hernia Dr. Duta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sincer , de cand cu ponta si guvernul sau parca ii simt lipsa lui ungureanu ... acum vedem ce o fi cu verzele astea puse ministrii
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Markos |
![]()
|
Ia liniște! Că-i Victor la latrinatrei
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
In sfirsit, poate sa treaca si spanac ala de realizator ca fiind inteligent! Cu Ponta e usor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE Guvernul a adoptat, marti, o ordonanta de urgenta care prevede recuperarea din conturile autoritatilor locale a sumelor ce au fost alocate, din fondul de rezerva, de fostul Guvern Ungureanu, a anuntat premierul Victor Ponta, la finalul primei sedinte a noului Cabinet. "S-a luat o decizie ca sumele necheltuite din ce s-a alocat catre primarii sa fie blocate, iar ce a ramas necheltuit se returneaza la guvern pentru a fi distribuit catre prioritati", a precizat si ministrul de Finante, Florin Georgescu. chiar isi inchipuie ca mai ia si altceva decat praful de pe conturi? banii aia's de mult in conturile potrivite... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Un răspuns la ce ați mai zis... Mă bucur că vă distrează ce am scris legat de procurori/judecători. Doar că ăsta e adevărul, avocații lui Năstase pot să spună orice îi taie mintea prin presă pe când procurorii/judecătorii nu fac asta. Rechizitoriul acela nu e totuna cu a spune orice vrei pe la TV și pe oriunde. Dacă voi credeți că varianta reală legat de ce s-a întâmplat acolo vine pe gura unui om ca Năstase și a avocaților lui atunci înseamnă că degeaba a cumpărat terenurile din juma de țară. Orice lucru poate fi colorat prin cuvinte în atâtea feluri încât să pară orice. Asta e arta de a fi avocat. Oamenii nu sunt roboți, în mare parte, deci foarte puține lucruri sunt atât de alb-negru pe cât am vrea noi să fie.
--- kxz - priorități = promisiunile lor electorale. De asta nu vor fi bani, că au mers toți la primăriile PDL. Ce interesant și credibil. De la 50% din primarii PDL care sunt acum în USL retragem banii? Sau ăia sunt tovarăși acum? This post has been edited by eXtenSion: 8 May 2012, 21:33 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca la treaba cu nastase afirmatiile erau documentate cu ACTE OFICIALE emise de procuratura in care erau enumerate seriile banilor, nu era doar o vorba spusa de impricinat (care oricum are tot interesul sa spuna orice ca sa scape).
Da' de, lumea e obisnuita ca la PDL, doar cu vorbe mincinoase, fara argumentare, si crede ca si ailalti fac la fel... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si de unde si pana unde s-a demonstrat ca bacnotele alea sunt falsificate? Nu de alta, dar de avocati care sa sustina ca mortul e de vina ca s-a infipt de 10 ori in cutitul agresorului, e plina tara
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
Cine a zis ca bacnotele erau false?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aphophis
![]() |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
De fapt erau bancnote, nu bacnote.
Bacnotele se dau la bac, cu sau fără camere de supraveghere. This post has been edited by Markos: 8 May 2012, 22:46 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 May 2012, 22:58) ma bucur. Inseamna ca nu va fi nici o problema cand nastase va infunda inchisoarea. Nu? Ca sunt convins ca copilul de mingi a lui nastase de la justitie (corlatean) va lasa justitia independenta , nu? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tu chiar ca esti in afara discutiei tot timpul!
Nu s-a pus problema ca banii ar fi falsi ci doar ca au fost tipariti DUPA data la care se presupune ca i-ar fi primit nastase ca mita! Dooh! Chiar ca-i debandada in departamentul de postaci din Modrogan! ![]() Spune drept, cati au dezertat la psd? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 9 May 2012, 06:22) Tu chiar ca esti in afara discutiei tot timpul! Nu s-a pus problema ca banii ar fi falsi ci doar ca au fost tipariti DUPA data la care se presupune ca i-ar fi primit nastase ca mita! Dooh! Chiar ca-i debandada in departamentul de postaci din Modrogan! ![]() Spune drept, cati au dezertat la psd? ![]() al naibii cu tiparirea, probabil avocatii au dovezi solide, la fel ca orice avocat onest, care afirma ca clientul lui e nevinovat pentru ca victima s-a infipt de 10 ori in cutitul criminalului ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
A mai fost.
Eu ma intreb cand o sa priceapa postacul ca nu se citeaza postarea anterioara? I s-a spus de un milion de ori si tot nu baga la cap. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Rabbit, in afara cazului in care sustii sus si tare ca nastase are pile la trezoreria SUA nici chiar tu nu poti fi atat de dus incat sa nu sesizezi unde e problema!
But then again... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 11:24 |