Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
huiduu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 September 08 From: Campina ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asculta la una care si-a luat Symbol desi plecase dupa Logan si care a ales prost.
Cand ti-o trebui spatiu vei aprecia Loganu'.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
focus nimeni
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tico, evident.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ca sa nu mai poluez topicul.cu logan 1,2...
Am tot dat telefoane in speranta ca gasesc ceva pe stoc, ca sa pot reduce perioada de masina-less. Nada si la ford si la opel (inclusiv astra-ul ala de 10 mii cu 1,6 115 cai care chiar era dotat) si la skoda. Cica n-are lumea bani, in schimb s-au rezervat/vandut ca painea calda. Raman doar pe comanda. La skoda dureaza 2 luni iar la ceilalti doi, 3 luni. Am facut si ceva comparatii si pot sa va spun ca intre bdt si neste am avut diferente de pret de aproape 700 de euro pentru fix aceeasi masina. O sa sun la reprezentantele din alte judete, poate gasesc vreun cazan pe stoc. Daca incepe rabla saptamana viitoare pe 6, cum s-a anuntat in presa, si as rezerva o masina din stoc, pana la finele lunii s-ar rezolva cu totul. ![]() La renault nu am incercat cu masina de pe stoc dar sigur nu au nici saracii astia. Si amu' sa ma intorc la reno dupa ce am porcait ![]() "Nu am schimbat decat uleiul si filtrele in primii ani ai masinii." -posesor de renault care nu exista ![]() This post has been edited by Maskatu: 31 May 2016, 05:55 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mda. E bine!
Ma uitam prin oferta reno si am constatat ca versiune intens adicalea a mai smechera si echipata, este disponibila doar la diesel. Si ma miram ca la logan laureate nu am toate motorizarile disponibile. Deh... pestele de la cap se impute. Plus de asta in oferta nu scrie de cati L e motorul. Doar sce 115 cai si tce 130. Hmmm This post has been edited by Maskatu: 31 May 2016, 07:22 Attached thumbnail(s) Screenshot_2016_05_31_08_14_47.png ( Size: 79.81k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Sce 1,6 aspirat, tce 1.2 turbo.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cat consuma?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Polizoarele astea (1.2) au o plajă largă de consum, funcție de încărcare și talpă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu n-aș da atâta amar de bani pe un Megane.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Arată-mi și mie Gabi un Megane la 13.200€, cât am dat eu pe al meu.
Și nu mă refer la prețuri CU rabla. P.S. Și 13.200€ mi se pare mult, dar deh, când l-am luat eram mai tânăr și cu siguranță mult mai neliniștit ca acu'. This post has been edited by DragosP: 31 May 2016, 08:46 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Nu chiar, că noul megane pleacă de la 14800 EURO
This post has been edited by gabize: 31 May 2016, 08:49 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Maskatule, masina ti-o iei pentru cativa ani, o sa o folosesti tu, trebuie sa-ti creeze confort (fizic si psihic).
Drept pentru care NU MERITA ca pentru 2-3 luni de asteptare sa faci un compromis. Mai degraba astepti si-ti iei exact ce-ti doresti. Altfel s-ar putea ca peste cativa ani sa fii suparat ca nu ai asteptat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Exact, inclusiv culoarea ia-o pe aia care o vrei tu, nu pe aia care vine mai repede. Si nu te zgârci daca poti la 1000 de euro pentru anumite optionale daca se poate. Daca tot iei o masina noua pentru mai multi ani ia ceea ce vrei tu, nu ce e pe stoc.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ar o cucoana de pe plantatie o Supernova cu 25k km la bord la vanzare. Primul stapan. Oricum e un progres prima masina 1310 a avut la deces 15k km. Nu stiu la ce dreac isi cumpara masini.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 31 May 2016, 11:44) Nu știu alții cum sunt, da' eu m-am prins, și ca atare vă împărtășesc și vouă, că mașina e CEA MAI PROASTĂ INVESTIȚIE pe care o poate face cineva. Din toate punctele de vedere. Mă rog, înlocuiți investiție cu cheltuială, dacă nu vă convine termenul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O ia comunitatea din AR. O face masina de protocol.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La comunitate n-avem decat Mercedes si BMW.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
Masini germane?!
![]() DragosP Corect,per pedes apostolorum si banii donati la BOR sa-si ia aia masini. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Dacă vrei tu asta, cine te poate împiedica?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 May 2016, 12:13) Nu știu alții cum sunt, da' eu m-am prins, și ca atare vă împărtășesc și vouă, că mașina e CEA MAI PROASTĂ INVESTIȚIE la fel și gadgeturile, concediile, excursiile... Acu' depinde și de nevoi, putirință și pretenții. Je ne suis pas d'accord avec vos idees, că văz că-ți place franceza. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
1,2 tce de la Reno e un motor decent, il avem la fabrica pe un Nixan QashQai, cam lenes la viteze mari dar mananca putin si trage bine in rest.
Masina e cheltuiala, nu investitie. Daca o vezi ca o cheltuiala pentru confortul tau, atunci e ok, daca speri sa fie investitie, atunci ai luat teapa. Pentru mine excursiile si concediile sunt placeri ale sufletului si experiente de viata deci se trec la capitolul investitii. This post has been edited by dizzy: 31 May 2016, 13:16 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 31 May 2016, 12:41) la fel și gadgeturile, concediile, excursiile... Gadgeturile, da. Concediile și excursiile... De discutat, dar dacă ai ceva-n cap, nu sunt de acord cu tine. ![]() QUOTE Nici nu trebuie să fii. Vorba lu' Han, liberul arbitru... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi dacă n-ai, generic vorbind, e cum zici. Deci da.
Dar tu ai, deci nu. ![]() Clar? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
ce?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:27 |