Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
iti spun ce am io pe ia....scaune incalzite, parbriz incalzit, climatronic(bizonic dela
![]() ori fi si pe golf 4 dar nu prea gasesti multe cu dotarile astea. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(quick @ 10 Oct 2012, 23:46) iti spun ce am io pe ia....scaune incalzite, parbriz incalzit, climatronic(bizonic dela ![]() ori fi si pe golf 4 dar nu prea gasesti multe cu dotarile astea. asa cum nici la Focus nu au toate nivelele de echipare toate cele descrise de tine,nici la Golf nu au, dar ceva care sa fie special si sa nu fie pe amaratul de G4 nu cred sa fie. QUOTE(cdadan @ 10 Oct 2012, 23:47) Nu stiu, nu ma pronunt si nici nu te contrazic,dar daca este asa inca o bila maro la Focus! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Oct 2012, 22:53) asa cum nici la Focus nu au toate nivelele de echipare toate cele descrise de tine,nici la Golf nu au, dar ceva care sa fie special si sa nu fie pe amaratul de G4 nu cred sa fie. ei aci ai gresit......fiecare focusache are telecomanda/satelit sub volan pt comenzile de la casetofon. ![]() ![]() nici eu nu tin in brate focusul si recunosc ca wv poate sunt mai bune.....dar decat un golf 4 la 4500 mai bine un focus 2 chiar daca-i mai scump. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
l@u |
![]()
|
cu satelitul m-ai prins descoperit...ai 1-0
![]() This post has been edited by l@u: 10 Oct 2012, 23:03 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ah, nu stiu daca v-am zis, da-n viata mea prioritatile sunt in felul urmator:
1. pijamajpastoaia! 2. pijamajpaford! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta pentru ca-n '86 Steaua juca cu Ford pe piept?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cine e stoaia?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Mai ady... nu ai privire de ansamblu... se discuta deja dupa ce a trecut de varsta de 2 ani...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
asa e cu alzheimerul...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In opinia mea FF2 se compara cu G5. Sunt plusuri si minusuri la ambele, dar sunt din clase si generatii echivalente.
Intre G4 si FF2 nu prea exista discutie, eu as alege Fordul. Iar legat de spatiul interior - In FF2 e spatiu mai mare decat in Octavia 2. Numai daca analizam diferenta de ampatament si de latime ne dam seama clar de asta. Asa impresii ale unora sau altora sunt destule. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mie si FF si O2 mi se par foarte credibile.
O2 am avut, 1.9 tedi ![]() ![]() ![]() FF si-a luat sor-mea, 1.6 diesel. se infige bine, o idee mai interesanta la interior. FFul insa are greierasi deja, Oftavia nu prea avea. ca spatiu mie mi s-au parut foarte asemanatoare. |
--------------------
White Star
Titanic
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
nu poci. am incercat. pot insa sa-mi ating nasul cu limba. se pune?
![]() nu mai tiu minte de coate in FF, da' O2 compenseza cu consola de-ti baga genunchiu'n contact. btw, daca O2 hatch, musai senzori, vizibilitatea in spate e de M1A1 Abrams. |
--------------------
White Star
Titanic
|
daniM |
![]() ![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Oct 2012, 16:06) Se pune ;daca stii sa faci si ceai cu plicu' te va contacta noua noastra colega,e in research! 11 Oct 2012, 16:11: QUOTE(Han Solo @ 11 Oct 2012, 16:06) pai stai putin ca aia e reglabila;imi aduc aminte cand am adus-o acasa din Temeszvar,aveam impresia ca conduc un crucisator.Trageam de volan tot timpul ca aia din filmele americane vechi This post has been edited by daniM: 11 Oct 2012, 15:11 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
ce e reglabil? consola?
![]() ma refeream la partea centrala, unde ai radioul si comenzile de climatizare. se evazeaza puternic in partea de sus si ia din spatiul pentru genunchi. |
--------------------
White Star
Titanic
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Oct 2012, 16:14) ce e reglabil? consola? ![]() ma refeream la partea centrala, unde ai radioul si comenzile de climatizare. se evazeaza puternic in partea de sus si ia din spatiul pentru genunchi. Mai,tu nu esti bas ochei! ![]() ![]() Sigur nu esti statuia lui Traian de pe scarile Muzeului de Istorie?? This post has been edited by daniM: 11 Oct 2012, 15:21 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
octavia02.jpg ( Size: 30.22k )
Number of downloads: 446
nu dau drumu' la clima, dau genunchi in gura la cheie. cu descrierea o nimerisi oarecum, deci chiar si cu ceai la plic, sunt total neinteresant.... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Marty |
![]()
|
Asadar, unde gasesc un Sandel in mintile lui, la bani decenti?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai usor gasesti Logan-uri la preturi mai corecte, ca Sandero nu prea s-au vandut in numere impresionante si preturile inca sunt destul de sus.
Adica Sandero-urile pleaca de pe la 4000-4200 de euro, si Logan-uri decente gasesti si la vreo 3000. Vorbesc de masini care sa nu fie foste daune totale, samsarite, sau chestii de genu', si care sa aiba un minim de confort, adica a/c, ca altfel se gasesc si simtitor mai ieftine... Sybol n-as lua fata de Logan, pentru ca diferenta de pret nu prea se justifica. This post has been edited by Merced: 21 Nov 2012, 09:11 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 8 Oct 2012, 18:40) deocamdata am cu ce sa merg. doar ca initial cand am luat roveru mi-am dorit mult g4. g5 nu ma prea incanta si am multe cunostinte care au intampinat probleme cu el asa ca... stiu ca 4500 e mult pt o masina de 10 ani, dar acum na... fiecare cu ce'l doare ![]() ca orice roman sadea, mi-am luat nemtoiaca de 10 ani. ![]() 4.200 a ramas la final. are un cupluuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un cuplu fericit, nu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:50 |