Sfat achizitionare masina
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.040 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cred că insignia dacă la ea faci referire este mai grea decât skoda sau golf. În consecință cred că consuma mai mult cu 2% mers în oraș... Pe afară 1 litru în plus. Iară preturile sunt așa la insignia ca e pe final de generație. Măcar să fi scăpat de bube ca avea destule ...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Se refera la volvo cross country nu la insignia. Aia e jermana cu iz de gm. Geniala faza cu cross taranoaia =))))
This post has been edited by ursul_bipolar: 28 Sep 2016, 21:32 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un Logan cinstit pe motorină n-ar mai cumpăra nimeni
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dizălu' e câh!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.040 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Volvo ala n are motor 2,4 ?...
Si ca sa postez mai multe poate l descurajăm pe colegul cu skoda vs golf. De ce eu as lua suzuki ? La serviciu noi am avut si avem skoda Octavia. Cele vechi din 2005 cu motoare 1,9 si au dat ultima suflare pe la 300000 km fiind rulate fără menajamente pe drumuri de exploatare si parcuri de sonde. Ne au adus skode d astea noi model 2015 care au crăpat într un an si 40000 km. În exact aceleași condiții și cu aceiași șoferi ca alea vechi..astea noi is 1.6 105 cp. Pe dracu... alea vechi e tanc Maica.... Cine a condus știe Downsizing...poate la calitate. Ambreiaje, rulmenti, bielete. si senzori. Acuma să nu crezi ca au picat la o singură mașină. Pica pe rând în diverse combinatii.. 2 din 3 așa...Succes. Io as baga cât mai putini bani într o mașină nouă în vremurile astea. La una s a bulit calculatorul la far...prețul ma făcut să paralizez instantaneu fiind vorba de ceva mai mult decât câștig eu într o lună salariu. Ok s a stricat da io ce mai mănânc lună aia? Îmi pun xenonu în farfurie.... Măcar au garanție Asta ca să te încurajez nițel.. Depinde ... Io n as risca pe banii mei This post has been edited by axabrt: 28 Sep 2016, 22:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
volint |
![]()
|
folfolăul ala consuma fix cat o scoda.
suziki e asiatica si in general cei ce inclina spre nemtoaice zic ca decat "alea e" masini, d-aia am dat ex c-o europeanca comparabila la bani, sa nu sara cuiva mucitarele. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Ce tâmpit esti, e agregat pt taxi, nu pt raliuri
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
axabrt |
![]()
|
Ni se pune. Folfo e tot asiatica
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Sep 2016, 22:30) Avusei și mi-a ajuns. Skoda are și nu prea tehnologie veche. De exemplu motorizarea este identică pt ce vreau eu. Cred ca în cele din urmă rămâne doar o chestiune de gusturi și preferințe. În familie skoda conduce cu 2 la 1. Dacă după vizualizări nu se schimbă scorul atunci e cam clara opțiunea. 30 Sep 2016, 15:56: QUOTE(dizzy @ 28 Sep 2016, 17:20) Sa o duc pe fiemea la grădiniță și pe mine la munci și în vacanțe. Problema e ca acum sunt traumatizat de A3 ca iau toate bordurile și șanțurile cu botul. Sa nu mai pomenesc de urcat pe ceva obstacol. Iarna nu mai zic parca am plug de zăpadă. This post has been edited by Lord Hades: 30 Sep 2016, 14:56 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
volint |
![]()
|
Atunci baga ochiu' la "trecepeste" ca teoretic se incadreaza la suma si uiti de borduri si de santuri. Prafsterul intra de doo ori daca le indesi cum trebuie.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(zax @ 1 Jun 2016, 14:40) Aia cu piele bej in interior arata super. Si e si foarte comoda. Masina precedenta a fost cu piele bej in interior, iar cea actuala e la fel, ambele sint foarte comode la drum lung (gen 500+ km fara oprire) QUOTE(AR-18-MOS @ 7 Jun 2016, 16:43) Urmaresc de ceva timp rabla asta. Ma gandesc sa schimb unul dintre Loganuri cu ea. Ideea e sa ies sub 4.000E cu tot cu inmatriculare. ![]() Masina are 15 ani, anunt inca valabil. Daca socotesti 40k km/an (cam atit se face in Germania in medie pentru cine isi ia diesel), in 15 ani iti da cam 600k km. Masina aia si daca mi-ar plati proprietarul 4,000 euro, nu as lua-o. 30 Sep 2016, 23:28: QUOTE(l@u @ 6 Sep 2016, 07:44) Intradevar e mult dar nu poti compara cele 2 masini singura asemanare fiind ca au motoare Otto.As alege Audi fara sa stau pe ganduri, acum cine stie cum arata. Asa e, ai dreptate. Dupa experientele neplacute pe care le-am avut cu Passat-ul pe care l-am detinut timp de 8 ani, nu mai imi trebuie niciodata masini din grupul VAG. Inainte de Passat am avut un Audi A3 benzina, timp de 3 ani. Nimic extraordinar, nimic care sa iti demonstreze ca Audi ar fi un brand de lux. This post has been edited by MoneyTalks: 1 Oct 2016, 00:28 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
A3 nu e chiar de lux dar pus langa skoda vw Reno si allele pe clasa lui e superior.
Luxul la audi incepe de la A6 incolo. Acum depinde si ce anume consideri luxuriant la o mașina. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
axabrt |
![]()
|
Eu as vrea niste scaune confortabile. Un climatronic. Sa fie mai grea de 1.7t asta pt siguranță. Cam atât.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Ma gândeam si la suv gen mazda cx 5 dar MI se pare dificil de condus (pt doamna)
Plus ca la CP ar trebui sa iau motor de 2.2 iar asta nu îmi e pe plac. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
volint |
![]()
|
Vezi ca gresesti cu condusul. Mergi la testdrive cu doamna si vezi ce spune. Sunt aproape sigur c-o sa te ma scuture de niste $ sa poti lua nustiu care optiune gen "al treilea ochi" sau oglinda cu bluetooth (aberez dar cred ca intelegi ideea).
Si nu te arunca la diesel din prima fara sa testezi si benzinarele. Ultimele gaseslnite pt reducerea noxelor sunt alea care scad performantele motoarelor. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Suv nu am condus personal. În schimb am avut ocazia sa ma dau cu s max și c max. Presupun ca sunt cam la fel ca suv (cel puțin s max). Pe lângă ele a 3ul e jucărie.
Ori doamna a condus numai audiul de când are permis. Și cu skoda sau golf o vad nițel în dificultate. Evident ca o sa echipez bolidul cu tot ce exista în materie de asistență șofer (în mod special pt parcare). Un fau fau (vw asa ii zice mâța mea) am studiat cu lucs de amănunte. La skoda am evaluat varianta rs moment și scout doar în poze. Achiziția e planificata pt anul viitor. Pana atunci mai studiez. Știe cineva dacă skoda planifica vreun facelift la octavia în 2017? 1 Oct 2016, 16:39: A și partea cu diesel e deja bătută în cuie ![]() This post has been edited by Lord Hades: 1 Oct 2016, 15:39 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
volint |
![]()
|
Smax si cmax sunt cam ca golanul emceve, nu le compara cu suv-uri, cel mult cu vreun crossover usor.
La partea batuta in cuie: ai timp pana la anul sa te dai la testdrive cu diverse modele/motorizari si poti lua o hotarare in baza experientelor. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
Facelift la Octavia o să fie in2017
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Daca vrei un SUV, vezi si Toyota RAV4 hybrid. Nu iti va parea rau deloc de alegere.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
axabrt |
![]()
|
MAsinile de aici cum vi se par ? http://sixtnewkopelsh.autovit.ro/
e mai sigur cu astia sau de la samsar ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
volint |
![]()
|
Pai ăia nu-s samsari?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Oops, greseala, se poate sterge
![]() This post has been edited by MoneyTalks: 5 Nov 2016, 21:20 |
--------------------
Lexus
ES300H
|
axabrt |
![]()
|
nu cred sa fie chiar samsari
Ofera ceva garantie (naiba stie ce acopera....) probabil nu mare lucru Masinile sunt de la inchirieri. E intr adevar loterie sa cumperi o masina condusa de 500 de soferi diferiti. dar probabil multe din masinile aduse din germania sunt tot asa. Am dreptate sau nu ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
e buna asta https://www.autovit.ro/anunt/ford-mondeo-ID7Gjyd3.html
ma duc dupa masa s-o vad. Merita banii astia ? This post has been edited by axabrt: 22 Dec 2016, 12:30 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Daca sint km reali atunci e ok. Fiind benzina sint sanse sa fie km reali. Vezi daca poti sa faci un drive test cu ea, iti faci o parere mai buna
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(volint @ 1 Oct 2016, 17:01) Smax si cmax sunt cam ca golanul emceve, nu le compara cu suv-uri, cel mult cu vreun crossover usor. La partea batuta in cuie: ai timp pana la anul sa te dai la testdrive cu diverse modele/motorizari si poti lua o hotarare in baza experientelor. Avand in vedere ca smax e platforma mondeo si cmax e focus, ma intreb unde e asemanarea cu loganul. Intre cmax si kuga, as merge pe c-max. Masina mai stabila si mai incapatoare (varianta lunga), mai inalta decat focus dar o idee mai joasa decat kuga (vorbesc de suspensii evident). In principiu, Kuga bate Cmax in varianta 4x4 doar. De care nu ai nevoie in oras cu siguranta. Doar daca mergi pe munte iarna sau pe drumuri forestiere. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:27 |