Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
![]() ![]() ![]() |
Telefonie fixa alternativa, unit cu "RCS-oferta sau teapa"
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Cul. Sa ne tii la curent cum se misca. Unde stau eu Astralul e bagat, la cata boala am pe romtelecom am zis ca trec la ei chiar daca costa dublu, astept insa sa aflu opinii de la cei care si-au pus deja.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ashu: e cumva gratis HBO-ul zilele astea pe Astral?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu draga, eu am abonament la HBO de cand au venit in Romania. Daca vrei suna la 9399 si intreaba-i, asta e numarul lor pt. relatii cu clientii.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
cam care sunt tarifele? pe ce merg? pe cablu tv sau au tras alte cabluri?
ma intereseaza subiectul. :shock: :shock: ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU IL-02-MLU
see you........ |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
E pe cablu tv!
Am atașat tarifele! Atenție, ștergeți extensia .zip, e pusă la mișto! Attached File(s) ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu va entuziasmati prea tare. Eu sint pe Astral si am sunat la ei cind am aflat. Mi-au spus ca nu sint gata, ca pun doar la persoane juridice, bla, bla, bla.
Dupa un timp au pus pe site si o cerere pt persoane fizice, am completat-o vreo doua luni in urma si NIMIC. Initial mi-au spus ca sint aglomerati. Pe ASTRAL costa instalarea cam 250 USD iar tarifele par avantajoase dar acoperirea redusa te scoate cred, la pret similar Romtelecom daca nu mai mult. Baietii au pus putin carul inaintea boilor. Iesi mai ieftin vorbind Astral-Astral. Cum insa lista de abonati este extrem de mica iar compania nu da semne ca ar fi interesata sa o mareasca, vorbesti Astral-Romtelecom cu pret mai mare. E cumva ca la telefoanele mobile multimedia. Faci poze cu al tau dar si partenerul trebuie sa fie compatibil. Parerea mea este ca vor trece ani pina costul va scadea si serviciilor lor vor deveni rentabile. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragOn |
![]()
|
costi, cred că ar trebui să te uiți puțin la tarifele pe care le-am atașat, s-ar putea să-ți schimbi părerea!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare mie sau oferta RDS bate Astralul ?
http://www.astral.ro/telefonie/abonamente_..._si_tarife.html Oricum nu ma incalzeste cu nimic, tot la Astral trebuie sa ma abonez. Cum v-am mai spus modemul costa inca fo' 200 USD |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, in Libertatea de astazi sunt comparate ofertele celor 3 provideri (Astral, RDS, Romtelecom).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
Poate cineva sa posteze aici articolul, va rog? Suna interesant, nu stiu cat de buna e analiza celor de la Libertatea, avand in vedere calitatea ziarului.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
costi |
![]()
|
mai incerc eu..... pina acum n-a mers....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costi |
![]()
|
MAAAArtyyyyyyy! Asta-i articol ? Slabuuuut !
"Mai multe oferte de telefonie fixa Din acest an, locuitorii marilor orase pot apela si la serviciile altor firme de telefonie fixa in afara Romtelecom. Cele doua nou intrate pe aceasta piata, Astral si RDS, sunt companii de cablu tv, asa incat, la ora actuala, se limiteaza sa acopere cu telefonie fixa aria in care exista retea de fibra optica. * Serviciul Astral TeleFix e disponibil in prezent doar in orasele Bucuresti, Cluj, Galati si Braila, dar reprezentantii societatii sustin ca, pana la jumatatea anului, se vor putea abona si locuitorii din celelalte resedinte de judet. Abonatii telefoniei fixe furnizate de Astral trebuie sa achizitioneze si servicii de televiziune prin cablu. Serviciul de telefonie fixa Astral Telefix include trei tipuri de abonamente cu minute incluse in reteaua Astral. * RDS.TEL este serviciul telefonic de abonat conectat pe linie telefonica individuala fixa in reteaua RDS. Este destinat utilizatorilor localizati in aria de acoperire a retelei (orasele Bucuresti, Arad, Oradea, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Iasi si Sibiu). Serviciul permite apeluri nationale si internationale, atat in reteaua proprie cat si in retelele altor operatori. Abonamentele oferite de RDS.TEL au minute incluse in reteaua proprie, dar si in reteaua Romtelecom." si Alaturi de Bucuresti, Cluj si Braila, Galatiul este cel de-al patrulea mare oras din tara in care Astral, unul dintre cei mai importanti furnizori nationali de servicii integrate de comunicatii electronice, a lansat serviciul de telefonie fixa Astral Telefix. Planul de numerotatie al companiei Astral alocat de ANRC din plaja 03 include 440.000 de numere. Astfel, clientii Astral vor putea initia si primi apeluri pe si de pe retelele de telefonie mobila, apeluri locale, nationale, regionale si internationale. Serviciul de telefonie fixa Astral Telefix include trei tipuri de abonamente cu minute incluse in reteaua nationala Astral: abonamentul de 5 USD, Astral Telefix 5, include 60 de minute de convorbiri gratuite; abonamentul de 10 USD, Astral telefix 10, include 200 de minute gratuite, iar abonamentul de 16 USD, Astral Telefix 16, cuprinde 400 de minute gratuite in reteaua nationala Astral. In plus, Astral ofera companiilor conexiuni ISDN (cu maximum 30 de linii pentru fiecare conexiune). Valoarea unui abonament cu 30 de linii incluse este de 140 USD. Tarifele practicate pentru aceste patru abonamente se diferentiaza in functie de destinatia apelurilor efectuate si sunt cu pana la 35% mai mici decat cele ale operatorului traditional. Astral Telefix aduce ca noutate introducerea tarifelor regionale si permite o serie de servicii cu valoare adaugata oferite, in mod normal, de telefonia mobila: redirectionarea sau restrictionarea apelurilor, mesagerie vocala, ascunderea sau prezentarea identitatii apelantului, listarea apelurilor pierdute, calendar, apel pentru desteptare etc. Ashu sa ne tii la curent, ca eu desi sint suparat pe Romtel sint si mai dezamagit de ASTRAL, in general si in special in cazul asta... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragOn |
![]()
|
Oricum si la Astral au preț bun cu RTL, dar mai bun este la RDS.
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
mi se pare cam clar ca oferta RDS e mult superioara celei Astral din pacate ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Oferta de la RDS e clar mai buna. Plus ca la ei nu exista RDS local si RDS interurban. Totul e reteaua RDS (ca la mobile). Pretul pt vorbit in provincie si pe mobil bate clar RTC-ul. Noi (eu si cu dragon) la 3 euro pe luna avem 500 de minute in retea si 50 cu RTC-ul.
Plus ca modemul se poate inchiria cu 2 euro pe luna (sau il cumperi cu 80). Oricum, nu va precipitati pt ca prioritatea lor este sa-i conecteze pe aia care au deja net (cablelink). E experimental doar in zona Tineretului deocamdata. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
O discutie similara exista si in CAPITAL. Concluzia este ca RDS are tarife la telefonie sub nivelul costurilor. Cei dela Astral nu pot face nimic pentru ca legea permite in primul an tarife promotionale sub costuri. Ce va fi la anul...ramine de vazut.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
dragOn |
![]()
|
Păi odată lansate tarifele, mă cam îndoiesc că pot să le mărească cu "Japca"!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
ashu |
![]()
|
Pai Romtelecomu nu asa face?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
dragOn |
![]()
|
Păi dacă fac așa, nu știu dacă nu vor rămâne și ei fără clienți!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
ashu |
![]()
|
Da DragOane, asa ar fi normal, insa si cu companiile astea de cablu e ca si cu romtelecomu: nu ai alternativa. Ca daca io vreau sa ma abonez la RDS nu pot, ca doar n-or sa vina ei pt. mine intr-o zona a Astralului. Asa ca ajungem de unde am plecat, monopol => fac ce "vrea" muschii lor.
Nu e ca la companiile de telefonie mobila, unde daca azi ma satur de Connex, maine ma duc la Orange. Nu-mi trebuie altceva decat chef... |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Oferta de la RDS e clar mai buna. Plus ca la ei nu exista RDS local si RDS interurban. Totul e reteaua RDS (ca la mobile). Pretul pt vorbit in provincie si pe mobil bate clar RTC-ul. Noi (eu si cu dragon) la 3 euro pe luna avem 500 de minute in retea si 50 cu RTC-ul.
de curiozitate - este acelasi modem ca si cel de cablu? sau iti trebuie 2 modemuri? unu' pentru net si unu pentru tel? Plus ca modemul se poate inchiria cu 2 euro pe luna (sau il cumperi cu 80). Oricum, nu va precipitati pt ca prioritatea lor este sa-i conecteze pe aia care au deja net (cablelink). E experimental doar in zona Tineretului deocamdata. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
E acelasi modem. E un THOMSON THG455 care are o iesire utp, una USB (pentru cazul in care ai 2 calculatoare sau nu ai placa de retea) si doua linii de telefon (se conecteaza telefoane normale la ele)
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE E acelasi modem. E un THOMSON THG455 care are o iesire utp, una USB (pentru cazul in care ai 2 calculatoare sau nu ai placa de retea) si doua linii de telefon (se conecteaza telefoane normale la ele) telefoanele sunt pe ip? sau sunt normale? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
telefoanele sunt normale(am telefon prin RDS la servici). La fel ca si Ashu eu sunt in zona Astral (acasa) insa as vrea sa trec la RDS. Oare chiar nu se poate face nimic?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
costi |
![]()
|
ba da : faci schimb de locuinta
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
cool, pot sa imi puna si mie tel
![]() din nefericire sunt la astral. |
--------------------
Ford
Focus
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate, ce format au numerele? (xxx.xx.xx)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
numere normale cu 7 cifre, ce-i drept un pic ciudata combinatia primelor 3 cifre (spre ex.: 401)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe RDS numere sunt de genul 087x xxx xxx. Din cate stiu, cu 08 incep numerele alocate operatorilor alternativi, urmatoarea cifra (7 in cazul asta) indica operatorul, dupa care 7 cifre cu schema lor de codificare. Este posibil sa ma insel si ca primele doua cifre de dupa 08 sa indice operatorul
![]() Later edit: Se pare ca ma insel: vad ca numerele RDS.tel cu valoare adaugata sunt sunt de genul 08010 xxx xxx. Tu, ca abonat la ei, primesti numere cu prefix 031 pt Bucuresti si 03xx pentru alte localitati. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 23:06 |