Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Frigiderul tipa: SALAM, SALAM
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Desi usurinta de manevrare a ambreiajului Logan bate toate masinile cu ambreiaj hidraulic pe care le-am condus (Kalos inclus). Parerea mea.
Si va rog sa nu-mi mai jigniti masinile cu apelative gen salam sau frigider ![]() This post has been edited by saruman: 13 Sep 2005, 09:47 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca nu stiu ce probleme are kalosul la buzzere si centuri de siguranta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Nic ambreiajul nu e de colea : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=6177
Masini ieftine, probleme ieftine ![]() Expresia "asa face toate" spune totul, nu? ![]() This post has been edited by saruman: 13 Sep 2005, 10:05 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca si cu directia nu sta prea bine...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.561 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu link-ul de rigoare http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=5682
![]() This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2005, 10:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
La mine la job, in parcare e un Kalos care atrage rahatul de pasaruici ceva de speriat. E drept ca e condus de o tipa cam batuta in cap, asa ca nu ma obosesc sa-i spun ca o sa-i f*ta vopseaua
![]() Ciudat e ca pe Loganurile din parcare nu sint asa multi rahati ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Topic closed. Sper ca nu mai tre sa motivez de ce.
Daca vad alt topic de Kalos, Initiatorul ia 7 zile pauza. Sa asteptam putin sa ne mai linistim, sa mai treaca ceva vreme pentru a acorda masinilor timp sa ne arate ce pot in timp, si poate mai deschidem topicul asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:52 |