Miniturul României, cu cupilu'..
![]() ![]() ![]() |
Miniturul României, cu cupilu'..
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ajungi in Apuseni ar fi foarte pacat sa ratezi Pestera Scarisoara si mai ales Pestera Ursilor.
In Targu Neamt, eu as vizita doar cetatea Neamtului/casa Ion Creanga/ rezervatia de Zimbrii (cam greu de gasit dupa parerea mea si cam saracacioasa, dar pt un copil mi se pare ok pt ca poate vedea animalele de aproape, fara sa fie inchise in custi), manastirile din zona nu mi s-au parut atat de interesante. Din Tg Neamt faci cam 3-5 ore pana in zona manastirilor din Bucovina, recomand zona Putnei (la manastire frumos e de ziua hramului,15 Aug, foarte aglomerat, dar localnicii se imbraca in haine traditionale, la fel din perspectiva copilului, ma gandesc ca mai vede ceva raritati:) ) ... aici poti sa adaugi si restul manastirilor din zona (Voronet, etc) This post has been edited by Cocojambo: 6 Jun 2012, 10:57 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
gecule baga un ochi la jurnalul de bord al colegului gibonu, ca tocmai fu intr-un circuit de cateva zile.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=236...dpost&p=3451242 This post has been edited by b76bgaarh: 6 Jun 2012, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ajungi in Cluj sa nu uiti sa-l vizitezi si pe tonica, la spitalul de boli cu nervii
![]() |
--------------------
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Si sa ai cauciucurile de iarna in cazul in care ninge
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2012, 23:29) Ziua 5: Cormoran - Târgu Neamț, cca 420 km; cazare la o pensiune, masa de prânz; vizite la Cetatea Neamtului, Manastirea Agapia, Manastirea Secu, Manastirea Varatic, Manastirea Neamt. Da' ce faceti bre, jogging prin manastiri? Si io m-as limita la mai putine chestii, dar vazute ca lumea. Nu stiu cat de serios e muzeul satului din Bucuresti, dar ala din Sibiu iti mananca o zi intreaga daca-l vizitezi in graba, si clar mai mult daca il vizitezi pe indelete. Daca cumva il pui pe pe lista, incearca sa nu fie intr-o zi de luni, ca lunea ghizii au liber. QUOTE(cdadan @ 5 Jun 2012, 23:41) In turul restrans pe care l-am facut amu' cativa ani (Timisoara-Brasov-Sovata-Cluj-Oradea-TM) am reusit sa fac 1700. Daca s-o plimbat mai serios de-atat, avea unde sa stranga si 5000. This post has been edited by bucatzel: 6 Jun 2012, 11:46 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jun 2012, 23:29) Agapia sunt (erau, cand am fost io prin '94) 2, (mai e si Agapia veche), la cativa km de "aia mare". Din ce-mi amintesc, de la cea veche ajungeai la Secu prin padure, fara masina. Cealalta e Varatec. Lasa macar vreo 2-3 zile pt. "turul manastirilor" din Bucovina, merita. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa mine, una-doua manastiri reprezentative sint de ajuns. Celelalte-s la fel. Bucovina-i frumoasa oricum.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu le-am vazut mai pe toate, intr-un tur de forta si rezultatul a fost o varza memoriala. Mi-a ramas intiparit glasul unui copil care tipa o poezie cu Daniil Sihastrul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre asta ce ziceti, ca locatie? In Frasin adica, cam în centrul judetului
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yo9hnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Jun 2012, 14:12) Eu iti recomand sa stai in satul Manastirea Humorului; sunt acolo niste pensiuni foarte frumoase si oamenii extraordinar de ospitalieri. Iti recomand pensiunea Ancuta. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
fefeleaga |
![]()
|
![]() NU! comunistilor (USL, PSD, PCR) Group: Members Posts: 20 Joined: 26 April 12 ![]() |
Transfagarasanul, Transalpina, Sibiul (Marginimea e faina: Saliste, Poiana Sibiului, Jina), Brasovul (fain oras!), Viseul de Sus, Sapanta, astea-mi vin acum in minte.
Si sa nu uit, din judetul Timis merita sa mergi la lacul Surduc. Am fost de cateva ori acolo la niste prieteni de familie si e foarte frumos. Singurul inconvenient e daca mergi in weekend si stai in camping sau aproape de el: e plin de amatori de gratare si manele. |
--------------------
Renault
Fluence
2012
- alb-negru
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(yoncv @ 6 Jun 2012, 10:07) Daca e de spectaculos,e de vazut si Domeniul lui Videanu,nu stiu daca o fi deschis publicului Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 48.5k ) Number of downloads: 440 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Am gasit un hotel misto si nou în Sucevita, îmi cam place
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mișto, fă-ți rezervare pentru Paște.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yo9hnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Markos, ce parere ai de Cetatea Alba ?
Stai la casa sau la bloc ? Daca stai la bloc, chiar vrei ca si in concediu sa stai intre 4 pereti nenorociti, fara curte in care sa poti sa te odihnesti dupa drum ? |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
B!ll |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 6 Jun 2012, 14:24) Dupa mine, una-doua manastiri reprezentative sint de ajuns. Celelalte-s la fel. Bucovina-i frumoasa oricum. Perfect adevarat! Eu am facut turul tuturor manastirilor tot pe la varsta aia si am avut capul varza. Cred ca ar trebui vizitate doar cele de care fetita aude frecvent. Ma gandesc la Putna (legat de Stefan cel Mare), Voronet (albastrul ala il mai tin minte), si inca una poate...Agapia? Am auzit ca Piatra Neamt e frumoasa, despre Suceava tin si acum minte ca arata ca Balta Alba iar cetatea nu am inteles daca o daramau sau abia atunci o construiau ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V
2010 Laureate
- B 18 CVB Prostii invata din greseli si desteptii de la altii
|
|
yo9hnf |
![]()
|
Vedeti ca la AGAPIA maicutele vand si fac SERBET (de smeura de exemplu)....este EXCELPTIONAL !!!!
|
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ajungi in Maramures este bine sa nu ratezi o plimbare cu mocanita pe Valea Vaserului.
http://www.cffviseu.ro/ro/index.html Attached thumbnail(s) P7300003.JPG ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 383 P7300062.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 351 P7300024.JPG ( Size: 2.12mb ) Number of downloads: 333 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
Markos |
![]()
|
Nu cred ca ajungem asa departe
![]() Despre lacul Colibita (Bistrita) are careva impresii? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(catami @ 6 Jun 2012, 17:18) Daca ajungi in Maramures este bine sa nu ratezi o plimbare cu mocanita pe Valea Vaserului.http://www.cffviseu.ro/ro/index.html Si eu voiam sa recomand acelasi lucru. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Jun 2012, 18:19) Este frumoasa zona. Nu stiu cum este cu cazarea acolo. Din pacate,acum doi ani,drumul pina acolo era cam varza. Poate ca acum l-or mai fi reparat. Daca vii dinspre Vatra Dornei,prin pasul Tihuta,opreste-te si la Castelul lui Dracula.( statuia lui Bram Stoker ) Plus ca prin zona sunt multe pastravarii. This post has been edited by M.C.: 6 Jun 2012, 16:43 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
corbex |
![]()
|
Auziti dom' patron? Dar daca, in loc de delta, pescuiti aici, asa, ca oamenii astia? Ati cistiga citeva zile. Cica se prinde si fara sonar.
This post has been edited by corbex: 6 Jun 2012, 18:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Treci si pe la Praid, eu am fost anul trecut de doua ori. Ai de vazut Salina, Muntele de Sare, poti face si un traseu cicloturistic (cu sau fara ghid). Exista si un strand cu apa sarata, ideal pentru o balaceala zdravana. Zona curata, peisaje superbe, cazare la preturi bune, o statiune linistita.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
Am schițat în seara asta o primă ofertă pentru cupil. A fost primită surprinzător de bine
![]() Evident că mai poate fi îmbunătățită. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De restu' nu ma bag sa-ti spun. Da' macar prin Sibiu (ziua 10) pot sa-ti spun un lucru sigur. Im-fsck-ing-possibel !
O data, in lista de muzee intra si muzeul satului. cum ziceam, ala dureaza o zi daca-l vizitezi in graba. Gandeste-te ca au la dispozitie o suprafata de 100 ha pe care sa se intinda. Apoi, nici restul de muzee, mai ales brukenthal-ul, nu-s tocma' mici ![]() Amu' la recomandari. In spatele bisericii evanghelice, imediat cum cobori catre orasul de jos e un local de-i zice "Pivnita cu vinuri" Vin bun, mancare cica asemenea. In plus, e o cafenea pe colt lanca podul minciunilor. Atrium parca-i zice. De obicei serile se practica muzica jazz live. In caz ca apreciezi genul. L.E. amu' ca-mi aduc aminte, pe-acolo se cam fumeaza, deci poate nu-i cea mai grozava idee sa mergi cu copilul. Parca, in august, mai era o formatie de jazz care canta seara pe la una din terasele din Piata Mica. This post has been edited by bucatzel: 6 Jun 2012, 21:38 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
Sibiul are dedicate două zile
![]() Muzeul Satului apare cu denumirea aia de bla-bla ASTRA, așa am dat copy-paste ![]() This post has been edited by Markos: 6 Jun 2012, 21:28 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:59 |