Miniturul României, cu cupilu'..
![]() ![]() ![]() |
Miniturul României, cu cupilu'..
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Ai putea sa opresti si la salina din Turda vreo ora daca tot treci pe acolo, e frumos, eu zic ca merita: http://www.turismland.ro/salina-turda/
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dupa cum spunea cineva mai devreme, cam multe manastiri in program. S-ar putea plictisi fata. Poate incerci sa strecori in program si o plimbare cu Mocanita, nu e departe de locul de cazare din Bucovina. Asta ar insemna, insa, cam o zi.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Tati Travel SRL 2012 ![]() Te-ai chinuit ceva la pdf-ul ăla ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(yoncv @ 6 Jun 2012, 22:30) Așa poate părea, dar, de fapt, mănăstirile astea sunt niște repere punctuale, n-o să stăm cu orele în ele. Plimbările către ele înseamnă să vezi locuri, sate, peisaje, mai oprim pe drum unde merită, nu mergem ca somnambulii fix la ele și atât. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Markos, o buna parte din traseu e inutila. Adica Bucuresti - Cernavoda-Constanta-Tulcea. Peisaje nashpa, aglomeratie, puncte de interes aproape de 0.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Intre Ramnicu Valcea si Horezu poti sa opresti la Costesti - Muzeul Trovantilor este destul de interesant pt copil.
http://www.jurnaldecalator.ro/muzeul-trovantilor-valcea/ This post has been edited by catami: 6 Jun 2012, 21:40 Attached thumbnail(s) IMG_1520.JPG ( Size: 400.23k ) Number of downloads: 320 P4269947.JPG ( Size: 4.42mb ) Number of downloads: 340 P4269957.JPG ( Size: 2.15mb ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 6 Jun 2012, 22:37) Markos, o buna parte din traseu e inutila. Adica Bucuresti - Cernavoda-Constanta-Tulcea. Peisaje nashpa, aglomeratie, puncte de interes aproape de 0. ![]() Harta aia e făcută la șto de gugal maps, a se ignora traseul București-Tulcea, că-i aberant. Cunosc drumul cel mai scurt ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sper ca si traseul Bistrita-Alba Iulia e la sto. Dac-o iei pe drumurile alea forestiere, faci doo zile.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Evident. Am vrut doar o poză pentru prima pagină
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Jun 2012, 22:23) Sibiul are dedicate două zile ![]() Muzeul Satului apare cu denumirea aia de bla-bla ASTRA, așa am dat copy-paste ![]() Da, asta-i. Din punctul meu de vedere, clar merita. Se investeste in el si acum, se construia serios o alee saseasca amu' vreo cativa ani, n-au ramas numai investitiile de pe vremea impuscatului. Daca ramane pe lista, baga de seama observatia mea de mai devreme, cu ghizii care au liber lunea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
Rămâne sigur pe listă, am reținut, de evitat lunea, săr'na!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La Sibiu, daca stai 2 zile, in loc sa vezi orasul mai bine te duci si faci o baie la Ocne.
O zi vezi muzeu satului, si o zi la Ocne. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si musai o zi (adica atat cat te tin picioarele). Ai acolo o carciuma unde poti sa mananci la pranz. Poate merita juma' de ora si gradina zoologica, care-i tot acolo. Acum au cu-n tigru mai putin, dar asta e. Soarta.
LE: ziceam de muzeul satului. Care, intre noi fie vorba, e ultra mega meserias. Si eu nu-s deloc fan al vechiturilor. ![]() This post has been edited by cdadan: 6 Jun 2012, 21:58 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Iar la plecare sa treaca prin Cisnadie sa-i cumpere zestre fetei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Jun 2012, 22:49) No, daca ramane sigur pe lista, au prin mijlocul lui un restaurant, deci aveti unde manca de pranz, in caz ca te intrebai. La capitolul mancare nu te pot lamuri prea tare, ca de, cand merg acasa, mananc la ai mei, nu-n oras. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
Ideea e că am încercat să fac un traseu cât mai echibrat. Aici au fost două aspecte. Primul - să bag și ceva distracție și relaxare, gen Deltă și Colibița aia. Apoi, să programez deplasările lungi (inevitabile) cât mai uniform, cu pauze mari între ele. Practic, ar fi vreo patru, cu tot cu Sibiu-București.
Dacă nu i-ar fi plăcut hoinăreala și locurile noi, fiți sigur că nu mă băgam la așa ceva. Dar o cunosc, e fan, îmi seamănă ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca ajungi la Sibiu,sa nu uiti sa-ti iei branza si virshli!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Cand am fost la manastiri ultima data, am stat in Vatra Dornei,de fapt la vreo 10 km in comuna Dorna Arini, la o pensiune unde am mai fost de multe ori si unde o sa mai merg.Cazare buna,loc linistit mancare buna.Ca sa nu fac reclama cauti un nume de pensiune in zona al carui nume incepe cu "Le".Mie imi place Vatra Dornei foarte mult.
De cate ori merg pe acolo merg in parc sa dau nuci la veverite. ![]() Din experienta mea in zona,am fost de mai multe ori si in mai multe locuri,cea mai buna locatie pentru cazare este Vatra Dornei. Ajungi usor la manastiri,Moldovita,Sucevita ,Putna,Voronet si Gura Humorului si destul de lejer in orice punct de interes din zona. Poti incerca un restaurant inedit in Campu Lung,la intrarea dinspre Vatra Dornei la subsolul unui mall.Au vreo cateva sute de feluri de mancare,bine gatita si bine servita. Spre Sibiu as merge pe traseul Vatra Dornei-Bicaz-Gheorgheni-Praid-Balauseri-Sighisoara-Medias-Sibiu.Cred ca este mult mai pitoresc decat cel pe Bistrita.Poti sa-l faci in doua etape cu cazare in Praid sau Sovata.Eu prefer Sovata care este super O.K.Probabil ca in August e bine sa te interesezi din timp de cazare in zona Sovata. Sibiul si Brasovul sunt orasele care nu trebuie ratate la un tur al Romaniei.As trage la Cisnadioara,la o pensiune care este situata chiar in centrul localitatii cu specific sasesc,cu mobila stil sasesc cu o bucatarie buna cu o curte interioara frumoasa in care e o placere sa stai seara la o bere dupa o zi de hoinareala. Merita vazut Sibiul si Muzeul Astra care-ti ia ceva vreme.Nu stiu sigur daca te lasa sa pescuiesti in lacul din curtea muzeului dar cu barca poti sa te plimbi in mod sigur.Restaurantul din curtea muzeului nu este grozav din punct de vedere culinar,cel putin mie mi s-a parut slabut,dar compenseaza prin aspectul pitoresc. As merge si la Muzeul Bruckental. Sincer sa fiu,la Ocna Sibiului m-as duce numa daca chiar as avea chef de o balaceala in apa sarata altfel nu merita pierduta vremea in zona. Din Sibiu as pleca spre casa pe Transfagarasan-Curtea de Arges. Pe traseul asta am mers ultima data anul trecut,cu o familie din state,care avea o pustoaica de 14 si toata lumea a fost incantata de excursie. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Markos |
![]()
|
Sincer, Sovata și Brașovul le-am scos din traseu pentru că a mai fost acolo. Mersi oricum pentru recomandări
![]() Bruckenthal e pe listă. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
Poate ai noroc si prinzi vreo nunta in direct, sa vezi cat de diferita ie fata de ortodocsi, aia in primul rand nu stau in picioare, nici mirii nici invitatii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Cu multa placere!
Am sa intreb maine pe cineva din zona daca merita sa mergi la Colibita. Brasovul l-am trecut numa asa,de chestie, eram sigur ca ati fost pe acolo. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
Io am fost la Colibita acu vreo 12 ani. E frumoasa zona, dar nu e ceva iesit din comun. Adica e un lac de munte, cum probabil mai sunt 20 in Ro. Daca ai gasit acolo ceva foarte atractiv, merita. Macar aerul e curat.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Păi e o șmecherie construită recent. Ideea e că vom avea nevoie de fo zi jumate de relaș, de-aia.
This post has been edited by Markos: 6 Jun 2012, 23:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
poate isi face cont pe dc si posteaza ea unde vrea sa mearga. Martinezule, nu-i dai tu un link?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Ea vrea la Holywood, dar nu ne încadrăm.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pai atunci macar la Cannes, vorba lu' yhatori. Serios vorbind, nu crezi ca ar vedea altfel Romania mai tarziu daca ar vedea mai intai ce e pe afara, cunoscand ca la varsta lor e mai cool sa meri la hollywood? Daca n-ai fost pe Grossglockner Alpine Strasse, zic ca e un loc bun de mers cu masina din Ro, parerea mea. Si sunt o gramada prin jur de vazut.
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Bă, tu n-ai pic de patriotism în tine, cădeați-ar nokiile
![]() Ai o obsesie cu grossglockner strosstrumpen basshunter ștraseurile tale, de mi se fracturează limba. În plm, la grossglockner strosstrumpen basshunter putem merge oricând, preferabil iarna. De fapt, împreună cred c-o să mai accepte să mergem undeva maxim vreo 3-4 ani, dup-aia pa! Și m-am gândit io, în prostia mea, să mai vadă câte ceva din țara ei natală. Că la grossglockner strosstrumpen basshunter poaxă meargă oricând dup-aia, pe barba ei. Chiar și la sediul Nokia. This post has been edited by Markos: 6 Jun 2012, 23:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
fa si tu un test, arata-i poza asta, sa vedem ce zice
![]() http://2.bp.blogspot.com/-iaerAK1UQ3U/T3CZ...schwanstein.jpg |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:41 |