Mai cititi carti?, topic 'ntelectual...
![]() ![]() ![]() |
Mai cititi carti?, topic 'ntelectual...
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
oare de la ce editura?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Si eu am citit "Un veac de singuratate" si m-a impresionat puterea lui Marques de a "cladi" un univers atat de real si atat de complex...povestea m-a fascinat.
Am mai citit si "Dragoste in vremea holerei" de acelasi autor, si sunt atras de usurinta cu care acest om poate povesti...cuvintele curg atat de natural, creeaza lumi si decoruri cu atat de putin efort, dar induce in acelasi timp atatea stari cititorului... nu te poate lasa indiferent. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum citesc Nietzsche: "Antichristul" in care intr-adevar descoperi o alta viziune de a critica crestinismul. Foarte desteapta cartea. Dupa asta vreau sa citesc H.R.Patapievici: "Discernamantul modernizarii"; dupa asta trec pe la Dostoievski: "Demonii" nu am apucat sa citesc.
Oricum Nietzsche mi se pare magistral. Ce perspectiva de a vedea lucrurile! |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am citit si eu recent "Dragostea in vremea holerei" de Marquez. Mi s-a parut un pic telenovelista cartea.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Creierul lui Broca de Carl Sagan.
Absolut superba Arheologia intre adevar si impostura. J P Adam. Foarte instructiva pentru adeptii teoriei paleoastronauticii. Darma toate teoriile astea new age care fac atatea valuri in prezent (gen Von Daniken) |
-------------------- |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Daca nu am citit inca "Alchimistul" de Coelho, ma mai lasati sa postez aici? ... Urmeaza....
Si in curand "Usa interzisa" de Gabriel Liiceanu. @lungan: Intr-adevar, Marquez are, si in opinia mea, un stil destul de suprarealist, cu toate astea fermecator... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Iti recomand "Usa interzisa", parca Liiceanu si-a deschis sufletul in cartea aia. Cat despre Marquez, nu pot sa vorbesc, imi place prea mult.
Ultima carte - Paradisul de dupa colt, M.V. Llosa. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
apunake |
![]()
|
Toata lumea a cazut in scriitori sud-americani. Ultima moda.
|
-------------------- |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mai lenes la citit in ultimul timp. In perioada celor 2 ore de program tv pe zi am citit foarte mult si am continuat sa citesc cel putin cateva pagini pe zi in tramvai, tren etc. De cand cu masina nu mai tine figura.
Ultimele carti recitite (recunosc cinstit nu am apucat sa mai cumpar carti de vreo 2 luni): Chiril Tricolici: Nebunul din Brent si star wars ca nu mai au scos astia de la amalteea un volum nou de nu mai tin minte. Referitor la Vlad Musatescu: Seria de 4 volume Conan 2 (pentru care a primit si cateva premii e interesanta), pe mine m-au distrat si expeditia Nistrul 2 si Cei trei veseli naparstoci, dar cele mai frumoase sunt cele 3 volume din Aventuri aproximative si mai ales Oameni de buna credinta. Ultima carte e si ultima scrisa si merita a fi citita doar pentru a vedea cum se transforma stiul de scris al unui scriitor. Daca la primele radeam de ma durea burta aici e un ras amar. E ca si cum ar fi simtit ca o sa se duca in curand dupa tata petre , tanti ralita si altii. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"Putere Nemarginita" scrisa de Anthony Robbins
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
"Adam si Eva", Liviu Rebreanu. Mi-a placut, recomand sa o cititi ca sa vedeti si alta fata a lui Rebreanu.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |