Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
asta se crede gazela???
mai degraba zicea sobolan care moare de frica pisicii... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai e cineva care crede ca Zgariatul a vrut sa se sinucida?
Intreb foarte serios, pt. ca la inceput erau cativa care erau in stare sa jure c-a vrut sa se sinucida. PS. Am umplut ceva si am tras apa din cata mila am pt. progenitura Zgariatului. Nu-i urla constiinta in suflet cand se suie in masina aia, stiind cat a trudit tacsu sa plateasca ratele si casco la ea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
care e concluzia lu Kovesi? ca parca incepuse o ancheta, pe tema asta.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa-ti zic sau sa nu-ti zic ca Mos Craciun nu iecszista!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
A fost clar tentativa de sinucidere, faptul ca nu s-a intamplat nimic grav e altceva.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Procurorului Panait i-a reusit fara probleme tentativa.
Oare de ce? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A, scuze.. tu ai întrebat retoric, ptiu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
instanta a hotarat ca concediul lui nastase in compania lui bradisteanu & co a fost o amanare nejustificata si ilegala a transferarii lui Nastase in sistemul penintenciar..
QUOTE Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) au amânat nejustificat și ilegal externarea condamnatului Adrian Năstase, a constatat judecătoarea Georgiana Tudor, președintele completului de la Tribunalul București, care a judecat contestația la executarea mandatului de arestare a fostului premier, formulată de judecătorul delegat cu executarea din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală. Instanța a admis contestația, constatând că Adrian Năstase ar fi trebuit transportat la locul de detenție imediat după acordarea primului ajutor. „Nici aprecierile comisiei multidisciplinare întrunite în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București, reluate în adresa înaintată de spital către M.A.I. – D.G.P.M.B. - Serviciul de Investigații Criminale, nu pot împiedica punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.196 din 20.06.2012 cu privire la condamnatul Năstase Adrian. Acestea nu încearcă decât să amâne, în mod nejustificat și cu nesocotirea dispozițiilor legale în materie, redate mai sus, externarea persoanei condamnate Năstase Adrian în vederea conducerii sale la un loc de detenție, în temeiul art.422 alin.1 din Codul de procedură penală. Astfel, nu se motivează deloc de ce luarea măsurilor de siguranță în urma anesteziei generale, monitorizarea evoluției postoperatorii și cea cardiologică de specialitate a condamnatului, și nici tratamentul psihiatric nu se pot efectua decât în Spitalul Clinic de Urgență București. Cât despre patologia complexă reprezentată, în esență, de: hipertensiune arterială tratată ineficient, boală coronariană ischemică cu leziuni multiple pe arterele coronare, diabetul zaharat, tiroidectomizat, multitudinea comorbidităților asociate, aceasta este preexistentă internării și, în lipsa autoagresiunii care ar fi determinat conducerea condamnatului la Spitalul Clinic de Urgență București, nu ar fi împiedicat cu nimic conducerea sa la locul de detenție”, se arată în motivația instanței, obținută de Jurnalul Național. Instanța mai arată că „medicul care examinează persoana condamnată la primirea în penitenciar decide dacă aceasta trebuie internată /consultată într-un spital din rețeaua Ministerului Sănătății, și nu invers; în speță, nu medicul de la Spitalul Clinic de Urgență București decide dacă persoana condamnată poate fi sau nu internată într-un penitenciar-spita[b][/b] |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mama ce avansati suntem! Orice judecator are competente in medicina mult peste cel mai bun cardiolog din tara, stie mai bine decat el cine cat e de bolnav!
Propun ca judecatorii si procurorii sa se trateze intre ei, sa nu-si mai piarda timpul pe la spital, oricum se pricep mai bine decat medicii! ![]() Fiecare tribunal sa aiba o sala de operatie, intre doua procese mai o apendictomie, mai un transplant. Problema principala a tarii asteia e preocuparea de capatai a fiecaruia de a "o face pe desteptul" indiferent de nivelul sau de competenta. Ar trebui sa punem pe stema chestia asta: "Ne pricepem la orice si la nimic concret"! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2012, 06:10) Mama ce avansati suntem! O zgudui degeaba ca tot iti mai ramane o picatura care te uda. Tu chiar nu intelegi, omul are o simpla zgarietura, avea nevoie de psiholog nu de chirurg. Cand erai mic si-ti juleai genunchii, ce faceai? te internai in spital? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se interna seara si il opera dimineata, de urgenta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 08:44) Așa o fi. Și, în lumina evenimentelor, să zicem că te cred. Totuși, nu-și poate da cu părerea oricine pe o problemă medicală. E nevoie de o comisie, de un ceferticat, ceva-acolo. Așa cum când se judecă un accident de circulație e necesară o expertiză tehnică a mașinilor implicate, aici nu ți se pare că ar trebui să fie la fel? Eu atât întreb: pe ce s-a bazat când a dat hotărârea respectivă? Pe părerile prorprii (și deci subiective) sau pe un document oficial MEDICAL? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
Nu cunosc prea bine cum trebuie sa se procedeze in astfel de situatii, dar logica mea imi spune ca ambulanta care l-a luat de la domiciliu trebuia sa-l debarce la Rahova. punct
Acolo puteau sa-l vada 7 comisii care mai decare mai specializata. Rahova are un centru medical ultra modern cu aparatura cumparata ... ghici de cine ... cu maternitate dotata tot cu aparatura de ultima generatie ... si culme legea interzice unei detinute sa nasca in puscarie, iar aparatura aia sta de ani buni nefolosita. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un nu văd nimic în ceea ce a citat aphophis despre unde trebuia dus. Eu văd că cineva a hotărât că niște doctori l-au ținut p'ăla nejustificat în spital. Eu despre asta discut.
Că trebuia să-l ducă direct la camera de gazare, în piața publică pe post de țintă vie, la smoală... Astea sunt irelevante în contextul discuției de față, trecând peste logica noastră. This post has been edited by DragosP: 3 Jul 2012, 08:32 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 09:27) Nu cunosc prea bine cum trebuie sa se procedeze in astfel de situatii, dar logica mea imi spune ca ambulanta care l-a luat de la domiciliu trebuia sa-l debarce la Rahova. punct Logica mea imi spune ca trebuia sa il duca la cel mai apropiat spital care putea sa-l ingrijeasca. Eu ma intreb totusi, daca tot nu are nimic, de ce il tin aia de la Rahova la terapie intensiva? |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vad ca si medicii de la Rahova pun bete in roate justitiei. Nastase trebuia sa fie prezent la jucatorie (la chestia cu amanarea) si baietii aia nu i-au dat voie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Jul 2012, 09:32) Un nu văd nimic în ceea ce a citat aphophis despre unde trebuia dus. Eu văd că cineva a hotărât că niște doctori l-au ținut p'ăla nejustificat în spital. Eu despre asta discut. Niste doctori au "retinut" de la ei putere un condamnat. Ala este un spital public, ca sa se trateze un condamnat intr-un spital public e nevoie de un teanc de aprobari, avea cumva Zgariatul acele aprobari care-i dadeau voie sa se trateze intr-un spital public? 3 Jul 2012, 09:40: QUOTE(ady77 @ 3 Jul 2012, 09:34) Este un condamnat cu un regim special de dententie, intra intr-o categorie aparte a detinutilor, datorita tentativei de "sinucidere". This post has been edited by tribunul: 3 Jul 2012, 08:40 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 3 Jul 2012, 09:37) Vad ca si medicii de la Rahova pun bete in roate justitiei. Nastase trebuia sa fie prezent la jucatorie (la chestia cu amanarea) si baietii aia nu i-au dat voie. ![]() Stai linistit, ca maine dau si doctorii aia cu subsemnatul la DNA. QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 09:38) Niste doctori au "retinut" de la ei putere un condamnat. Ala este un spital public, ca sa se trateze un condamnat intr-un spital public e nevoie de un teanc de aprobari, avea cumva Zgariatul acele aprobari care-i dadeau voie sa se trateze intr-un spital public? N-auzi ca nu au dus mandatul la indeplinire, deci teoretic era liber ![]() QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 09:38) Este un condamnat cu un regim special de dententie, intra intr-o categorie aparte a detinutilor, datorita tentativei de "sinucidere". ![]() ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 08:38) telefon la 112: - Buna ziua! - Buna ziua! - Stiti, suntem politia, trebuia sa-l arestam pe unu' da' are o rana prin impuscare la nivelul gatului, puteti trimite o ambulanta? - Aaa... pai in mod normal am putea dar daca trebuie arestat va trebuie niste aprobari. Azi s-a terminat programul pe la ministere dar faceti asa: va duceti dumneavostra luni dimineata la ghiseul x, va vor da un formular, apoi mergeti la ghiseele y, z, tz, sh, #@$%^&*&^$, iar dupa ce luati toate stampilele si semnaturile sunati din nou la noi... daca mai traieste bine, daca nu, ghinion. Sa-mi bag picioru', cat circ pentru nimic. Ca s-a impuscat sau nu ala, ce mai conteaza? Pe la puscarie tot trece. Si poate asta ii supara suficient de tare pe tovarasi incat sa il arda si ei pe el comandante. Pentru flota, pentru Mihaileanu sau doar pentru ca a trecut pe rosu, ma doare in cot atat timp cat face cativa ani de puscarie si eventual ii iau si din bani... si uite-asa poate le intra frica-n oase si fura mai putin si mai cu grija. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
vijelie |
![]()
|
USL-ul e de parere ca, incepand cu unul de-al lor, cercetarea, condamnarea si incarcerarea de politicieni este ceva de natura politica.
PDL-ul e paralizat de frica. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Politistii aia care sunt vinovati, au actionat la ordin, asa le-a zis "tata" lor, sa zicem ca aia mai au o scuza, nu cred ca era vrun politist care suficient sange in instalatie sa nu execute "ordinul".
Insa in cazul "doctorului" situatia e un pic diferita. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 08:44) Foarte posibil, dar tot nu seamana deloc situatia cu cele (multe) in care medici acuzati de malpraxis nu ajung in instanta, pe motiv de prafuire a dosarului cu anii, pe la colegiul medicilor. Acolo nu se pot pronunta instantele, dar aici.... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 07:44) O zgudui degeaba ca tot iti mai ramane o picatura care te uda. Tu chiar nu intelegi, omul are o simpla zgarietura, avea nevoie de psiholog nu de chirurg. Cand erai mic si-ti juleai genunchii, ce faceai? te internai in spital? Tu te faci ca nu intelegi ca judecatorii aia nu au competenta sa declare, MAI ALES FARA O EXAMINARE A RANII de catre IML cat de grava este sau nu rana! O urgenta medicala nu o stabileste nici dna-ul, nici madam kovesi nici tmb. O stabilesc aia care au competenta in domeniul respectiv, adica medicii. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
Ambulanta nu i-a pus nicio branula (e primul caz de plaga impuscata in care se pune doar fular), iar medicii de la spitalul de urgenta l-au operat dupa 10 ore.
Unde vezi tu urgenta medicala ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(maho @ 3 Jul 2012, 10:29) Foarte posibil, dar tot nu seamana deloc situatia cu cele (multe) in care medici acuzati de malpraxis nu ajung in instanta, pe motiv de prafuire a dosarului cu anii, pe la colegiul medicilor. Acolo nu se pot pronunta instantele, dar aici.... Acum incepem sa facem comparatii cu alte situatii. Fiecare caz e "special" in felul lui, iar victima cu cat este mai saraca cu atat ramane cu dreptatea in brate. Se merge pe principiul "mortul e vinovat intodeauna". Iti mai aduci aminte cand un tampit a vrut sa reformeze sistemul medical, si i-au sarit toti la gat ca vrea sa distruga smurd-ul. Sa revin... Urgenta medicala trebuia stabilita de cei de pe ambulanta. Din ce-mi aduc aminte, a fost facuta o comisie de la IML si pe baza raportului comisiei s-a inceput urmarirea in cazul medicilor. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 09:38) de acord, numai ca au retinut un pacient, si nu un condamnat. Din cate stiu, nu e obligatoriu sa prezinti cazier cand te duci la medic, asa ca ala nu are de unde sa stie, oficial vorbind, daca tu ai fapte penale la activ sau nu. In alta ordine de idei, da, un medic asta trebuie sa faca, sa retina, cu de la sine putere, un pacient in spital, daca pregatirea si experienta profesionala ii spun ca riscurile asociate transferului in alta parte sunt suficient de mari. Sa nu uitam de baschetbalistul ala, Hardey sau cum il cheama, care s-a dus la medic pe picioare, aparent nu a avut nimic, l-au trimis aia la plimabare, si a crapat dupa 3 ore din cauza de hematom cerebral. Si probabil sunt enorm de multe astfel de exemple. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:28 |