Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Serje @ 1 Jul 2012, 22:11) Si tu ce esti? Mai ales dupa asa replica: Ce vina are copilu' ala ca ii fiul lui Adrian Nastase? Sau tu nu gandesti numa poestezi materialu de partid ...? cand vine si mananca rahat la tembelizor si ne pretinde sa fim solidari cu el, sa nu-mi spui tu ca ala e fara vina. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cine erau cei ce sufereau din cauza lui poponel?
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
romanii. Sunt convins ca poponel si fiu-sau mergeau plangand in fiecare seara de soarta rumanilor de pe plantatia numita Romania pe care o credeau deja mostenire de familia de la matusa tamara
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
mai taie din coada vulpii adi
![]() acu serios, ce ar fi sa apara si eba pe la b1 si sa-l planga pe base ca e injurat si hulit de oameni si ca ponta e rau ca-l ameninta cu suspendarea ? ![]() p.s. mwe base, ponta, antonescu si celor care se simt reprezentati de ei. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Jul 2012, 23:28) romanii. Sunt convins ca poponel si fiu-sau mergeau plangand in fiecare seara de soarta rumanilor de pe plantatia numita Romania Base asa face cu EBa si cu Ioana din iulie 2010 incoace? 1 Jul 2012, 23:32: QUOTE(kato @ 1 Jul 2012, 23:28) ??? This post has been edited by ady77: 1 Jul 2012, 22:32 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce rau s-a facut pasnicul Kato!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Az'am baut 5 ciuc
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Te antrenezi ca sa promovezi la bere?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
Da peste, ai prins ceva peste?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu bre, la vin
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Editie speciala, pentru craciun.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Jul 2012, 22:32) Probabil ca nu, da' nici n-o vad p-aia plingind pela televiziuni, citind basinile pe care le-a scris in fata unui pahar de uiski, asteptind o erectie inutila.QUOTE(kum @ 1 Jul 2012, 22:42) O poza cu Florentin Petre? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Jul 2012, 23:46) Probabil ca nu, da' nici n-o vad p-aia plingind pela televiziuni, citind basinile pe care le-a scris in fata unui pahar de uiski, asteptind o erectie inutila. Ai rabdare sa il aresteze si pe Base ![]() 1 Jul 2012, 23:51: QUOTE(kum @ 1 Jul 2012, 23:49) Ba mediocrule... Io discutam aici despre ciuc de lamaie. Pana si Leo stie ce beau. Daca beam 5 ciuc-de-ciuc eram acum in stare sa mai scriu? ![]() Pai fanta aia e echivalentul a 5 ciuc ![]() This post has been edited by ady77: 1 Jul 2012, 22:51 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Da. Numai ca daca tu bei 2,5 l de Fanta esti mai afectat decat as fi io daca as bea 5 ciuc-de-ciuc
![]() Avantaj io ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu ma, ca dupa aia am lasat masina si am dat-o pe bere
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
dupa 2,5 l de Fanta ai trecut la bere???
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
kato |
![]()
|
te cred ca e mai afectat......el prefera berea
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
La Balea nu te lasa cu curent iar la Capra nu se poate ajunge cu masina. Trebuie sa cari bateria in spate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi place cum basistii sunt revoltati cand un copil isi apara tatal dar n-au nici o problema cand nea base plangea la TV pt. o boala imaginara a lui draga stolo.
Am mai spus nastase isi merita soarta si plateste cu inchisoarea insa e extrem de josnic sa ataci un copil care-si apara tatal ....daca eram in locul lui faceam exact la fel - stiu ca e greu de inteles asa ceva de gibonii basisti, ei pt. nea base cred ca si-ar scuipa si injura parintii... This post has been edited by tony-s: 1 Jul 2012, 23:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Jul 2012, 22:53) Sa spui ca Nastase e ceea ce evacueaza un vas de croaziere prin teava care vine de la toaleta damelor e in interiorul acestor limite. Compasiunea e ceva ce un om simte pentru alt om. Nastase nu mai e de mult om, daca a fost vreodata. Unii se nasc pur si simplu porci. Așa tataie, nu te dezminți! Dă-i înainte cu pamfletăria! Bagă mare! This post has been edited by DragosP: 2 Jul 2012, 07:50 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 1 Jul 2012, 23:20) Imi place cum basistii sunt revoltati cand un copil isi apara tatal dar n-au nici o problema cand nea base plangea la TV pt. o boala imaginara a lui draga stolo. Am mai spus nastase isi merita soarta si plateste cu inchisoarea insa e extrem de josnic sa ataci un copil care-si apara tatal ....daca eram in locul lui faceam exact la fel - stiu ca e greu de inteles asa ceva de gibonii basisti, ei pt. nea base cred ca si-ar scuipa si injura parintii... care copil bre? Ca e ditamai omul. Si in plus gazelele nu o sa planga niciodata de mila hienelor ce le decimau hoarda. Indiferent ca e vorba de tatal hiena sau juniorii tatalui hiena. Mai ales cand amandoua hienele se jura ca nu au mancat niciodata carne de gazela si ca gazelele care urasc hienele , imprastie o nemeritata atmosfera de ura ![]() This post has been edited by aphophis: 2 Jul 2012, 08:07 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Niejnăl jografic, zmuară Bibi..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:00 |