Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Stati linistiti ca Eroul va fi eliberat in curand.
Pentru impertinentii care au ridicularizat ranile epice ale marelui Luptator Pentru Libertatea Neamului,I'm sorry,ati pus-o! |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai tocmai, ai perfecta dreptate, nu trebuia sa se implice, nu trebuia sa-l interneze, ii acorda primul ajutor si apoi il trasfera la Rahova.
3 Jul 2012, 13:47: QUOTE(eurocristi @ 3 Jul 2012, 13:46) Stati linistiti ca Eroul va fi eliberat in curand. cica-n 8 luni. This post has been edited by tribunul: 3 Jul 2012, 12:47 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
@tribunul
Neee!Max. 60 de zile. This post has been edited by eurocristi: 3 Jul 2012, 12:51 |
--------------------
logan
ambition
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
"Eroul" macar avea ceva in cap, spre deosebire de marele boc.
|
--------------------
Dacia
1310
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca ne-a salvat Revolutia din Ianuarie.
Acum suntem condusi de sociali-democrati (care au racnit si ei HUOO in Ianuarie) care, se pare, vor pune la plata serviciilor medicale de urgenta pe cei care nu platesc contributii. Adica au facut ce credeau ei ca va face guvernul Bok si tiranul Chior. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
eurocristi |
![]()
|
Acu' are ceva si in gat,daca am inteles io bine.
|
--------------------
logan
ambition
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Lasa-l sa termine autostrada, sa pot veni de la mare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vijelie @ 3 Jul 2012, 10:35) O branula chiar i-au pus ![]() QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 12:06) Din ce-mi aduc aminte, a fost facuta o comisie de la IML si pe baza raportului comisiei s-a inceput urmarirea in cazul medicilor. Dezinformare. ![]() QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2012, 13:46) Pai tocmai, ai perfecta dreptate, nu trebuia sa se implice, nu trebuia sa-l interneze, ii acorda primul ajutor si apoi il trasfera la Rahova. Se ducea cu el de mana si batea la poarta penitenciarului? |
--------------------
|
maho |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 3 Jul 2012, 13:51) Am mai zis-o pe alt topic, n-am nici o problema cu asta; daca la urgenta ma repara, mi se pare normal sa platesc (cu conditia sa nu fi platit inainte, o viata intreaga). Daca nu, nu. Prefer (daca e posibil) sa platesc doar daca am nevoie de ceva. Oricum la medici nu te poti duce fara bani in buzunar. Oricum mi se pare o aberatie ca mi-au luat contributie, pt. niste dividende. This post has been edited by maho: 3 Jul 2012, 13:17 |
--------------------
Dacia
1310
|
vijelie |
![]()
|
De acord si eu, dar prostimea a iesit in strada in ianuarie convinsa fiind ca SMURD-ul va scoate mai intai chitantierul decat masca de oxigen.
O minima coerenta din partea USL ar fi dus la ceva investitii in sistemul sanitar. Or, vad ca aluneca in partea pe care au criticat-o, aia in care saracii crapa si bogatii sunt cusuti dupa ce in prealabil au fost cautati la card. Asta nu e social democratie. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
Am facut io sesizare ca Zgariatul isi bate joc de o tara intreaga si se preface ca-l doare maseaua, si nu vrea sa mearga la scoala, iar scutierea medicala e falsa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
iti trebuia totusi o alta parafa, ca scutirea respectiva avea deja o parafa medicala pe ea.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
Surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ne-au dezvaluit ca Adrian Nastase este in continuare tinut sub observatia medicilor, iar colegul sau de camera este Costel I., un tanar in varsta de 25 de ani. Acesta a ajuns la inchisoare pentru furt si este considerat inofensiv, in conditiile in care faptele pentru care a fost pedepsit nu au fost comise cu violenta. Cu toate ca nu se poate spune precis cat va mai sta in spital Adrian Nastase, conducerea inchisorii cauta cele mai bune variante pentru a-i asigura acestuia protectie, in conditiile in care cei mai multi dintre detinuti sunt persoane periculoase. Ca urmare, dupa ce cazul sau va fi analizat, Nastase ar putea ajunge intr-o zona protejata, unde sunt tinuti fosti politisti, procurori sau judecatori. In acelasi timp DNA a cerut Inaltei Curti de Casatie stramutarea procesului pentru intreruperea pedepsei lui Nastase, pe caz de boala, care urmeaza sa se judece la Tribunalul Bucuresti, la o alta instanta din tara.
This post has been edited by neacsugabrie: 3 Jul 2012, 16:54 |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Au dreptate, pare să-i placă acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai visat in dungi si te-ai trezit iar ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Jul 2012, 22:34) cred ca doamna dana plange in pumni. L-a pierdut definitiv pe poponel. Cred ca de acu o sa trebuiasca sa-l scoata peste 8 luni cu fortele speciale de la bulau ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Jul 2012, 23:34) Pai ce v-am zis io,ma? QUOTE(daniM @ 21 Jun 2012, 22:08) Se va scoate din ,,bujet'' 10 000 euro sau cat este necesar, se renoveaza o celula mai mare se mobileaza cu fotolii cu piele fina, o plasma de 120 pe perete, un mic bar cu de toate, dimineata omu' o sa serveasca caviar si sampanie... Cand il elibereaza o sa se roage sotia de el sa vina acasa... <span class='edit'>21 Jun 2012, 22:10:</span> |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
uslamistii jurand pe putzuca:
Nu domnule, nu vrem sa-l scapam pe poponel, sa moara ilici daca va mintim ![]() Ministerul Justiției a sesizat inspecția judiciară a CSM ca să analizeze dacă judecătorii care l-au condamnat pe Adrian Năstase au comis vreo abatere disciplinară QUOTE "Gabriela Ghiță a cerut Ministerului Justiției, pe lângă declanșarea acțiunii disciplinare, sancționarea celor cinci judecătoare prin excluderea din magistratură " Daca ii exclude , sint liberi sa rejudece dosarul http://www.gandul.info/news/ministerul-jus...plinara-9853826 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Markos |
![]()
|
Nuțule, în rest, bine sănătos? Trăiești bine?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Indubitabil.
Desi, daca as avea mintea lui, as fugi pan' as pierde-o. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:25 |