Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dl Bolcas este un fost parlamentar (din 2008 nu i-a priit sistemul uninominal), fost politician (exclus din PRM in 2010) si actualmente formator de opinie la televiziuni pe baza de contract pe drepturi de autor (cu plafon de plata TVA ridicat corespunzator de colegii din libertate ai detinutului Nastase).
E unul din batranii care ne hranesc iluzia ca parul alb e dovada de intelepciune. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, stiu cine e.
Formator de opinie? ![]() Surpriza mea e ca-i de acord Bombo sa-i fie semidoctu' ala avocat. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Au gasit deja astia tablourile furate ?
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Cererea de eliberare inainte de termen a lui Adrian Nastase va fi dezbatuta azi de Judecatoria sectorului 4, care ar putea decide punerea in libertate a fostului premier, dupa aproximativ sapte luni si jumatate de detentie din cei doi ani la cat a fost condamnat in dosarul "Trofeul calitatii". 12.10 Judecatorii s-au retras pentru deliberare. pam-pam ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce emoții am.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Tu ca tu, da' kum?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O fi știind?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
eram la wc... boram putin...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
o ora?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
yep... greata mare moncher, greata mare
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
"Procurorul DNA a spus, in fata instantei, ca este pusa la indoiala calitatea de opera stiintifica a lucrarilor lui Adrian Nastase care au fost luate in calcul de Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava la avizul favorabil eliberarii lui dupa executarea unei treimi din pedeapsa"
Cica a scris trei carti! ![]() kumule, tu cate ai scris? This post has been edited by Markos: 12 Feb 2013, 14:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Ma domnu' Dragos, referitor la caterinca galati-braila... de ce au dus-o ma pe cioropina aia din baila la spital in galati?
![]() <span class='edit'>12 Feb 2013, 14:58:</span> Victor Ponta, despre verdictul lui Adrian Nastase: Astept cu inima stransa, imi doresc sa fie alaturi de familie mea dat o lacrima... cry-blow.gif This post has been edited by kum: 12 Feb 2013, 14:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stiu io, da nu spun. Ex-socru era directorul Spit Jud Braila.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
S-o hotărît că-i liber.Da se poate face recurs.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Markos |
![]()
|
Pai înca nu-i liber, ca recurs sigur o sa fie.
Au dezbatut aia 5 ore, cred c-au citit cele 3 carti scrise de Bombo în parnaie. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dezbaterea a fost pe toate cazurile judecate la completul respectiv, nu a fost doar nastase
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
Emetiral pentru Galați.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau Metoclopramid
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Merge și ăla.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Basti ma moldovenilor!
Is bucuros ca milfa-i sanatoasa ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Doamne ajută!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si cand n'ajuta, ce te faci?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai de ales: te joci cu pixu sau te rogi și mai abitir. Alegere relativ simplă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:52 |