Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Probabil nu percutau gloantele si a fost clasata treaba.Oricum,pentru mine, Bombo e de departe in topul nesimtirii nesimtirilor nesimtitilor,pe faza cu baba Tamara.Ce tupeu de porc sa ai ,sa vii si sa spui ca pensionara de matusa-ta ti-a lasat 11 tablouri semnate de pictori ca Tonitza, Baba, Rousseau, Iser, Popescu, Băncilă, Baraschi, Vermont, 3 manuscrise englezești pe pergament din perioada 1784-1827, vase Doum Nancy și Lalique, obiecte valoroase de mobilier și 30 bijuterii de aur totalizând circa 600 de grame,cand aia a avut 1600 lei salariu si pensie din 1963
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un caz identinc, poate cu un final putin de tot diferit.
http://filmehd.net/crulic-drumul-spre-dinc...ine-gratis.html |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine nu si-ar dori ca la varsta de 92 ani sa aiba un asemenea fler in investitii imobiliare cum a avut raposata matusa Tamara ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 7 Dec 2012, 15:38) Mă moldo, ia explică tu la băeți (cu cuvintele tale) cam ce treabă are chirurgia cardio vasculară cu o plaga impușcată în zona gâtului ![]() News-flash: de crosetarea arterelor tot chirurgia cardio-VASCULARA se ocupa! Si cum Al De Sus n-a avut de lucru si a plantat niscai artere si vene serioase taman prin zona aia... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Atââât... ![]() ![]() Ma vecine... Las-o-n gâții mă-sii de bere la ora asta... De aia l-au crosetat aia a doua zi dimineata, ca erau traforate arterele si vasele de sânge serioase din zona gâtului. Loser.gif This post has been edited by kum: 7 Dec 2012, 21:30 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mah vecine, daca iti aduci bine aminte, eu am fost printre cei care au sustinut din start ca e teatru ieftin!
![]() Eu am comentat doar ca Bradisteanu era "pe felie" in cazul respectiv, daca ar fi fost real adica. Ideea e alta: "dasteptii" de la dna au reusit din nou sa dea cu mucii in fasole! Cum naiba sa acuzi un medic ca si-a facut datoria? Dpd al "utilitatii sociale" nu valoreaza tot dna-ul la un loc cat valoreaza ala! Cu atat mai putin sa se apuce de vanatoare de vrajitoare! Repet, daca maine ii pocneste vreo artera cuiva nu morar il opereaza... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Guvernul a reglementat dreptul pușcăriașilor la "convorbiri online".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
acum le imparte tablete cu skype preinstalat
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Acu' sa vezi useri noi pe feisbuc: ion spintecatoru, fane viol, toporisca, vasile tîlharu...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astia au dat hotarirea doar ca sa-l bage pe poponaru in legalitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Esti perspicac. Nici nu stiu de ce am postat tocmai pe topicul asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa ma ajuti sa-mi dau seama.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Incepe asa:
QUOTE Un bărbat suspectat că a furat o poșetă de pe o terasă e bătut de paznici, apoi de polițiști, și dus în arest, unde e bătut în continuare. Bărbatul se simte rău, așa că e dus pe rând la două spitale. Medicii nu văd nimic grav și îl trimit înapoi în arest, unde moare la scurt timp. Avea coaste rupte, contuzii la membre și infecție la plămâni. Un alt bărbat e condamnat definitiv la închisoare pentru că a furat 1,75 milioane de euro de la stat. Ministrul de Interne îl sună să îl anunțe că vin polițiștii să îl conducă în arest. O ambulanță sosește preventiv. Bărbatul încearcă să se sinucidă, dar nu reușește decât să-și provoace o arsură pe gât. Pentru asta sunt chemați de acasă la miezul nopții patru șefi de clinică, care constituie o echipă multidisciplinară pentru a-l trata și a-l ține sub observație. Zilele de spital se scad din zilele de detenție. Sunt două evenimente recente, care s-au petrecut în același oraș și în același spital. Cum se explică diferența de atitudine a poliției și a medicilor? Continuarea o gasiti aici |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu merge. Ce mai zice?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Ce nu merge ma?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu să zici. Și nu mă lua pe mine cu "mă"!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Domnu' ma?
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Sau domnul Mister!
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
In indreptar ortgrafic si ortoepic am gasit forma "ma domnule". Inclin sa cred ca-i cea corecta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Decât "măi dragă" accept.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Avocații lui Adrian Năstase au explicat că activitățile intelectuale desfășurate de fostul premier în închisoare i-ar putea aduce acestuia o reducere a pedepsei. În timpul petrecut în penitenciar, Adrian Năstase a scris trei cărți, din care a publicat două. De asemenea, fostul premier le-a ținut și deținuților o serie de prelegeri, care ar putea fi considerate tot activitate intelectuală. „Această activitate întotdeauna a fost apreciată, activitatea intelectuală, spre deosebire de alte situații, a fost apreciată în penitenciar, fără a mai socoti că a participat la diverse actvități educative, ținând diverse cursuri și conferințe cu deținuții”, a mai precizat avocatul Bolcaș. Incul-ti lor ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Declaratia lu' ala e o invitatie la culturalizare? In serii de 2 ani?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ar fi rau ca si detinutilor sa li se mai scada ceva saptamani, nu e de colea sa il suporti pe Bonbo dand lectii si sa nu poti face nimic.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:53 |