Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
![]() ![]() ![]() |
Nastase vanatorul!, a incercat sa se impuste!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Jun 2012, 22:51) Zi cu mana pe inima ca atunci cand l-or lega pe baxe n-o sa fie destui sa-l compatimeasca, sa-i planga de mila. Pe forumul asta. ![]() aici nu era vorba de mariner ci de poponel ,tu ai fost unul dintre aia ce il plangeau pe poponel ca este impuscat saracu ca trebuie clementa.....nu incerca sa o dai cotita acum ca nu tine ! sunt destui membri de seama ai cafenelei care au dat-o in penibil iar acum mucles |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce mi-ar place sa faca AN vreun stop cardiac si sa nu poata aia sa-l resusciteze, sa vedem pe cine gasesc astia vinovat.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Jun 2012, 22:55) Flota, Mihaileanu, Agronomia. Cred ca sunt suficiente. QUOTE(l@u @ 26 Jun 2012, 22:58) aici nu era vorba de mariner ci de poponel ,tu ai fost unul dintre aia ce il plangeau pe poponel ca este impuscat saracu ca trebuie clementa.....nu incerca sa o dai cotita acum ca nu tine ! N-o dau ma cotita. Da' raspunde la intrebare: cand l-or lega pe baxe, n-o sa-ti para rau, asa, un pic? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Băkum, mai aștept mult linkurile alea?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
se gaseste, se gaseste....
Mai rau, poate gaseste cedo ceva cudat in toata chestia si primeste bombo despagubiri. Evident, tot din banii publici ca n-o plati macovei sau kurvesi. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Jun 2012, 21:54) Pasarel, n-o mai face pe stupidu' ca nu te prinde, zau asa! QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 21:55) Ho, mă, că n-a călcat pe nimeni. Nici n-avea kum. S-au ofuscat jurnaliștii că n-a mai stat la interviuri. Io de afirmatiile astea comentam ![]() QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2012, 21:30) QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2012, 21:45) Mai kum, cand vine vorba de familia mea nu tin cont de nimic, acu' daca asta ma descalifica in ochii tai, ma doare drept la carbaxil. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
I-au dat drumu "acasa":
http://www.realitatea.net/nastase-a-fost-e...campaign=trkweb |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Jun 2012, 23:01) N-o dau ma cotita. Da' raspunde la intrebare: cand l-or lega pe baxe, n-o sa-ti para rau, asa, un pic? ![]() tipic iliescian...raspunde cu o intrebare RASPUNS: ma doare la 10 m. in fata cucului de basescu sau de oricare politician sau baiat destept din tara asta asa cum ma doare si de puscariasul asta nou. nu am postat pana nu a fost totul evident ca e o magareala crasa pe cand tu te-ai grabit sa faci afirmatii pro comuniste(a se citi useliste).Diferenta intre noi este ca eu am rabdare inainte de a lua o hotarare. Pe topicurile cu politica nu cred ca ai dat de mine si nici nu o sa dai asa ca nu face iar afirmatii care te pot baga in oala comuna. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 Jun 2012, 21:56) Sa se gandeasca ei la familiile lor, sa nu stea in strada. Cam aceleasi persoane stateau si in fata ambulantei cand s-a impuscat Bombo de nu putea sa plece, si atunci inca nu se stia ca are doar o zgarietura. Cat despre caveman uita-te pe la postarile tale cand te certi cu cineva. Bye, bye! Ady, acolo (locul actiunii despre care se discuta si la care ai facut tu afirmatiile respective) era in incinta unui spital. Nu a spus nimeni nimic daca dai peste un lunatic pe strada in drum spre spital. Am crezut ca patima ta se limiteaza doar la discutiile politice, dar se pare ca m-am inselat. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 26 Jun 2012, 23:04) Ba kum, sincer iti spun, nu iti doresc sa treci printro situatie asemanatoare, sa nu apucam sa vedem ce necaveman esti tu. PS Nu era baiatul lui Adrian Nastase la volan, dar nu conteaza, sa aruncam cu rahat in el. PPS: Ma bucur ca ma faci caveman si tot tu te superi ![]() This post has been edited by ady77: 26 Jun 2012, 22:13 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Spitalul-penitenciar Rahova:
spitalul-penitenciar-rahova-cladire.jpg Pare să fie AC în fiecare rezervă ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 26 Jun 2012, 22:41) Intrand in scenarita locala, io, daca as fi cel care regizeaza piesa asta as lasa vreo 2-3 zile (sa fermenteze smantana de-a binelea), eventual inca 2-3 zile dupa intalnirea cu sefii UE, dupa care as insfaca un baiat de prin zona PDL. Acuma, daca e sa fiu pervers pana la capat, sa dau si un nume. Vazand ca hemoragia de senatori, deputati si alti sefi si sefuleti pedelisti continua si zilele astea, alesul esssssttttttte: Gree Leaf. Eventual, cineva din cercul lui de interese nelegitime. QUOTE(tony-s @ 26 Jun 2012, 22:54) E bine totusi ca acest caz va scoate cutitele pe masa si sa speram ca vor cadea cat mai multi pesti mari din ambele tabere.. E singurul motiv pentru care apreciez cumva-cumva mascarada de zilele astea: ca poate ura dintre diversele gasti va deveni mai puternica decat spiritul de casta al politicienilor. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ady si kum, nu mai bine va mutati voi pe topicul lui victoras? nu de alta da sigur o sa iesiti mai castigati
![]() p.s. scuze de off topic |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primeste si civili/
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vi_escu |
![]()
|
Sa vedeti celule de partid la rahova (ca pe vremea lui dej la doftana)!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 Jun 2012, 22:05) Baaa grecule. Te-ai dilit de tot? Ce spun io si ce spui tu? IO M-AM LUAT DE ADY CA A AFIRMAT CA EL AR FI DAT PESTE AIA DACA ERA IN LOCUL LU' BOMBO JUNIOR! Nu am zis nimic de bombo junior. Sa stii ca eu acum scriam si raspunsul cu linkurile alea de le tot ceri. Stai linistit, ca nu erau chestii evidente, ca esti suficent de abil. Numai ca io am facut limba romana cu o scorpie si o stapanesc destul de binisor a.i. sa mai citesc si printre randuri. Dar nu le mai pun... Iti las satisfactia ca m-ai facut de rahat. Si nu le mai pun din 2 motive: 1. am pus 2 in cazul discutiei mele cu Ady, dar tu le-ai citit cu fundul de la sticla de bere 2. mi-am dat seama ca n-are rost (data fiind natura subtila a chestiunii despre care te-am "acuzat"). Spre deosebire de multi de pe-aici, ai un stil mai aparte, iti pastrezi o rezerva in multe. Sa stii ca si eu as putea fi subtil, sa fac o glumita cand si unde trebuie, sa mai scriu o chestie minora pe ici pe colo, a.i. luate individual sa para niste chestii nevinovate, dar efectul sa fie cel scontat. Numai ca unii mai si rumega ce citesc. Sunt sigur ca oamenii cu cap (ale caror pareri chiar ar conta) isi dau seama despre ce e vorba aici. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:20 |